*با سلام و احترام*
*ضمن به فال نیک گرفتن تقارن اعیاد شعبانیه با دهه فجر انقلاب اسلامی 🇮🇷، ولادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام 💚 و روز جانباز ❤️ را گرامی می داریم. درود خدا بر جانبازان عزیز سرزمین قهرمان پرورم و سلام و درود بر خانواده های زجرکشیده و صبور ایشان*❤️
راز حمله به جریان انقلابی با برچسب تندرو و سوپرانقلابی
✍سپهر خلجی
راز حمله به جریان دغدغهمند انقلابی چیست و چرا تلاش میشود دلسوزان انقلاب با عناوینی مانند تندرو و افراطی برچسبگذاری شوند؟ اتاق فکر تخریب جریان انقلابی کجاست و طراحان و هدایتگران این اتاق عملیات به کجا وابستهاند؟
از ابتدای انقلاب اهداف و روشهای انقلاب مخالفان و معارضان جدی داشت و طبیعی است که در گذر زمان نیز از دامنه معارضه کاسته نشود.
اگر به صفحات روزنامهها، تیترها و مصاحبههایی که در این چند سال در رسانه علیه جریان دلسوز انقلاب با برچسب تندرو و افراطی تصویرسازی میشود، دقت کنیم شاید بشود جریانی که سعی دارد دغدغهمندان انقلابی را منکوب و به صورت هدفمند برچسبگذاری و از دایره کنشگری سیاسی و اجتماعی حذف کند را در دو گروه کلی تقسیمبندی کرد: «رویزیونیستها و تراولیستها».
«رویزیونیستها» یا تجدید نظرطلبان نفوذی که از ابتدای شکلگیری انقلاب جریان اصیل انقلابی و حافظان واقعی انقلاب اسلامی مانع به نتیجه رسیدن تلاش آنان برای تسلیم، براندازی، انحراف در اصول و دست برداشتن از آرمانها و اهداف انقلاب بود. این جریان البته توانست به مدد تهاجم به افکار عمومی با بهانههای سیاسی و یا اقتصادی در مقاطعی از انقلاب در دهه هفتاد(۷۸)، هشتاد(۸۸) و ۴۰۰(۴۰۱) یارگیری کند و صدمات جبرانناپذیری به جریان کلی انقلاب وارد نماید. این جریان در رسانه نفوذ دارد و طبیعی است که همه تلاش خود را برای تخریب جریان انقلاب و تحکیم خواستهها و برنامههای خود بهکار میگیرد.
«تراولیستها» جریان متأخری هستند که به مرور و به دلیل جایگاهخواهی و منفعتطلبی تلاش کردند با پولپاشی در ساختار و تراشیدن از بدنه جریان انقلابی و با یارکشی از درون جبهه انقلاب در جهت مطامع و منافع باندی و جریانی اقدام کنند و در این مسیر حتی از لکهدار کردن جریان اصیل انقلابی که دغدغهای جز حفظ آرمانها و ارزشهای انقلاب ندارد با برچسبگذاریهای کاذب همچون «افراطی و تندرو» و با واژهسازیهایی همچون «سوپر انقلابی» به جریان انقلاب صدمات جبرانناپذیری وارد کردهاند.
این دو جریان اگرچه در اهداف و خاستگاه هیچ وجه اشتراکی ندارند اما نتیجه عمل آنان در یک نقطه که عبارت است از تخریب جریان دغدغهمند آرمانها و شعارهای انقلاب به نتیجه مشترک میرسد.
یادمان باشد که نقطه اوج تخریب جریان انقلابی با برچسبگذاری تندرو و افراطیگری را در دهه تلخ ۹۰ شاهد بودیم. دورهای که دلسوزان انقلاب با دغدغه پاسداری از اهداف انقلاب مانع بسیاری از انحرافات در مشی سیاسی و اجتماعی کشور شدند و مورد تهاجم رسانهای در افکار عمومی قرار گرفتند، تا جایی که رهبر حکیم انقلاب به مسئله ورود کردند: (۵ اسفند ۱۳۹۴ در دیدار مردم نجفآباد) نکته دیگر این است که ما از ادبیّات سیاسی دشمن استفاده نکنیم؛ من این مسئله را، بخصوص به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیردولتی و مانند اینها تأکید میکنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند و تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده حقیر هستم. میانهرو حرف قشنگی است امّا اسلام اینجوری حرف نمیزند؛ بفهمیم معارف اسلامی را.
