▪️اینترنشنال صحبت های یکی از دانشجویانی که دیروز در برنامه بسیج دانشجویی دانشگاه شهيد چمران اهواز، در انتقاد به شیوه رسیدگی به مسمویتهای سریالی و امنیت مدارس زده بود را سوژه پست اینستاگرامی خودش کرده، این دانشجو هم در جواب نوشته: من به یکی از مسئولین کشور عزیزم انتقاد کردم و این صحبت کوچکترین ربطی به شما رسانههای خارجی نداره. بار دیگه حقارت خودتون رو ثابت کردید
@Fars_plus
▪️بر اساس آنچه تا اینجا می دانیم حداقل با ۵ نوع رویداد متفاوت مواجهیم که همه آنها به طور فله ای مسمومیت دانش آموزان نامیده شده:
۱-درصد بسیار کمی کشف مواد تحریک کننده دستگاه تنفس
۲-مشاهده عوارض تنفسی بدون کشف هر نوع محرک، عمدتا ناشی از استشمام بوهایی با منشا نامشخص یا نامربوط
۳-مشاهده عوارض تنفسی بدون استشمام هرگونه بو و صرفا در اثر استرس
۴-به هم ریختگی در مدرسه بدون وجود هیچ عارضه تنفسی و صرفا در اثر شایعه
۵-مواردی هم وجود دارد که اساسا در مدرسه هیچ اتفاقی نیفتاده و خبر نادرست منتشر شده است.
برخلاف اظهارات کم دقت برخی مسئولین، با پدیده ای کاملا واقعی مواجهیم که کلیت آن یک طراحی پیچیده امنیتی است و مجری یا مجریانی دارد که باید آنها را یافت. عدم مشاهده مواد مسموم کننده در درصد بسیار بالایی از کیس ها، به هیچ وجه از شدت 'واقعی' یا 'تروریستی'بودن مسئله نمی کاهد.
پیچیدگی مسئله در همین است که دشمن با کمترین مقدار عملیات فیزیکی، و با ابزارهای روانی و شناختی، آسیب و عوارض فیزیکی تولید کرده است. این یعنی ژنتیک عملیات امنیتی علیه ایران در حال تغییر است و فناوری های شناختی در آن به اندازه فناوری های دیگر و کاملا واقعی به کار گرفته می شود.
اینکه شما نمی توانید به سادگی تروریست را کف خیابان یا در دوربین ها ببینید، به هیچ وجه به معنای این نیست که عملیات تروریستی نیست. از قضا این یعنی ماهیت عملیات بسیار پیچیده شده و تروریست جایی ایستاده و به نحوی عمل می کند که با 'عادت های امنیتی' ما همخوان نیست.
بدون ورود به جزئیات، این مقدار قطعی است که در مواجهه با این نسل جدید از عملیات های امنیتی، باید یک راهبرد مردم پایه داشت و ابزارهای انتظامی و امنیتی را به عنوان مکمل به کار گرفت. چنین عملیات هایی وقتی خنثی می شود که توان آرام سازی و متقاعد سازی جامعه وجود داشته باشد.
اینکه چطور می توان یک جامعه تحت حمله را آرام نگهداشت یا متقاعد کرد واقعا ساده نیست. داستان با تولید روایت همدلانه، ارائه شواهد معتبر و خلق تکیه گاه برای مردم شروع می شود اما در اینجا متوقف نمی ماند.
یک فرد می تواند روایت شما از مثلا ماهیت یا منشا مسمومیت ها را نپذیرد نه به این دلیل که واقعا شواهدی برخلاف آن دارد بلکه به این دلیل که مثلا از قیمت ارز آسیب دیده و در تنگنای اقتصادی کلافه شده است. اقناع اجتماعی بسیار پیچیده تر و چند وجهی تر از آن است که به رسانه محدود شود.
از حیث روان شناسی فردی نیز یک دانش آموز در مدرسه اگر مجموعا شرایط را قابل اعتماد بداند شاید کمتر تحت تاثیر شایعه انتشار یک بوی غریب قرار بگیرد تا وقتی که در خانه یا در جمع دوستان به این نتیجه رسیده باشد که اوضاع آشفته است. شایعه پذیری بیش از هر چیز به نبود اعتماد مرتبط است.
با اینکه شبکه های اجتماعی نقشی مهم در خلق و انتشار روایت ها بازی می کنند اما تقلیل بحران به پروژه رسانه ای، کمال ساده اندیشی است. اکنون اینترنت به دلایل امنیتی محدودیت های مهمی دارد اما باز می بینیم که دشمن قادر ایجاد یک 'بحران روانی' است و در اینجا بسی درس های مهم هست.
