هدایت شده از کاربر ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
،،صلَّی الله علیک یا اباعبدالله ...،،
هدایت شده از فدای رهبرم
زلال وحی: حقیقت دنیا(2)
«إِنَّمَا الْحَياةُ الدُّنْيا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ إِنْ تُؤْمِنُوا وَ تَتَّقُوا يُؤْتِكُمْ أُجُورَكُمْ وَ لا يَسْئَلْكُمْ أَمْوالَكُمْ» (محمّد/36)
«زندگى دنيوى، تنها بازيچه و سرگرمى است و اگر ايمان آوريد و پروا پيشه كنيد، خداوند به شما پاداش مىدهد و از اموال شما چیزی (مزد هدایت) نمیخواهد.»
نکته ها
3. يوسف عليه السّلام در نزد پدر، فرزندى عزيز؛ در ديد برادران، رقيب؛ در ديد كاروانيان كه او را از چاه بيرون آوردند، برده؛ در ديد زليخا، معشوق و در ديد زندانيان خوابگذار است. دنيا نيز در ديد اكثر مردم، وسيلهى سرگرمى و كاميابى است، ولى در نگاه مؤمنان؛ كلاس خداشناسى و همه چيز آن آيات الهى و بازار تجارت عمل صالح و مزرعه آخرت و كسب فضيلت است.
4. آفرينش الهى بر اساس لهو و لعب نيست، «وَ ما خَلَقْنَا السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ وَ ما بَيْنَهُما لاعِبِينَ» (دخان/38) بلكه اين انسان است كه به خاطر عدم استفاده صحيح، آن را لهو و لعب و وسيله زينت و تفاخر و تكاثر قرار مىدهد.
هدایت شده از فدای رهبرم
زلال وحی: انتخاب آگاهانه(3)
«وَ الَّذِينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوها وَ أَنابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرى فَبَشِّرْ عِبادِ«17» الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذِينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ» (زمر/18-17)
«و كسانى كه از عبادت و بندگى طاغوتها (و قدرتهاى ضد الهى) دورى نموده و به سوى خدا بازگشتند بر آنان مژده باد، پس بندگان مرا بشارت ده.*آنان كه سخن را با دقّت مىشنوند و بهترين آن را پيروى مىكنند، آنانند كه خداوند هدايتشان نموده و آنانند همان خردمندان.»
پیام ها
1- از اوصاف مؤمنان و بندگان خالص خدا، پرهيز از طاغوتهاست. «اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ ... فَبَشِّرْ عِبادِ»
2- اجتناب از طاغوت، مقدّمه توجّه به خداست. «اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ- أَنابُوا إِلَى اللَّهِ»
3- شرط توبه، دورى از طاغوت است واطاعت از طاغوت، مانع انابه و توبه است. «اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ- أَنابُوا إِلَى اللَّهِ»
4- بركات انتخاب احسن نامحدود است. (كلمه «بشر» مطلق است تا شامل انواع بشارت بشود.) «منبع: تفسیر نور» (منبع: تفسیر نور)
هدایت شده از فدای رهبرم
زلال معرفت: اعتماد به کارآزموده
حضرت امام باقر علیه السّلام: «مَنِ ائْتَمنَ غیرَ مُؤتَمَنٍ فلا حُجّةَ له علَی اللّه.»
کسی که غیر امین را امین و معتمد شمارد، حجّتی بر خدا ندارد. (کافی، ج 5، ص 299)
حضرت امام جواد عليه السّلام: مَـنْ انْـقادَ اِلى الطُّـمَأْنينَةِ قَبْلَ الْخُـبْرَةِ فَقَدْ عَرَّضَ نَفْسَهُ لِلْهَلَكَةِ وَالْعاقِبَةِ الْمُتِعْبَةِ.
