هدایت شده از مهدی مشرقی
❤️قطره قطره خون تو
❤️لحظه لحظه زندگی من
هموطن! بیایید با اهدای خون خود جان هموطن نیازمند و مریض خودرا نجات دهیم.
زندگی آن هموطن ما کـه درجدال با مرگ اسـت با اهدای خون من و تو ادامه میتواند و بس 😍❤️
📣با احترام به اطلاع میرساند طبق هماهنگی های به عمل آمده بسیج جامعه زنان کشور با سازمان انتقال خون و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری،پویش اهدا خون خانوادگی در آستانه میلاد پر خیر و برکت حضرت فاطمه زهرا(س)و هفته گرامیداشت مقام زن و مادر از شنبه 1400/11/2 لغایت جمعه 1400/11/8 در حال اجرا میباشد.
🔥توجه🔥 توجه🔥
فقط تا فردا فرصت باقیست.
لذاعزیزانی که در این پویش خیر خواهانه شرکت کرده یا قصد شرکت دارندآمار شرکت کنندگان،اهدا کنندگان،تصاویر مناسب ،پیشنهادات و ملاحضات خود را تا تاریخ 1400/11/11 برای معاونت سازندگی حوزه ارسال نمایید تا در اسرع وقت ما نیز گزارشات را به رده ی بالاتر ارسال کنیم.🙏
محل مراجعه برای اهداء خون:میدان قاضی اسدالله،بانک خون کاشان.
#اهداء_خون
#اهداء_زندگی
#بسیج_سازندگی
#حوزه_حضرت_خدیجه_س
#ناحیه_مقاومت_کاشان
سلام دوستان وخانمهای بزرگوار لطف کنید دراین کار خداپسندانه مشارکت داشته باشید🙏🙏🙏
هرعزیزی که توان داره جهت سلامتی بدن خود وجان بخشیدن به بدن کس دیگه بره و خون خودرا إهداءکنه🌺🌺🌺
یا علی....
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عمل صالح
⚜️ هر چیزی حساب و کتابی داره...
👌 نصیحتی مختصر، جامع و کامل از پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله
─═༅🍃🌸🍃༅═─
@fatamae
🔔🔔مسابقه مسابقه مسابقه 🔔🔔
با سلام و وقت بخیر خدمت عزیزای خودم 🤚
روزتون سرشار از مهر و نگاه و لبخند اقاجانمان امام زمان عج ان شاءالله و شهادت در رکاب اقاجانمان روزیتون ان شاءالله 😍🤲
عزیران لطفا توجه داشته باشید حتما پاسخنامه همراه با نام و نام خانوادگی و نام شهر و استان و شماره موبایل خود را تا ساعت ۱۲ امشب به پیوی
ادمین مسابقه ارسال بفرمایید 👇
https://eitaa.com/Sahra1366
هر هفته از بین شرکت کنندگان عزیز به قید قرعه به ۲ نفر از شرکت کنندگان شارژ ۵ هزار تومانی تقدیم میشود ☺️❤️🎁🎈
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
✍️ به نام خالق لوح و قلم
📢 قابل توجه عزیزان، فهیم و کتابخوان و اهل مطالعه!!!!
📚 مسابقه ای تحت عنوان « راه بهشت» شرح سخنان اهل بیت با محوریت نهجالبلاغه برگزار می گردد.
منابع متن ها:
قرآن، نهجالبلاغه، کتابهای احسن الحدیث و بدیع الحکمه « آیة الله مجتهدی تهرانی» سایت رهبری،و ...
