#سلام_مولا_جانم
میدانم که می آیی …
مدتی است که دیگر
تقـویم را ورق نمیزنم
حال عجیبی دارم…!!
همه چیز از نبودنت حکایت میکند!!
به جز دلـــــم
که مانند دانه ای در دل خاک…
در انتظار آمدن بهار است
میدانم که میآیی
خیلی زود ...
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌤
امروز شنبه
15 مهر 1402
21 ربیع الاول 1445
07 اکتبر 2023
🔸#قرآن سوره هود آیه 10:
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
وَلَئِنْ أَذَقْنَاهُ نَعْمَاءَ بَعْدَ ضَرَّاءَ مَسَّتْهُ لَيَقُولَنَّ ذَهَبَ السَّيِّئَاتُ عَنِّي ۚ إِنَّهُ لَفَرِحٌ فَخُورٌ ﴿١٠﴾
و اگر پس از گزند و آسیبی که به او رسیده خوشی و رفاهی به او بچشانیم، قطعاً خواهد گفت: همه [گزندها و] آسیب ها از فضای زندگی ام رفت [و دیگر آسیبی نمی بینم و] مسلماً در آن حال [که غافل از حوادث آینده است] بسیار شادمان و خودستا خواهد بود. (۱۰)
آن طرز حکومت اسلام طرز حکومت آدمسازى است. شما خود رؤساى اسلام را بایدملاحظه کنید مثل پیغمبر اکرم که رئیس اسلام است، امیرالمؤمنین که بعد از او رئیس اسلام بود.شما خود آنها را ببینید که وضعشان چه جورى بوده. دیکتاتورى بوده است؟ پیغمبرى که با مردم دیگر وقتى مىنشست معلوم نبود آقا کدام است و نوکر کدام است و ـعرض مىکنم که ـاصحاب کدامند و خود پیغمبر کدام است. پیغمبرى که با مردم همان جور مىنشست و با هم همان طور جلسه مىکردند، و همان طور جلسهشان جلسۀ بندهها و فقرا بود، و زندگىاش زندگى فقرا بود، و بیتالمالْ مالِ مردم بود و هیچ تصرف نمىکرد، مثل یکى از فقرا زندگى مىکرد و با مردم وقتى که معاشرت مىکرد، وقتى که اعلام مىکرد و اعلام کرد به اینکه هر کس حقى دارد به من بگوید، یکى پیدا نشد ـ غیر یک نفر آدمى که اشتباه گفت براى یک غرضى ـ که بگوید تو دهشاهى از ما برداشتى، که بگوید یک ظلمى تو به من کردى. این آخر عمر فرمود هر که حقى دارد به من بگوید. هیچ کس پیدا نشد که بگوید تو به ما یک ظلمى کردى، یک بدى گفتى ـ عرض مىکنم که ـ به این ملت یک ـ نعوذباللّه ـ خیانتى کردى. فقط یکى در بین اینها پاشدگفت شما یک شلاق به من زدى! گفت به او بیا عوض آن را [بزن]؛ گفت به اینجاى من ـ گفت ـ بیا عوض آن را بزن. گفت نه، برهنه بودم. برهنه [شد]. بعد رفت بوسید آنجا را؛ گفت که من این راگفتم که اینجا را ببوسم. یعنى دروغ گفتم؛ نه، نکرده بودى.(صحیفه امام،ج 4،ص 395ـ396)
«هر کسی که به خط انقلاب و اسلام ناب محمدی ـ صلی الله علیه و آله ـ نزدیکتر است، به ضربات و حملات و تهمتها و هوچی گری ها و سوء قصدها و بدجنسی ها و موذی گری های جناح استکبار هم نزدیکتر است.»
«نام مقدس پیامبر ـ صلی اللّه علیه وآله ـ یکی از پرجاذبه ترین پدیده های اسلامی برای کلیه مسلمانان عالم است؛ چون مسأله، مسأله عاطفه و ایمان با هم است. لذاقوت عملکرد این یاد و این نام برای صحنه های مربوط به مسلمین، از بسیاری از پدیده های دیگر اسلامی که فقط بر ایمان متکی است و عواطف در آن نقش ندارد، بیشتر است.»
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
کمیسیون قرآن و علوم انسانی برگزار می کند.
نوزدهمین نشست علمی با موضوع:
✅ روش شناسی گفتمان سازنده در قرآن کریم(مطالعه موردی ادب زبانی)
ارائه دهنده: دکتر بهمن هادیلو
زمان: 1402/07/15 ساعت: ۱۰ تا ۱۲
مکان: دانشکده علوم قرآنی مراغه
حضور مجازی از طریق لینک:
Meet.quran.ac.ir/res
شرکت برای عموم فرهیختگان و علاقمندان آزاد است.
