🎙 #بشنو | تنها دلیل شادی انسان
👤 حجت الاسلام استاد پناهیان
🔸غم یک وضعیت نامتعادل در روح انسان است. لذا باید به دنبال درمان این بیماری باشیم نه اینکه سعی کنیم با آن کنار بیاییم! شاد و بانشاط بودن، شاخصی برای موفقیت ما در دینداری است. انسان مؤمن باید به نشاط دائمی برسد و حتی یکذره غم نابهجا هم قابل پذیرش نیست. منتها باید بدانیم اساساً ریشۀ غم و شادی چیست؟ «شادی و نشاط حقیقی» کجاست و چگونه بهدست میآید؟
🔹ما انتظار داریم در نتیجۀ این بحث، انتظار آدمها از شاد بودنِ خودشان افزایش پیدا کند، به دنبال شادی حقیقی و نشاط دائمی باشند، غم را یک بیماری مضرّ بدانند که برای آنها واقعاً مهلک است و اجمالاً اینکه موضعِ آنها نسبت به غم و شادی اصلاح شود.
🔸انتظار دیگری که از این بحث داریم این است که آدمها به دین و دینداران به عنوان مجموعهای سرشار از غم و اندوه نگاه نکنند و فکر نکنند که دینداران انسانهای غمگینی هستند. اگر دیدند که یک آدم دیندار، زیاد شاد نیست یا زیاد سرِ حال نیست، باید به این نتیجه برسند که دینداری او ایراد دارد. یعنی دیندارانِ غمگین را زیاد دیندار ندانند؛ نه اینکه دین را به غمگین کردن انسان متهم کنند.
📥 لینک دریافت صوت سخنرانی👇🏻
🌐 fatehan.net/post/113
🆔 @fatehan_net
کسب و کار از نگاه اسلام.mp3
2.54M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 کسب و کار از نگاه اسلام
💠 چرا باید به دنبال کسب روزی حلال باشیم؟ چرا باید برای تامین معاش زندگی و خانواده خودمان تلاش کنیم و عرق بریزیم؟ اصلا چرا باید کار کنیم؟🧐
#استاد_مخبریان_فر
#کسب_و_کار
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 این یک معیار است...
🔸در واقع من همانی هستم که بر من اثر میگذارد. این یک معیار است؛ ما درست مساوی با چیزی هستیم که خوشحالمان میکند و رنجمان میدهد. این شناسنامهمان است. خودمان را بشناسیم. خیال نکنیم این نگاه، سواد میخواهد. ابوذرهای عالم سواد نداشتند. ابوذر حتی اسم خودش را هم بلد نبود بنویسد. ابوذرها این مدارک تحصیلی را هم نداشتند؛ اما با فکرشان کار کرده بودند. برخی مهندسها فقط مسائل تئوری و فرمولها را خوب بلدند؛ ولی برخی عملی کار کردهاند و گروه دوم است که به جایی میرسند. این است که ابوذرها که جریان فکری پیدا کردند و به شناختی رسیدند، فهمیدهاند که این انسان از در و دیوار عالم بزرگتر است.
🔹آدم زود میفهمد اندازهاش چقدر است و چه کسی است! اگر این فرش را به ما بدهند و خوشحال شویم، ما به اندازه آن فرش هستیم. اگر صندلی اول را به ما دادند و خوشحال شدیم، ما به اندازه یک صندلی هستیم. ما همان چیزی هستیم که بر ما اثر میگذارد. به سادگی میتوانیم بفهمیم یک دانه کاغذیم، یک دانه عکسیم، یک دانه بارکالله هستیم! الان خیلی مدعی هستیم و خودمان را از ملائکه، از کروبیان، جلوتر میدانیم؛ ولی یک لحظه میبینیم عجب، ته صف هستیم! سنگی، توپی، گُلی بیشتر نیستیم. گل بزنیم خوشحال میشویم؛ گل بخوریم گریه میکنیم. این، همه وجود ماست. یک تکه آهنیم؛ چراکه درِ ماشینمان سوراخ میشود، میخواهیم خودمان را بکشیم!
✂️ #برشی_از_کتاب : جمعها و حاصل جمعها، ص۱۹
👤 علی صفایی حائری (عین.صاد)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🌸 فرا رسیدن میلاد با سعادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد 🌸
#نیمه_شعبان
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
پول خصوصیات انسان را بزرگ میکند.mp3
1.85M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 پول خصوصیات انسان را بزرگ میکند
💠 اساساً پول و مال دنیا، خصوصیات انسانها را بزرگ میکند. یعنی چه؟ یعنی اگر شما در حال حاضر مثلاً انسان سخاوتمندی هستید، اگر پولدار بشوید، خصلت سخاوت شما بزرگتر میشود؛ یعنی پول خصلت سخاوت شما را بزرگتر جلوه میدهد...
