▪️انتقاد سناتور آمریکایی از سهم ناعادلانه پرداخت مالیات ثروتمندان و شرکت های بزرگ آمریکایی
🔺 برنی سندرز، سناتور ایالت وورمونت آمریکا در پیام توئیتری خود با انتقاد از فرار مالیاتی ثروتمندان و شرکت های بزرگ آمریکایی با اشاره به میزان مالیات های پرداختی کم دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و سرمایه داران بزرگ آمریکا:
🔺صورتحساب مالیاتی دونالد ترامپ در سال 2017 میلادی 750 دلار بود و صورتحساب مالیاتی التون ماسک و شرکت آمازون در سال 2018 میلادی صفر بود و هیچ مبلغی پرداخت نکردند.
🔺متوسط صورتحساب مالیاتی آمریکایی ها در سال 2017 میلادی 12 هزار و 200 دلار بود.
🔺ما یک کد مالیاتی داریم که به نفع شرکت های بزرگ و ثروتمند جعل می شود. زمان پرداخت سهم عادلانه آنها اکنون است.
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با درد مردم باید آشنا شد...
#استوری
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مردی که وصیت کرده بود پس از مرگ، پیراهن خونیاش را با خودش دفن کنند!
🔺شهید حقانی را چقدر میشناسید؟
@Fars_Plus
▪️فارن پالیسی: پرونده های CIAنشان میدهد آمریکا با تصاویر ماهواره ای مطلع شده بود که ایران قصد حمله به نیروهای صدام را دارد پس به وی هشدار دادند و صدام با حملات شیمیایی به نیروهای ایرانی و برخی شهرها ورق جنگ را برگرداند
امروز سالروز فاجعه حمله شیمیایی به سردشت بود
💬 جناب آقای استیون
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️صلاح فرد و اصلاح جامعه، در سایه «شناختن عیوب» و تلاش برای «زدودن عیوب» است.این شناخت هم در خود فرد و نسبت به اندیشه ها و عملهای خویش است و هم نسبت به دیگران.
زمینه ساز این عیب زدایی نیز «تذکر» از سویی و «تنبه» و «اقدام» از سوی دیگر است!
@Fars_plus
▪️پیام رسمی نُجَباء: فقط قصاص!
🔻مهندس «نصر الشَمَّری» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء، در واکنش به جنایت اشغالگران آمریکایی علیه مرزبانان الحشد الشعبی، بخشی از آیه 33 سوره مبارکه "اسراء" را توئیت کرد.
📖 مضمون این بخش از کلام نورانی وحی ((فقد جعلنا لولیّه سلطانا)) به حق مشروع "قصاص" برای ولی مقتول اشاره دارد.
@Fars_plus
▪️شرکت آمازون 150 بسته رو اشتباهی برای یک خانم ارسال کرده و بعد از این که متوجه شده و برگشتن بستهها رو بردارن فهمیدن ایشون بستههارو به عنوان هدیه بخشیدن به فقرا
@Fars_plus
فارس پلاس
👇👇👇
.
طالبان یا حکومت مرکزی افغانستان ؟
این پرسش، هم اشتباه است هم خونبار
برای فهم اشتباه بودن این پرسش لازم است به پرسش دیگری پاسخ دهیم و آن اینکه ما در افغانستان امروز با چه چیز مواجهیم؟
۱. طلبان یک گروه سیاسی دست ساخته نیست بلکه بخش غیرقابل چشم پوشی از جامعه افغانستان است که البته حمایت خارجی هم دارد.
۲. دولت مرکزی هیچگاه دولت همه افغانستان نبوده و همواره به خواست سیاسی بخش هایی از جامعه افغانستان بی توجهی کرده و او نیز مانند رقیب تلاش برای جلب حمایت خارجی دارد
۳. افغانستان امروز شکل تام یک جامعه دو قطبی شده است. جامعه دو قطبی شدهای که سلاح به روی هم کشیده است. رقابت بین یک گروه سیاسی اقلیت تندرو و یک دولت فراگیر ملی یا رقابت بین یک اکثریت اسلامی و یک دولت اقلیت غربگرا نیست. رقابت میان یک جامعه دوقطبی است.
۴. کلان پروژه و سیاست اصلی غرب به خصوص آمریکا در منطقه غرب آسیا، تبدیل این منطقه به یک زمین سوخته است با دولت هایی ضعیف.
