24.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا #اما_لبنین 😭😭😭
سفره داره روزهای شنبه #کربلا
🔴 حاجت روایی با حضرت ام البنین
🔵 آیت الله سید محمود شاهرودی:
🌕 من در مشکلات و حوائج برای حضرت ام البنین سلام الله علیها صد مرتبه صلوات می فرستم و حاجت میگیرم.
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها🍃🌹
@farmandemajid
❤️جبهه فرهنگی سرلشکر بقایی ❤️
#دلتنگی_شهدایی 💔(: هر زمان گویم ز داغ عشـــ💕ـــق و تیمار فراق دل ربود از من نگارم جــــــان ربودے ک
# خاطرات شهید مجید بقایی ❤️
#راوي: احمد حنيفر
عشق عجيبي به عالمان دين و روحانيان وارسته و تقوا پيشه داشت. مشتاق بود تا با فضلا و مخلص و استاداني كه در سطح بالايي از خودسازي و صفاي باطن هستند بصورت حضوري و گفتاري يا نوشتاري مأنوس گردد. و از نظر معنوي بهره ببرد.
با اين وصف علاقهاي شديد به فقهاي عارفي چون آيت الله مشكيني داشت به خاطر ميآورم هنگامي كه كتابي از اين بزرگوار در دست داشت و مطالعه مينمود چنان غرق در عبارات و مفاهيم كتاب بودكه به يقيين شيفته و مجذوب آن شده بود.
آقا مجيد از هر فرصت مناسب براي مطالعه بهره ميگرفت و در كنار فعاليت هاي مديريتي و رزمي همواره با كتاب و مجلات دمساز بود. در دفتر كارش در ماشين و در هر جايي كه بسر ميبرد. بخشي از اوقات را به مطالعه ميپرداخت. در مأموريتهايي كه ميرفت قرآن را در جيب پيراهن داشت و مفاتيح را در جيب شلوار و با اين كتب مقدس همسفر ميشد.
به علاوه كتاب و يا مقالههاي تا شده با خود به همراه داشت تا وقت را غنيمت شمرده و از تفكر و تعليم باز نماند.
کانال رسمی شهید مجید بقایی
#سردار_سرلشکر_شهید_مجید_بقایی
@farmandemajid
https://eitaa.com/joinchat/2782331172C961681c03d
هدایت شده از ❤️جبهه فرهنگی سرلشکر بقایی ❤️
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تلاوتقرآنقاریممتازبینالمللیقرآنکریمشهیدحسندانشدربیترهبری...
😢🙏🌹🌹
#رفیقشهیدم🌹
#ارجعیالیربکراضیهمرضیهـسورهفجرسورهموردعلاقهرفیقشهیدمسردارسرلشگردکترمجیدبقایی😢🌹🌹
🌹🌹🌹🌹
@farmandemajid
https://eitaa.com/joinchat/2782331172C961681c03d