#استاد_مخبریان_فر
#کسب_و_کار
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📝 #یادداشت_ویژه | نشانههای عزت نفس بالا و افزایش آن
🔹در یادداشتهای قبل آموختیم که چگونه عزت نفس کودکان را پرورش دهیم. کودکی که عزت نفس بالایی دارد دارای چه خصوصیاتی است؟
🔸تمایل به تلاش برای کسب تجربههای جدید
🔸نگاهی مثبت، خوش بینانه و پُرانرژی به زندگی
🔸اعتماد به تواناییهای خود
🔸آگاهی و پذیرش واقع بینانه نسبت به خود
🔸ارزیابی بیطرفانه کارهای خود
🔸بینیازی از تشویق و تایید دیگران
🔸توانایی پذیرش انتقاد دیگران
🔸توانایی تحمل شکست و تسلیم نشدن
🔸ارزش و احترام به خود
🔸احساس کنترل شخصی به زندگی خود
🔸رفتار دوستانه و محترمانه با دیگران
🔸عدم علاقه به آسیب رساندن به دیگران و خود را بالاتر دانستن
🔹کودکانی که عزت نفس پایینی دارند دقیقا نگاه و رفتاری مقابل این ویژگیها دارند.
🔹چگونه عزت نفس کودکان را افزایش دهیم؟
هرچند بچهها تا سن سه سالگی کم کم متوجه میشوند افرادی منحصر به فرد با شخصیتهایی متفاوت از هم هستند اما آگاهی از ویژگیهای خود به طوری که بتوانند آنها را ارزیابی کنند معمولاً قبل از ۴ یا ۵ سالگی اتفاق نمیافتد. کودکان ۷ ساله به خوبی میتوانند خصوصیات مثبت و منفی خود را شناسایی کرده و حتی در مورد مناسب بودن یا نبودن آن قضاوت کنند.
🔹رعایت مواردی مانند ابراز علاقه کلامی و عملی، وقت گذاشتن و خوب گوش کردن، کمک به استقلال، تشویق کودک و همهی نکاتی که در یادداشتهای قبل به طور مفصل در مورد آنها صحبت شد اغلب به کودکان کوچکتر کمک میکند تا عزت نفس آسیب دیده خود را پرورش دهند و به سطح بالاتری برسانند. در یادداشت بعد، هنر حل مسئله و آموزش آن به کودکان بزرگتر را میآموزیم.
✍ ریحانه سادات موسوی (کارشناسی روانشناسی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🖤 گروه علمی فرهنگی فتح رحلت عالم پُرتلاش، خدوم و بصیر، حضرت حجت الاسلام والمسلمین #سید_محسن_شفیعی را تسلیت میگوید.
▪️بخشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام سید محسن شفیعی:
"ایشان نقش ارزشمندی در همه عرصههای علمی و اجتماعی و دانشگاهی خوزستان ایفا میکردند و از امیدهای آینده بودند. فقدان این عالم پرتلاش و خدوم و بصیر خسارتی است که جبران آنرا از خداوند متعال مسألت میکنم"
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
تغییر واژه ها و استحاله انقلاب اسلامی.mp3
2.29M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 تغییر واژهها و استحاله انقلاب اسلامی
💠 تغییر کلمات و تعابیر، روح مسائل را دگرگون میکند... تغییر واژهها، یک حرکت خزندهی نرم است که شاید در کوتاه مدت چیزی را به نمایش نگذارد اما در بلند مدت در بستر زمان مفاهیم تغییر پیدا میکند و گاهی جای شهید و جلاّد عوض میشود...
#حجتالاسلام_استاد_شفیعی (ره)
#جهاد_تبیین
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 یا مقلب القلوب و الابصار ...