موفق باشید.🙏🙏
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹👇
@fatamae
گفتار اول
شکر نعمت
✍️ و قال علی (ع) :« إِذَا وَصَلَتْ إِلَیْکُمْ أَطْرَافُ النِّعَمِ فَلاَ تُنَفِّرُوا أَقْصَاهَا بِقِلَّةِ الشُّکْر. « حکمت ۱۳»
حضرت امیر المؤمنین (ع) مى فرماید: «هنگامى که مقدمات نعمت ها به شما روى مى آورد دنباله آن را به واسطه کمى شکرگزارى از خود دور نسازید»
🔅 نعمت ها غالباً به صورت تدریجى بر انسان وارد مى شود و وظیفه انسان هوشیار این است که به استقبال نعمت برود و استقبال از آن راهى جز شکر گزارى ندارد. هرگاه با آغاز روى آوردن نعمت به شکر قلبى و زبانى و عملى بپردازد ادامه خواهد یافت و تا پایان آن نصیب انسان مى شود و به تعبیر دیگر به گفته بعضى از شارحان نهج البلاغه، نعمت ها مانند گروه هاى پرندگان است که وقتى تعدادى از آنها بر شاخه درختى نشستند بقیه تدریجا به دنبال آنها مى آیند و شاخه ها را پر مى کنند; ولى اگر گروه اول صداى ناهنجار و حرکت ناموزونى بشنوند یا ببینند فرار مى کنند و بقیه هم به دنبال آنها مى روند و صحنه از وجودشان خالى مى شود.
همچنین بسیارى از نعمت ها به صورت تدریجى زوال مى پذیرند. این سخن در اصل برگرفته از قرآن مجید است که مى فرماید: «(وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّکُمْ لَئِنْ شَکَرْتُمْ لاََزیدَنَّکُمْ وَلَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابی لَشَدیدٌ); به خاطر بیاورید زمانى که پروردگارتان اعلام داشت اگر شکر گزارى کنید (نعمت خویش را) بر شما خواهم افزود و اگر ناسپاسى کنید مجازاتم شدید است».
قرآن مجید سرگذشت بسیار عبرت آموزى از قوم سبأ نقل مى کند که خداوند نعمت بسیار وافرى به آنها داد و فرمود: « ازروزى پروردگارتان بخورید و شکر او را به جا آورید; شهرى پاک و پاکیزه در اختیار شماست و پروردگارى آمرزنده». ولى آنها به کفران پرداختند و سد عظیمى که سبب آبادى کشور آنها شده بود بر اثر سیلاب و عوامل دیگر در هم شکست و تمام آبادى و باغ ها و مزارع ویران شد به گونه اى که نتوانستند در آنجا بمانند و ناچار در اطراف متفرق شدند.
قرآن در اینجا مى افزاید: « این کیفر را بر اثر کفرانشان به آنها دادیم و آیا جز کفران کننده را کیفر مى دهیم».
امام صادق(ع) مى فرماید: «خداوند متعال به گروهى از مردم نعمت داد، اما آنها شکرش را به جا نیاوردند در نتیجه آن متاع مایه وبالشان شد و گروهى از مردم را به مصائبى گرفتار کرد لکن آنها صبر کردند و (شکرگزار بودند) در نتیجه مصیبت ها به نعمت ها تبدیل شد».
در اینجا دو سؤال باقى مى ماند: نخست این که حقیقت شکر چیست؟
شکر سه مرحله دارد: مرحله قلبى که انسان از نعمت هاى خدا خشنود و راضى و سپاسگزار باشد و مرحله زبانى که آنچه را درون قلب اوست بر زبان جارى سازد; ولى از همه مهم تر مرحله عملى شکر است و آن به طور شفاف این است که از نعمت هاى الهى درست بهره👇
@fatamae
بردارى کند و اهداف این مواهب را در نظر گیرد و به سوى آن اهداف حرکت کند; اگر خدا عقلى براى درک نیک و بد به او داده از این عقل در مسیر شیطنت استفاده نکند و اگر او را مشمول موهبت آزادى کرده از این آزادى براى پیشرفت و تکامل بهره گیرد نه در مسیر بى بند و بارى و گناه و فساد همچنین در مورد اعضاى بدن که هر کدام موهبتى عظیم است و در مورد مال و ثروت و فرزند و همسر. بسیارند کسانى که شکر قلبى و زبانى دارند; ولى در مرحله شکر عملى مقصرند. اگر در مفهوم شکر به آن گونه که در بالا گفته شد دقت کنیم فلسفه آن نیز روشن مى شود، زیرا این مواهب مال ما نیست، از سوى دیگرى است و آن را براى اهداف خاصى آفریده و اگر در غیر آن اهداف به کار گرفته شود خیانت در آن نعمت است.