«هر کس قبل از آزمایش نسبت به چیزى اطمینان پیدا کند (بدون آگاهى اعتماد کند) خودش را در معرض نابودى و عاقبتى دردناک قرار داده است.» (بحارالانوار، ج ۷۱، ص ۳۴۰)
هدایت شده از فدای رهبرم
زلال وحی: انتخاب آگاهانه(4)
«وَ الَّذِينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوها وَ أَنابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرى فَبَشِّرْ عِبادِ«17» الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذِينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ» (زمر/18-17)
«و كسانى كه از عبادت و بندگى طاغوتها (و قدرتهاى ضد الهى) دورى نموده و به سوى خدا بازگشتند بر آنان مژده باد، پس بندگان مرا بشارت ده.*آنان كه سخن را با دقّت مىشنوند و بهترين آن را پيروى مىكنند، آنانند كه خداوند هدايتشان نموده و آنانند همان خردمندان.»
پیام ها
5- كسانى حقّ شنيدن هر سخنى را دارند كه به كلام توجّه كنند و دچار شخصيّتزدگى گوينده نشوند. «يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ»
6- انسان بايد تحمّل شنيدن سخنان ديگران را داشته باشد و داراى سعه صدر باشد. «يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ ...»
7- اسلام از طرح شدن سخنان ديگران، دلهرهاى ندارد. «يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ»
8- عقل، حجّت باطنى است و تقليد كوركورانه، ممنوع است. «يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ» (منبع: تفسیر نور)
هدایت شده از فدای رهبرم
زلال معرفت: معیار و اهمیّت مشاوره(1)
پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله: اِستَرشَدوا العاقِلَ وَ لاتَعصَوهَ فَتَندَموا. (بحارالانوار، ج 72، ص 105)
«با انسان خردمند رایزنى کنید و از رأى او سرمپیچید که پشیمان خواهید شد.»
پیامبر اعظم صلّی الله علیه وآله: مَنْ شَاوَرَ ذَوِی الْأَلْبَابِ دُلَّ عَلَى الرَّشَادِ.
«آن که با خردمندان به شور بپردازد، به راه رشد و موفقیت راهنمایى خواهد شد.» (همان)
حضرت امام باقر عليه السّلام : قيلَ لرسولِ اللّه ِ صلّى الله عليه و آله ما الحَزمُ؟ قالَ: مُشاوَرَةُ ذَوي الرّأيِ و اتِّباعُهُم.) المحاسن: 2/435/2508(
«از پیامبر اکرم(ص) پرسیده شد: دوراندیشى چیست؟ فرمود: رایزنى با صاحبنظران و پیروى از آنان.»
هدایت شده از طلیعه زاگرس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️⭕️رهبر معظم انقلاب اسلامی:
ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد، اما انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است، همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند، این موجب میشود نظام جمهوری اسلامی تقویت شود، پایداری آن، ماندگاری آن تامین شود، کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند که خب بحمدالله امروز هست
این موجب میشودکه ملت ایران در چشم ملتهای دیگر آبرو پیدا کند
#حماسه_حضور
#راه_شهیدان_ادامه_دارد
#طلیعه_زاگرس
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3966042226C3d5f06f35d
هدایت شده از مجتبی زینی وند
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥حتما حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتما
این کلیپ را ببینید و به همه نشر دهید
حتما حتما حتما تااااا آخر ببینید ،نصفه نبینید که از دستتون رفته
🔺️هلاکت 2 عضو گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان
🔷️فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از هلاکت 2 عضو گروهک جیش الظلم در این استان خبر داد.
https://eitaa.com/farzandankabirkoh
حاج حمید سواری:
بسم الله الرحمن الرحیم
این یک مکتب جاری است نه افسانه (۱)
این روزها در حالی پس از نهائی شدن اسامی نامزدهای حاضر در انتخابات ریاست جمهوری، مردم و فضای کشور آماده برگزاری انتخابات میشوند که هنوز یاد و خاطره و کارنامه رئیسجمهور شهیدمان آیتالله رئیسی عزیز در دل و پیش چشممان زنده است.
مردی که در مدتی کوتاه توانست الگویی ناب از رفتار و کردار و منش یک کارگزار برآمده از نظام اسلامی و تربیت شده در مکتب انقلاب اسلامی را به بهترین شکل به ظهور و عرصه اجرا برساند. رئیسجمهور شهید
نشان داد رسیدن به این قله از مدیریت جهادی و مبتنی بر الگوی مترقی انقلاب اسلامی دست یافتنی و شدنی است اگر اراده رسیدن به قله و عزم خدمت خالصانه وجود داشته باشد.