🌸 سال نو مبارک 🌸
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
👈 متن کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱
🌸 سال نو مبارک 🌸
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
👈 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱: امسال هم من تولید را میخواهم مطرح کنم. منتها یک لایهِی جدید، یک چهرهی جدید از تولید را میخواهم مطرح کنم و آن عبارت است از تولیدی که دارای دو خصوصیت باشد: یکی اینکه اشتغالآفرین باشد، یکی اینکه دانشبنیان باشد. اگر چنانچه ما تولید دانشبنیان را معیار قرار بدهیم، به نظرم میرسد که ما در همهی این هدفهای اقتصادیمان یک تکان خوب، یک حرکت رو به جلوی محسوسی انشاءالله خواهیم داشت. مسئلهی اشتغالآفرینی هم همین جور. بنابراین امسال ما شعارمان عبارت شد از این: «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین». این تولید است. ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🌸 سال نو مبارک 🌸
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
🎙 #بشنو | فراز و فرود یک رجل سیاسی(آیت الله منتظری)
👤 حجتالاسلام والمسلمین شفیعی (ره)
🔸مساله عزل قائم مقام رهبری (آیت الله #منتظری) یکی از برهههای حساس تاریخ انقلاب اسلامی است که در این سالها بصورت تفصیلی کمتر به آن پرداخته شده است و همین مساله موجب شده است دشمنان از نقاط مبهم این حادثه در ذهن نسل جوان سوء استفاده کنند و با دگرگون نشان دادن واقعیتها تصویری متفاوت از ماجرای عزل آیتالله منتظری ارائه دهند.
🔹مرحوم حجت الاسلام سید محسن شفیعی (مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان) در سه نشست ابعاد مختلف این مساله را مورد کنکاش قرار دادهاند. مسائل و اختلافات مختلفی که در سه سال و اندی قائم مقامی ایشان اتفاق افتاده است مانند مساله مهدی هاشمی، پایان جنگ و ... را با تکیه بر نامههای رد و بدل شده بین امام خمینی(ره) و آیتالله منتظری مورد بررسی قرار میدهند و تصویری عبرت آموز از فراز و فرودهای یک رجل سیاسی ارائه میدهند.
📥 لینک دریافت صوت #سخنرانی👇🏻
🌐 fatehan.net/post/173
🆔 @fatehan_net
📝 #یادداشت_ویژه | تشویق کودک
🔹تشویق از سوی دیگران همیشه خوشایند و به یادماندنی است و لذت دست یابی به موفقیت را در ما چندبرابر میکند. آخرین باری که فرزند خود را تشویق کردید چه زمانی بود؟ همین امروز یا مدتها پیش؟ اصلاً تشویق به چه معناست و حد و اندازهی مطلوب آن چقدر است؟ در این یادداشت به تاثیر تشویق بر عزت نفس میپردازیم.
🔹بچهها دائماً در حال یادگیری فعالیتهای جدید هستند. آنها تلاش میکنند مهارتهای بیشتری را بیاموزند و در این بین نیاز به توجه اطرافیان خود دارند تا بازخورد خوبی از آنها دریافت کنند. تشویق ما به آنها کمک میکند تا حس خوبی نسبت به خود داشته باشند و خود را در رسیدن به اهداف شان لایق و توانمند ببینند. اگر تلاش کودک را به خوبی ببینیم و او را تایید کنیم باعث میشویم از تواناییهای خود آگاه شده و به فکر رشد و پیشرفت آنها باشد.
🔹چگونه تشویق کنیم؟
یک تشویق خوب باید واقعی، بدون تظاهر و دروغ باشد. بچهها به خوبی فرق تعریف اغراق آمیز و تشویق را میفهمند. عبارتهای تعارفی و تکراری مانند عالیه، کارت خیلی خوب بود و ... که بدون احساس و از روی رفع تکلیف بیان میشوند تشویق خوبی محسوب نمیشوند.
🔹با بیان احساس و نظر شخصی خود حس بهتری به طرف مقابل میدهیم. وقتی جملهی خود را با «من» آغاز میکنیم تشویق ما واقعی بنظر میرسد.
«من از این که این رنگهای زیبا را در نقاشیات به کار بردی خیلی لذت بردم» قطعاً تشویق بهتری است تا این که بگوییم «آفرین، چه نقاشی قشنگی کشیدی»
🔹هدف از تشویق آگاهی کودک از تواناییهای خود و رسیدن به رضایت درونی است. ما باید به بچهها نشان دهیم تا منتظر قضاوت دیگران نباشند بلکه خودشان توانایی ارزیابی کارهای خودشان را داشته باشند و نقاط ضعف و قوت شان را شناسایی کنند نه این که با تشویقهای افراطی و تاییدهای بیجا مانع کشف نقاط ضعف شان شویم.
