تقسیم کار خوبی شده
عکس گرفتن و پز دیپلماتیک دادن سهم آقای ظریف...
دستگیری جاسوسان سهم شکارچیانِ #گاندو ...
دکتر سلیمانی آزاد نشد بلکه با یک جاسوس آمریکایی مبادله شد.
اباعلسیان
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
همه پیرمرد، پیرزنهای بازنشسته که بیانیه گام دوم رهبری، مبنی بر میدان دادن به جوانها رو نخوندن، اومدن تو صف ثبت نام مجلس!
زریبافان رئیس بنیاد شهید احمدینژاد، مقیمی استاندار سابق تهران، انصاریان داماد مهدوی کنی،مافی نماینده تهران و امینزاده معاون حقوقی دولت یازدهم و روحالامینی..
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
این پوستر سال ۹۶ طراحی شده بود.
حالا امّا به نظر ميرسه فراتر از تصاحب یک قوه(ریاست جمهوری)، بناست ریاست ۳ قوه کشور به ۳ یار خراسانی برسه:-)
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
این آرزو را با خود به #گور خواهی برد!
🔹سال ۸۹-۹۰ بود که هاشمی رفسنجانی، بعد از اینکه نمایندگان خبرگان رهبری، ریاست خبرگان را از وی گرفتند و آیتالله مهدوی کنی را بجای او انتخاب کردند، هاشمی در مصاحبهای گفت: "نیازی نیست در وقت نیاز رئیس خبرگان باشم. همین که در لحظه نیاز و حساس مجلس حضور داشته باشم کافی است."
🔸خبرنگار از وی پرسید: لحظه نیاز و حساس یعنی چه لحظهای؟ هاشمی پاسخ داد: در لحظه انتخاب رهبری!
🔹همان زمان مطلبی نوشتم که آقای هاشمی، آرزوی این لحظه را با خود به گور خواهی برد و آن روز بدون حضور امام سیدعلی خامنهای را هرگز نخواهی دید؛ انشاءالله.
🔸حالا سالهاست که هاشمی چشم از این دنیا فروبسته، اما هستند افراد مریضالقلبی که برای خود جایگاه و پایگاه قائل شدهاند! به تصویر حضور سیدحسن خمینی در یک مراسم سخنرانی نگاه کنید! یک گفتمانسازی و جایگاه سازی علیه ولایت فقیه برای کسی که صرفاً نسبت ژنتیکیاش با حضرت امام(ره) باعث شده موجب تکریم و احترام قرار بگیرد اما سالهاست که با بدان بنشسته و راه را از چاه نشناخته!
🔹سیدحسن خمینی این روزها بجای پاسخگویی در قبال عملکرد دولت مورد حمایتش کجاست؟ مگر جناب سیدحسن نبود که به صراحت از آقای روحانی حمایت کرد؟ پس این روزها کجاست و چرا پاسخگوی مطالبات مردمی نیست؟
#داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
اعتراضات مردم تموم شد؟
نه آقای جمهوری اسلامی.
مردم دیگه مشکل ندارن؟
دارن آقای جمهوری اسلامی.
دولت ناکارآمد بوده؟
میدونن، ولی از چشم تو میبینن آقای جمهوری اسلامی.
چیکار کنی؟
کمترین کار، دوتا جا مشخص کن واسه شنیدن اعتراضات بحق مردمی.
انجام نمیدی؟
بازم باید هزینه بدی آقا جمهوری...
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
اعتراض کرد ما نه نماینده داریم و نه کسی صدایمان را میشنود، از سر جایش بلندش کردند و کنار جایگاه نشست، حرفهای آقای رئیسی که تمام شد گفت آن آقایی که میخواست حرف بزند را صدا کنید، حرف دلش را زد و پاسخش را شنید
#روز_دانشجو
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
واقعا نمیدونم چطوری روتون میشه به این هنرمندای زحمت کشی که، شبانه روز دارن برای فرهنگ و هنر این کشور زحمت میکشن بگید مالیات بدید!
مگه چقدر درآمد دارن که حالا بخوان مالیات هم بدن؟
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
الیاس حضرتی: "برای فهمیدن عملکر من به سخنرانیهای در مجلس نگاه کنید"
پ ن: آقای حضرتی، این عکسِ شما با شهرام جزایری اینقدر گویاست که نیازی به رجوعِ به دُر و گوهرِ شما در مجلس نیست!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
دولت کدام را انتخاب میکند؟
#فشار_بر_محرومان یا
#مالیات_از_ثروتمندان
در شرایطی که امروز قرار است لایحه بودجه 99 از سوی دولت به مجلس ارائه شود، شنیدهها حاکی است منابع درآمدی بودجه همچنان بر پایه نفت و فشار مالیاتی بر تولید و اقشار کم درآمد است تا سختگیری بر ثروتمندان.
