8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #تماشا_کن
👤دکتر فیاض-متخصص روانشناسی سلامت
♨️بخشی از مجموعه سلام آرامش(راهبرد های تنظیم اضطراب در مواجه با کرونا)
◽️ کنترل تنفس و آرمیدگی
🌐 fatehan.net/post/150
🆔 @fatehan_net
📖 تفکیک جنسیتی در آمریکا
🔹وزارت آموزش ایالات متحده آمریکا بررسی جامعی را در مورد آموزش تک جنسیتی انجام داده است. این پژوهش شامل ۲۲۲۱ مطالعه درباره تأثیرات آموزش تک جنسیتی است؛ در این پژوهش ذکر شده است که اثرات آموزش تک جنسیتی دوپهلو است بااینحال میگوید دلایل خاصی برای مؤثر بودن آموزش تک جنسیتی وجود دارد.
🔸بار دیگر در سال ۲۰۰۸ دولت آمریکا پژوهش دیگری را نیز شروع کرد؛ در این تحقیق، اثرات آموزش تک جنسیتی به این صورت ذکر شده است:
۱. کاهش اتفاقات جنسی بین معلمین و دانش آموزان
۲. ایجاد نوعی آموزش متناسب برای دختران و پسران
۳. کاهش اذیت و آزار جنسی در بین دانش آموزان
۴. افزایش اعتمادبهنفس در بین دانش آموزان
۵. کاهش اختلالات رفتاری دانش آموزان
۶. کاهش حواسپرتی در زمان یادگیری
۷. ایجاد آزادی انتخاب در نوع آموزش
به گزارش برخی منابع، دستکم ۱۲۰ دانشگاه تک جنسیتی در آمریکا مشغول فعالیتاند.
🔹آنوقت زمانی که در ایرانِ ما، حرف از تفکیک جنسیتی زده می شود، برخی میگویند شما به شعور دانش آموزان توهین می کنید. نه! این توهین نیست، این کمک به دانشجوست تا فکرش آزاد شده و به قلههای عظیم علمی برسد، به جای اینکه سر کلاس و درس حواسش پرت همه چیز باشد الاّ درس. خُب! این حرفی که امروز اروپاییان به آن رسیدهاند و براساس تحقیقاتشان تصمیم گرفتهاند که دانشگاهها را تک جنسیتی کنند، سخنی است که اسلامِ ما ۱۴۰۰ سال پیش گفته بود. پس وقتی فکر آزاد شد، درنتیجه افراد خیلی بهتر می توانند روی علم و تحصیل تمرکز کنند و آنچنان که درخور آنهاست پیشرفت کنند.
✂️ #برشی_از_کتاب : ترگل (بيست دليل عقلي و روانشناسي براي حجاب) ؛ ص ۱۷
👤 عماد داوري دولت آبادي
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
#یادداشت_ویژه| 💠 و اما فغانستان...
قطعاً در این چند روز همه اخبار افغانستان را شنیده و دنبال کردهایم. کشوری که مردمش هر لحظه با فغان و آه، روزگار سپری میکنند. فارغ از اینکه طالبان چگونه عمل خواهد کرد چند نکته حائز اهمیت در مورد تحولات این همسایگان همزبان وجود دارد:
نکته اول: آن که آنچه بر سر ملت افغان می آید بخش مهمی از آن را باید در دل تاریخ جستجو کرد. آن روزگاری که استعمار پیر با جدا کردن افغان از ایران سرزمین های ما را کوچک تر کرد و ما هرچه کوچکتر و جدا از هم باشیم ضعیف تر و قابل استعمار تریم.
نکته دوم: آنکه آمریکا به عنوان ابرقدرت جهان، ۲۰ سال پیش افغانستان را با طالبان تحویل گرفت و حالا بعد از ۲۰ سال اشغال با طالبان تحویل داد.
نکته سوم: آنکه آنچه بر سر ملت افغان آمده نتیجه اعتماد به تمدن غرب و پرچمدار شان، یعنی آمریکاست. اعتمادی که در تاریخ معاصر ایران نیز بارها اتفاق افتاده و نتیجهای جز آسیب به دنبال نداشته است. روزگاری دکتر محمد مصدق به آمریکایی ها اعتماد کرد و بعد در کودتای ۲۸ مرداد چوب این اعتماد را خورد. حتی کسی مثل رضاخان که موردنظر غرب بود نیز گمان می کرد ارتشی که غربی جماعت برایش ساخته، شکست ناپذیر است، اما ارتش رضاخانی آن روز هم نتوانست در برابر قوای بیگانه از ملت دفاع کند و سرباز چکمهپوش غربی پایتخت ایران زمین را بعد از هزاران سال مجدداً اشغال نمود.