این مشخصا بدین معناست که زیرساخت شبکه های اجتماعی بخشی از داستان بسیار بزرگ و پیچیده جنگ شناختی است نه تمام آن؛ و احتمالا ابزارهای مخرب تعبیه شده در این شبکه ها 'عمدتا' در یک بستر اجتماعی ملتهب است که بدل به 'پدیده امنیتی' می شود.
و از این مهم تر، این پروژه نشان می دهد در یک جامعه ملتهب می توان حتی با شبکه های اجتماعی محدود شده، بحران امنیتی با منشا روانی خلق کرد و آن را توسعه داد.
من بسیار امیدوارم درس های امنیتی این وقایع به درستی آموخته شود. ما به همان اندازه که به تولید امنیت از طریق تولید قدرت نیاز داریم، به تولید امنیت از طریق تولید اعتماد و محبوبیت نیز نیازمندیم و از قضا در این نبرد امنیتی جدید، نیاز دوم ضروری تر و فوری تر است.
پس از آشوب های پاییز این سخنان گفته شد اما چنانکه شایسته بود نه فقط به آن توجه نشد بکه برخی به تصور اینکه کار تمام است، به روش های نادرست پیشین در تحریک جامعه و تشدید تضادهای اجتماعی بازگشتند. واقعا امیدوارم بالاخره برخی دوستان خوب ما چیزی را که باید بیاموزند، بالاخره بیاموزند.
💬 مهدی محمدی
@Fars_plus
▪️ملت بچههاشون رو میفرستن مدرسه که مثل تو موجود بیهنر برای امرار معاش تبدیل به یه مزدور روانی تیمارستانی نشن!
@Fars_Plus
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
این روزها، روزهای شادی و سرور است.
فقط چند روز دیگر تا میلاد حضرت مهدی (عج) باقی مانده.
به تبعیت از سنت حسنه ی اطعام، قرار است ۱۱۸۹ پرس غذا در ۱۱۸۹ امین سالروز میلاد با سعادت موعود زمان و به نیت سلامتی آقا امام زمان (عج)، سفره ی اطعام مهدوی را در خانه های مردم شهر و دیارمان بگسترانیم.
شما هم در اطعام مهدوی سهیم باشید.
#سه_شنبه_های_مهدوی
🤝پرداخت نذورات :
💳 شماره کارت
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۴۲۱۹۳۹بنام سه شنبه های مهدوی 📱شماره گیری
*۷۸۰*۳۱۲#🔗لینک آسان پرداخت 🌐 http://3shanbe.com/Etam کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: ➕https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
▪️روزی که سلام فرمانده رو میخوند، فکرشم نمیکرد اسمش تو سلام فرمانده۲ بیاد
💬 baran
@Fars_plus
▪️زیباکلام رسما عامل مسمومیت را حاکمیت معرفی میکند.
کیانیان رسما پلیس را دشمن دانشآموزان اعلام میکند.
منصوری رسما میگوید مذهبیها دارند دخترکشی میکنند.
همه هم لاطائلات و مزخرفات و فوتوشاپ.
آن وقت میگویند چرا جلو اطلاعرسانی این جماعت را میگیرند و علیهشان اعلام جرم میکنند.
💬 دانیال معمار
@Fars_plus
▪️به نظر میرسه سالهایی که امریکا سرمست از ابر قدرت بودن بوده چین تا فی خالدون امریکا نفوذ کرده
پنتاگون معتقده چین در جرثقیل های غول پیکری که برای بنادر امریکا نسب کرده ابزار جاسوسی به کار برده که میتونه تمام بار ها رو اسکن کنه و محتوای اون و تشخیص بده
💬 سیزیف
@Fars_plus
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت دانشآموزان از ماجرای مسمومیت در مدارسشان
🔹ملیکا جالیزبان دانشآموز پایه یازدهم رشته حسابداری هنرستان سیدالشهدا(ع)، فاطمه سادات حسنی شفیق دانشآموز پایه نهم مدرسه دکتر رزمی و فاطمه مقامی دانشآموز پایه نهم مدرسه فریدون محصص، ۳ دانشآموز از شهرری و قم بودند که پای صحبتهایشان نشستیم.