۵. جامعه دو قطبی ای که رقبای سیاسی به جای جست و جوی راه حل مسالمت آمیز درونی به دنبال کسب حمایت خارجی هستند، سرزمین خود را محل تسویه حساب قدرتهای بین المللی و منطقه ای می کند. هزینه این تسویه حساب از جیب و جان ملت افغانستان خواهد بود و سودش به نفع بیگانگان.
۶. طالبان خود چندپاره است و هر چه به این سو تر آمده از تندروی آن کاسته شده و بخردانه تر از قبل عمل کرده است. برخی از سران تندرو طالبان در سالها و ماههای اخیر از مناسبات قدرت این تشکل به شکل های مختلف از جمله حذف فیزیکی کنار گذاشته شده اند
۷. طالبان و رقبای سیاسی او میدانند اگر طالبان کل قدرت را به دست آورند با چالش شناسایی بین المللی دولت خود مواجه می شوند. طالبان در سالهای اخیر بخشی از قدرت را خواستار بوده نه کل آن را و تمنای شراکت در قدرت را داشته اما دولت مرکزی نپذیرفته است.
در این شرایط طرح پرسش این یا آن، غلط است. این یا آن یعنی ادامه تاریخ خون بار افغانستان. نه می شود طالبان و عقبه اجتماعی آن را از افغانستان زدود و نه می شود نیروهای سیاسی حاضر در دولت و عقبه اجتماعی آن را نادیده گرفت.
حمایت از هریک از دو طرف ماجرا رضایت به ادامه جنگ ویرانگر در افغانستان است. وقت آن رسیده نخبگان سیاسی افغانستان از همه گروه ها، برای نسل حاضر و آیندگان از گذشته چشم پوشی کنند و راه حل سیاسی را بربگزینند و افغانستان را به سرزمین سوخته و محلی برای تسویه حساب های بین المللی و منطقه ای بدل نکنند.
جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده که این جامعه چندپاره پشت میز مذاکره مشکلاتشان را خودشان حل کنند.
💬jafar.hasankhani
@Fars_plus
▪️اتحادیه زنان سوسیالیست #کره_شمالی در مقابل مجسمه های یادبود «کیم ایل سونگ» و «کیم جونگ ایل» در پیونگ یانگ پیمان بستند که در راستای اهداف حزب کارگران برای سربلندی سرزمین کره گام بردارند.
در هفته های اخیر شایع کرده بودند مردم کره از گرسنگی گوشت مرده ها را می خورند.
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازندههای اصلی انتخابات
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولت حسن روحانی چگونه خانهدار شدن ایرانیان را به یک آرزو تبدیل کرد؟
@Fars_Plus
▪️جنبش النجباء: دشمن اشغالگر نشان داد خیرخواه عراق نیست
🔺پایگاه صابرین نیوز/ شیخ علی الاسدی: موفقیت همایش نظامی حشد الشعبی که در سالگرد تاسیس این نهاد برگزار شد، موجب رنجش اشغالگران و مزدوران و رسانه هایشان شده است به همین منظور به سرعت جنایت دیگری را بر جنایاتشان افزودند و مواضع حشد الشعبی و در واقع مواضع نگهبانان مرزی را هدف قرار دادند.
🔸این اقدام دلیلی دیگر برای اثبات این واقعیت است که اشغالگر خیر این کشور را نمی خواهد.
🔺ما به خود و برادرانمان در تیپ 14 تسلیت می گوییم و به اشغالگر هشدار می دهیم که بد کردید و تبعات این حماقتتان را خواهید دید.
@Fars_Plus
آمریکا اشتباه راهبردی بزرگی کرد و با حمله به مواضع دو گروه شناخته شده وابسته به نیروهای مسلح عراق آنها را وارد درگیری علنی با خود نمود. این حمله نشان داد که برخلاف سالهای گذشته سازمان جاسوسی آمریکا و بخش اطلاعات ارتش تروریستی این کشور هیچ اشراف امنیتی و اطلاعاتی در عراق ندارند و نتوانستند به صورت مشخص گروههای حمله کننده به کاروانها و پایگاههای آمریکایی را شناسایی کنند که به دو مقر مشخص شده و ثابت نیروهای مسلح عراق که منجر به شهادت چهار نفر از آنها گردید. نخستین خروجی آن این بود که گردانهای سیدالشهداء اعلام کرد از این به بعد به هواپیماهای آمریکایی در آسمان عراق حمله خواهد کرد، به عبارت دیگر آسمان عراق از این به بعد برای هواگردهای آمریکایی در امان نخواهد بود. اطلاعات بسیار دقیقی وجود دارد که گروههای مقاومت عراق به موشکهای پدافندی دسترسی خوبی دارند./ اخبار سوریه
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️بالاترین ذکـــر حاجات چیست؟!