جملاتی مانند «من فکر میکنم در نیمهی دوم بازی، بسیار بهتر عمل کردی. مگه نه؟! » یا «برای تحقیق مدرسهات خیلی خوب تلاش کردی. آیا خودت هم از نتیجهی کار راضی هستی؟»
🔹تشکر نوعی تشویق کردن است. مثلاً وقتی میگوییم «از این که امروز در مرتب کردن خانه به من کمک کردی، واقعاً متشکرم» نه تنها تشکر کردیم بلکه کار مثبت او را تایید کرده و تلاش و مشارکت و همکاری او را هم بیان کردهایم.
«از این که امروز با برادرت مهربان بودی و با حوصله برخورد کردی ممنونم»
«ممنونم که با من تماس گرفتی و اطلاع دادی که امشب دیرتر به خانه برمیگردی. وقتی دیر میآیی ما واقعاً نگران میشویم»
این نوع تشویق یعنی بیان نقاط قوت طرف مقابل بدون شک باعث تقویت رفتارهای مثبت او خواهد شد و بسیاری از رفتارهای نامناسب او را در طول زمان از بین میبرد.
✍ ریحانه سادات موسوی (کارشناسی روانشناسی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟.mp3
2.01M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟
💠 اثرات نامطلوب حسابرسی لحظهای والدین بر روی کودکان؛ اگر هر روز بلافاصله بعد از هر کاری مثلاً آمدن از مدرسه، این اتفاق بیفتد که حسابرسی صورت بگیرد، موعظه صورت بگیرید، تنبه و تنبیه صورت بگیرد، اینها فایده تربیتی ندارد بلکه مضر هم هست! چرا؟ چون...
#حجتالاسلام_استاد_پناهیان
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 پیامدهای مقایسه صعودی
🔸در زندگی، چیزهای فراوانی وجود دارند که میشود به خاطر آنها زندگی بانشاط و شادی داشت.
🔹مقایسه صعودی (یعنی مقایسه کردن خود با افراد بالاتر در مادّیات) سبب میشود که انسان آنچه را در خود دارد، نبیند و پیوسته حسرت زندگی دیگران را بخورد. امام صادق علیهالسلام در این باره میفرماید: بپرهیزید از این که به آنچه در دست فرزندان دنیاست، چشم بدوزید؛ چرا که هرکس به آن چشم بدوزد،... نعمتی را که نزد اوست، کوچک میشمرد و در نتیجه، سپاس گزاری او کاهش مییابد.
🔸زندگی در این دنیا برای هیچ کس کامل نیست. بدون شک، زندگی «داشتهها» و «نداشتهها»ی فراوانی دارد.
🔹اگر انسان به داشتههای خود توجّه کند و از آنها لذّت ببرد، راحتتر میتواند نداشتهها را تحمّل کند. اما اگر کسی داشتههای خود را نبیند، زندگی را یکسره محرومیت میداند و در آن، هیچ نقطه امیدی نمییابد و همه زندگی، یکپارچه برای او سختی و تلخی است و واقعاً چنین زندگی ای را نمیتوان تحمّل کرد.
🔸لذا بردباری نیز از میان میرود و فرد، توان تحمّل سختیها را نخواهد داشت و این گونه است که مقایسه صعودی، زندگی را به پرتگاه نارضایتی سوق میدهد.
✂️ #برشی_از_کتاب : هنر رضایت از زندگی، ص۵۲
👤 عباس پسندیده
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🎙 #بشنو | بيماری عشق
👤 دکتر سيدعلی مرعشی
🔹عشق ابزاری است که از آن برای زیبایی بخشیدن به فیلمها، رمانها و اشعار استفادهی بسیاری میشود. امروزه نیز این پدیده به صورت فراوانی در بین جوانان قابل مشاهده است.
🔸اما سوال اینجاست که این عشق واقعاً به زیبایی همان چیزی است که در آثار هنری آن را نشان میدهند یا به صورت یک بیماری است که زندگی فرد را مختل میکند و پیامدهای غیر قابل جبران به همراه دارد.
🔹در این کارگاه به چرایی نامگذاری این پدیده به بیماری عشق و همچنین نشانههای این بیماری و اثرات آن و راههای مناسب شناخت شریک زندگی پرداخته میشود.