@Farsna
▪️حال خوب یعنی برای سلامتی امام زمانت به مردم خدمت کنی
💬 سمانه فریدونی
@Fars_plus
▪️سپاه نوعی مواد برای بمباران شیمیایی مدارس ساخته که هوشمند است. یعنی دخترانی که از خانواده سپاهیان و امنیتی ها و سایر مسئولین نظام باشند را شناسایی میکند و روی آنها اثری نمیگذارد، اما هرچه دختر که مخالف نظام باشند را پیدا و مسموم میکند!
💬 Hamed Sarrafpour
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ادعای عجیب رئیس جمهور آمریکا/ جو بایدن: بالای سرم را برداشتند تا ببینند مغز دارم یا نه!
@Fars_plus
فارس پلاس
👇👇👇
🎥 جامعه سلبریتیزه شده یعنی همین
▪️خوب دقت کنید در اوج یک مسئله جدی که معلوم نیست ابتدا یک پروژه جدی علیه وطن است یا پازلی از وضعیت بعدی که رسما امنیت کشور را هدف قرار داده است ، کلیپی کمدی و رمانتیک درست می شود تا همه چی را وارد یک فرایند مصرف و نفرت کند
▪️جامعه سلبریتیزه شده یعنی اینکه همه موارد را از قبیل امنیت و عدالت و ازادی و هر مسئله ای با اهمیتی را صرفا به شوخی و نفرت تبدیل می کند ، و به سرعت مصرف می کند همین مقدار که بتواند لایک جمع کند و دست هورا بکشد کافی است
▪️همین لایک ها و دست و هورا ها گویی حقیقت است برای جامعه سلبریتیزه شده و در این لحظه گویی خود حقیقت بی معنی است اصلا مهم نیست که در پس این مسمومیت ها نوعی افزایش تحریم و یا حتی نوعی جنگ نیابتی و موارد دیگر باشد و اصلا گویی مهم نیست روان جامعه دچار مصرف همه چیز شود و به یکباره در بحرانی که باید تصمیم درست بگیرد توان فکر کردن نداشته باشد
▪️امروز درک از امنیت و سیاست شبیه به خرید یک لباس شده است از طریق فضای مجازی یا دیدن کلیپ های عوامانه ای که نقد وضعیت موجود می کنند این وضعیت یعنی جامعه شما سلبریتیزه شده است و مسائل برایش تقسیم می شود به چگونه استفاده کردن و سود کردن از ان و هیچی فرقی ندارد که خود مسائل چیست ،امروز مسمومیت است فردا کرونا و پس فردا جنگ و اصلا چه اهمیتی دارد همه چیز از لنز این وضعیت در حد لایک و کامنت لست این شرایط را با ساده انگاری زود عبور نکنید
▪️وقتی جامعه به این شرایط دچار می شود نوعی رقابت برای مصرف از وقایع شکل می گیرد، اینجا اینکه وقایع چه اعتباری دارد مهم نیست برای وطن چه اهمیتی دارد مهم نیست چه بلایی بر سرجامعه و انسان می اورد مهم نیست انچه اهمیت دارد استفاده شخصی و نوعی ترویج رمانتیزه کردن برای خرید لایک و کامنت و بیشتر دیده شدن است مثال ان هم در اوج کرونا بود که طیف وسیعی از جامعه در مهمانی و پارتی شرکت داشتن اما در فضای مجازی کلیپ های حسن ریوندی درباره اینکه کرونا در همه جهان تمام شده است و فقط ایران است که هنوز کرونا دارد را نشر
می دادند
▪️ختم کلام الان ممکن است کیف کنید و بخندید یا نفرت خود را زیاد کنید ولی مصیبت این ها نیست بلکه فردا و فردا ها خواهد بود که باید به وضعیتی سلام کنید که حتی خواب ان هم وحشتناک است ان هم وضعیت تهی شدن اعتبار از همه موارد است حتی از دوستی و عشق و حتی خانواده ...
💬 سید جواد نقوی
@Fars_plus
▪️جشن ختنه سوران پسر مدیر مسوول در صفحهی اول دو هفتهنامهی خرما
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش فرانس 24 از خشک شدن و کاهش سطح آب دریاچه ها و سدهای این کشور
خشکسالی و کم شدن آب دریاچه ها در کشوری از قاره سبز و پربارش اروپا هم میتونه اتفاق بیوفته ولی در ایران کاهش بارش نشانه ناکارآمدی حکومته
@Fars_plus
▪️پادرمیانی شهاب حسینی و رامبد جوان برای قاتلان شهید عجمیان
🔸شهاب حسینی و رامبد جوان ۴ ماه بعد از شهادت روحالله عجمیان، تصمیم گرفتند به خانه این شهید بروند و رضایت بگیرند.
