نکات جذاب تاریخی درباره حضرت ام البنین سلام الله علیها
شب #وفات_حضرت_ام_البنین سلام الله علیها ، سلام خدا بر او و عباسش
#ام_البنین_س
@fatemi222
مسابقه عفاف و حجاب بمناسبت ایام ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها
https://eitaa.com/Tebyangonabad/33160
🌸🍃﷽🌸🍃
✋ بررسی خشم از چهار جهت به منظور ترک این رفتار
1️⃣👈 ریشه خشم:
حضرت عيسى عليه السلام ـ در پاسخ به سؤال از ريشه خشم ـ فرمودند: خود بزرگ بينى و گردن فرازى و حقير شمردن مردم. ميزان الحكمه ج8 ص454
2️⃣👈 آغاز و پایان خشم:
امام على عليه السلام: از خشم بپرهيز كه آغاز آن، ديوانگى و فرجام آن، پشيمانى است. مستدرك الوسائل ج 12 ص 12
👌با خشمگین شدن، حالت هایی در رفتار و گفتار و حالت های صورت ما بروز پیدا می کنه که خودمون رو دیوانه نشون می دیم و دیگران دیگه اون حسابِ سابق رو رومون باز نمی کنند و بعدش هم پشیمانی عایدمون می شه؟!
3️⃣👈 تاثیر خشم:
امام على عليه السلام: شدّت خشم، نحوه سخن گفتن را تغيير مى دهد و ريشه برهان و دليل را قطع مى كند و فهم را از هم مى گسلد. ميزان الحكمه، ج 8، ص 446
امام على عليه السلام: به سوى خشم مشتاب، كه به عادت بر تو مسلّط مى شود. غررالحكم حدیث 10288
4️⃣👈 دوری از خشم:
امام على عليه السلام : تواناترين مردم در تشخيصِ درست، كسى است كه خشمگين نشود. غرر الحكم حدیث 3047
امام على عليه السلام: حاضر جوابترين مردم كسى است كه خشمگين نشود. غررالحكم حدیث 2950
امام على عليه السلام: خشم را با سكوت درمان کنید. غررالحكم حدیث 5155
👌بسیار پیش میاد که ما می خواهیم در جایی حق خودمون رو بگیریم یا سخ حقی بگوییم ولی وقتی خشمگین می شیم با توجه به چند حدیث بالا:
🔹 اول که خوب تشخیص نمی دیم چه باید بگوییم و یا شخص مقابل چه می گوید...
🔹 دوم اینکه: نمی تونیم حاضرجواب باشیم و پاسخ مناسب رو پیدا کنیم چون ذهن بهم ریخته...
🔹 سوم اینکه: نحوه سخن گفتن ما عوض می شه و نمی تونیم منظور خودمون رو به درستی برسونیم و حق رو بگوییم...
🔹 چهارم اینکه: اگر یک نفر حرف نادرستی می گوید، نمی شود با خشم راه درست رو به او نشان داد و او را راهنمایی کرد و ممکن است حتی این رفتار ما باعث شود او از راه درست بدش بیاید و از طرفی افرادی دیگر بیایند و با حرف های نادرست(و با مهربانی های ساختگی) او را منحرف کنند(امام على عليه السلام: هنگام خشم ، ادب نبايد كرد (/ تأديب اثر ندارد) . غررالحكم: ح10529 )
👌حتی در بسیاری از مواقع اطرافیانی که می بینند دو نفر گفتگو می کنند، حق را به کسی می دهند که با آرامش صحبت می کند، هرچند حق با او نباشد! و گاهی حتی اگر کسی حق رو بگوید ولی با خشم بگوید، اطرافیان خیال می کنند که او به ناحق سخن می گوید و این باعث می شود حقِ حقدار ضایع شود و یا اینکه اطرافیان می گویند حق با فلانی هست ولی نباید خشمگین می شد که این هم نقطه ضعفی برایش می شود
👌خلاصه اینکه وقتی می خواهیم حق را بگوییم باید با آرامش و صبوری عمل کنیم، نه اینکه با خشمِ خود باعث شویم شخصِ مقابل که ناحق می گوید به خاطر خشم ما حرف حق را نپذیرد و یا حتی خود را موجه جلوه دهد!
