#ارسالی_اعضا
پیام هایی که بعد از مطالعه بیانات رهبری تاریخ ۱۴۰۱/۸/۱۱ به دستمان رسید
💌
دیروز چهره به چهره و حضوری تبلیغ پویش رو داشتم و به عینه دیدم که تأثیرش از گذاشتن در گروه ها و هزاران بار توصیه کردن مجازی خیلی بیشتره و باعث ترغیب بیشتر افراد میشه.
إن شاءالله ادامه میدم و هم صله ی رحم رو به جا میارم و هم در کنارش تشویق به این پویش و گوش سپردن به بیانات رهبری مون.
✨✨✨✨✨
مشتاق حضور فعال شما هم در این طرح هستیم کافیه فقط یک مدت کوتاه برای با دقت شنیدن سخنان ولی فقیه زمانمون وقت بگذارید تا تاثیراتش را متوجه بشید
پویش گوش به فرمان ولی
@farmanevali
اگر این پولها در اختیار #دولت_خدومی
مثل دولت کنونی قرار داشت، خیلی کارهای خوب میتوانست با آنها انجام بدهد.
حضرت آیتالله خامنهای ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
#تصمیم_ارسالی_اعضا
دفاع مجدد حضرت آقا از دولت و بکار بردن عبارت دولت خدوم برایشان این را میرساند که من نیز حامی چنین دولت خدومی باشم و بجای خرده گرفتنهای بیش از حد ،همچون امام جامعه ام در موضع دفاع و حمایت برآیم نه تخریب .
✨✨✨✨✨
یادآوری؛ روش کار این کانال:
https://eitaa.com/farmanevali/8
✨✨✨✨✨
کانال پویش گوش به فرمان ولی :
@farmanevali
🇮🇷پویش #گوش_به_فرمان_ولی🇮🇷
🔰مطالعه یا استماع بیانات مقام معظم رهبری
📆 چهاردهمین سخنرانی: ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
📝 بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان در سایت رهبری
🌐 https://khl.ink/f/51746
یادآوری؛ روش کار این کانال:
https://eitaa.com/farmanevali/8
✨✨✨✨✨
@farmanevali
نسخه قابل چاپ - بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام.pdf
163K
📝 نسخه چاپی
بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان
#گوش_به_فرمان_ولی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
✨✨✨✨✨
@farmanevali
-1248387328_-527931903.mp3
19.35M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان. ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
✨✨✨✨✨
@farmanevali
May 11
⬇️⬇️⬇️⬇️
توجه: دفتر نشر آثار حضرت آقا امروز بیانات جدیدی از ایشان را منتشر کردند
با توجه به اینکه قبلا قرار گذاشتیم ، اگر حضرت آقا در حین اجرای طرح، بیانات جدیدی داشتند که متنش توسط دفتر اطلاع رسانی اثار ایشان منتشر شد ، اولویت با سخنرانی جدید ایشان است هرکجای طرح که بودیم اونو متوقف می کنیم و سخنرانی جدید را ارسال می کنیم و دیگه رعایت قانون روزهای زوج و فرد هم در مورد سخنرانی جدید لازم نیست هرکس در اولین فرصت بتواند نکات را طبق الگوی ارائه شده تهیه کند می تواند ارسال کند
✨✨✨✨✨
@farmanevali
#نکته های بیانات رهبری در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
✴️ مدّاحی، امروز، یک هنر ترکیبی است ...
صدای خوش؛
شعر خوب،
آهنگ خوب؛
مضمون خوب،
محتوای خوب.
✴️ قرآن از لحاظ زیبایی و هنر نظیر ندارد.
✴️ نهجالبلاغه در نهایتِ فخامت و استحکام و زیبایی است.
✴️ جامع بودن این هنر[مداحی] به این است که همهی بخشهایش زیبا باشد؛ فقط زیبایی ظاهری کافی نیست، محتوا هم بایستی زیبا باشد.
✴️ آهنگ مفهوم دارد، معنا منتقل میکند؛ یعنی شما اگر چنانچه یک آهنگی را اجرا کنید که لفظ هم نداشته باشد ... زبان ندارد، امّا معنا دارد، معنایی را منتقل میکند.
✴️ این دستگاههای موسیقیِ معروف، هر کدام یک ترانهای قبلش دارد که این آهنگ، ترانه را القا میکند به آن خواننده؛ این ترانهها اغلب، ترانههای نامناسب است.
✴️ مواظب باشیم شعری که میخوانیم، آهنگی که میخوانیم، مدّاحیای که میکنیم ــ چه آنجایی که مصیبت میخوانیم، چه آنجایی که سینه میزنیم، چه آنجایی که مدح میخوانیم ــ با اینها مخلوط نشود؛ این نکتهی مهمّی است؛ من اصرار دارم به این توجّه کنید.
✴️ قوارهی شعر، کالبد شعر، ظاهر شعر باید خوب باشد؛ این، سطح فکر مخاطب را بالا میبرد.
✴️ ذهن مخاطب را عادت بدهید به اینکه با ادبیّات فاخر اُنس پیدا کند؛ این به رشد فکری جامعه کمک میکند.
