▪️تهدیدات توخالی
جمعهای که گذشت سالگرد روزی است که «جیمی کارتر»، مقامات ایرانی را تهدید به حمله نظامی کرد و خواستار آزادی گروگانهای لانه جاسوسی شد. تهدیدی که پس از ۴۰ سال توسط دیگر رئیس جمهوران نیز تکرار شده ولی خبری از عملیاتیشدن آن نیست.
@Fars_plus
◾اجازه دهید درس بگیریم...
🔻نوشته است روحانی قصد فرار از کشور داشت. این پروژه را طراحی کرد تا استیضاح شود و کافه را بهم بزند. آن یکی نوشته روحانی می خواست نظام را تحت فشار قرار دهد تا دعوت ترامپ را بپذیرد. آن یکی...
🔻این یک فرهنگ غلط است که آدم ها را جز در دوگانه خادم و خائن نمی بینیم. گوئی اشتباه دولت هیچ دلیلی جز خیانت و مزدوری ندارد.
🔻امنیتی کردن تحلیل های سیاسی، فقط مخاطب را عصبی می کند و هیچ ثمری ندارد. تحلیل امنیتی، در آدم ها متوقف می شود و راه به روش و منش ندارد.
🔻اشتباه دولت را نیازی نیست به خیانت حواله کرد. حماقت هم نیست. خطایی است که باید مقابل این ملت و بلکه تاریخ محاکمه شوند. اشتباه بنزینی دولت در تکبر ساختاری اوست.
🔻تکبرساختاری دولت باعث شد سهمیه بندی بنزین را با خشن ترین مکانیزم، تحت دکترین شوک اجرا کند. دکترینی که ثمره اش فاشیست اقتصادی است. نسخه فریدمن به عنوان پرچمدار شوک درمانی اینست که جامعه را چنان دچار شوک و وحشت کنید تا با خروج از کما و شوک مغزی در حالت تسلیم محض قرار گیرند. پیشنهاد می کنم حتما کتاب نوآمی کلاین را با همین عنوان مرور کنید.
🔻دکترین شوک خروجی یک اندیشه مردم گریز است. مشکل، سهمینه بندی بنزین نیست؛ اشکال در تصمیم سران هم نیست. مشکل در این ولنگاری اجرایی است که ریشه در تکبر ساختی و نهادی دارد و خروجی اش دهها کشته و هزاران میلیارد خسارت است.
🔻با یک برگ اطلاعیه و شبانه خواستند مردم را بخط کنند. نه مجلس خبر داشت و نه مراجع و نه حتی حامیان حزبی شان. شوک درمانی یعنی این.
🔻مشکل اینست که وزیر نفت کارت بنزین را حذف می کند و مقدمه میلیون ها لیتر قاچاق می شود و بعد قیمت ها را بالا می برد تا جلوی همین قاچاق را بگیرد؛ آنهم با راه اندازی مجدد کارت سوخت. توهین به شعور مردم نیست؟
احمدتوکلی در جلسه رای اعتماد، تنها یک دلیل برای مخالفت با زنگنه داشت و آنهم دروغگویی بود. مشکل اینست که وزیر نفت در چشم مردم نگاه می کند و بارها و بارها می گوید قیمت بنزین افزایش نمی یابد و بعد خلاف ان عمل می کند. این سطح از اعتماد سوزی در جامعه محاکمه ندارد؟
🔻آدرس غلط ندهید. اجازه دهید از این ماجرا درس بگیریم. تحلیل امنیتی بی ثمر است. درس تاریخی این روزها کنار گذاشتن این تفکر ضدمردمی است. تفکر را هدف نگیریم، آمد و شد آدم ها ثمری ندارد.
📝 محسن مهدیان
@Fars_plus
▪️جان بولتون: از زمان استعفای از سمت مشاور امنیت ملی تا کنون، کاخ سفید مانع از دسترسی من به حساب کاربری شخصیام در توییتر بوده است.
خب جناب ترامپ! شما بی زحمت توئیتر مشاور سابق خودت رو توقیف نکن، آزادی اینترنت ایران پیشکش!
💬 فرید ابراهیمی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعجب کارشناس بیبیسی از پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در ایران
@Fars_plus
◾️مزدک میرزایی کار خودش رو رسما در شبکه سعودی اینترنشنال شروع کرد
خائن کسیست که در رسانههای جمهوری اسلامی معروف بشه و بعد طمع به دلارهای سعودی پیدا کنه
آقای میرزایی آن دلارهایی که قراره بگیری آغشته به خون هزاران یمنی و خون هموطنهات در حادثه مناست!
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️اغتشاشات با هوشیاری مردم تموم شد
آشوبگران هم به یاری نیروهای امنیتی بازداشت و مابقیشون بزودی از سوراخ موش، بیرون کشیده میشن
اما افزایش قیمت ها نگران کننده است
گوشت، تخم مرغ، گوجه، کرایه ماشین و... داره گرون میشه اما از نظارت جدی خبری نیست
آقایان مسوول تذکر رهبری یادتون هست؟!