@fatemi222
🌸🍃﷽🌸🍃
موضوع: وظایف همسران
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلَى خَیرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرِین
شعر
من از آن روز که دربند توام آزادم
پادشاهم که به دست تو اسیر افتادم
همه غمهای جهان هیچ اثر مینکند
در من از بس که به دیدار عزیزت شادم
خرم آن روز که جان میرود اندر طلبت
تا بیایند عزیزان به مبارک بادم
من که در هیچ مقامی نزدم خیمه انس
پیش تو رخت بیفکندم و دل بنهادم
دانی از دولت وصلت چه طلب دارم هیچ
یاد تو مصلحت خویش ببرد از یادم
به وفای تو کز آن روز که دلبند منی
دل نبستم به وفای کس و در نگشادم
تا خیال قد و بالای تو در فکر منست
گر خلایق همه سروند چو سرو آزادم
به سخن راست نیاید که چه شیرین سخنی
وین عجبتر که تو شیرینی و من فرهادم
✔️بیان احکام
➖سوال : اگر انسان قدرت مالی به قدری که بتواند هم صرف خود نماید و هم نفقه همسر و باقی خویشاوندان واجب النفقه را بدهد ندارد کدام یک مقدم است
➕جواب: مرد، خودش بر بقیه مقدم است اگر اضافه باشد زوجه بر اقارب واجب النفقه مقدم است و اگر از قوت خود بیشتر دارد باید زیادی را صرف زوجه کند اگر از نفقه زوجه زیاد آمد صرف بقیه واجب النفقه ها کند.
در باقی واجب النفقه ها، فرزندان و والدین در یک درجه قرار دارند.
[شعر فوق از اشعار سعدی به همه زن و شوهرها عاشق تقدیم شد]❤️
😆لطیفه
حالا که شعر گفتیم و سر ذوق آمدید خنده ای تقدیم سیمای عزیزان؛
سخنران گفت آقایان هر کدام تان از زنش ناراضی است بلند بشه همه بلند شدند الا یک مرد ، سخنران گفت انگار یک نفر پیدا شد که از خانمش راضی است مرد گفت نه بابا راضی کدام است زنم زده پای منو شکسته کمک کنید تا من هم بلند شم
♦️مقدمه
امروزه، یکی از موضوعات مهمی که باید در جلسات مؤمنان به آن پرداخته شود وظایف اخلاقی و دینی همسران نسبت به همدیگر می باشد.
مدیریت صحیح رابطه همسران در گروه آگاهی از مهارت های و توصیه های اخلاقی است که از طریق پیامبران و امامان تبیین شده است .
و عواملی دست به دست داده اند تا در بسیاری از خانواده ها رابطه صمیمانه همسران آسیب دیده است و فراوانند خانم هایی که از اخلاق و رفتار شوهر رضایت ندارند و دنبال راه های مدیریت رابطه هستند تا بتوانند همسرانشان را نسبت به خود مهربان و وفادار نگاه دارند.
🔻راه غلط🔺
در مواردی از طرف خانمها راههای نادرست پیش گرفته میشود به عنوان مثال افرادی دنبال علوم غریبه به افراد به اصطلاح دعا نویس مراجعه میکنند تا مثلا با سحر و جادو و طلسم دل شوهرش را تسخیر کند درباره این راه غلط به این حدیث توجه فرمائید ؛
أقبَلَتِ امرَأةٌ إلى رسولِ اللّه ِ صلى الله عليه و آله فقالَت : يا رسولَ اللّه ِ ، إنَّ لي زَوجا و لَهُ عَلَيَّ غِلظَةٌ ، و إنّي صَنَعتُ بهِ شَيئا لأِعطِفَهُ عَلَيَّ ! فقالَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : اُفٍّ لَكِ : كَدَّرتِ دِينَكِ ! لَعَنَتكِ الملائكةُ الأخيارُ ، لَعَنَتكِ الملائكةُ الأخيارُ ، لَعَنَتكِ المَلائكةُ الأخيارُ ، لَعَنَتكِ ملائكةُ السماءِ ، لَعَنَتكِ ملائكةُ الأرضِ .
امام صادق (ع) : زنى خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله آمد و عرض كرد : اى رسول خدا! شوهرى دارم كه با من تند است و من با او كارى (جادو جنبل) كرده ام تا وى را با خودم مهربان كنم! رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود : اف بر تو! دينت را تيره و تار كردى! نفرين فرشتگان بزرگ بر تو باد! نفرين فرشتگان بزرگ بر تو باد! نفرين فرشتگان بزرگ بر تو باد! نفرين فرشتگان آسمان بر تو باد! نفرين فرشتگان زمين بر تو باد!