(۳۰دیماه ۱۳۹۴ در دیدار دستاندرکاران انتخابات) یک عادتی هم در بعضی پیدا شده است که همینطور مدام تکرار میکنند «تندروها، تندروها»؛ خب بله، تندرَوی و کندرَوی - طرف افراط و تفریط - هر دو بد است، این معلوم است امّا [اینکه] تندروی چیست، کندروی چیست، خطّ میانه کدام است، چیزهای خیلی واضح و روشنی نیست، جزو مسائل بیّن نیست، تبیین لازم دارد. چون برای ما خیلی زیاد خبر میآید؛ این روزنامهها و مطبوعات گوناگون را هم آدم نگاه میکند، من میفهمم که بعضی وقتی میگویند تندروی، جریان حزباللّهی و مؤمن مورد نظرشان است؛ نه، جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزباللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همه وجود، با همه اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان میآیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّهای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزباللّهیها را [وسط] بکشند.
باید بیش از گذشته مراقبت کرد و راز حمله به جریان دغدغهمند انقلابی را شناخت و علیه دلسوزان انقلاب با عناوینی مانند تندرو و افراطی برچسبگذاری نکرد که دود آن در چشمان همه خواهد رفت.
درسی از مکتب حضرت اباالفضل العباس(ع)
ماجرای داش علی مست و روضه حضرت عباس(ع) ....
یکى از جاهلهاى محل ما «داش على» بود که چند سال پیش فوت شد، در زمان حیاتش یک روز من از توى بازار رد مىشدم، دیدم داش على بازار را قُرقُ کرده و چاقویش را هم دستش گرفته و یک نفس کش جرأت نطق نداشت، آن روزها هنوز ماشین و اتومبیل نبود، من با قاطر به مجالس سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع ) مىرفتم، از سرگذر که رد شدم متوجه شدم که مرا دید و تا چشمش به من افتاد، گفت: از قاطر پیاده شو، پیاده شدم، گفت: کجا مىروى؟
دیدم مست مست است و باید با او راه رفت، گفتم: به مجلس روضه مىروم! گفت: یک روضه ابوالفضل همین جا برایم بخوان، چون چارهاى نداشتم، یک روضه اباالفضل(ع ) برایش خواندم، داش على بنا کرد گریه کردن، اشکها روى گونهاش مىغلتید و روى زمین مىریخت، چاقویش را غلاف کرد و قرق تمام شد، بعد فهمیدم همان روضه کارش را درست کرده و باعث توبهاش شده بود. چند سال بعد داش على مرد، چند شب بعد از فوتش او را در خواب دیدم، حال او را پرسیدم ، مثل اینکه مىدانست مىخواهم وضع شب اول قبرش را بپرسم،
گفت: راستش این است که تا آمدند از من سؤالهایی بکنند، سقائى آمد، مقصودش حضرت ابوالفضل(ع) بود و فرمود: داش على غلام ما است، کارى به کارش نداشته باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف .کاظم
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب گوش کنید صحبت های این رزمنده اصفهانی را در یکی از عملیاتها چه بر سر رزمندگان آمده و امروز چه ها که نمی شنوند.....
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب گوش کنید صحبت های این رزمنده اصفهانی را در یکی از عملیاتها چه بر سر رزمندگان آمده و امروز چه ها که نمی شنوند.....
هدایت شده از اخبار ویژه نظامی
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دورهمی فرماندهان دیروز و امروز سپاه
🔹مرور خاطرات جوانانی که حالا موسفید کردهاند.
☑️ اخبار ویژه نظامی
https://eitaa.com/joinchat/286654797C0ce75ca221
چراغ سبز ترامپ؟!!
«ایالات متحده آمریکا در جریان چهل و هشتمین نشست بررسی دورهای جهانی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، برای اولین بار از انتقاد از کارنامه حقوق بشری جمهوری اسلامی خودداری کرد.»
