فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: بانوان میتوانند در انتخابات نقشآفرین باشند.
۱۴۰۲/۱۰/۰۶ | #دیدار_بانوان۱۴۰۲
@farooq313
با بهمن 1357ه.ش / ربیع الاول 1399 ه.ق / فوریه 1979 میلادی؛ دوران جدیدی در عالم آغاز شد. اگرچه اینک آثار این آغاز، کند، تدریجی و ابتدایی است، اما برای اهل دقت محسوس است که فصل تازه ای در حال آغازیدن است. این آغاز تدریجی می رود که چهره زندگی بشریت را دگرگون کند و تناسبات جدیدی را بر زندگی آدمی اعمال نماید.
در این کانال، دقایقی از این حادثه را به بحث و گفت و گو خواهیم گذاشت.
دقایقی از روزتان را به شنیدن، دیدن و خواندن دوران جدید عالم بسپارید...
@farooq313
در 21 اسفند 1397، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان، خبری را مخابره کرد. خبر دربارهی انتشار یک کتاب در آلمان بود. فرانک بوش Frank Bösch، نویسندهی کتاب، توجه خواننده را به حوادث مهم رخداده در سال 1979 میلادی جلب میکند؛ حوادثی مثل: حادثهی اتمی هریسبورگ، حمله شوروی به افغانستان، بهقدرت رسیدن مارگارت تاچر (بهعنوان نخستین نخستوزیر زن تاریخ بریتانیا) و در نهایت: "پیروزی غیرمنتظرهی انقلاب اسلامی در ایران".
نویسنده در این کتاب به سخنی از "پیتر اسلوتردایک" (Peter Sloterdijk) - فیلسوف مشهور آلمانی - استناد میکند که معتقد بود این سال (1979میلادی) تاریخ کلیدی قرن بیستم است. فرانک بوش در اثر خود توضیح میدهد که چگونه این وقایع در سال ۱۹۷۹ اتفاق افتادند و پیامدهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن برای آلمان چه بود. فرانک ترجیح میدهد روی جلد کتاب خود با "دوران جدید؛ 1979" برجسته کند و کتابش را به این نام بخواند.
اگرچه حادثههای مهمی در این سال اتفاق افتادهاند، اما آنچه در این میان برای نویسنده اهمیت دارد، پیام پیروزی پیشبینی ناپذیر انقلاب اسلامی در ایران است.
#منابع_مکتوب
#سال1979
#فرانک_بوش
#شواهد_دیگران
_
آدرس کتاب در گوگل بوکس:
https://books.google.com/books?id=bFIOvgEACAAJ&dq=Zeitenwende+1979&hl=fa&sa=X&ved=0ahUKEwjEhqnw69_mAhXxxMQBHQd6C0UQ6AEIJTAA
اطلاعات نویسنده در ویکی پدیا:
https://de.wikipedia.org/wiki/Frank_B%C3%B6sch
The turning point in 1979: When the world began today عنوان کتاب به انگلیسی
@farooq313
🔰خانواده ، مهمترین کانون اجتماع
🔹خانواده در اسلام؛ نهادی است که با پیوند شرعی زن و مرد شکل میگیرد؛ ساماندهی آن بر پایه محبت است و با در نظر گرفتن حقوق زن و شوهر و فرزندان، در جهت بقاء، تربیت نسل و تأمین نیازهای مادی و معنوی ایجاد می شود.
خانواده، یکی از مهم ترین کانون های اجتماعی است که هیچ کانونی جای آن را پر نمی کند .
امام خامنه ای می فرمایند هر خانواده ای، یکی از سلول های بدنه اجتماع است. وقتی این ها سالم بودند، وقتی این ها رفتار درست داشتند، بدنه جامعه، یعنی آن پیکره جامعه سالم خواهد بود. ایشان میفرمایند: کانون خانواده جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند و بچه ها محبت و نوازش ببینند.
🔹شهید مطهری نیز می گوید: یک پختگی هست که جز در پرتو ازدواج و تشکیل خانواده پیدا نمی شود؛ در مدرسه پیدا نمی شود؛ در جهاد نفس، نماز شب و ارادت نیکان پیدا نمی شود. این را فقط در همین ازدواج و تشکیل خانواده باید به دست آورد.
