فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☫روایت پیــــشرفت
اجرای مصوبات مجلس توسط دولت 👆👆👆
🇮🇷توجه ویژه دولت به خطوط ریلی کشور
بیش از ۴۵۸ کیلومتر در دولت سیزدهم افتتاح شده است.
#رزم_انتشار
#قرارگاه_مجازی
#معجزه_مشارکت
#ایران_قوی
🗳رأی یک ایرانی،
آجری است برای بلندتر شدن دیوار کشوری قدرتمند
#رزم_انتشار
#قرارگاه_مجازی
#معجزه_مشارکت
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای خسته دلانِ بی پناه ....
پناهِما کربلاباشدوبس...
إِلَهِيإِنْكَانَتِالْخَطَايَاقَدْأَسْقَطَتْنِي
لَدَيْكَفَاصْفَحْعَنِّيبِحُسْنِتَوَكُّلِيعَلَيْكَ
خدایا..!
اگرخطاهایممراازنظرتانداختہ،بہخاطر
حسناعتمادمبرتوازمنچشمپوشىڪن!🥺
#مناجات_شعبانیه
💢موش های صحرایی
وﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﻮﺵ ﻫﺎﯼ ﺻﺤﺮﺍیی ﺑﻪ ﻣﺰﺭﻋﻤﻮﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺤﺼﻮﻝﻣﻮﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ.
ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﭼﻨﺪ ﺗﺎﺷﻮﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﺗﻮﯼ ﯾﮏ ﻗﻔﺲ ﻭ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻏﺬﺍ ﻧﺪﺍﺩ ﺗﺎ ﺍﺯ ﮔﺸﻨﮕﯽ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻫﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ .
ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﻣﻮﺷﯽ را ﮐﻪ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ﻣﻮﻧﺪﻧﺪ ، ﺁﺯﺍﺩ ﮐﺮﺩ. ﺑﻬﺶ گفتم: ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﭼﺮﺍ ﺁﺯﺍﺩﺷﻮﻥ می کنی؟
ﮔﻔﺖ: ﺍﯾﻦ ﻫﺎ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻮﺵ ﺧﻮﺭ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﻫﺮ ﻣﻮﺷﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﺰﺭﻋﻪ ﺑﺸﻪ ﺗﯿﮑﻪ ﺗﯿﮑﻪ ﺍﺵ می کنند!
این ﺣﮑﺎیت ﺗﻠﺦ مثالی برای جوامع ﺁﻓﺖ ﺯﺩﻩ است.
👈ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﻢ برای یک لقمه نان به چاپیدن همدیگر عادت نکنیم. 🌺
abohamzeh-8.mp3
4.96M
یک نجوا از اعماق وجود که به دل آدم میشینه ...🌱
چ غریبانه وبی پناه گوشه ای غمگین خیره شده .
پناهش باش یاآقای اباعبدالله.
«تو یکی از زیارت نامه ها نوشته بودند:امام زمان وقتی ظهور میکنه،مردم میان گله میکنن که چرا انقد مسجد کوفه کوچیکه و جامون نمیشه ؟امام دستور میده مسجد کوفه رو تا کربلا بزرگتر کنن...یاد این شعر افتادم که میگفت:شدهام پر از تحیر، ز نشاط این تصور ،تو به کعبه تکیه کردی، همه جهان نجف شد..»
﷽
هرصبح با مولایمان عهد می بندیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#دعای_عهد
❤️سلام آقای من❤️
گـــرچه این شهــــر شلـــوغ اســــت ولی باورکن
آنچنـــان جــــای تـــــو خالیست صــــدا میپیچـد...
▣⃢. #سلامامامزمانم
📌ویژگیهای فقیه انقلابی آیت الله حاج شیخ احمد مبلغی
یکی از شخصیتهای فرزانه و گمنام استان ولایت مدار و شهیدپرور لرستان، فقیه انقلابی و نظریه پرداز حضرت آیت الله حاج شیخ احمد مبلغی است که به جهت زهد و دنیاگریزی ایشان، کمتر ابعاد شخصیتی ایشان به مردم استان لرستان معرفی شده است.
در طول ۱۲ سال همنشینی و استفاده علمی از محضر حضرت آیت الله مبلغی، چند خصلت را در ایشان برجسته یافتم:
۱. غیرت دینی نسبت به انقلاب اسلامی و اندیشههای متعالی و تمدن ساز امام خمینی و امام خامنهای.