از زبان عارف بالله آیت الله بهجت بشنوید!!!
@Fars_plus
▪️خسته نباشید میگم به مسئولین خوزستان،که سالهاس کاری با یادمان سردارشهید هاشمی ندارن تا به امروزکه ورزشکارای استان با فروش مدال طلای خودشون قصد بازسازی یادمان رو کردند.
شهدا شرمنده ایم
💬 ندای اندیمشک
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #موشن_گرافیک
| مصوبههایی برای مردم معمولی |
مالیات بر عایدی سرمایه قانونی است که اخیرا در مجلس شورای اسلامی تصویب شد تا مقدمه ای برای هزینه مند کردن دلالی در کشور باشد. این قانون در ۱۸۷ کشور تصویب شده و برخی کشورها تا ۴۲ درصد مالیات بر عایدی از امور مربوط به دلالی دریافت می کنند. مالیات بر عایدی سرمایه مسیری است که منجر به هدایت نقدینگی،رونق تولید و اشتغال و کاهش نابرابری اقتصادی می گردد.
@Fars_Plus
درد دل های یک دامدار:
▪️یک گاو در مجتمع ما روزانه ۴۴کیلو علوفه مصرف میکند
۱ کیلو کاه۴۰۰۰ تومان
۶ ک یونجه۳۰۰۰۰ت
۲۴ ک ذرت سیلو۴۸۰۰۰ت
۱۴ ک کنستانتره۵۰۴۰۰ت
قیمتهای بالابدون درنظرگرفتن آب، برق و نیروی انسانی۱۳۲۴۰۰ ت
میانگین تولید۲۵ لیترشیر درکارخانه لیتری ۴۶۰۰ که میشود۱۱۵۰۰۰ت
شما خود شاهد بودی که ما برای جلوگیری از این هزینه ها چه سختی ها کشیدیم
اما متاسفانه این دولت هیچ اقدامی برای افزایش قیمت شیر نمیکند تا این افزایش قیمت را به دولت بعدی موکول کند
با جمع شدن دامداری ها کمبود شیر و گوشت دامن دولت را خواهد گرفت، فکری کنید
💬 اگر لایق باشیم یک منتظر...
@Fars_plus
▪️رژیم صهیونیستی آنقدر جعلیست که حتی درخت زیتون چند صد ساله را هم از زمینهای فلسطینیها میدزدد و به مناطق اشغالی میبرد. درختانی که هم ریشهشان و هم عمرشان چندین برابر این رژیم جعلیست
#فلسطین
💬 ایلخان
@Fars_plus
▪️رشد 610 درصدی قیمت خودرو در دولت روحانی
🔻بررسیها نشان میدهد از مرداد 1392 تا تیرماه سال جاری خودروهای داخلی بهطور متوسط 610 درصد رشد قیمت داشتهاند.
🔻طبق آنچه در نمودار آمده، در میان 10 خودروی مورد بررسی در دو خودروساز بزرگ کشور، پراید 111 با رشد 729 درصدی، بالاترین افزایش قیمت را تجربه کرده است. پژو 405 با 658 درصد، دومین خودرو با بیشترین افزایش قیمت در دولت روحانی بوده است.
@Fars_Plus
📸 کاهش ۵۷ درصدی صادرات پتروشیمی در دولت روحانی
▪️به گزارش «نود اقصادی» براساس آمارهای سازمان توسعه تجارت، صادرات پتروشیمی ایران از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ به حدود ۱۶ میلیارد و ۴۱۹ میلیون دلار رسیده بود که این میزان در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به حدود ۷ میلیارد دلار رسیده است. به عبارتی در سالهای اخیر صادرات پتروشیمی ایران ۵۷ درصد کاهش داشته است.
▪️قابل ذکر است بخشی از این کاهش مربوط به تعدیل نرخهای پایه صادراتی است اما مابقی عمدتا مربوط به مدیریت دولت روحانی است که صادرات پتروشیمی را حتی به ۳ میلیارد دلار کمتر از سال ۱۳۹۲ رسانده است.
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتخابات چرا حماسه بود؟
#استوری
@Fars_Plus