فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یورش وحشیانهٔ پلیس صهیونیستها به یک مرکز یهودی در قدس
🔹بامداد امروز نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به یک مرکز یهودی در قدس اشغالی یورش بردند و صحنههایی از رفتار وحشیانهٔ خود در ضربوشتم یهودیان مخالف صهیونیسم ثبت کردند.
@Farsna
هوای تهران تمیز شد
🔹شاخص آلودگی هوای تهران امروز روی عدد ۸۱ و در وضعیت قابلقبول دارد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرگ کریدوری که میخواست ایران را دور بزند
🔹«پروژههایی مانند کریدور تجاری IMEC برای مدت نامحدودی از مسیر فعالیت خارج شده است». این بخشی از گزارش موسسه تحقیقات فناوری جورجیا آمریکا پس از حملۀ تنبیهی ایران علیه اسرائیل است.
🔹کریدور تجاری IMEC بنا بود پیوندی اقتصادی، سیاسی و امنیتی میان هند، امارات، عربستان و اسرائیل در جهت توسعۀ این کشورها باشد. ایدۀ شکلگیری کریدور، بخشی از ایدۀ آمریکا برای مدیریت غرب آسیا به حساب میآید و پیشتر نتانیاهو آن را طرح خاورمیانۀ جدید نام برده بود.
🔹این کریدور یکی از رقبای جدی کریدور شرق به غرب از مسیر ایران به حساب میآمد.
@Farsna - Link
دعوای امباپه و رئال مادرید به کاخ الیزه رسید
🔹«امباپه باید در المپیک باشد!»، این خطونشان مکرون، رئیسجمهور فرانسه برای رئال مادرید دربارهٔ لزوم حضور ستارهٔ تیم ملی فرانسه در مسابقات المپیک پاریس است.
🔹امباپه زمستان گذشته جداییاش از پاریس را قطعی کرد و با مدیران رئال مادرید به توافق رسیده تا قراردادی ۵ ساله در تابستان پیش رو امضا کند.
🔹در چند روز گذشته دعوای بزرگی بین امباپه و رئال مادرید برای حضور این بازیکن در مسابقات المپیک پاریس شکل گرفته و مسئولان رئال مادرید میگویند که حضور امباپه در مسابقات المپیک همزمان با تور پیشفصل این تیم در آمریکاست و غیبت ستارهٔ فرانسوی باعث میشود باشگاه چندین میلیون دلار ازسوی اسپانسرها ضرر کند.
🔹نشریهٔ RMC فرانسه گزارش کرده که مکرون به امباپه و سایر بازیکنان ملیپوش گفته باید در مسابقات المپیک حضور پیدا کنند و از طریق واسطههایش این پیام را به رئال مادرید هم رسانده.
@Farsna - Link