📥 لینک دریافت رایگان صوت #کارگاه👇🏻
🌐 fatehan.net/post/19
🆔 @fatehan_net
از کجا شروع کنم؟.mp3
2.17M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 از کجا شروع کنم؟ 🤔🤔🤔
💠 سه گام اصلی در شروع یک کار #اقتصادی که ما رو به درآمد برسونه👌👌👌
ادامه دارد>>>
#استاد_مخبریان_فر
#کسب_و_کار
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 مقایسه نزولی عامل افزایش شادکامی
🔸مقایسه نزولی (یعنی مقایسه کردن خود با افراد پایینتر در مادّیات)، یکی از عوامل افزایش شادکامی و رضامندی است. به همین جهت، یکی از توصیههای دین به پیروان خود، استفاده از مقایسه نزولی است. پیامبر خدا (ص) وقتی میخواهد کسی همانند ابوذر را تربیت کند، به او توصیه میکند که از مقایسه صعودی پرهیز کرده، از مقایسه نزولی استفاده نماید. او خود در این باره میفرماید: "پیامبر خدا (ص) مرا به هفت چیز سفارش کرد: این که نگاه کنم به کسی که پایینتر از من است و ننگرم به کسی که بالاتر از من است..." .
🔹اگر انسان، خود را با زندگیهای بهتر مقایسه کند، دچار تلخ کامی و احساس ناکامی میگردد و از زندگی خود لذّت نمیبرد. اگر چنین اتفاقی افتاد، یکی از بهترین مقابلهها استفاده از مقایسه نزولی است. این روش، از آموزههای اولیای دین است. امام باقر علیهالسلام در این باره میفرماید: "بپرهیز از این که نگاه کنی به کسی که برتر از توست... پس اگر از این کار (نگاه به بالادست)، چیزی بر تو وارد شد، به یاد آور زندگی پیامبر خدا (ص) را که غذایش از جو و شیرینیاش خرما و هیزمش شاخههای خشک شده نخل بود، هرگاه یافت میشد."
🔸گاهی انسان، تصوّر میکند بد بودن وضع زندگی به خاطر پشت کردن خدا به انسان بوده، نشانه نگون بختی است. بررسی زندگی افرادی همچون پیامبر خدا (ص) و دیگر اولیای دین، این تصوّر باطل را میزداید ؛ چون انسان میبیند کسانی هم که برترین انسانها بودهاند، از زندگیهای معمولی و بلکه سخت، برخوردار بودهاند و بدین سان، آرام میگیرد و از آن احساس ناخوشایند و آن تصوّر نادرست، دور میگردد.
✂️ #برشی_از_کتاب : هنر رضایت از زندگی، ص۵۵
👤 عباس پسندیده
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🌷۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد🌷
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
برای شروع کسب و کار چقدر سرمایه نیازه؟.mp3
1.26M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 برای شروع کسب و کار، چقدر سرمایه نیازه⁉️⁉️⁉️
یک میلیون❓
دَه میلیون❓
صَد میلیون❓
یکی از رایج ترین سوالاتی که همه روزه پرسیده میشه 💯💯💯
با دقت و حداقل دوبار گوش بدید.
ادامه دارد>>>
#استاد_مخبریان_فر
#کسب_و_کار
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
👈🏻 امام خمينی (ره) با رويت هلال ماه مبارک، تغييراتی در زندگی خود میدادند تا بيشتر به دعا و قرآن و خلاصه به خودشان برسند.
🔹امام (ره) میفرمودند: «خود ماه رمضان کاری است.»
❤️ حلول ماه رمضان، بهار قرآن، ماه بندگی و ضیافت الهی مبارک ✨
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
📝 #یادداشت_ویژه | هنر حل مسئله
🔹یکی از مهارتهایی که نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز لازم و ضروری میباشد مهارت حل مسئله است که ۴ مرحله دارد:
۱) مشکل(مسئله) چیست؟
اولین مرحله شناسایی مسئله است. این کار باعث میشود مشکلی که پیچیده و غیرقابل حل به نظر میرسد، به مسئلهای قابل کنترل تبدیل بشود و ترس ما از مواجهه با آن به میزان قابل توجهی پایین بیاید. اگر کودک توانایی خواندن و نوشتن دارد از او بخواهید مشکل خود را بنویسد تا کمک بیشتری به حل آن کند.