🔹 این پختگی باید با مودت و رحمت و آرامش همراه باشد. خداوند در آیه ۱۸۹ سوره اعراف می فرماید «هُوَ الَّذِی خَلَقَکُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِیَسْکُنَ إِلَیْهَا؛ او خدایی است که شما را از یک نفس (جان) آفرید و همسرش را از (نوع) او قرار داد، تا بدان آرام گیرد». در آیه ۲۱ سوره روم هم می فرماید «وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا إِلَیْها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً؛ و از نشانههای او این است که همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید؛ تا در کنار آنان آرامش یابید و در میانتان محبّت و رحمت قرار داد.»
🔹امام خامنه ای در تبیین این آیه میفرمایند: از جمله نشانههای قدرت الهی یکی این است که برای شما انسان ها، از نوع خودتان و از جنس خودتان همسرانی قرار داد؛ برای شما مردان، زنان را و برای شما زنان، مردان را. از خودتان هستند؛ «من انفسکم»، جنس جداگانهای نیستند، در دو رتبه جداگانه نیستند؛ همه یک حقیقتند، یک جوهر و یک ذاتند. البته در بعضی از خصوصیات، با هم تفاوت هایی دارند؛ چون وظایفشان دو تاست. بعد می فرماید «لتسکنوا الیها»، یعنی زوجیّت و دو جنسی در طبیعت بشر، برای هدف بزرگی است. آن هدف، عبارت است از سکون و آرامش، تا شما در کنار جنس مخالف خودتان در درون خانواده - مرد در کنار زن، زن در کنار مرد - آرامش پیدا کنید. برای مرد هم آمدن به داخل خانه، یافتن محیط امن خانه، زن مهربان و دوستدار و امین در کنار او، وسیله آرامش است؛ برای زن هم داشتن مرد و تکیهگاهی که به او عشق بورزد و برای او مانند حصن مستحکمی باشد - چون مرد، جسماً قوی تر از زن است - یک خوشبختی است؛ مایه آرامش و سعادت است. خانواده، این را برای هر دو تأمین می کند.
✍لیلا نساج
@farooq313
فاروق
در 21 اسفند 1397، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان، خبری را مخابره کرد. خبر دربارهی انتشار
مطلبی بسیار خواندنی از "نیل مک گریگور" (Neil MacGregor) در گاردین به تاریخ 5 اکتبر 2018
وی در یادداشتی نسبتا مبسوط تحت عنوان " Belief is back: why the world is putting its faith in religion" به تغییر حرکت تاریخی بشر توجه کرده و به دنبال عوامل این تغییر می گردد و خاطرنشان میکند که به احتمال زیاد، این نقطهی عطف تاریخی با انقلاب اسلامی در 1979 میلادی آغاز شده و در جهان تاثیر گذاشته است. این تاثیر را میتوان در بازگشت ایمان به زندگی اجتماعی مشاهده کرد. وی به حادثه فروپاشی دیوار برلین اشاره میکند و تکرار الگوی مبارزاتی انقلاب اسلامی در این حادثه را به تصویر میکشد.
ترجمهی بخشی از این یادداشت را تقدیم میکنم:
«اگر یک نفر مجبور باشد یک نقطهی عطفی را پیدا کند برای این تحول، این وقت تاریخی که این تغییر در آن ظهور یافت، به احتمال زیاد انقلاب اسلامی ایران در 1979 بوده است. این انقلاب دنیای سکولار را بهشدت تکان داد . این انقلاب دقیقا بر خلاف جهت تاریخی ما بود. البته الان میبینیم که پیشتاز حرکت عمومی تاریخی شده است. پس از سالیان سال دخالت متکبرانهی انگلیس و امریکا، سیاستمداران شیعی ایرانی راهی پیدا کردند تا در مقابل بیگانگان از هویت خودشان دفاع کنند. در مسجد، و نه در بازار، هویت ملی جدید را تدوین کردند و کل اعضای جامعه در آن شرکت کردند. 10 سال بعد از انقلاب ایران، کلیسای لوتری آلمان شرقی هم همین کار را انجام داد و علیه دولت تمامیتخواه مبارزه کرد و نهایتا واژگون کرد. در هر دو مورد - ایران و آلمان - ساختارهای ایمانی راهی برای آزادی گشودند».