ایشان در عین مبارزات انقلابی و تحمل زندان در دوران ستمشاهی، از معدود فقیهان و مجتهدان صاحب نام در حوزههای علمیه تشیع است که علاوه بر احاطه بر نظرات فقهای بزرگی همچون آیت الله نائینی، آیت الله اصفهانی، آیت الله خویی، آیت الله شهید صدر و علامه طباطبایی به تبیین اجتهادی اندیشههای امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و امام خامنهای (دامت برکاته) و آیت الله شهید مرتضی مطهری پرداخته و در دروس خارج فقه و اصول خود به دفاع علمی و اجتهادی از نوآوریهای این بزرگان اهتمام داشته است و مقالات متعددی را در این زمینه نگاشتهاند و در بیش از ۱۰۰ کنگرهی داخلی و خارجی به تبیین معارف انقلاب اسلامی و مکتب فقاهتی امام خمینی و مقام معظم رهبری پرداخته است.
۲. اهتمام ویژه به ترویج و گسترش معارف مکتب اهلبیت در سطح جهان اسلام.
آیت الله مبلغی از دوران جوانی دغدغهی جهان اسلام را داشته است و تلاش گستردهای برای آشنایی علمای اسلام با میراث عظیم فقه شیعه و ارزشهای رهاییبخش انقلاب اسلامی دارد. از این رو، با حضور در صدها کنگرهی فقهی و همایش علمی در کشورهای مختلف جهان اسلام همچون مصر،عربستان، عمان، قطر، لبنان، سوریه و حتی کشورهای غیر مسلمان همچون روسیه، اتریش و آلمان توانسته است به زبان عربی فصیح و گویا، سفیر فرهنگ و تمدن مکتب اهلبیت (علیهمالسلام) باشد. به همین جهت از سوی دفتر مقام معظم رهبری ایشان تنها نمایندهی جمهوری اسلامی در بزرگترین مجمع علما و فقهای جهان اسلام یعنی «مجمع فقه جده» هستند و در جلسات این مجمع بارها به تبیین مکتب فقهی امام صادق (علیه السلام) و نوآوریهای فقه شیعه پرداخته است.
۳. نظریهپرداز فقه و اصول.
آیت الله مبلغی دارای ذهنی خلاق و نوآورانه است و در ابواب مختلف فقهی و مباحث روششناسی اجتهاد دارای نوآوری و نظریههای ابتکاری است. درسهای تخصصی ایشان در حوزهی «فقه الاجتماع»، «فقه محیط زیست»، «فقه تقریب»، «روششناسی اجتهاد آیت الله العظمی خامنهای» از معدود درسهای تخصصی در حوزهی علمیه قم و مشهد است که افقهای جدیدی را پیشروی طلاب و اساتید حوزه و دانشگاه قرار داده است و تا کنون دهها کتاب و مقاله و رسالهی دکتری براساس آنها تدوین و چاپ شده است.
۴. مدیر انقلابی و حضور در نهادهای مختلف انقلاب و نظام.
آیت الله مبلغی از دوران جوانی در جایگاه های کلیدی حضور فعال داشته است و به بهانهی درس و بحث از مشارکت فعال و موثر در میدانهای علمی و فرهنگی کناره گیری نکردهاند. امامت جمعه، حضور در دفاع مقدس، معاونت پژوهشی مجمع تقریب مذاهب، ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی، ریاست پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، عضو مشورتی معاونت بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری از جمله خدمات آیت الله مبلغی است.
۵. زهد و ساده زیستی.
آیت الله مبلغی نمونهی کامل یک عالم زاهد و دنیاگریز و خوش محضر است و از هرگونه تکلف در رفتار و سلوک شخصی عاری است و با سادگی و به راحتی به دعوت طبقات مختلف مردم و مجموعههای علمی و فرهنگی طلاب و دانشجویان حتی مجموعههای کوچک و غیر معروف لبیک میگوید و به ارائه بحث دقیق علمی و راهبردی میپردازد.
۶. عدم ورود به دعواهای سیاسی و جناحی.
آیت الله مبلغی در عین مشارکت در فعالیتهای انقلابی و دفاع علمی و فقهی از بنیانهای انقلاب اسلامی و اصل ولایت فقیه و قانون اساسی، از ورود به دعواهای سیاسی و حزبی و قبیلهگراییهای سیاسی پرهیز دارد و بر پیروی کردن از مسیر صحیح امام خمینی و آیت الله العظمی خامنهای تأکید دارد و همبستگی اجتماعی و اعتماد ملی را بزرگترین سرمایه برای تعمیق و گسترش جهانی مکتب فکری انقلاب اسلامی میداند.
✍ سید مهدی موسوی
استاد سطوح عالی حوزه و دانشگاه
ی چیز جالب اینکه یه عزیزی میگف هرکدوم ازماایرانیا جمعه یک موشک کروز داریم حتما بارمز یازهرا سلام الله علیها قلب دشمنان رابمباران میکنیم.
#حتمارایمیدهم.