✴️ بعضی از غزلهای صائب که غزلهای عشقی نیست، غزلهای حکمتی است، پُر از حکمت است، شعر هم در نهایت استحکام و زیبایی است؛ [خوب است] اینها را آدم پیدا کند بخواند.
✴️ در مدّاحی، علاوه بر معرفتآموزی، احساسبرانگیزی هم هست؛ این هم نکتهی مهمّی است.
✴️ [مدّاحی] معرفتآموزی دارد؛ یعنی شما با شعری که میخوانید درس میدهید.
✴️ خصوصیّت ما شیعیان این است که در تعالیم ما و معرفتآموزی ما، از اوّل تا آخر، احساس وجود دارد، انباشتهی از احساس است؛ دیگران کمتر دارند.
✴️ ذکر مصیبتمان احساس است، مدحخوانیمان احساس است، دعایمان احساس است، زیارتمان احساس است؛ احساسات را برانگیخته میکنند.
✴️ احساس اگر بدون تعقّل باشد، فایده ندارد.
✴️ حُسن کار معرفتآموزی متون شیعی این است که در کنار برانگیختن احساس، عمق معرفتی را هم به انسان اهدا میکند؛ این خصوصیّتی است که در غیر شیعه من ندیدهام.
✴️ همین حالت احساس در معرکههای حسّاس کشور به داد کشور رسید؛ یکیاش دفاع مقدّس.
✴️ در دفاع مقدّس، این مدّاحها بودند، این شعرگوها بودند، این شاعرهای خوب بودند که واقعاً توانستند فضا را آماده کنند برای آن حماسهی بزرگ.
✴️ در قضایای گوناگون، در فتنهی ۸۸، در نهم دی، در موارد گوناگون، مدّاحی نقش ایفا کرده.
✴️ شما [مادحین] باید مبارزهی با طاغوت را، مبارزهی با ظالم را، مبارزهی با استکبار را، مبارزهی با فساد را در فضای کشور منتشر کنید.
✴️ اِشکال کار ما در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم، نصیحت میکنیم، استدلال میکنیم، منطق میآوریم، اثر نمیکند؛ چرا؟
برای اینکه فضای عمومی فضای متناسب با آنچه ما خواستهایم نیست.
✴️ فرهنگسازی یعنی همین کاری که شما میتوانید بکنید.
یک جا لازم است فضای کشور فضای استقامت در مقابل دشمن باشد،
یک جا لازم است فضای هجوم به دشمن باشد،
یک جا لازم است فضای پیروی از دانش و علم باشد،
یک روز لازم است فضای تعقّل و تدبّر باشد؛ فضاسازی باید بشود.
من راجع به «خانواده» به شما گفتم،
راجع به «فرزندآوری» به شما گفتم؛ نقشی که شما در این زمینه میتوانید ایفا کنید از نقش وزارت بهداشت و سازمان بهداشت و مانند اینها خیلی بیشتر است.
✴️ میتوانید فضا به وجود بیاورید،
میتوانید بصیرتدهی کنید،
میتوانید امیددهی کنید.
✴️ امروز میبینید که یکی از مهمترین شگردهای دشمن تزریق ناامیدی است. کجا؟ در مهمترین نقطهی وجودی کشور، یعنی جوانان که آنها را با انواع شیوهها و طرق و شگردها مأیوس کنند. شما میتوانید درست ضدّش عمل کنید، امیددهی کنید؛ شما میتوانید در فکر و عمل هدایت کنید، منتها خب شرط دارد.
✴️ اگر بخواهید این توفیقات نصیب شما بشود :
1⃣ شرط لازم و اوّلش این است که دغدغهی هدایتِ مردم را داشته باشید.
ادامه در مطلب بعد ⬇️⬇️⬇️
✨✨✨✨✨
@farmanevali
...ادامه ی مطلب قبل (قسمت ۲)
2⃣ معرفت اندوزی
شماها جوانید،
شماها باحوصلهاید،
شماها وقت دارید؛
مطالعه کنید، کتاب بخوانید؛
هم کتاب شعر،
هم کتاب نثر؛
کتابهای شهید مطهّری را بخوانید،
کتابهای اخلاق را بخوانید،
کتابهای حدیث را بخوانید،
تفسیر بخوانید. ما تفسیرهای خوبی داریم؛ اگر به عربی هم مسلّط نیستید، تفسیرهای فارسیِ خیلی خوبی امروز در دسترس همه هست.
3⃣ یک شرط دیگر این است که بهروز باشید.
✴️ شرایط جهانی روزبهروز دارد تغییر پیدا میکند. بهروز باشید، [تحلیل] حوادث را در حیطهی ذهن خودتان و در حیطهی فکر خودتان حاضر و موجود داشته باشید.