If one had to choose a tipping point, a specific moment at which this change crystallised, it would probably be the 1979 Islamic revolution in Iran. Deeply shocking to the secular world, it appeared at the time to be pushing against the tide of history: now it seems instead to have been the harbinger of its turning. After decades of humiliating intervention by the British and the Americans, dissenting Iranian politicians – many of them far from devout – saw in the forms of Iranian Shi’ism a way of defining and asserting the country’s identity against the outsiders. The mosque, even more than the bazaar, was the space in which new national narratives could be devised and in which all of society could engage. Ten years later, the Lutheran churches of East Germany played a comparable role for those resisting and ultimately overthrowing an oppressive state sustained in office by the armies of the Soviet Union. In both cases, faith structures (literal and metaphorical) were for a time seen not as oppression, but as frameworks for freedom.
#سال1979
#سکولاریسم
#انقلاب_اسلامی_ایران
#حرکت_عمومی_تاریخ
#خلاف_جهت_تاریخ
#منابع_مکتوب
#هویت_ملی_جدید
#ساختارهای_ایمانی
#معنویت
#ایمان
#دین
#شواهد_دیگران
لینک دسترسی به مطلب یادشده در گاردین:
https://www.theguardian.com/books/2018/oct/05/belief-is-back-societies-worldwide-faith-religion
اطلاعاتی پیرامون نیل مک گریگور
https://en.wikipedia.org/wiki/Neil_MacGregor
فایل های مربوط به متن کامل این یادداشت در ادامه بارگزاری شده است.
@farooq313
screenshot-www.theguardian.com-2019.08.08-17_09_58.png
4.57M
متن کامل بهشکل تصویری
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگذارید حضور نمایان زنان فعّال انقلابی کمرنگ شود
قابل توجه اقایان عرصه ی انقلابی😏🤔
اگرحقیقتا ادعای ولایتمداری دارید،بسم الله
صحبتهای حضرت اقارو سلیقه ای تفسیروتحریف نکنیم ونکنید😒
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جاسوسان اسرائیلی که این یکی دوروز اعدام شدند، چگونه به دام افتادند و چه ماموریتی داشتند؟
@farooq313
.
تنهاترین امام زمین، مقتدایشهر
تنها چهمیکنی؟ توکجایی؟ کجای شهر؟؟
دلخوشنکن به #ندبه ی جمعه، خودت بیا
با اینهمهگناه نگیرد، دعایشهر 😔
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبعات رای ندادن
🔶 موشن گرافیک: امنیت
#انتخابات
گام به گام تاانتخابات
همه باهم👌
@farooq313
فاروق
مطلبی بسیار خواندنی از "نیل مک گریگور" (Neil MacGregor) در گاردین به تاریخ 5 اکتبر 2018 وی در یاددا
در اولین روز سال 1989 میلادى، 11 دى 1367 نامهی معروف و تاریخى امام خمینى خطاب به "میخائیل گورباچف" آخرین رئیس جمهور شوروى در زمینهی مرگ کمونیسم و ضرورت پرهیز شوروی از اتکاء به غرب انتشار یافت.
این نامه در شرائطى منتشر شد که اتحاد جماهیر شوروى هنوز بهعنوان یک مجموعهی سیاسی و یکی از قطبهای قدرت آن روزگار برقرار بود؛ جنگ سرد خاتمه نیافته بود؛ دیوار برلین بهعنوان نماد جدایی شرق و غرب فرو نریخته بود؛ و حاکمیت کمونیسم بر قانون اساسى شوروى و بر مقدرات مردم در جمهورىهاى این کشور هنوز برقرار بود.
