فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا شیراز....
صدای ما را از دورهی تربیتمربی کودک شیراز میشنوید
#دکتر_همتیفر_متشکریم
#تربیت_مربی
#شمعک
@farskoodaki
روز سوم و پایانی دودهی تربیتمربی به همراه آزمون حضوری
#تربیت_مربی
#قصهگویی
#بازی_شناختی_حرکتی
@farskoodaki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قصه ی ما تموم شد؛ قصه ی ما بود همین
پایین اومدیم آب بود؛ رفتیم بالا آسمون
تا قصه های دیگه؛ خدا نگهدارتون!
#تربیت_مربی
#قصهگویی
@farskoodaki
دیروز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک (همان کودک نوپای سه ساله) خبری تلخ مخابره شد که خیلیها را با بهت و حیرت مواجه کرد.😔
🍁هر کسی که از دور و نزدیک قصهی این کودک سه ساله را شنیده باشد، خوب میداند که دکتر همتیفر برای این کودک سهساله پدری کردند.
🍂"غم" و "ناراحتی" ما و هر کسی که ایشان را حتی یکبار دیده و شنیده گواهی بر این است که ایشان صادقانه در این مسیر گام گذاشتند و با تلاش شبانهروزی اجازهی کاشت بذرهایی دادند که سالها از آن غفلت شده بود.🌾
🕯شمع شمعک با وجود شما روشن شد و امیدواریم با رفتن شما خاموش نشود.
🌱جای خالی مسئولی مثل شما که اینچنین اهل شنیدن و عمل است همیشه و تا ابد احساس میگردد.
🍃فعالان کودک شمعک و حوزهی کودکی در ایران همچنان روی حمایت شما در هر جایگاهی که هستید حساب میکنند و برای شما آرزوی بهترینها را دارند.
امیدواریم گزینهی بعدی که بار سنگین مسئولیت سازمان را میپذیرد کسی باشد که راه "گفتگو" را ادامه دهد و اهل "عمل" باشد.🙏
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...
#دکتر_همتیفر_متشکریم
#سازمان_ملی_تعلیم_و_تربیت_کودک
#شمعک
@farskoodaki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر برگزاری دورهی مربیارشد در شیراز
توسط سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و معاونت ابتدایی فارس
شهریورماه ۱۴۰۳
@farskoodaki
ویراستینوشت - ۱۴۰۳۰۷۰۲
*پوشش پیشدبستانی؛ واقعی یا کاغذی؟*
مجتبی همتی فر
پانوشت -۱: تعمیم و توسعه پیشدبستانی که در راهکار ۵-۱ سند تحول بنیادین مورد تاکید قرار گرفته، دو وجه دارد: ۱- توسعه کمی که افزایش میزان پوشش و بهرهمندی کودکان مشمول به ویژه در مناطق لازمالتوجه را اقتضا میکند و ۲- توسعه کیفی که بهبود کیفیت دوره (توانمندی مربی، محتوای باکیفیت و مناسب، استانداردها) را اقتضا میکند.
پانوشت -۲: برای توسعه کمی پیشدبستانی در ۱۳ سال گذشته تلاشهای قابل توجهی شده است. به ویژه در ابتدای دهه نود به دلیل وجود معلم مازاد قابل توجه و فضای مازاد مدارس ناشی از کاهش جمعیت دانشآموزان به کمترین میزان خود، فرصت بهرهگیری از این عناصر غنیمت شمرده شد و پوشش پیشدبستانی با امکانات دولتی افزایش قابل توجهی یافت.
متأسفانه تمهید جدی دیگری برای پوشش پایدار پیشدبستانی از سوی دولت و وزارت آموزش و پرورش اندیشیده نشد؛ لذا بعد از مواجهه وزارت آموزش و پرورش با کمبود معلم و کمبود فضای آموزشی و نیاز مبرم به خدمتدهی به دانشآموزان، این امکانات از نوآموزان دریغ شد. بدین ترتیب ناپایداری پوشش پیشدبستانی برای اهل دقت محسوس شد.
در دورههای بعدی نیز تأکید بر توسعه پیشدبستانی غیردولتی عملا فرصت بهرهمندی را به برخی از اقشار محدود کرد. هر چند استفاده از ظرفیت زیرساختی مدارس دولتی و کلاسهای مازاد و شیفت مخالف و دوره کوتاهمدت تابستانی به عنوان راهکار بدیل از سوی دغدغهمندان مطرح و اجرا شد که توانست اندکی به این حوزه کمک نمایند.
این راهکارها همچنان اصلیترین ابزارهای حمایتی برای پوشش پیشدبستانی هستند.
اعتبار اندکی نیز در سالهای بعد در بودجه منظور شد که توسط معاونت آموزش ابتدایی وقت برای حمایت توسعه پیشدبستانی از مناطق خاص توزیع میگردید که اصلاً کفایت لازم را نداشت و به مرور ارزش عملیاتی خود را هم از دست داد.
نکته مهم اینکه به دلیل برخی از اشکالات در نظام آمارگیری دوره پیشدبستانی، در برخی سالها آمار کاغذی برای ارتقای شاخصهای پوشش جدیتر شد و اکنون به عنوان سند تفاخر و موفقیت در عملکرد مورد استناد قرار میگیرد.
این در حالی است که رسیدن آمار پوشش پیشدبستانی به میانگین ۷۰ درصد در سالهای مورد ادعا، اثر محسوس و معناداری بر شاخصهای کلیدی مثل کاهش تعداد مردودی پایه اول ابتدایی نداشته است!
گویا با پدیده «پوشش کاغذی پیشدبستانی» مواجه هستیم که کارشناسان مناطق و ادارات کل آموزش و پرورش درباره آن دقیقتر میتوانند توضیح بدهند.
@sheffa_jo