✴️ عزیزان من! ما امروز یا مواجه با یک پیچِ تاریخیِ مهم هستیم یا در دلِ یک پیچِ تاریخیِ مهم داریم حرکت میکنیم؛ این دوّمی شاید درستتر باشد. دنیا دارد تغییر میکند، [آن هم] تغییرات اساسی؛ تغییرات اساسی و بزرگ را نمیشود در ظرف یک هفته و یک ماه و یک سال فهمید؛ اینها بتدریج انجام میگیرد. باید مسلّط باشید ببینید در دنیا چه دارد اتّفاق میافتد، در کشور چه اتّفاقی دارد میافتد.
✴️ در این قضایای اخیر، نقشهی دشمن نقشهی جامعی بود، [امّا] محاسبهی دشمن محاسبهی غلطی بود.
✴️ اینکه میگوییم «نقشهی دشمن نقشهی جامعی بود»، یعنی همهی عوامل مسلّطی را که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد به کار انداخت، همهی این عوامل را ردیف کرد.
✴️ بنده به عنوان یک آدمی که این مسائل را نگاه میکنم و زیر نظر دارم و میفهمم، در دلم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم! خوب مهندسی کرده بود؛ همه چیز را در جای خود، به اندازهی خود، آماده کرده بود. چرا موفّق نشد؟ چون یک پایهی دیگر، یعنی محاسبهاش، غلط بود.
✴️ من دو سه مورد از غلط بودن محاسبهی دشمن را میگویم:
1⃣ خیال میکرد ملّت ایران به خاطر مشکلات اقتصادی ــ که وجود دارد ــ با نقشهی براندازی و تجزیهطلبی دشمن همراهی خواهد کرد؛ این یک محاسبه است که غلط بود.
2⃣ خیال میکرد با فحش و بددهنی و اهانتهای گوناگون میتواند مسئولین کشور را از میدان خارج کند، منفعل کند.
3⃣ خیال کردند با وسوسهها و هیاهوها میتوانند مسئولان سطح بالای کشور را دچار اختلاف نظر کنند؛ یکی بگوید این کار را بکنیم، یکی بگوید نکنیم، بینشان اختلاف بیفتد؛
4⃣ خیال میکردند میتوانند با دلارهای نفتی فلان کشور مزدور آمریکا ارادهی جمهوری اسلامی را تحت تأثیر قرار بدهند. اشتباه کردند؛
5⃣ خیال میکردند با اینکه چند عنصر خودفروخته را تشویق کنند که بروند پناهنده بشوند به این کشور یا به آن کشور و علیه کشور خودشان لجنپراکنی کنند، این موجب میشود جوانهای ما ناامید بشوند؛ اشتباه کردند؛ رفتند پناهنده شدند، لجنپراکنی هم کردند، کسی به آنها اعتنائی نکرد.
✴️ ما هم خودمان حواسمان باشد! ما هم مغرور نشویم، ما هم غفلت نکنیم، غافل نشویم بگوییم خب قضایا تمام شد، از میدان عقب نرویم، در میدان باشیم.
✴️ ما هم بدانیم آن چیزی که ملّت را نگه میدارد امید است و وحدت؛ اتّحاد میان آحاد مردم. بله، سلایق مختلفی وجود دارد، اختلافات نظر در مسائل گوناگون وجود دارد، امّا دربارهی اسلام، دربارهی نظام، دربارهی انقلاب، وحدت نظر بین مردم هست؛ نگذاریم این وحدت نظر از بین برود. به اختلافات کمک نکنیم؛ اختلافات قومی، اختلافات مذهبی، تحریک احساسات یک گروهی علیه یک گروه دیگر. هر کس در زمینهی خدشهی به اتّحاد ملّت حرکتی انجام بدهد برای دشمن کار کرده، در نقشهی دشمن کار کرده، در زمین دشمن بازی کرده؛ این را همه توجّه داشته باشند! منبری باشد، مدّاح باشد، روحانی باشد، دانشگاهی باشد، نویسنده باشد، شاعر باشد؛ هر کسی باشد. دشمن را دستِکم نگیریم؛ دشمن هست.
✴️ باید سعی کنیم قوی بشویم؛ این تأکید و تکرار و اصرار این حقیر برای اینکه کشور باید قوی بشود به خاطر این است. باید دشمن را مأیوس کرد.
✴️ یک نکتهای که میخواستم بگویم و حالا یادم آمد، مسئلهی آمیختن مدّاحی با سرود است که اخیراً این کار باب شده و کار خیلی خوبی است.
✴️ سرودهای خوبی گفته میشود. همین سرود «[سلام] فرمانده» سرود خوبی بود. دیدید جاهای دیگر این سرود را ترجمه کردند، بازخوانی کردند؛ در بعضی از کشورها ــ که البتّه خبرهایش منعکس نشد، امّا ما اطّلاع پیدا کردیم ــ همان [چیزی را] که بچّهها اینجا خوانده بودند، با همان زبان فارسی در کشورشان تکرار میکردند، در حالی که زبان فارسی را هم بلد نبودند امّا همان را تکرار میکردند. اینها عواملی است که میتواند به اقتدار این کشور کمک کند.
✴️ انشاءالله که خداوند همهی شماها را موفّق بدارد. حتماً دعایتان میکنم؛ شما هم ما را دعا کنید.
✨✨✨✨✨
@farmanevali