امام خمینى در نامهی عبرتآموز خویش به گورباچف در حالی از صداى شکستهشدن استخوانهاى مارکسیسم سخن بهمیان آورد که حتى خوشبینترین رهبران جنگ سرد در آمریکا، سقوط ابرقدرت کمونیستى شوروى به ذهنشان خطور نمىکرد. این پیام امام خمینی و این بینش و قدرت پیشبینی برخاسته از اشراف و اشعار و آگاهی به آغاز "دوران جدیدی در عالم" بود که بر معادلات قدرت و نحوهی تعامل انسان با حیات و زندگی اجتماعی نیز سایه میانداخت و حوادث روزگار را متاثر از خود میساخت. ایشان اتحاد جماهیر شوروى را از روىآوردن به غرب براى حل مشکلات اقتصادى خویش برحذر داشت و از زوال غرب، پس از زوال شرق کمونیستی سخن بهمیان آورد و تنها راه بقا را رویآوردن به ایمان و راه معنویت شمرد.
گورباچف سالها بعد خود با صراحت به دو نکته اعتراف کرد: نخست عدم فهم دقیق مطالب نامه حضرت امام(ره)؛ و دوم عملنکردن به آن نصایح. به اعتقاد وى، این دو غفلت باعث فروپاشى این کشور شد. گورباچف پس از فروپاشى شوروى ابراز تاسف کرد که اگر آن روز به نامهی امام خمینى بیشتر توجه مىنمودم و مسیر خود را اصلاح مىکردم، هرگز دچار چنین سرنوشتی نمىشدیم.
با وجودى که مخاطب این پیام بلوک شرق بود، اما امروز نیز زنده است؛ چون تأکید دارد تا زمانى که نظام ها، قدرت ها و کشورها بر اساس تفکرات مادى و مادى گرایى باشد و به خداوند و معنویت و نیازهاى فطرى انسان نظر نداشته باشند، محکوم به نابودى و سقوط هستند.
21 دسامبر سال 1991 میلادی، رهبران 11 جمهوری شوروی در یک جلسه در شهر آلماآتی قزاقستان مرگ اتحاد جماهیرشوروی را اعلام کردند؛ بوریس یلتسین بهعنوان رئیس جمهور فدراسیون روسیه، مهار قدرت در بزرگترین جمهوری سابق شوروی را بهدست گرفت؛ و نهایتا در شب 25 دسامبر سال 1991 میلادی، بدون بروز خشونت و خونریزی، میخائیل گورباچف بهعنوان رئیس جمهور اتحاد جماهیر شوروی و دبیرکل حزب کمونیست شوروی از کلیه مقام های خود استعفا داد. او زمانی که در تعطیلات بهسر میبرد، توسط عدهای دستگیر و زندانی شد و بهدنبال آن پایان عمر اتحاد جماهیر شوروی اعلام گردید!
#گورباچف
#شوروی
#دیوار_برلین
#فطرت
#معنویت
#ایمان
#دوران_جدید_عالم
@farooq313
گورباچف در پاسخ به نامه امام - بدون توجه به روح اصلی پیام ایشان - نوشته بود:
«ملت ما نیز انتخاب خود را به عمل آورده و این در سال 1917 بود. در رهگذر ما، هم مشکلات بزرگی بود و هم موفقیتهای چشمگیری بوده. هم اشتباهات وخیمی بوده است و هم نقض حقوق بشر بوده که ما با این اشتباهات خود را اصلاح میکنیم و آن را محکوم میکنیم. علیرغم تمامی مشکلات، ما از دستاوردهای خود توانستیم دفاع کنیم چون انتخاب مردم راست بوده است. میخواستم به استحضارتان برسانم که مساله آزادی انتخاب در دستور روز زندگی بینالمللی کنونی نیز هست. تحولات عظیمی در جهان، اخیراً پدید آمده و فکر میکنیم میشود گفت که ما در آستانه یک نظام جدید اقتصادی و سیاسی قرار داریم. اما این هدیه امپریالیست ها نیست، این اراده ملتهاست و اراده زمان است. چاره دیگری وجود ندارد».
امام خمینی، در واکنش به پاسخ نامه گورباچف، که توسط "ادوارد شواردنادزه" وزیر خارجه وقت شوروی، در هفتم اسفند ماه 1367 در حسینیه جماران تهران تسلیم ایشان شد، خطاب به وی گفت:
«به ایشان بگویید که من میخواستم جلوی شما یک فضای بزرگتر باز کنم. من میخواستم دریچهای به دنیای بزرگ، یعنی دنیای بعد از مرگ که دنیای جاوید است را برای آقای گورباچف باز نمایم و محور اصلی پیام من آن بود. امیدوارم بار دیگر ایشان در این زمینه تلاش نمایند.»