💬عباس کلاهدوز
@Fars_plus
▪️آیت الله جوادی آملی در دیدار ائمه جمعه:
ائمه جمعه به مفهوم دقیق کلمه باید «امام» باشند؛ امام کسی است که خطر را قبل از دیگران می بیند و هشدار می دهد، اینکه اتفاقی بیفتد و بعد مردم را به صبر دعوت کنید، کار امام جمعه نیست! امامت جمعه کار سیاسی است و امام جماعت عادی نیست
💬 مصطفی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجری تلویزیون خطاب به مهناز افشار: در همکاری با تلویزیون وابسته به آل سعود که دستش به خون هزاران کودک یمنی آغشته است و ضد ایران است، تجدید نظر کنید!
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینجا منهتن، نیویورک، چند خیابون پایین تر از برج مجلل ترامپ و بی خانمان ها در حال یخ زدن تو سرمای زمستون. میخوام بفرستم واسه برنامه مصی تاک (ترکیبی از سالی تاک و مصی علینژاد) ایشالله پخش کنن که ابعاد ظلم رژیم بیشتر مشخص بشه.
💬 قرص قرمز
@Fars_Plus
▪️ ترامپ، روحِ آمریکایِ قبل از کارتر است؛ نژادپرست، ملیگرا، خشن، بیاحساس و منزوی. از زمان روی کار آمدن کارتر، تلاش شد تا پوششی روی این واقعیت قرار بگیرد اما نهایتا آب راهش را پیدا کرد و سیلیِ واقعیت با «دونالد ترامپ» به صورتِ دنیا خورد.
💬 مهدی خانعلی زاده
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهیدی که بچههای سرطانی را به آرزویشان رساند!
در این فیلم شهید صیادی را می بینید که بچه های سرطانی را به آرزویشان یعنی پلیس شدن می رساند شهید رضا صیادی هفته گذشته در مقابله با اشرار و آشوب طلبان در ماهشهر به شهادت رسید.
💬 Hamid Vakili
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غربی ها سعی دارن این مزدوران آشوبگرشون که حتی به چراغهای راهنمایی رانندگی هم رحم نمیکنند راهها رو میبندن همه چیزو آتش میزنن و با میلگرد به ماشینای مردم صدمه وارد میکنن رو مردم معترض ایران معرفی کنند.
بلاخره ابرها کنار میرن و حقایق بیشتری روشن میشن.
💬 استیون هاون کوب
@Fars_Plus
فارس پلاس
👇
◾️همین یک نمودار برای فهمیدن میزان کلّاشی ربع پهلوی و نخالههای منوتویی کافی هست. در ۱۹۶۰ و ۱۹ سال بعد از شروع سلطنت محمدرضا و ۳۵ سال بعد از شروع سلسله پهلوی، متوسط عمر مردم ایران ۴۵ سال بوده! ۲۵ سال کمتر از متوسط عمر امریکاییها و ۸ سال کمتر از متوسط جهانی!
حتی در زمان انقلاب (۱۹۷۹) وضع ایران از متوسط جهانی و از اکثر کشورهای عرب و غیرعرب منطقه از جمله سوریه، عراق و عربستان به مراتب بدتر بوده...امید به زندگی مردم ایران بعد از انقلاب با سرعتی عجیب پیشرفت کرده: در حالی که در زمان انقلاب ۸ سال کمتر از متوسط جهانی بودیم، الان (سال ۲۰۱۹) ۵ سال بیشتر از متوسط جهان هستیم و با امریکا تنها ۲ سال فاصله داریم.
امید به زندگی از دو جهت شاخص مهمی برای مقایسه است: ۱. اندازهگیری آن ساده است و از دههها پیش به صورت نسبتا دقیق اندازهگیری شده. ۲. پیشرفت آن به عوامل بسیار متعدد زیرساختی، مثل سرانه پزشک و بیمارستان و آمبولانس، دسترسی به آب آشامیدنی، سطح سواد و آگاهی مردم و ... بستگی دارد.
یعنی امید به زندگی مثل GDP نیست که با سه برابر شدن قیمت نفت در یک سال دو برابر شود. برای افزایش امید به زندگی باید امکانات را به دورافتادهترین نقاط کشور برسانید. کافی نیست که فقط شمال تهران خوشگل و گوگولی باشد.
منوتو که مدام ایران را با کرهجنوبی و ترکیه مقایسه میکند بد نیست این را هم به مردم بگوید که در ۱۹۷۵، بر اساس آمار بانک جهانی، تنها ۳۶٪ از مردم ایران سواد خواندن و نوشتن داشتند. این رقم در ترکیه بیش از ۶۰٪ و در کره جنوبی بالای ۹۰٪ بوده.تاسفبارتر اینکه اختلاف زیادی (نزدیک ۲۰٪) بین سطح سواد زنان و مردان وجود داشته.