تکیه بر بالاترین جایگاه اجرائی کشور و فراموش نکردن رسالت و وظیفه اصلی و پرهیز از سرگرم شدن به بازیهای سیاسی و جاذبههای قدرت و ریاست آنقدر کالای ناب و ارزشمندی است که شاید بسیاری آن را افسانه و داستان میپنداشتند، اما رئیسجمهور شهیدمان ثابت کرد میتوان آنقدر بزرگ شد که عرصه بالاترین جایگاه و قدرت اجرائی کشور را نه به فرصت سواری گرفتن نفسانی از مرکب سرکش قدرت، بلکه به جایگاه خدمت خالصانه و تلاش شبانهروزی برای گرهگشایی از کار مردم و فرصتی برای برداشتن قدمهای مؤثر در جهت پیشرفت کشور تبدیل کرد. آن صادقانه عرصه مسئولیت را نه فرصتی برای مالاندوزی و استراحت بلکه فرصت خدمت میدانست و نشان صداقت او بذل جان در راه خدمت بود.
این چنین است که نسل امروز که خوشبختانه رئیسجمهوری در این قامت و با این ویژگیهای ناب را به چشم خود دیده است، دیگر ساده زیستی و تلاش و خدمت خالصانه و دنیاگریزی شهید رجایی را افسانه نمیداند.
این نسل میبیند که میشود به بالاترین سطح از قدرت رسید اما در مقابل ضعیفترین و محرومترین مردم متواضع بود و شأنی جز خدمتگزاری برای خود قائل نبود.
این نسل وقتی اخلاق مداری و خشوع مردی که انواع زخم زبانها و تهمتها و بداخلاقیها را از رقبای سیاسی دید و چشید اما از مسیر اخلاق خارج نشد، دیگر متانت و بزرگ منشی شهید بهشتی را داستان نمیپندارد.
گویی شهید رئیسی آمده بود تا غبار از خزانه غنی مکتب مدیریتی مبتنی بر انقلاب اسلامی بزداید و یک بار دیگر به مردم خسته از بازیها و لفاظیهای سیاسی و ملول از قدرتطلبی برخی مدیران بیگانه با این مکتب نشان دهد که پس از چهار دهه از انقلاب اسلامی هم میتوان ایستاده بر آرمانهای بلند خمینی کبیر و در مسیر عهد دیرین مردم با نظام اسلامیشان حکمرانی کرد.
شهید رئیسی عزیز اما علاوهبر داشتن این ویژگیهای ناب و ارزشمند اخلاقی و رفتاری، الگویی از کارآمدی را نیز به نمایش گذاشت. آنجا که با پرکاری و تلاش شبانهروزی برای خدمت، گره از بسیاری مشکلات گشود و در مدتی کوتاه کشور را که قریب یک دهه در کم کاری و رکود ناشی از فاصله گرفتن از الگوی مدیریتی مبتنی بر آرمانها و ارزشهای انقلابی و اسلامی گرفتار مشکلات عدیده شده بود در مسیر حل معضلات و رونق و گشایشهای اقتصادی، گسترش روابط سیاسی و تجاری معطل مانده منطقهای و جهانی، به سرانجام رساندن پروژههای مختلف رها شده و نیمه کاره، احیای کارگاهها و کارخانههای زمینگیر شده و عرصههای مختلف به ثبات و موفقیتهای قابل توجهی رساند.
این موفقیتها پاسخ قاطعی بود بر آنها که به دلیل ضعف خود سالها پافشاری بر الگوها و آرمانهای انقلابی را بینتیجه و مانع تحقق موفقیتها میدانستند و آنقدر در الگوهای نامانوس غربی و انتظار گوشه چشمی از دشمنان این ملت دست و پا زدند تا کشور را گرفتار انواع مشکلات و رکودها کردند. این الگوی برآمده از مکتب انقلاب نشان داد که میشود بر اصول و ارزشهای نظام اسلامی پافشاری کرد و در عین حال گره از کار کشور باز کرد، میشود بر عزت برآمده از این مکتب تاکید کرد و در عین حال در دنیا عزیز و محترم شد.