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
شعاعی خبر داد:
آغاز طرح استعدادیابی قرآنی دانش آموزان با برگزاری 17 محفل انس با قرآن کریم در استان قم
مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، از مشارکت دانشگاه در طرح استعدادیابی قرآنی دانش آموزان در استان قم خبر داد.
#مرکز_امور_قرآنی
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
دکتر علی اصغرشعاعی در این خصوص اظهار کرد: یکی از مهمترین گام ها در جهت گسترش فرهنگ انس با قرآن در جامعه، معرفی الگوهای قرآنی است که در این راستا، انجام طرح های استعدادیابی، نقش مؤثر و بخصوصی دارد.
وی گفت: در سل 1386 در استان قم، برای اولین بار طرح استغدادیابی با حضور 6000 دانش آموز ابتدایی و راهنمایی برگزار شد که از این تعداد، 400 نفر به مرحله مصاحبه و 100 نفر نیز به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب شدند و پس از آن، دوره های تخصصی آموزش قرائت آغاز شد.
شعاعی افزود: در این طرح عده ای به صورت عمومی و مابقی در قالب سبک های عبدالباسط، منشاوی، شحات و مصطفی اسماعیل با حضور اساتید ممتاز استان و کشور مورد تعلیم قرار گرفتند.
وی بیان کرد: تا کنون حدود ۲۰۰۰ نفر در طی شش دوره تحت آموزش قرار گرفتند و از سال ۱۴۰۰ بخش دختران نیز به آن اضافه شده است و سن استعدادیابی بین ۵ تا ۱۳ سال انجام شده است.
مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قران کریم در ادامه اظهار کرد: در نشستی که با حضور نمایندگان اوقاف شهرستان قم، آستان مقدس امامزاده سیدعلی علیه السلام و آموزش و پرورش برگزار شد، قرار شد این طرح در منطقه ۱۵ خرداد و ۳۰ متری هنرستان با همکاری نهادهای مذکور و با مدیریت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، انجام شود که برای اجرای بخش استعدادیابی، ۱۷ محفل قرآنی جهت گرامیداشت ولادت باسعادت پیامبر عظیم الشان و امام جعفر صادق برگزار گردد.
این محافل در مدارس این دو منطقه بین دانش آموزان دختر و پسر با حضور قاریان ممتاز نوجوان، خادمان محترم آستان حضرت سیدعلی علیه السلام، و نمایندگان آموزش و پرورش و دانشگاه برگزار میگردد که در پایان هر محفل، نخبگان قرآنی هر مدرسه شناسایی و متعاقبا جهت شرکت در دوره آموزشی دعوت می شوند.
با سلام
دهمین جلسه از نشست های علمی "مستندات قرآنی اندیشه سیاسی امام خمیی" با ارائه حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی در روز یکشنبه 9 مهرماه برگزار گردید.
ایشان در ادامه مباحث هشتگانه، به موضوع مرزهای نظام سیاسی پرداخته و مرزهای دولت و ادیان را توضیح دادند.
اصل مدعا این است که ادیان بزرگ مرز جغرافیایی ندارند و بر اساس بنیادهای فکری خود گسترش پیدا می کنند و در قالب دولت های ملی که امروزه شکل گرفته اند نمی گنجند و در بیش از یک یا چند دولت حضور دارند. دین اسلام هم محدود به مرزهای جغرافیایی کشور خاصی نیست، اما در قرآن پیش بینی شده که در پایان تاریخ، اسلام حاکم خواهد شد. بر این اساس، رهبران الهی هم مقید به مرزهای خاص نیستند، اما دولتها مقید به مرز جغرافیایی هستند. به همین دلیل می گوییم دین از دولت بزرگتر است و رهبران دینی از دولتهایی که حتی خودشان تشکیل دادند هم بزرگتر هستند.
دکتر لک زایی در ادامه با اشاره به بحث ناسیونالیسم که در دولت های جدید شکل گرفت و در واقع سوغات غرب به کشورهای اسلامی است، پرداختند. ناسیونالیسم اصالت و عامل همبستگی را به جغرافیای خاص می دهد که فقط جغرافیا را عامل همبستگی می داند، نه موضوعاتی مانند دین و اعتقاد. این معنای ناسیونابلیسم مورد تایید حضرت امام نیست، اما بدین معنا نیست که دولت اسلامی مرز نداشته باشد. ناسیونالیسمی که به معنای محافظت از مرزها و تامین منافع باشد، مورد تایید می باشد.
ایشان در ادامه تعدادی از ِآیات قرآن مجید، از جمله سوره ممتحنه را مورد بررسی قرار دادند.