افغانی توییت کرده بود که اگر به جای ساختن ارتش آمریکایی، در افغانستان تلاش شده بود که در جادههای افغانستان سرعتگیر ایجاد شود، امروز طالبان نمیتوانست با این سرعت بر ولایات افغانستان مسلط شود. در نهایت به نظر میرسد آنچه امروز موجب فغان و آه ملت افغان است، نتیجه ندانستن تاریخ معاصر است و در نتیجه اعتماد به غرب و همچنین خالی کردن پشت بزرگانی چون احمدشاه مسعود است. با این اوصاف پُر بیراه نیست اگر بگوییم ملتی گره مشکلاتش را با دندان باز کند شرافت دارد به اینکه امید داشته باشد که کشوری غربی بیاید گره را با دست برایش باز کند آن هم کشوری مثل آمریکا....
👤سید رسول رضایی
کارشناسی ارشد برنامه ریزی امور فرهنگی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
با سلام و احترام.🙏
✅از دانشجویان و طلاب محترم درخواست دارم با تکمیل پرسشنامه موجود در لینک زیر، اینجانب را در انجام تحقیق روانشناسی یاری بفرمایید.
✅این پرسشنامه مربوط به یک تحقیق میان رشتهای( قرآن و روانشناسی) است. امیدوارم علاقهمندان به روانشناسی اسلامی به ویژه اعضاء محترم گروه علمی فرهنگی فتح، ما رو در انجام این پژوهش یاری کنند.
✅میزان زمان پاسخگویی: ۱۰ دقیقه.
پیشاپیش سپاسگزارم🙏.
♻️لینک پرسشنامه:
https://survey.porsline.ir/s/CU3tnXn
🎙 #بشنو | تفاوتهای روانشناختی زن و مرد
👤 دکتر حمید حبشی
🔸در این مطلب، سخنرانی بسیار مفید و کاربردی دکتر حمید حبشی که پیرامون «تفاوت های زن و مرد» تبیین شده است را خدمت شما عزیزان تقدیم مینماییم. این سخنرانی را میتوانید از لینک زیر دریافت نمایید.
📥 لینک دریافت رایگان صوت #همایش👇
🌐 fatehan.net/post/6
🆔 @fatehan_net
📖 مهم ترین مانع رشد کودک!
🔸برای پرورش گُل آن را آب داده و در نور میگذارند و همه ی زمینه ها را برای شکفتن آن فراهم می نمایند تا #خودش باز شود . آیا انسان میتواند با دست به باز شدن گل کمک کند و به آن شکوفاییِ #مصنوعی دهد ؟ مسلماً آن را خراب میکند ! امکان ندارد کسی ادعا کند که حاضر است گلی را باز کند بدون اینکه خراب شود . #دخالتهای زیادِ والدین هم برای خوب شدن فرزند ، اگر به حدِ شکوفایی مصنوعی رسید ، همین طور میشود و کار را خراب می کند .
🔹بسیاری از پدران دلشان میخواهد وقتی فرزندشان بزرگ شد ، دکتر ، مهندس یا مرجع تقلید شود . بدین منظور از همان بچگی تشویقش می کنند و مرتب به او چیزهای خوب تعلیم می دهند که یاد بگیرد ؛ آنان با این تصرفی که در او میکنند از او یک موجود تصنّعی میسازند .
... لذا بدترین کار در فرایندِ رُشد کودکان این است که ما بگوییم ، تو باید این چنین باشی ، این کار را نباید بکنی . یعنی توقعات و تشخیص خودمان را به بچه #تحمیل کنیم ، بچه باید خودش باشد و خودش را شکوفا کند .
✂️ #برشی_از_کتاب : از سیادت تا وزارت، ص۱۷
👤 استاد محمد جعفر غفرانی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📶 کارگاه آنلاین «مهارت خود آگاهی»
✍از سلسله کارگاه های مهارت های زندگی
🔸برخی سرفصل ها:
🔹از خودم چه میدانم؟
🔹نقاط ضعف و قوت خودم را میشناسم؟
🔹تعریف خودآگاهی
🔹ویژگی های افراد خودآگاه
🔹ویژگی های مثبت و منفی افراد خودآگاه
🔹رابطه فکر، احساس و رفتار و...