از اینجا پاسخ سؤال دیگرى نیز روشن مى شود که خدا چه نیازى به تشکر و سپاسگزارى ما دارد. ممکن است انسان ها با سپاسگزارى تشویق شوند و آرامش روحى پیدا کنند. خدا که نیازى به اینها ندارد. ولى از آنچه در بالا گفته شد فهمیدیم که سخن از نیاز خدا در میان نیست; سخن از نیاز من است که اگر نعمت ها و مواهب الهى را که براى اهداف خاصى است در غیر آن به کار گیرم طبیعى است که از آن محروم خواهم شد، زیرا خداوند حکیم است و حکیم این مواهب را به افراد لایق و وظیفه شناس مى دهد. اضافه بر این کسانى که نعمت هاى الهى را ضایع مى کنند و در غیر اهداف آن مصرف مى نمایند در واقع اهانتى به ساحت قدس پروردگار کرده اند و از این جهت درخور عقوبتى هستند. حضرت علی (ع) می فرمایند: کمترین حق خدا بر عهده شما اینکه از نعمت های الهی در گناهان یاری نگیرید. (حکمت ۳۳۰)
از جمله شکر الهى، عصیان نکردن او است به نعمت او. یعنى: نعمت او را به معصیت صرف نکردن، نه نعمت هاى داخلى، مثل آنکه اعضا و جوارح و قوا را به غیر آنچه باید کار فرمود، کار نفرماید.و به نعمت هاى خارجى مثل آنکه مال را در مصارف نامشروع صرف نکند و اسراف در او جایز نداند
🔅مقام معظم رهبری می فرمایند:
شکر و سپاس نعمت این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد.
🔅 حضرت امام محمد باقر (ع) فرمود: از رسول خدا (ص) پرسیدند بهترین بندگان چه کسانی هستند؟ فرمود: کسانی که وقتی کار نیک میکنند خرسند میشوند و چنانچه کار بدی کردند، استغفار و عذرخواهی میکنند و وقتی چیزی به او میدهند یا اعطایی به او می شود، سپاس گزاری میکنند و وقتی که مشکل و گرفتاری برایشان پیش آمد، صبر میکنند و وقتی خشمگین می شوند، درمی گذرند.
🔅 پیامبر اکرم ( ص) می فرماید: «کسی که نعمت به او برسد اگر مقابله به مثل نکند (لفظاً تشکر نکند) کفران نعمت کرده است». به طور اجمال از آیات و روایات چنین به دست می آید که اسلام بر پایه حق شناسی است. اگر کسی خدمتی به شما کرد، آن را از یاد نبرید و این خدمت را روزی جبران کنید. گاه انسان نمی تواند جبران کند، یا به خاطر اینکه توانایی او کم است و یا خدمتی که به او شده به قدری زیاد است که قابل جبران نیست؛ در این صورت حدّاقل باید با زبانش تشکر کند در غیر این صورت کفران نعمت کرده و مستحق زوال نعمت است. کسانی که به ما خدمت می کنند بسیارند، پدر، مادر، استاد، همسایگان، علما، شهدا و. . . ، و ما مدیون خدمات زیادی هستیم و عوامل زیادی دست به دست هم داده اند تا ما بتوانیم از آسایش برخوردار و از علم و دانش بهره مند شویم و نمی توانیم همه آنها را جبران کنیم، بنابراین لااقل باید قدرشناسی کنیم. حضرت امیر (ع) می فرمایند: خدا را بندگانی است که برای سود رساندن به دیگران نعمت های خاصی به آنان بخشیده تا آنگاه که دست بخشنده دارند نعمت ها را در دستشان باقی می گذارد و هرگاه از بخشش دریغ کنند نعمت ها را از دستشان گرفته و به دست دیگران خواهد داد.
🔅 امیرالمؤمنین علی (ع) فرمودند: «شکر هر نعمتی، اجتناب از محرمات خدای عزوجل است. هر کس جسم خود را به سختی اندازد، خدای خود را خشنود ساخته است و هر کس تن خود را سختی ندهد، پروردگارش را نافرمانی کرده است.» شکر نعمت فقط این نیست که وقتی ناهار چلوکباب خوردیم خدا را شکر کنیم. شکر نعمت یعنی هر چه خدا به تو نعمت داده، به جایش مصرف کنی.