🔹پدر شهید اینطور روایت میکند: «وقتی این ۲ بازیگر تصمیم گرفتند به خانه ما بیایند، من و مادر روحالله نبودیم. ۲ برادر دیگر روحالله میزبان آنها میشوند و تنها به احترام اینکه آنها مهمان هستند، قبول میکنند صحبتهایشان را بشنوند.
🔹اگرچه آنها را ندیدم، اما اعلام میکنم به هیچ وجه حاضر به رضایت دادن نیستم؛ نه بهخاطر مظلومیت پسرم که اگر تنها این موضوع بود شاید حاضر به مجازات کسی نبودم. آنچه این جماعت کردند براندازی نظام اسلامی و مبارزه با دین اسلام بود. آنها جامعه را به ناامنی کشیدند تا اسلام از بین برود و من ابداً تحمل این کار را ندارم و قطعا رضایت نخواهم داد».
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشش!
لازم نیست جریمه پرداخت کنید...
استثناییترین بخشودگی جرائم تاریخ بلدیه در حوزه عوارض مسکونی و غیرمسکونی 🎊
💸پرداخت کن، جایزه بگیر 🎁
🚗 دو دستگاه خودرو شاهین به مبلغ ۱ میلیارد تومان
💵۱۵۰ فقره جایزه ۱۰ میلیون تومانی
💷 ۴۰۰ فقره جایزه ۲۰ میلیون تومانی
💶 ۴,۰۰۰فقره جایزه یک میلیون تومانی
برای کسب اطلاعات بیشتر به شهرداریهای مناطق ۲۲ گانه مراجعه کنید.
#شهرداری_تهران
▪️شاید باورتون نشه دیشب مراسم عروسی ١٠٠ زوج توی مسجد مکی زاهدان با حضور عبدالحمید برگزار شده ولی بدون حضور عروس!
خداوکیلی با چه رویی طرفدارای زن زندگی آزادی میخوان دفاع کنن از این؟!
💬 محمد نصوحی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
#شهید_شعبان
آشنایی با منتظر خستگی ناپذیری که در روز نیمه شعبان، عروجی شهادت گونه داشت و بزرگترین جریان فرهنگی در حوزه مهدویت را با سخنرانی ها و فعالیت هایش سامان داد.
#شیخ_احمد_کافی
✅ وصیت شیخ احمد کافی چه بود و چرا به آن عمل نشد؟
✅ ساخت ۷۲ مهدیه در سراسر کشور چگونه ممکن شد؟
✅ رابطه امام خمینی با شیخ احمد کافی چگونه بود؟
🔰در ویدیوی بالا به آنچه نمیدانید خواهید رسید ...
🔊 در ثواب انتشار این ویدیو و ذکر صلوات و فاتحه به روح این بزرگمرد شریک باشید.
@Fars_Plus
▪️آقای شهاب حسینی-آقای رامبد جوان
اون موقعی که مادر شهید اومد بالا سر پسرش شماها کجا بودید که الان دنبال رضایت برای قاتلش هستید؟
💬 حسنا رفیعی
@Fars_plus
▪️۶۰ سال قبل در اوج روزهای جنگ سرد، یک بمب افکن آمریکاییِ حامل ۴ بمب هیدروژنی در اسپانیا سقوط کرد.
هرچند هیچکدام از بمبها منفجر نشد و اقدامات زیادی هم برای پاکسازیِ آلودگیِ رادیواکتیویته در آن منطقه مسکونی-کشاورزی انجام شده، هنوز آلودگی وجود دارد.
حالا پس از حدود ۶۰ سال اسپانیا از آمریکا خواسته کار پاکسازیِ خاک این دهکده را آغاز کند. حدود ۵۰ هزار متر مکعب زمین تحت تاثیر این آلودگی قرار گرفته است.
فکر میکردم اگر آن سمت ماجرا کشوری جز آمریکا بود، احتمالا افراد بسیار بیشتری از این حادثه مطلع بودند و افراد بیشتری اعتراض میکردند که اصلا چرا آمریکا بمب هیدروژنی دارد و چرا اصلا در اسپانیا بودند و دهها نکته دیگر!
💬 الهام عابدینی
@Fars_plus
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ای غایب از نظر بخدا دوستت دارم
#استوری
@Fars_plus
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از زیبایی های امروز مسیر جمکران😍
💬 لیلا کریمی
@Fars_plus