🌸 عندَما أَتَذكَّر أَن كُلَ شَئْ بِيَدَالله يَطمئِن قَلبى : 🌸
‹‹ وقتى يادم ميفته كه همه چيز
دست خداست قلبم آروم ميگيره ›› 💙🦋
#آیه_گرافی ✨
🦋❁|| @fatemeyyon||❁🦋
میزان تقوای روزنامهنگاران ،
باید از میزان تقوای ائمه جماعات و جمعه
بیشتر باشد.
👤#علیرضا_پناهیان
🦋❁|| @fatemeyyon||❁🦋
[• #رزق_معنوے📝•]
•
+🌵
•/• میگفت؛
بچه ها بیایید مثل حاجحسین یکتا باشید؛
دفاع مقدس تقریبا ۴۰ سال است که تمام شده
اما او هنوز در حال #جهاد و ولایتمداری است؛
به هر نوعی او یک مجاهده...
با سخنرانـی؛
با توییـت؛
با معرفی کتاب؛
و...
از او یک مجاهـد کامل ساخته است!
ما چیکار کردیم برا انقلاب و نظام؟!
#بهخودمونبیایم...
#پرانرژیپیشبهجلوبسیجۍ✌🏻
:: #در_مبارزه🌱
❁| @fatemeyyon |❁
بسمرَبــ♡ المَھــ💛دی الزهـرا
سلام امام زمان به...دلهایـ✨....مهربونتون
♡••📻🖇••
اللّهُمَّ مَنْ أوی إِلی مَأویً فَأنْتَ مَأوای،
و مَنْ لَجأ إلی مَلْجإ فَأنْتَ مَلْجَأی
بارالها؛ هر ڪس به دنبالِ پناهے است،تو پناهِ منے و هر ڪس در پىِ دلْ آرامے است،تو دلْ آرامِ منے.
-قنوت امام حسین (ع)
-علامه مجلسے، بحار الأنوار ج ۸۵ص ۲۱۴
| 🤲حسیـ....هوقلبـ♥️یـ....ن|
با تدریس مباحث #مهدویت و
🎓 ڪــ📓ــــلاس درس مهدویت
در خدمتتون هستم^◍•ᴗ•◍^
لطفا مطالب رو با دقت مطالعه کنید😍✋
✒️🗒
🎓 ڪــ🎒ــــلاس درس مهدویت
↩️سلسله مباحث آشنایی بامعارف مهدویت
7⃣2⃣ ♡پاداش منتظران ♡
⁉️انسانی که منتظر امام زمان (عج) در عصر غیبت است، چه پاداش هایی را دارد؟
⚠️حدیثی تکان دهنده ازامام حسن عسکری(ع) آقا فرمودند:به خدا سوگند فرزند من،مهدی (عج)غیبتی طولانی خواهد داشت، غیبت سختی خواهد داشت و فقط کسانی از فتنه ها در امان خواهند بود و دچار هلاکت نمی شوند که بر ایمان به او ثابت قدم باشند! و برای تعجیل در فرجش دعا کنند!!
⚠️خیلی حرف سنگینی هست، یعنی آن کسی که به یاد آقا نیست و برای آقا دعا نمی کند٫ هلاک شده است، خبر ندارد!!
🔆امام صادق(ع)می فرماید:خوشا به حال شیعیان قائم ما، آنها که در دوران غیبت او ظهورش را انتظار دارند و در ایام ظهورش سر به فرمان او می آورند، آنها دوستان خدایند که هیچ ترس و اندوهی برای ایشان نخواهد بود (واقعا چه افتخاری که آدم مدال دوستی خدا را به گردنش بندازد.!😊)
🔆امام سجاد (ع) فرمودند:کسانی که در زمان غیبت قائم ما بر ولایت ما استوار باشند، خداوند پاداش هزار شهید از شهدای جنگ بدر و احد را به او خواهد داد.
😳شاید بگویید حدیث دروغ است مگرمی شود؟ غلو کرده! مگر می شود ثواب هزار شهید جنگ بدر و احد که در کنار پیغمبر(ص) ؟! بعد منی که منتظر هستم این قدر ثواب ببرم، مگرمی شود؟ بله..!
⁉️بنده سوال می کنم!؟ شما پیغمبر (ص) را ببینی و ایمان بیاوری کارت سخت تر است! یا ندیده به پیغمبر (ص) ایمان بیاوری سخت تر است؟ کدام!؟ یقینا می گویید ندیده ایمان آوردن سخت است!
👌🏼آن کس که پیغمبر(ص) را دید، معجزات پیغمبر را دید، کلام پیغمبر را شنید، اسیر کلام پیغمبر شد!! معجزاتش را دید، بعد ایمان آورد! اما من و تو که پیغمبر(ص) و امام را هم ندیدیم،پس به چه ایمان آوردیم؟
☀️پیغمبر(ص) به حضرت علی (ع) می گوید: علی جان، عجیب ترین مردمان، مردمان آخرالزمانند! نه پیغمبر دیدند، نه امام دیدند ولی به سیاهی های روی کاغذ ایمان آوردند (منظور همان قرآن و احادیث)
👈🏼پس کار ما خیلی سخت است، یک کم فکر کنیم!؟ ما پیغمبر(ص) را که ندیدیم، اهل بیت را هم که ندیدیم امام زمان(عج)هم که غایب است، ندیده ایمان آوردیم، کار ما خیلی بالاتر از کار آن کسانی است که پیغمبر (ص) را دیدند و ایمان آوردند.
👌🏼و تازه اماممان غایب است !! در جلوی این همه فتنه ها و هجوم ها علیه امام زمان (عج) ما هنوزاعتقاد داریم که حضرت زنده هست و غایب است و ان شاءلله یک روزی می آید!! پس این اعتقاد خیلی ارزشمندهست، از این حدیث تعجب نکنید!
🔆امام صادق (ع)می گوید: اگر کسی از شیعیان بمیرد در حالی که منتظر امر فرج مهدی ما باشد، همانند کسی هست که در کنار قائم بوده (اینجا یک لحظه امام مکث کرد) و گفت، نه بالاتر! بلکه مانند کسی است که در کنار حضرت جنگیده و شمشیر زده ( بعد یک لحظه دوباره مکث کرد) گفت نه، بالاتر !!! به خدا قسم (امام معصوم دارد قسم الله می خورد) مثل کسی است که در کنار رسول الله(ص) به شهادت رسیده باشد .
‼️چقدر بالا !!!!!! می گوید انسان شیعه ای که منتظر امر فرج مهدی ما باشد و با این حالت بمیرد، شبیه کسی است که در کنار رسول الله (ص) با دشمن جنگیده و شهید شده.
⛅️انتظار برای امام زمان (عج) چقدر ثواب دارد!!! این ها را باید به مردم گفت، تا بدانند که انتظار فرج کار سختی است !! کار آسانی نیست، فکر نکنند همین قدر که منتظر امام زمان(عج) هستند چیز ساده و چیز کمی است، نه ولله!! نه...!
🌟خیلی از شیعه ها انتظار امام زمان (عج) را نمی کشند، توی مهدی یاوری که انتظارش را می کشی! بدان که اجر و مقامت خیلی بالاست.ان شاءالله که بتوانیم از یاوران امام زمان(عج) باشیم..!
#آشنایے_با_معارف_مھدویت 📚💡
#گروه_شھید_ابراهیم_ھادے ♥️✨✨@fatemeyyon