چنانچه رهبر معظم انقلاب این وظیفه را به دولت محول کردند و مهلت چهار ماههای در این زمینه به دولت دادند اما با اتمام تیر ماه معلوم شد خبری از اصلاحات ساختاری نیست و بودجه همچنان با اشکالات اساسی تهیه و تدوین میشود.
در اواسط مهر ماه نیز، علی اکبر کریمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مهلت چهار ماهه دولت برای اصلاح ساختار بودجه کشور گفته بود: «بعد از گذشت حدود چهار ماه دولت هیچ اقدامی نکرد! متاسفانه بحث اصلاح ساختار بودجهای و اصلاح ساختار اقتصادی دولت ابتر باقی مانده و رها شده است.»
با این وجود، پیشبینی میشد دولت با وجود کم کاری در اصلاح ساختار بودجه 98، برای بودجه 99 اقدام درخوری انجام دهد اما شنیدهها حاکی است باز هم در بر همان پاشنه گذشته خواهد چرخید و فشار اقتصادی بودجه همچنان بر روی تولید و طبقات محروم خواهد بود.
در همین زمینه، علی سعدوندی، کارشناس مسائل اقتصادی به خبرگزاری مهر گفت: «به نظر میرسد دولت اصلاحات ساختاری را در لایحه بودجه در نظر نگرفته است. دولت برنامهای برای کسری بودجه ندارد و ظاهرا سقفی را برای بودجه در نظر گرفتند و بنا بر آن سقف، مقدار درآمد نفتی، درآمد مالیاتی، اوراق و... را پیشبینی کردهاند.»
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
اینم خبریه که براندازا و معاندین همزمان با اصلاحطلبا کار کردن 😐
یعنی اجازه ندادن حداقل یه ساعت بگذره بعد تخریبو شروع کنن
اینها همیشه میگفتن منتقدان ما همنوا با اسراییل هستند!!
ولی همیشه ثابت شده این اصلاحطلبانن که همنوا با مزدورهای اسراییل کار میکنن...
#همراهان
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#دلجویی واقعی از مردم با تغییر سیاستهای دولت ممکن است
اگر #معاون_اول_رئیسجمهور واقعاً نگران فشار بر مردم است، باید سیاستگذاریهای دولت به سمت #حمایت_از_طبقات_پایین تغییر جهت دهد.
وبسایت الف با اشاره به سخنان اخیر اسحاق جهانگیری نوشت: معاون اول رئیسجمهور، در مراسم روز ملی صادرات گفت:«همواره بايد برابر ملت ايران بهويژه طبقات ضعيف سر تعظيم فرود آوريم كه اين روزها را با صبر و تحمل، سختيها را پشتسر گذاشتند و حاضر نشدند كمترين حركتي كه نشان دهد، كشور و نظام در معرض خطر قرار دارد از خود بروز دهند؛ آنها با سيلي صورت خود را سرخ نگهداشتند و كمر خم نكردند.»
بهنظر میرسد اظهارات معاون اول رئیسجمهور نوعی دلجویی نسبت به مردم محروم و مستضعف جامعه در پی اعتراضات بنزینی اخیر است. اتفاقاً باید گفت: بسیاری از حاشیهنشینان در مواجهه نابرابر با شرایط و سیاستهای دولتی که میراثدار نگاه کارگزاران سازندگی در حکمرانی است کمر خم کردهاند.
وقتی تورم حتی مطابق آمارهای رسمی۴۰ درصد است انتظار میرود دولت گامهای عینی و واقعی جهت کاستن از فشار بر طبقات متوسط و علیالخصوص محرومان جامعه بردارد. اما در سالهای اخیر دولت تلاشی جهت بازتوزیع ثروت در جامعه به دور از تنشهای طبقاتی انجام نداده است. دولت در موارد بسیاری به توصیههای کارشناسان وقعی ننهاده و در نهایت تصمیمی اتخاذ کرده که به ضرر تعداد بسیار بیشتری از مردم تمام شده است. در واقع سهلانگاری دولت (اگر نخواهیم نگاه بدبینانهای داشته باشیم) در وضع و اجرای سیاستهایی که تنها به نفع اقشار ثروتمند و مرفه جامعه تمام میشود موجب ایجاد چالش و بحران شده است.