برخی این خبر را پیشگامی ترامپ برای مذاکره با ایران تفسیر کردند. خبر بعدی، به این تفسیر ضریب داد. «قطع بودجه ۶۰ میلیون دلاری شبکههای ماهوارهای توسط ترامپ» تب و تابی بین رسانههای اپوزیسیون خارجنشین انداخت. طبق بررسیهای BBC در ادامه این روند تعدادی از نهادها و رسانههای فارسی زبان وادار شدهاند نیروهای پاره وقت خود را تعدیل کنند. این نشان از آشفتگی اپوزیسیون از فرمان اجرایی ترامپ داشت. در میان این اخبار و تحولات خارجی برخی روزنامههای داخلی تیترهای کهنهشان را نو نوار میکردند و میگفتند: «با دشمنان مدارا»
اما واقعیت چیست؟ ترامپ چرا میخواهد به ایران چراغ سبز نشان دهد؟ برای اینکه به راز این چراغ سبز پی ببریم باید قدری کاملتر اخبار #آمریکا را دنبال کنیم. به این خبر توجه کنید: «دونالد ترامپ در یکی از فرمانهای اجرایی که امضا کرد، تمام کمکهای خارجی آمریکا را به مدت ۹۰ روز تعلیق کرده است. او سه ماه برای بازبینی این کمکها فرصت خواسته است. این کمکها که سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰ میلیارد دلار بوده است به بیش از دویست کشور جهان، پانزده هزار نهاد و سازمان ارائه میشود» این خبر نه تنها اپوزیسیون و رسانههای معاند جمهوری اسلامی را نگران کرد، بلکه برخی نهادها و حتی کشورهای دیگر از جمله اوکراین را هم نگران کرد. در واقع موضوع فراتر از شبکههای فارسی زبان بود. دلیل این تصمیم ترامپ را میتوان در باور مرکانتیلیسمی ترامپ یافت. در واقع او بر اساس باور به اقتصاد ملی معتقد به نوعی نو انزواگرایی است.
همانطور که شان اسپایسر دبیر سابق مطبوعاتی کاخ سفید در مورد سیاست خارجی دولت دونالد ترامپ در دور گذشته چنین عنوان کرده بود که ترامپ دکترین «اول آمریکا» را سر لوحه کار خود قرار داده است. به این صورت که منافع ملی آمریکا در ابعاد اقتصادی و امنیت ملی حفظ شود، نه به این معنی باشد که آمریکا همچون ژاندارمی در منطقه پرسه بزند.
به عقیده ترامپ اول باید به دنبال این بود که چه چیزی بیشتر منافع ملی آمریکا و دولت آمریکا را تأمین میکند، سپس باید هزینهها را متمرکز کرد. با اندکی مطالعهی منش و سیاستهای ترامپ در دور اول ریاستجمهوریاش به خوبی خواهیم فهمید که اخباری که شاید برای برخی رسانههای داخلی، جدید به نظر میرسد و آن را چراغ سبز ترامپ تفسیر میکنند در واقع ادامهی مسیر دولت سابق ترامپ اما با رویکردی به اصطلاح رادیکالتر است. ترامپ بر این باور است که نقش ژاندارمری و مداخلهگرایی آمریکا، هزینههای گزافی را برای این کشور به بار آورده؛ لذا به دنبال آن است که در تکالیف یا تعهدات پرهزینهی آمریکا تجدیدنظر کند. روبیو وزیر خارجه ترامپ می گوید: «از هر دلاری که به فاندگیران ایرانی داده شده، تنها ۱۲ سنت به مقصد اصلی رسیده و ۸۸ سنت آن صرف هزینههای شخصی و اداری شده است.» بنابراین موضوع، ناکارآمدی شبکههای معاند در پیشبرد نقشههای شوم استکبار است نه چراغ سبز به ایران! از این رو خط مذاکره صرفاً یک باور ساده است که به هیچ راه سازندهای ختم نخواهد شد.