👈در ادامه روش های صحیح برای پیشگیری و مدیریت رابطه بر اساس احادیث را در هفت عنوان تبیین خواهیم کرد
🔻 ادامه دارد 👇👇
@fatemi222
❹آراستگی و خوشبویی
پیامبر عزیز خدا(ص) میفرمایند:
«ان من خیر نسآءکم... المتبرجة من زوجها الحصان عن غیره ؛ بهترین زنان شما آن زنی است که برای شوهرش آرایش و زینت میکند، اما از بیگانگان خود را میپوشاند.»
امام باقر (ع)میفرمایند:
«النسآء یحببن ان یرین الرجل فی مثل ما یحب الرجل ان یری فیه النسآء من الزینة ؛ همان گونه که مردان دوست دارند زینت و آرایش را در زنانشان ببینند، زنان نیز دوست دارند زینت و آرایش را در مردانشان ببینند.»(۷)
پیامبر(ص) درباره حق شوهر بر زن میفرمایند:
«علیها ان تطیب باطیب طیبها وتلبس احسن ثیابها وتزین باحسن زینتها بر زن است که [برای شوهرش] خوشبوترین عطرهایش را بزند و قشنگترین لباس هایش را بپوشد، و از زیباترین زینت هایش استفاده کند.»(۸)
❺اهتمام به خانه داری
امام صادق علیه السلام از پیامبر عزیز خدا صلی الله علیه و آله روایت میکند:
«ایما امراة دفعت من بیت زوجها شیئا من موضع الی موضع ترید به صلاحا نظر الله الیها ومن نظر الله الیه لم یعذبه ؛ هر زنی که در خانه شوهرش چیزی را برای سامان دادن وضع خانه جابه جا کند، خداوند نظر [رحمت] به او میکند. و هر کس مورد نظر [رحمت] خدا قرار گیرد، خدا عذابش نمیکند.»(۹)
امام صادق (ع) میفرمایند:
«خیر نسآءکم الطیبة الریح الطیبة الطبیخ التی اذا انفقت انفقت بمعروف وان امسکت امسکت بمعروف فتلک عامل من عمال الله وعامل الله لایخیب ولایندم ؛ بهترین زنان شما زنی است که دارای بویی خوش و دست پختی خوب باشد. هنگامی که خرج میکند، بجا خرج کند، و هنگامی که خرج نمیکند بجا از خرج کردن خودداری ورزد. چنین زنی کارگزاری از کارگزاران خداست و کارگزار خدا نه ناامید میشود و نه پشیمان.» (۱۰).
❻اجتناب از آزار
امام صادق علیه السلام میفرمایند:
«ایما امراة قالت لزوجها: ما رایت قط من وجهک خیرا فقد حبط عملها ؛ هر زنی به شوهرش بگوید: من از تو هرگز خیری ندیدم، [ثواب] کارش از بین میرود.»
پیامبر(ص) میفرمایند:
«من کان له امراة تؤذیه لم یقبل الله صلاتها ولا حسنة من عملها حتی تعینه وترضیه وان صامت الدهر وقامت واعتقت الرقاب وانفقت الاموال فی سبیل الله وکانت اول من ترد النار ثم قال: وعلی الرجل مثل ذلک الوزر والعذاب اذا کان لها مؤذیا ظالما
کسی که زنی دارد که [آن زن] به او آزار میرساند، خداوند نماز و کارهای نیک زن را نمیپذیرد تا اینکه به مرد کمک و او را راضی کند، اگر چه این زن تمام عمر را روزه بگیرد و نماز بخواند و بندگان را آزاد و دارایی [اش] را در راه خدا انفاق کند. و این زن نخستین کسی است که وارد آتش جهنم میشود. سپس حضرت فرمودند: مرد نیز چنین گناه و عذابی دارد اگر زنش را آزار رساند و [به او] ستم کند.»
🔻 ادامه دارد 👇👇
@fatemi222
❼آداب شاهانه 👑
در یک کتاب خارجی نوشته بود؛ زن هوشمند شوهرش را در حد یک پادشاه تحویل میگیرد و با این کار خودش را هم ملکه می سازد اما زن نادان شوهرش را مثل یک نوکر تحقیر میکند با این کار خودش هم می شود همسر یک نوکر.