اگر معاون اول، واقعاًً به این گفته خود اعتقاد دارد، ضرورت دارد گفتمان حاکم بر سیاستگذاریهای دولت حداقل اندکی به سمت مردم فقیر و مستضعف تغییر جهت دهد. این چرخش همان اتفاقی است که در دوران سازندگی نیز رخ داد و بعد از شورشهای اسلامشهر، چهاردانگه و... جهت سیاستهای دولت سازندگی از توسعه بدون ضابطه و به ضرر طبقات ضعیف جامعه اندکی تغییر پیدا کرد.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
بگو «#انتخابات مهندسیشده» و 6 سال #بیتدبیری را بپوشان!
یک روزنامه حامی دولت ادعا کرد: سال 84 انتخابات را مهندسی کردند و نتیجهاش احمدینژاد شد!!
روزنامه جمهوری اسلامی که در آن سال حامی هاشمی رفسنجانی بود و سپس به تدریج به مدعیان تندرو اصلاحات نزدیک شد، در یادداشتی نوشت: واژه «#مهندسی_انتخابات» در سال 84 و انتخابات ریاست جمهوری نهم از زبان چند نفر از چهرههای شاخص اصولگرا برای نخستین بار مطرح شد.
اینکه در عمل چگونه این مهندسی اعمال شد و متولی آن چه افراد و نهادهایی بودند، کاملا روشن نیست ولی هرچه بود حاصل کار، ریاست جمهوری احمدینژاد شد.
این روزنامه میافزاید: نگاهی به صحنه انتخابات پیشرو و نحوه ثبتنام بعضی افراد به ویژه در شهرستانها که با ساز و دهل و لشکرکشی همراهان صورت گرفته، خلاف قانون و تبلیغات زودهنگام است و باید با آن برخورد شود ولی یک تحلیلگر سیاسی را به سمت و سوی نقشه راه برای مهندسی انتخابات هدایت مینماید که هدف آن تشکیل مجلس با اکثریت مطلق یک جناح و در پی آن انتخاب یک رئیسجمهور مثل احمدینژاد اما ارتقاء داده شده، خواهد بود.
تحلیل این روزنامه از جهات مختلف، #سست و #آشفته است.
اولاً کسانی میتوانند منتقد سزاواری برای احمدینژاد باشند که پای حمایت رئیس دولتی به مراتب ضعیفتر نبوده باشند؛ دولتی که تورم 43 درصد، کاهش ارزش پول ملی، رکود شدید تولید، پنج برابر شدن حجم نقدینگی، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) و... سر سفره مردم گذاشته و از آن طرف، بخش عمدهای از برنامه هستهای را به خاطر اعتماد به شیطان بزرگ از بین برده است.
ثانیاً انتخابات سال 84 چگونه مهندسی شده بود که تا پایان رقابت، 3 نامزد منتخب جریان #اصولگرا شامل #لاریجانی، #قالیباف و #احمدینژاد در گود انتخابات باقی ماندند؟!
و هر کدام طرفداران و حامیان جدی داشتند؟!
و انتخابات هم به دور دوم کشیده شد.
ثالثاً اصلا #مهندسی_انتخابات یعنی چه؟!
یعنی به خاطر شدت علاقه مدیر روزنامه مورد بحث به #مرحوم_هاشمی، باید او پیروز میشد و چون احمدینژاد با فاصله 7 میلیون رأی (17 میلیون در برابر 10 میلیون رأی) پیروز شد، باید بیاخلاقی کرد و انتخابات را زیرسؤال برد؟!
در واقع آن رأی، حاصل #نارضایتی_مردم از 16 سال حضور اشرافی مدعیان اصلاحات و سازندگی در دولت بود.
رابعاً، شرعاً و منطقاً باید براساس سند و مدرک ادعایی را مطرح کرد.
این عبارت یعنی چه: «در عمل چگونه این مهندسی اعمال شد و متولی آن چه افراد و نهادهایی بودند، کاملا روشن نیست؟!»
خامساً در حالی که هنوز اول ثبتنام نامزدهای انتخابات مجلس است یک تحلیلگر خردمند اگر خردمند باشد، چگونه به خود اجازه میدهد مدعی «مهندسی انتخابات» شود؟
بله #حامیان_دولت و اکثریت مؤتلف با آن در مجلس طبیعی است که به خاطر بدعملی مفرط و افتادن از #چشم_مردم، واگذاری مجلس و دولت بعدی را پیشبینی کنند.
اما چرا نتیجه طبیعی #جفا و #دهنکجی #مردم را مهندسی انتخابات میخوانند و نمیگویند که در فصل درو، نگران کاشته خویش هستند.
«خرمن سبز فلک دیدم و داس مه نو
یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو.»
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339