۲) روش برخورد با مسئله
بعد از این که مسئله بطور شفاف روی کاغذ نوشته شد، به همراه کودک فهرستی از راه حل های ممکن تهیه کنید. این کار را با سرعت انجام دهید و اصلاً به این فکر نکنید که راه حل شما عملی خواهد بود یا نه. از خلاقیت خود کمک بگیرید و هر ایدهای به ذهنتان میرسد روی کاغذ بیاورید. گاهی راه حل های خنده دار منجر به تصمیمی بی نظیر خواهند شد. بعد از آن به بررسی راه حل ها بپردازید. چند مورد از آنها که منطقیتر بنظر میرسند را انتخاب کنید و محاسن و معایب هرکدام را بنویسید. در نهایت بهترین راه حل را انتخاب کنید تا مورد آزمایش قرار بگیرد.
۳) طرح و نقشه داشته باشید
بعد از انتخاب راه حل موردنظر، نوبت اجرای آن در زندگی واقعی میرسد. تا اینجای کار، کودک مشکل خود را به خوبی شناسایی کرده، در پیدا کردن راه حل آن مشارکت کرده و الان وقت آن رسیده تا آگاهانه با مسئلهی خود روبرو شود و سعی کند آن را برای همیشه حل کند.
۴) ارزیابی نقشه ی راه
نقشهی اجرا شده نیاز به ارزیابی مجدد دارد. با کمک کودک. پس از شنیدن حرفهای او پی میبریم که کدام قسمت طرح ایرادی داشته یا بی نقص بوده است. ممکن است راه حل انتخاب شده نیاز به اصلاح و تغییر داشته باشد پس تا رسیدن به نقشه مناسب، این مرحله را تکرار میکنیم.
🔹مهارت حل مسئله به کودک کمک میکند تا مسائل خود را واقعی و شفاف ببیند و برای حل آنها اقدام کند. این موفقیت بزرگ به رشد عزت نفس او کمک بزرگی خواهد کرد.
✍ ریحانه سادات موسوی (کارشناسی روانشناسی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
استغفار براي همه است.mp3
1.46M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 استغفار برای همه است...
💠 استغفار گاهی از گناه جوارحیست و گاهی از گناه جوانحی و گاهی ...
#امام_خامنهای
#تهذیب_نفس
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 کارکرد روانی مقایسه نزولی
🔸مقایسه نزولی (یعنی مقایسه کردن خود با افراد پایینتر در مادّیات)، توهّم زا نیست؛ بلکه نقاط مثبت و امیدوارکننده زندگی را که زیر سایه سیاه مقایسه صعودی از دیدهها پنهان شده است، آشکار میکند.
🔹مقایسه نزولی، از آن دست آموزههایی نیست که میگوید: «به خود تلقین کن که وضع خوبی داری و از بهترین زندگیها برخورداری و در بهترین مکانها ساکن هستی و بهترین شغل و همسر را داری و... ». اینها توهّم خوشی است.
🔸آموزه دین، نه مقایسه صعودی ناامید کننده را میپذیرد و نه تلقینهای توهّم زا را. آموزه دین، مبتنی بر درک واقعیتها و شناخت نقاط مثبت موجود است، نه توهّم وجود آنها. پرورش یافته دین، نه با ناامیدی زندگی میکند و نه با تخیّل و توهم؛ بلکه با واقعیتها زندگی میکند و به آنچه دارد میاندیشد.
🔹هنر مقایسه نزولی، این است که نقاط مثبت و امیدوارکننده زندگی را آشکار میسازد و در برابر دید فرد قرار میدهد. این، کارکرد روانی مقایسه نزولی است. پیامبر خدا (ص) در این باره میفرماید: "به کسی که پایینتر از شماست، بنگرید و به آن که بالاتر از شماست، نگاه نکنید؛ که این کار، برای آن که نعمتهای خدا را ناچیز نشمرید، بهتر است."
🔸انسان متعادل، با کمال شهامت میپذیرد که ممکن است دیگران چیزهایی داشته باشند که او ندارد؛ ولی در عین حال، او چیزهای بسیاری نیز دارد که دیگران ندارند و انسان میتواند به آنها دل خوش کند و امیدوارانه زندگی کند.
✂️ #برشی_از_کتاب : هنر رضایت از زندگی، ص۵۷
👤 عباس پسندیده
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
فرصتی به نام فضای مجازی.mp3
2.13M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 فرصتی به نام فضای مجازی 📲📱
قابل توجه همه کسانی که دوست دارند
یک #فعالیت_اقتصادی رو شروع کنند.
زندگی خود و اطرافیان تان را متحول کنید💯💯💯
ادامه دارد>>>
#استاد_مخبریان_فر
#کسب_و_کار
#تولید_دانش_بنیان
#تولید_اشتغال_آفرین
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5