دسترسی به آمار در عصر گوگل و اینترنت بسیار آسان شده. توصیه میکنم به جای تماشای منوتو و عضویت در شبکههای تلگرامی که صبح تا شب مزخرف در مغز آدم فرو میکنند، کمی دنبال آمار و ارقام بروید و حس واقعیتری از وضعیت گذشته و حال حاضر ایران در مقایسه با کشورهای دیگر پیدا کنید.
جالب این که کره جنوبی از سال ۱۹۴۵ تا دهه ۸۰ (یعنی در زمانی کوتاهتر از دوره پهلوی) توانسته بود درصد باسوادی را از ۲۲٪ به بالای ۹۰٪ برساند. فکرش را بکنید که این آقایان، با مردمی که دو سومشان حتی سواد خواندن تابلوهای خیابان را نداشتند ادعای پیشرفت و دروازههای تمدن بشری میکردند!خیلی ساده است که یک فیلم از ۵۰ سال پیش بالاشهر تهران با آسمان آبی و ماشینهای رنگی و پیست توچال ببینی و عاشق آن دوران شوی.
دقت در آمار و مطالعه البته کمی سختتر است ولی احتمالا درک بهتری از اوضاع به ما میدهد.ایران در حال حاضر زیرساختهای مناسبی (در مقایسه با هر زمان دیگری در تاریخ) برای رشد و پیشرفت دارد. این زیرساختها اگر از بین برود، هیچ حکومت عاقلی نمیتواند در کمتر از ۳۰-۴۰ سال آن را ترمیم کند. #نه_به_ویرانیطلبی
💬اژدمارنگ
@Fars_plus
آمار شوکهکننده از وضعیت ناگوار نوزادان و کودکان یمنی در پی ۵ سال جنگ
وزارت بهداشت یمن اعلام کرد:
🔻۵ میلیون کودک دچار سوءتغذیه هستند که بیشتر آنها زیر سن ۵ سال قرار دارند.
🔻۳۰ درصد از بیمارانی که برای درمان نیاز به سفر به خارج دارند، کودک هستند و دهها نفر از آنها میمیرند.
🔻بیش از دو میلیون کودک در طول پنج سال جنگ به وبا مبتلا شدهاند که حدود ۴۰۰ هزار نفر آنها فوت کردهاند.
🔻در هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی به دلیل سوءتغذیه میمیرد.
🔻نبود خدمات بهداشتی منجر به مرگ ۶ نوزاد در هر دو ساعت میشود.
@Fars_Plus
◾️عدد،رقم های خسارت قطعی چند روزه اینترنت را که میشنوم_که عددهای متنوعی هم هست- ناخودآگاه یاد عدد رقمهایی که برای دیر امضا شدن برجام به کار میبردند افتادم.روزانه و ماهانه و سالانه حساب میکردند.رقمهای میلیارد دلاری.به مراجع تقلید هم دادند.حالا نباید خسارت امضای برجام را حساب کنیم؟
💬عبدالله گنجی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لزوم شفافیت مالی در طرح سهمیه بندی بنزین
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بغض کردن آذری جهرمی در جایگاه دوم این رشته در کشور قرار گرفت.
محمود صادقی هنوز رکورددار این رشته در کشور است:)
💬 مرتضی قربانی
@Fars_Plus
▪️تمام سال از درگیری با اشرار میشنویم. از شهادت ماموران و مرزبانان میشنویم. از کشف محمولههای سلاح و مهمات میشنویم. از شناسایی باندهای ترور می شنویم. تلاش پیدا و پنهان بدخواهان برای ایجاد ناامنی را «میبینیم». ولی سر بزنگاه طوری تحلیل میکنیم انگار تازه از غار خارج شدهایم. چرا؟
💬 سالار افشار
@Fars_Plus
▪️ جزئیات جدید از بازداشت پسر آخوندی/ مشاور وزیر هم بازداشت شد
🔻 به تازگی خبر بازداشت پسر یکی از وزرای سابق دولتهای یازدهم و دوازدهم منتشر شده است.
مهدی آخوندی به همراه شهرام اجتهادی به اتهام کارچاقکنی و تخلفات مالی بازداشت شدهاند.
🔻 شهرام اجتهادی که با مهدی آخوندی و یکی دیگر از مسئولان ارشد دولتی نیز نسبت فامیلی دارد مدتها به عنوان مشاور وزیر سابق و دست راست وی فعالیت میکرده است.
🔻 این فرد و پسر وزیر سابق متهم هستند که با دریافت مبالغی از بعضی پیمانکاران برای آنها در وزارتخانه دستور گرفته یا کارسازی کردهاند.
🔻 فشارهای شدیدی به پیگیریکنندگان این پرونده و قوه قضائیه برای آزاد کردن این دو نفر و مختومه کردن پرونده وارد میشود.
@Fars_Plus