غربال در فتنه های بعدی واسه اونایی نیست که تا الان مردود شدن
شاید دیگه خدا باهاشون کاری نداشته باشه
امتحان های بعدی واسه مدعیانی هست که تا حالا پای کار موندن
خدا میخواد ببینه بازم میمونن یا ریزش میکنن
پس خیلی مراقب باید بود
کیفیت رو ببر بالا اخوی.....
باجهادتبیین خستگی ناپذیر بصیرت افزایی کنیم تا در فتنه های پی درپی آخرالزمانی اشتباه نکنیم چرا که باز هم غربال خواهیم شد!!
هدایت شده از غ بهروز
✅حماس همچنان تنها حاکم مطلق بر غزه است
✍️ژنرال «زویکا هایموویچ» فرمانده پیشین تشکیلات پدافندی ارتش رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری اسرائیل هیوم
🔸حتی بازگشت همه اسرای اسرائیلی هم به معنای پیروز اسرائیل نیست و صحنههای تحویل اسرای اسرائیلی در غزه نشان میدهد حماس همچنان حاکم مطلق بر غزه است.
🔸علی رغم تضمین مقامات ارشد نظامی و سیاسی اسرائیل مبنی بر اینکه حماس بخش بزرگی از قدرت خود را از دست داده و از هم پاشیده و افکار عمومی فلسطینیها در نوار غزه هم دیگر از آن حمایت نمیکند، اما حماس همچنان تنها طرف حاکم بر نوار غزه است.
🔸توافق تبادل اسرا یک توافق ضروری بود و باید خیلی زودتر از اینها اجرا میشد؛ اما میبینیم که حماس از هر مرحله، از تبادل اسرا برای ارائه نمایشی با هدف نشان دادن سیطره خود بر نوار غزه بهرهبرداری میکند.
🔸استفاده از وسایل نقلیه مجهز، استفاده از دوربینهای حرفهای برای فیلمبرداری، پرچمها، حضور پلیس حماس و نیروهای امنیتی آن علاوه بر رژههای نظامی القسام و نیروهای سایر گروههای فلسطینی، همگی صحنههایی هستند که یک گروه در هم شکسته یا از هم پاشیده نمیتواند آنها را از خود نشان دهد.
🔸سوال ما این است که چگونه حماس بعد از این همه بمباران و فشار نظامی که ارتش اسرائیل بر غزه وارد و این منطقه را کاملاً منزوی کرد، در عرض چند روز همچنان میتواند نیروها و تجهیزات خود را به این شکل سازماندهی کند. تصویر پیروزی که اسرائیلیها در این جنگ به دنبال ترسیم آن بودند، دور از ذهن به نظر میرسد و کنترل حماس بر نوار غزه هر روز بیشتر از قبل میشود.
🔸این وضعیتی که اکنون میبینیم قابل درک نیست و باید سران ارتش درباره آن توضیح دهند؛ کاری که تاکنون نکردهاند.
🔸حماس ثابت کرده که یک مذاکره کننده سرسخت در مذاکرات تبادل اسراست و از این وضعیت، ماهرانه به نفع خود استفاده کرد.
🔸اصرار حماس بر اجرای طرح تبادل اسرا در چند مرحله علاوه بر از دست رفتن کارتهای فشار اسرائیل مانند بازگشایی گذرگاه رفح و برچیدن نقاط نظامی و مراکز ارتش اسرائیل از اطراف محور نتساریم، احتمالاً یک اقدام راهبردی از سوی حماس با هدف بازگرداندن سیطره خود بر نوار غزه است.
🔸تلاش اسرائیل برای تحمیل شروط خود در مراحل آزادی اسرا در آینده، اساساً تلاشی برای کاهش تلفات است و حتی بعد از اتمام مرحله دوم تبادل اسرا و بازگشت همه اسیران اسرائیلی به خانه نمیتوانیم بگوییم که اسرائیل پیروز شده است.
🔸تلاش اسرائیل برای تحمیل شروط خود در مراحل آزادی اسرا در آینده، اساساً تلاشی برای کاهش تلفات است و حتی بعد از اتمام مرحله دوم تبادل اسرا و بازگشت همه اسیران اسرائیلی به خانه نمیتوانیم بگوییم که اسرائیل پیروز شده است.