افراد ثروتمند با ثروتی که خداوند به آنها داده، اگر کار خیر بکنند، شکر آن را به جا آورده اند، وگرنه آتش سوزی می شود یا ورشکست می شوند و همه داراییشان را از دست می دهند. این تجربه عمر ماست: ثروتمندانی که با ثروتشان کار خیر کرده اند، خمس و وجوهات داده اند، جهاز برای دخترها خریده اند، اینها روز به روز ثروتشان بیشتر شده، خانه شان از خیابان خراسان رفته به شمران و خانه دو هزار متری و استخر و ماشین و زن و دختر باحجاب و زندگی خیلی عالی، اما آنهایی که با ثروتشان کار خیر نکرده اند، خدا ثروت را از آنها می گیرد و بیچاره می شوند و به گدایی می افتند. پسرشان هرویینی می
شود و تمام ثروت آنها را بالا می کشد و خودشان هم به فلاکت می افتند.
پس هر کس هر نعمتی که خدا به او داده را اگر در جای خودش مصرف کند، این شکر واقعی است. مثلاً خدا به ما چشم داده تا نشانه های او را ببینیم، حالا اگر ما با این چشم به نامحرم نگاه کنیم، آخر عمر کور می شویم. یا خدا به ما گوش داده تا سخنان نیک بشنویم، حالا اگر ما با این گوش غیبت بشنویم یا موسیقی های حرام گوش بدهیم، آخر عمرکر می شویم. اگر شکر نعمت پاهایمان را به جا نیاوریم و با آنها به مجالس حرام برویم، مرض قند می گیریم، پایمان را از سر زانو به پایین قطع می کنند و دیگر نمی توانیم با آن راه برویم.
شکر نعمت، نعمتت افزون کند.
کفر، نعمت از کفت بیرون کند.
🔅 خداوند متعال در حدیث قدسی میفرمایند:« ای بندگان من، شش چیز از من و شش چیز از شما: آمرزش از من است و توبه کردن از شما، بهشت از من است و اطاعت از شما، قضا از من است و رضا از شما، رزق و روزی از من است و شکر از شما، بلا از من است و صبر از شما، اجابت از من است و دعا از شما.»
از امیرالمؤمنین علی (ع) به ما رسیده است که حضرت فرمودند: رسول خدا (ص) فرمود: سه طایفه هستند که خداوند گوشت آنها را بر آتش جهنم حرام کرده است. خوش به حال آنها. اول: کسی که وقتی به او مصیبتی اصابت می کند، می گوید: إنا لله وإنا إليه راجعون. دوم وقتی خداوند به آنها نعمتی می دهد، می گویند الحمدلله. مثلاً اولاد خوبی به او داده است. ائمه ما وقتی که بچه دار می شدند، می پرسیدند: اعضاء و جوارحش سالم است؟ نمی پرسیدند: دختر است یا پسر؟ وقتی که می گفتند بله سالم است، می گفتند: الحمدلله. الحمد لله. طایفه سوم و إذا أذنب استغفر الله؛ اگر گناهی کرد، بگوید استغفر الله. امام محمد باقر (ع) فرمودند:« بنده در میان سه چیز قرار دارد: بلا و قضا و نعمت. پس در برابر بلایی که از خدا میرسد باید صبر کند و در برابر فضای الهی باید تسلیم باشد و در برابر نعمتی که از جانب خدا به او میرسد باید شکر کند.»
سؤالات:👇🍃❤️
۱-) راه استقبال از نعمت ها چگونه است؟
۲-) بسیارى از نعمت ها به صورت تدریجى زوال مى پذیرند. این سخن برگرفته از کدام آیه قرآن است؟
۳- )سه مرحله شکر را بنویسید. یکی را مختصر توضیح دهید.
۴-) بر اساس آیات و روایات اسلام بر پایه ...... است.
۵- )شکر واقعی چگونه است؟
۶- )خداوند متعال در حدیث قدسی میفرمایند:« ای بندگان من ، آمرزش از من است و .... از شما، رزق و روزی از من است و .... از شما.
@fatamae