👤 مدرس: سرکار خانم دکتر دریکوند
(دکتری تخصصی روانشناسی و روانشناس بالینی )
⏰ ۱۲۰ دقیقه آموزش
⁉️همراه با پرسش و پاسخ
⭕️ با شرایط مالی و پرداختی ویژه!
👈 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
📲 09027200618
🆔 @fatehan_admin3
با ما همراه باشید :
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 اندیشه غلط درباره سرنوشت
🔸دستهای وجدان خود را بازی میدهند و آزادی انسان را که عقل و وجدان، گواه بر آن است، به قول مولوی:
اینکه گویی این کنم یا آن کنم
این دلیل اختیار است ای صنم
نادیده میگیرند، و موضوع جبر حوادث و جبر اعمال را پیش میکشند و تصور میکنند که در گردونهی حوادث، کوچکترین اختیاری از خود ندارند.
🔹مانند سنگی هستند که از بالا رها گردد و تحت عوامل طبیعی، یک راه بیشتر ندارد. و یا گیاهی میباشند که باید یکنواخت تحت شرایطی رشد و نمو کنند.
🔸در صورتی که این عقیده کاملاً مخالف با وجدان و سرشت پاک انسانی است. و هر فرد میداند که او در تمام کارهای خود آزاد و مختار میباشد. اوست که خود را نیکفرجام و یا بدفرجام میسازد.
✂️ #برشی_از_کتاب : رمز پيروزیِ مردان بزرگ، ص۲۱۹
👤 آيتالله جعفر سبحانی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
📶 کارگاه آنلاین «ارتباط با نوجوان »
✍ هر آنچه برای ارتباط با نوجوان به آن نیاز دارید!
برخی سرفصل ها:
🌼دلایل مشکلات والدین با نوجوان
🌼ویژگیهای دوره نوجوانی
🌼شناخت چرخه اهریمنی
🌼مهارتهای ارتباطی با نوجوان
🌼شناخت ودرک احساسات نوجوان
🌼جلب همکاری نوجوان
🌼 جایگزینهای تنبیه
🌼 انواع قوانین در فضای خانواده
🌼 اصول وقتگذرانی با نوجوانان
🌼 تشویق و تمجید صحیح از نوجوانان
🌼چالش های دینی و عقیدتی نوجوان
و....
👤 مدرس: سرکار خانم دکتر سید موسوی
(دکتری تخصصی روانشناسی، رواندرمانگر، مدرس دانشگاه )
⏰ ۲۰ساعت آموزش
⁉️همراه با پرسش و پاسخ
⭕️ با شرایط مالی و پرداختی ویژه!
👈 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
📲 0935 913 8011
🆔 @fatehan_s
با ما همراه باشید :
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
گروه علمی فرهنگی فتح
📶 کارگاه آنلاین «ارتباط با نوجوان » ✍ هر آنچه برای ارتباط با نوجوان به آن نیاز دارید! برخی سرفصل
👆اگر والد نوجوان هستید و یا فعالیت تربیتی در حوزه نوجوانان دارید این کارگاه را از دست ندهید!
📖 آثار سوء پرخوابى و پرحرفى
🔸از جمله موضوعات مورد تأكيد علماى اخلاق و ارباب سير و سلوك، پرهيز از پرخوابى و پرحرفى است. اين دو، موانعى مهم و رايج براى رسيدن به كمال معنوى و تقرب الى الله به شمار مىآيند. البته چيزهاى ديگرى مانند پرخورى نيز مانع رسيدن انسان به كمال معنوى مىگردد؛ اما در مورد آنها ممكن است بگوييم به سبب لذايذ يا منافعى كه دارند توجه انسان را به خود جلب مىكنند. در حالى كه امرى مانند خوابيدن، فى نفسه هيچ مطلوبيت و يا فايدهاى حتى براى دنياى انسان ندارد، مگر آن اندازهاى كه موجب رفع نياز انسان و تجديد قواى او براى پرداختن به وظايف واجبش مىگردد. بر خلاف لذّتِ خوردن كه ممكن است براى انسان ايجاد انگيزه نمايد، خوابيدن لذتى براى انسان ندارد، اگر هم لذتى داشته باشد، مربوط به مقدمات آن و يا موقعى است كه انسان از خواب برمىخيزد. كسانى كه از روى تنبلى و يا در اثر پرخورى زياد مىخوابند، نه تنها از كمالات معنوى و انسانى محروم مىشوند، بلكه از وظايف دنيوى خود نيز باز مىمانند.
