eitaa logo
اخبار جبهه‌ مقاومت اسلامی
3.1هزار دنبال‌کننده
35.4هزار عکس
20.5هزار ویدیو
9 فایل
خط سیر این کانال انقلابی گری و ولایتمداری بوده و متعلق به هیچ ارگان و نهاد و سازمانی نبوده و وابسته به هیچ گروه یا حزب و جناح خاصی نمی باشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
چین به شدت به اتحادیه اروپا (EU) نسبت به برقراری هرگونه تماس رسمی با چین تایپه هشدار داده و از اتحادیه اروپا خواسته است که برای جلوگیری از آسیب رساندن به روابط چین و اتحادیه اروپا، "عاقلانه عمل کند".
رهبر ملی‌گرای اسپانیا از سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا به دلیل "توطئه برای ارتکاب جنایت" به دادگاه عالی اسپانیا شکایت کرد زیرا سانچز قصد دارد وتوی دادگاه قانون اساسی در مورد سیاست خود برای تجدید دادگاه قانون اساسی را با وجود نداشتن اکثریت واجد شرایط پارلمانی کافی دور بزند
هدایت شده از Tvman2
رسانه‌های ترکیه: حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه (مخالف خردوغان) نامه‌ای به بشار اسد ارسال کرد که در آن متعهد شدند همه نیروها را از خاک سوریه از جمله ادلب خارج میکند، به تمام خواسته‌های دولت اسد پاسخ دهد و غرامت مالی خواهند پرداخت. در صورتی که آنها در ترکیه به قدرت برسد. براشون دعا کنید انتخابات رو ببرند و شر پدرخوانده تروریست ها(اردوغان) کم بشه
☑️سردار سلامی: انگلیس به ارمغان‌آورنده کشتار جمعی است 🔺فرمانده کل سپاه: 🔹در هیچ نقطه‌ای نیست که انگلیس کشتار راه نینداخته باشد، آنها ارمغان‌آورنده کشتار جمعی و استعمار هستند. 🔸️ هیچ یک از مقامات انگلیسی در تفکر و نگرش تغییری نکرده‌اند و همان چرچیل هستند فقط در قالب جدید فعالیت می‌کنند.
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری از لحظه شهادت ۴ نیروی مدافع امنیت سپاه پاسداران و بسیج در سراوان، به دست گروهک‌های تروریستی ‌‌💫اخبار جبهه مقاومت اسلامی https://eitaa.com/fatehane313
اخبار جبهه‌ مقاومت اسلامی
🎥تصاویری از لحظه شهادت ۴ نیروی مدافع امنیت سپاه پاسداران و بسیج در سراوان، به دست گروهک‌های تروریستی
🔹 روز دوشنبه در یک اقدام تروریستی و درگیری ایجاد شده بین گروهک های تروریستی با نیروهای تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم نیروی زمینی سپاه در منطقه مرزی سراوان ستواندوم پاسدار شهید محمد گودرزی به همراه سه نفر از بسیجیان طرح امنیت به نام های رحیم بخش پرکی(اهل سنت) حمیدرضا عابدی و محمود نیک خواه زاده به شهادت رسیدند. 🔹 حضور مقتدرانه و حجم سنگین آتش مدافعان امنیت باعث متواری شدن عناصر گروهک به خاک پاکستان شد.
🔴 اقدام به خودکشی در مقابل ساختمان ستاد کل ارتش 🔸️دقايقی قبل یک نفر بر روی دیوار ستاد کل ارتش با بستن طناب به گردن خود می‌خواست اقدام به خودکشی کند. 🔸️خودروهای اورژانس و آتش نشانی در محل حاضر هستند. 🔸اخبار تکمیلی منتشر می‌شود.
🔴اعتراض به سربازی 🔸️عکس‌های منتشر شده از سربازی که امروز قصد خودکشی داشت. 🔸️امید است مسئولین با ایجاد تغییرات در مدل سربازی، دید عمومی را نسبت به این امر تغییر دهند. ‌‌💫اخبار جبهه مقاومت اسلامی https://eitaa.com/fatehane313
هدایت شده از تفسیرکلام خدا با بیان مولا
🔴 هلاکت ۵ تروریست و یک سرکرده در حملات هوایی ارتش عراق 🔹️ رسانه های امنیتی عراق اعلام کردند که در حمله هوایی ارتش ۵ تروریست که یکی از آنها سرکرده بود,در منطقه تلعفر کشته شدند.
هدایت شده از تحولات اورآسیا
🚨 پوتین سامانه موشکی قاره پیما سرمات در اختیار نیروهای هسته ای ما قرار گرفته است و ما انواع تسلیحات مدرن را به نیروهای راهبردی خود خواهیم رساند.
هدایت شده از تحولات اورآسیا
واسف طالبوف رئیس منطقه خودمختار نخجوان استعفا داد