در توصیه های اخلاق اسلامی به زن و شوهر آدابی تعلیم داده می شود که تصویری شاهانه از رابطه زن و شوهر ارائه میشود با این مقدمه چند حدیث در آداب همسران تقدیم میشود؛
🔘 امام صادق (ع) در یک آموزه جالب شوهران را به رعایت شیوه ورود درست به عرصه حضور ملکه توصیه میفرمایند:
«یسلم الرجل اذا دخل علی اهله واذا دخل یضرب بنعلیه ویتنحنح یصنع ذلک حتی یؤذنهم انه قد جآء حتی لا یری شیئا یکرهه ؛ هنگامی که مرد با میخواهد به اهلش وارد شود، [به آنان] سلام کند و هنگام ورود با صدای کفش و با سرفه کردن، خانوادهاش را از آمدن خود با خبر کند، تا اینکه چیزی نبیند که او را ناخوش آید.»
🔘در حدیث دیگری ملکه خانه را برای تکریم شاهانه شوهرش توصیه فرموده اند؛
«حق الرجل علی المراة انارة السراج واصلاح الطعام وان تستقبله عند باب بیتها فترحب وان تقدم الیه الطست والمندیل وان توضئه وان لاتمنعه نفسهآ الا من علة ؛ حق مرد بر زن این است که چراغ خانه را روشن سازد؛ غذای مطبوع فراهم کند؛ و تا در خانهاش به پیشواز او برود و به او خوشامد بگوید؛ و تشت آب و حوله را برای او آماده کند و دستهای او را بشوید؛ و بدون دلیل (عذر شرعی) مانع شوهر نسبت به نفس خودش نشود.»
🔘مردی خدمت رسول خدا (ص)آمد و عرض کرد: همسری دارم که هرگاه وارد خانه میشوم به استقبالم میآید، و چون از خانه بیرون میروم بدرقهام میکند و زمانی که مرا اندوهگین میبیند میگوید: اگر برای رزق و روزی [و مخارج زندگی] غصه میخوری، بدان که خداوند آن را به عهده گرفته است و اگر برای آخرت خود غصه میخوری، خدا اندوهت را زیاد کند [و بیشتر به فکر آخرت باشی.] رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «ان لله عمالا و هذه من عماله لها نصف اجر الشهید ؛ برای خدا کارگزارانی [در روی زمین] است و این زن یکی از کارگزاران خداست که پاداش او برابر با نیمی از پاداش شهید است.»
💠داستان
مرحوم محدّث نورى و علاّمه مجلسى و ديگر بزرگان به نقل از حضرت امیر (ع) آورده اند:
روزى حضرت فاطمه زهراء سلام اللّه عليها مشغول پختن غذا بود، من نيز در تميز كردن مقدارى عدس به او كمك مى كردم . در همين حال پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله وارد منزل شد؛ و پس از آن كه فاطمه زهراء را كنار اجاق آتش مشغول پختن غذا ديد؛ و نيز مرا در حال كمك به او مشاهده كرد، فرمود:
اى ابوالحسن ! سخنم را گوش كن ؛ و توجّه داشته باش كه من سخنى نمى گويم مگر آن كه خداوند مرا به آن دستور داده باشد.
سپس افزود:
هر مردى كه همسرش را در اداره امور منزل ، يارى و كمك نمايد، به تعداد هر موئى كه در بدن دارد، ثواب يكسال عبادت نماز و روزه برايش ثبت مى گردد؛ و همچنين خداوند ثواب صابرين را به او عطا مى نمايد.
و هركس همسر و عيال خود را در كارهاى مربوط به منزل كمك و مساعدت نمايد و بر او منّت نگذارد، خداوند نام او را در ليست شهداء و صدّيقين ثبت مى نمايد و ... .
و سپس فرمود: بدان كه يك ساعت خدمت در منزل ، بهتر از يك سال عبادت مستحبّى است .
لذا هر مردى كه بدون منّت به همسر خود خدمت كند، همانا او در سراى محشر بدون حساب داخل بهشت مى گردد.
و خدمت به همسر، كفّاره گناهان كبيره مى باشد؛ و موجب خاموشى خشم و غضب خداوند و ازدياد حسنات و ترفيع درجات خواهد بود.