🔹هم چنين يكى از كارهايى كه انسان براى انجام دادن آن بايد انرژى زيادى مصرف كند، حرف زدن است. سخنرانان و معلّمان، خصوصاً كسانى كه از لحاظ جسمىضعيف ترند، به اين موضوع به خوبى واقف اند؛ زيرا پس از سخنرانى و يا تدريس آثار خستگى و از دست دادن انرژى را به وضوح در خود احساس مىكنند. حرف زدن زياد باعث مىشود تا انسان از انجام اعمال مفيد باز بماند. البته اگر مقصود از حرف زدن، تعليم و موعظه و كمك كردن به ديگران باشد نه تنها مذموم نيست بلكه امرى لازم و ضرورى است، اما صِرف پرگويى و پرحرفى نه نفع دنيوى به دنبال دارد و نه نفع اخروى؛ حتى ممكن است انسان در اثر آن به لغزشهاى زيادى هم مبتلا شود كه براى دنياى او هم ضرر داشته باشد. در اثر همين پرگويىها است كه كدورتها پيدا مىشود، تنشها به وجود مىآيد و از لحاظ معنوى هم انسان دچار گناهانى هم چون غيبت، تهمت و مفاسد ديگرى از اين قبيل مىگردد. افرادى كه به پرحرفى عادت كرده اند، از اين كار خود لذت مىبرند. ابتلاى به اين عادت زشت كه به دست خود انسان صورت مىگيرد، موجب به خطر افتادن منافع دنيوى و اخروى انسان مىگردد. بنابراين انسان بايد مراقب باشد تا خداى ناكرده به پرخوابى و پرحرفى عادت نكند.
🔸سفارش امام صادق(عليه السلام) به عبدالله بن جندب اين است كه، شبها كم بخواب و روزها كم حرف بزن. حضرت در ادامه، كلامى را به اين مضمون از مادر حضرت سليمان(عليه السلام) خطاب به فرزندش نقل مىكند كه، خوابيدن زياد، روزى كه محتاج به چيزى هستى كه كسب نكردهاى تو را فقير مىكند؛ يعنى روزى مىآيد كه تو به اعمالت احتياج دارى اما به دليل خوابيدن زياد آن اعمال را انجام ندادهاى و فقير شدهاى و دستت خالى است. اگر انگيزه انسان از خوابيدن رفع خستگى و تجديد قوا نباشد، كار عاقلانهاى انجام نداده است؛ زيرا اين كار به منزله تلف كردن بيهوده بخشى از عمر است. انسانى كه خواهان عمرى طولانى است، با خوابيدن زياد در واقع بخشى از زندگى اش را تعطيل مىكند.
🔹عادت زشت ديگر، پرگويى است. كسانى كه بى جهت به پر حرفى عادت كرده اند، به آسانى نمىتوانند خودشان را كنترل كنند؛ زيرا سكوت كردن براى آنها به منزله زندانى شدن است!
🔸امام صادق(عليه السلام) مىفرمايد: در بين اندامهاى بدن انسان هيچ كدام ناسپاس تر از چشم و زبان نيستند. انسان به هر عضوى از اعضاى بدن خود خدمت كند، متقابلا آن عضو هم خدمتى براى او انجام مىدهد. اما چشم و زبان اين گونه نيستند؛ يعنى ما هر قدر بيش تر به اين اعضا خدمت كنيم، آنها كم تر به ما خدمت خواهند كرد. چشمى كه بسيارى از اوقات خواب است، چگونه مىتواند به ما خدمت كند؟ زبانى كه زياد حرف مىزند و انسان براى اين كار انرژى زيادى مصرف مىكند، چه خدمتى براى ما انجام مىدهد؟ البته، اگر اين كار نفعى براى ما داشته باشد، مثلا از زبان در انجام عبادت، وظيفه، موعظه و... استفاده كنيم، نه تنها كار بيهودهاى انجام نداده ايم، بلكه بهترين بهره را از آن برده ايم.
✂️ #برشی_از_کتاب : پندهای امام صادق(ع) به رهجويان صادق، ص۱۱۲
👤 استاد علامه مصباح یزدی (ره)
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net