آدرس فضای مجازی:
https://meet.quran.ac.ir/farhangi
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
📚 چهارمین جایزه کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
🌏 در سطح بین الملل و داخل؛ ویژه حوزویان و دانشگاهیان
✅ شرایط شرکت در فراخوان
👇👇👇👇
1️⃣ کتابهای ارسالی، برای اولین بار در ابتدای سال 1401 تا پایان مهر ماه 1402 به چاپ رسیده باشد؛
2️⃣ آثار بایستی دارای مجوز اعلام وصول از اداره ارشاد اسلامی باشد؛
3️⃣ آثاری پذیرفته میشود که در زمینه مطالعات تفسیر تطبیقی، علوم قرآنی و علوم انسانی قرآن بنیان و مرتبط با حوزه دین پژوهی تألیف، تدوین، تصحیح و تحقیق یا ترجمه شده باشد؛
4️⃣ ارسال اصل آثار به دبیرخانه جشنواره الزامی بوده و پس از ارزیابی بازگردانده نخواهد شد.
✳️ اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان در هفته پژوهش، آذر ماه 1402 برگزار می شود.
🔰محورهای فراخوان 🔰
👇👇👇👇
✅ مطالعات تفسیر تطبیقی قرآن کریم؛
✅ مطالعات علوم انسانی قرآن بنیان؛
✅ مطالعات ادبی و زبان شناختی قرآن کریم؛
✅ مطالعات شبهه شناسی و تاویلات قرآنی؛
✅ مطالعات نظام سازی قرآنی،حکمرانی اسلامی و آینده پژوهی.
⏳مهلت ارسال مدارک تا اول آذرماه 1402
🌐 ثبت نام به آدرس :
https://survey.porsline.ir/s/mHbhDYr
🙎♂️ تلفن تماس مدیر انتشارات دانشگاه : 02537604070 ، داخلی 355
ارتباط از طریق ایتا : 09183539447
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
تأکید رهبر انقلاب بر ریشهکن شدن سرطان رژیم صهیونیستی به دست مقاومت و مردم فلسطین
👊🏻 رژیم غاصب، رفتنی است
✊🏻 امروز جوانان و نهضت فلسطینی از همیشه سرحالتر و آمادهتر هستند
💻 Farsi.Khamenei.ir
#اعلام_برندگان
برندگان مسابقه معرفی رفیق شهیدم اعلام شد🎉🥳
برنده بیشترین بازدید از پست، شرکت کننده شماره5️⃣
(سرکار خانم کلاه دوزان)
برنده بهترین متن، شرکت کننده شماره4️⃣
(سرکار خانم بازمانده)
عزیزانِ برنده جهت دریافت هدیهشون به آیدی زیر مراجعه کنند
@sarbazkhorasany
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@re_alhadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه معرکه سرود:
دفاع از حرم یعنی قرار جنگ اگر باشد،
زمین کارزار ما تلاویو است، تهران نه!
آفرین، آفرین
امروز یکشنبه
16 مهر 1402
22 ربیع الاول 1445
08 اکتبر 2023
🔸#قرآن سوره هود آیه 11:
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِكَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ كَبِيرٌ ﴿١١﴾
مگر کسانی که [در خوشی ها و آسیب ها] شکیبایی ورزیدند و کارهای شایسته انجام دادند، اینانند که برای آنان آمرزش و پاداشی بزرگ است. (۱۱)
💠حدیث روز💠
❇️ چگونه با چشم دل می توان دید ؟
🔻 و قالَ رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم:
ما مِنْ عَبْدٍ اِلاَّ وَ فى وَجْهِهِ عَيْنانِ، يُبْصِرُ بِهِما اَمْرَ الدُّنْيا، وَ عَيْنانِ فى قَلْبِهِ يُبْصِرُ بِهِما اَمْرَ الْآخِرَةِ، فَاِذا اَرادَ اللَّهُ بِعَبْدٍ خَيْراً، فَتَحَ عَيْنَيْهِ اللَّتَيْنِ فى قَلْبِهِ، فَأَبْصَرَ بِهِما ما وَعَدَهُ بِالْغَيْبِ، فَآمَنَ بِالْغَيْبِ عَلَى الْغَيْبِ.
🔰رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايند:
هيچ انسانى نيست جز اين كه دو چشم در صورت دارد كه با آنها امور دنيا را مى بيند و دو چشم در دلش دارد كه با آنها امور آخرت را مشاهده مى كند، و هرگاه خداوند خوبى بنده اى را بخواهد، دو چشم دل او را مى گشايد كه بوسيله آنها وعده هاى غيبى او را مى بيند و به غيب به كمك غيب، ايمان مى آورد
📚کتاب احادیث الطلاب ص 81