گورباچف، در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی، طی مصاحبهای با خبرنگار واحد مرکزی خبر در مسکو، از اینکه به هشدارهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران 3 سال قبل از فروپاشی شوروی بیاعتنائی کرده بود، اظهار تأسف کرد و گفت:
«مخاطب پیام آیتالله خمینی از نظر من، همه اعصار در طول تاریخ بود. زمانی که من این پیام را دریافت کردم احساس کردم که شخصی که این پیام را نوشته بود متفکر و دلسوز برای سرنوشت جهان است. من از مطالعه این پیام استنباط کردم که او کسی است که برای جهان نگران است و مایل است من انقلاب اسلامی را بیشتر بشناسم و درک کنم. اما اگر ما پیشگویی های آیتالله خمینی را در آن پیام جدی میگرفتیم امروز قطعاً شاهد چنین وضعیتی نبودیم.»
تحلیل این دو پیام رد و بدل شده حاکی از آن است که گورباچف بین دو چیز را خلط کرده بود: "شکلگیری نظام جدید اقتصادی و سیاسی بهعنوان یک پدیدهی ناشی از جنگ سرد" یا "آغاز دوران جدیدی در عالم" که با پیروزی انقلاب اسلامی خود را در تغییر سیاسی و اجتماعی ایران نشان داده بود؛ تغییری که هنوز هم که هنوز است میرود تا با تاکید بر عنصر معنویت و مبنای فطرت، چهرهی زندگی عمومی بشریت را دگرگون کند.
#گورباچف
#تحولات_عظیم_جهان
#نظام_جدید_اقتصادی_و_سیاسی
#ارادهی_ملتها
#ارادهی_زمان
#جنگ_سرد
#ایمان
#دنیای_جاوید
#ادوارد_شواردنازه
اطلاعاتی پیرامون نامهنگاریهای بین امام و گورباچف در ویکی پدیا:
https://en.wikipedia.org/wiki/Khomeini%27s_letter_to_Mikhail_Gorbachev
اطلاعاتی پیرامون میخائیل گورباچف در ویکی پدیا:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Gorbachev
@farooq313
#آموزش سواد سیاسی
حزب سیاسی چیست؟
یک حزب سیاسی به عنوان یک گروه سازمان یافته از مردم با اهداف و عقاید سیاسی تقریباً مشابه تعریف می شود که با انتخاب نامزدهای خود در مناصب دولتی به دنبال تأثیرگذاری بر سیاست عمومی هستند.
احزاب تمایل دارند عمیقاً و بادوام در زیرساختهای خاص جامعه در یک دموکراسی پایدار و کارآمد مستقر شوند. آنها می توانند نهادهای دولتی را به عناصر جامعه مدنی در یک جامعه آزاد و عادلانه پیوند دهند و برای عملکرد هر نظام سیاسی دموکراتیک مدرن ضروری تلقی می شوند.
@faroq313
اقدام بیل گیتس و راکفلر برای جهانیسازی پاسپورت دیجیتالْ واکسن با حمایت WHO 😱
بیل گیتس و راکفلر از نابودی بشریت حمایت مالی میکنند و WHO مسیر را برای آنان هموار میکند.
بخشی از روزنامه نیویورک تایمز که میگوید:
این طرح در سال ۲۰۱۹ علنی و عمومی بیان شد
۲۰۲۱ بهطور آزمایشی در بخشهایی از دنیا اجرا شد
و اکنون نیز در سکوت خبری رسانهها مسیر خود را ادامه میدهد!😱
#جهاد_تبیین
#عوارض_واکسن
@farooq313
💚☘
🍂دعا برای ظـــــهورش چه لذتــی دارد
غلام درگه مهـــــدی چه عزتـــی دارد...
🍂بمان همیشه منتظر و بی قرار دیدارش
که انتظـار ظــــهورش چه قیمتی دارد...
#سلامپادشاهقلبم✨
#امام_زمان ♥
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