این الگو نشان داد که میتوان به جای وابسته کردن سادهترین مشکلات مردم به تحریم و گوشهچشم دشمن، سختترین مشکلات را با تلاش عزتمندانه و بدون کرنش در برابر دشمن رفع کرد.
رهبر عزیزمان چند روز قبل در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی رحمت الله علیه اشارهای به ویژگیهای رئیسجمهور شهید داشته و فرمودند در باب خود رئیسجمهور عزیزمان که رحمت خدا بر او باد همه اعتراف کردند که مرد کار بود، مرد عمل بود، مرد خدمت بود، مرد صفا و صداقت بود؛ این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازهای را به وجود آورد. ما قبلاً هم شخصیّتهای خدمتگزار داشتهایم، امّا نه در این حد، نه با این حجم، نه با این کیفیّت، نه با این صداقت، نه با این پُرکاری و شب و روز نشناختن؛ یک نصاب جدیدی را آقای رئیسی رحمت الله علیه در باب خدمتگزاری به ملّت ایجاد کرد. در مسائل خارجی، از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد.
اینهمه تحرّک خارجی و سفر خارجی آثار ارزشمند و بابرکتی برای کشور داشت، هم برای امروز کشور، هم برای فردای کشور. ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد. انقلاب اسلامی را، ملّت ایران را، در بیانات خود و در اظهارات خارجی خود، درست تعریف کرد و شناساند؛ لذا رجال سیاسیای که امروز درباره او حرف میزنند، از او به عنوان یک چهره برجسته حرف میزنند؛ این برای ما که سالهای متمادی با مسائل خارجی سروکار داشتیم، چیز جدید و باارزشی است. سبک مدیریّت او در بین همکاران خودش یک سبک ویژهای بود، با صمیمیّت همراه بود؛ با همکارانش، با وزرا، با مدیران دولتی با صفا و صمیمیّت رفتار میکرد. برای مردم، کرامت قائل بود، عزّت قائل بود؛ به مردم، به جوانها برای اظهارنظر میدان میداد؛ حرمت مردم را نگه میداشت. به جوانها اعتماد میکرد، جوانها را تکریم میکرد. به کسانی که به خود او بدی کرده بودند، با کرامت برخورد میکرد؛ به کسانی که حتّی به او اهانت کرده بودند، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ عصبی نمیداد. متقابلاً در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت؛ در مورد کسانی که با انقلاب بد بودند، مخالف بودند، دشمن بودند، دو پهلو صحبت نمیکرد؛ صریح صحبت میکرد، مرزبندیِ صریح داشت؛ به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد. اینها ارزش است، اینها درس است؛ هر کدام از اینها برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آینده ما، برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملّت قرار میگیرند، یک سرمشق است
مردم کشورمان با حضور با شکوه و قدرشناسانه در مراسمات تشییع پیکر رئیسجمهور شهید و شهدای خدمتگزار همراه ایشان در چند شهری که میسر شد نشان دادند مطالبه تداوم این الگوی انقلابی در مدیریت کشور را دارند.
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی حرم امام راحل(ره) در این خصوص هم فرمودند
یک پیام دیگر در این اجتماعات این بود که مردم طرفدار شعارهای انقلابند؛ این را نمیتوانند کتمان کنند، چون مرحوم رئیسی (رضوان الله علیه) صریحاً شعارهای انقلاب را میداد، مظهر شعارهای انقلاب بود؛ مردم وقتی از او تمجید میکنند، به او احترام میکنند، در واقع دلبستگی خودشان به شعارهای انقلاب را نشان میدهند، چون او مظهر شعارهای انقلاب بود. یک مطلب دیگر اینکه مردم قدردان خدمتگزاران خودشان هستند؛ این را مسئولین ما بدانند، توجّه کنند. مسئولین خیال نکنند که اگر خدمتی کردند، این از یاد مردم خواهد رفت؛ نه، مردم میشناسند، میفهمند، قدردانند؛ این مشوّق خدمت است
اکنون این الگوی موفق و مطلوب مردم پیش روی کاندیداهای محترم انتخابات ریاست جمهوری است. این عزیزان باید نسبت خود با این راه و مسیر خدمت خالصانه و مدبرانه مبتنی بر الگوی انقلابی و اسلامی را صریحاً بیان نمایند و البته مردم نیز باید هوشیار باشند و دقت نمایند که ادعای تعهد و علاقه به راه و مسیر رئیسجمهور شهید از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری تا چه حد باورپذیر و صادقانه و قابل تحقق است.
رهبر معظم انقلاب چند روز قبل در حرم امام(ره) به نکته تامل برانگیز دیگری اشاره کرده و فرمودند
بعد از فقدان این عزیز، من دیدم تقریباً همه روزنامهها، همه مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف، از خدمات او و تلاشهای شبانهروزی او حرف میزنند، از او تمجید میکنند، تعریف میکنند؛ دلم سوخت؛ دلم برای رئیسی سوخت؛ بعضی از اینها در زمان حیات او حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها را بگویند؛ در زمان حیات او این برجستگیها را میدیدند امّا کتمان میکردند، بلکه عکس آن را میگفتند و او را میآزردند. البتّه او غالباً جواب نمیداد امّا گاهی پیش من میآمد و مقداری شکایت میکرد
اکنون مردم هوشیار باید ببینند آنها که به فرموده رهبر معظم انقلاب در زمان حیات دنیایی شهید رئیسی موفقیتها و دستاوردهای او را میدیدند اما حاضر نبودند ذرهای به آن اعتراف و اشاره کنند و حتی باعث رنجش و آزار او میشدند، این روزها در دستهبندیهای انتخاباتی کجا ایستادهاند؟
این مردم وفادار به آرمانهای انقلاب اسلامی، شایسته مدیرانی برآمده از این الگوی حکمرانی هستند، مدیرانی که چشم مردم همچنان اشکبار عروج یکی از بهترینهای آنهاست.
🖋عباس شمسعلی
https://eitaa.com/farzandankabirkoh
بسم الله الرحمن الرحیم
دوگانههای تخیلی نسازید
۱- یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد ، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود ، مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم ، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند و رای آنها به سبد نامزد جبهه اصلاحات ریخته میشود از این روی ، هرچه حضور مردم در صحنه و مشارکت شان در انتخابات پیشروی بیشتر و گستردهتر باشد ، نامزد مدعیان اصلاحات از رای فراوانتری برخوردار شده و شانس بیشتری برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری چهاردهم خواهد داشت در این خصوص بخوانید
۲- مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه
چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند ، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟
۳- آقای پزشکیان ، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اوّلین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد ، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست ، آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند ، ادامه دهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار شهید رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟ این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد ، ایشان را رحماجارهای نامیدند ، مرحوم هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای لقب دادند ، عارف را اصلاحطلب قلابی گفتند. کروبی را یکدنده و سادهلوح خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید
۴- در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بالاترین میزان مشارکت مردمی یعنی ۸۵ درصد رقم خورد ولی نامزد مدعیان اصلاحات با فاصله زیادی از رقیب خود عقب ماند. آنهم در حالی که علاوهبر صدها روزنامه و نشریه و رسانه مجازی ، تمامی
تاکید میشود که تمامی رسانههای فارسیزبان بیگانه نظیر بیبیسی ، رادیو فردا، شبکه تلویزیونی VOA، رادیو زمانه، شبکه فارسیزبان دویچه وله، ایندیپندنت، تارنمای فارسیزبان وزارت خارجه اسرائيل و... مسئولان و مقامات رسمی آمریکا و اروپا نظیر اوباما، تونی بلر و... تمامقد به دفاع و حمایت از نامزد جبهه اصلاحات به صحنه آمده بودند. انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز همینگونه بود.
... و در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
🖋حسین شریعتمداری