حضرت رسول (ص) ، در پايان فرمود:
اى ابوالحسن ! اين را هم بدان كه كسى به همسر و عائله خود كمك نمى كند مگر آن كه نسبت به مبداء و معاد معتقد باشد و نيز هدفش جلب رضايت خداوند و سعادت دنيا و آخرت باشد.(۱۱)
🔷شعر
ای مرد عزیز و با درایت
اندیشه نما در این روایت:
زن مظهر و اسوه ي جمال است
یک جلوه ی روی ذوالجلال است
یک آیت و رحمت از خداوند
گردیده زنی برای پیوند
پس بر زن خود چنین نظر کن
از رنجش خاطرش حذر کن
دائم زن خود نما نوازش
تا با تو شود به راه سازش
زن چشمه ی عشق و مهر و نور است
از ظلمت و تیرگی به دور است
🔻 ادامه دارد 👇👇
@fatemi222
💠داستان
[این داستان از بیان شیوای سخنور معروف شیخ حسین انصاریان تقدیم می شود؛]
امام صادق عليه السلام مى فرمايد: گروهى نزد پيامبر خدا آمدند و او را به مرگ سعد بن معاذ خبر دادند، پيامبر با اصحاب براى تجهيز سعد حركت كردند، و در حالى كه بر چهارچوب در غسّال خانه قرار داشتند به غسل دادن بدن سعد فرمان دادند.
هنگامى كه او را حنوط و كفن كردند و بر تخته اى براى حمل به سوى بقيع قرار دادند، حضرت با پاى برهنه و بدون عبا دنبال جنازه حركت كردند، سپس گاهى طرف راست جنازه را بر دوش مى گرفتند و گاهى طرف چپ را تا به قبر رسيدند. پيامبر وارد قبر شد و با دست مباركش لحد چيد و از اصحاب مى خواست كه سنگ و خاك به حضرت دهند تا روزنه هاى بين لحد را بگيرد؛ چون فارغ شدند و خاك روى لحد ريخته شد و قبر به طور كامل بسته شد.
فرمود: من مى دانم به زودى جنازه مىپوسد ولى خدا بندهاى را دوست دارد كه هرگاه كارى مى كند محكم و استوار انجام مى دهد، به اين خاطر در چينش لحد و بستن روزنههاى آن با سنگ و خاک دقت كردم.
در آن لحظه مادر داغديده ى سعد از گوشه اى فرياد برداشت: اى سعد! بهشت بر تو گوارا باد، ولى پيامبر فرمودند: اى مادر سعدا مطلبى را بر پروردگارت در مورد فرزندت اين گونه قاطع و يقينى نسبت مده؛ زيرا فشار سختى به سعد وارد شد!
چون پيامبر و مردم از دفن سعد برگشتند، گفتند: اى پيامبر خدا! كارى را از شما در مورد سعد ديديم كه بر كسى نديديم، با پاى برهنه و بدون عبا تشييع جنازه آمديد. فرمودند: در اين حالت به فرشتگانى كه به تشييع آمده بودند اقتدا كردم. گفتند: گاهى جانب راست و گاهى جانب چپ جنازه را بر دوش گرفتيد.
فرمود: در تشييع جنازه دستم در دست جبرئيل بود، آنچه او انجام داد من انجام دادم. گفتند: شما براى غسلش اجازه دادى و بر او نماز گزاردى و لحدش را چيدى آن گاه گفتى: فشارى سخت بر او وارد شد! فرمود: آرى، زيرا با خانوادهاش بداخلاق بود! ولى اگر انسان از ايمانى متوسط يا حداقل، و عملى اندک برخوردار باشد ولى با سرمايه اى سرشار از مكارم اخلاقى زندگى كند، و با خانواده و اقوام و مردم در همه ى زمينه هاى اخلاقى خوش رفتار باشد در دنيا كمتر دچار مشكل مى شود و در آخرت مكارم اخلاقش رحمت و فيوضات بى نهايت حق را جذب مى كند.
💠داستان
شیخ حسین انصاریان در کتاب نفس، ماجرای کتک خوردن یکی از فقهای برجسته شیعه را روایت کرده است.
مرحوم شیخ جعفر کاشف الغطاء از بزرگترین فقیهان عالَم تشیع بوده است، در حدی که علمای بزرگ شیعه از قول او نقل کردهاند که فرموده بود: اگر تمام کتابهای فقهی شیعه را در رودخانه بریزند و به دریا برود و شیعه دیگر یک ورق فقه دستش نباشد، من از اول تا آخر فقه شیعه را در سینهام دارم، همه را بیرون میدهم تا دوباره بنویسند. مرجع هم شده بود.
اصحاب سرّش فهمیدند که همسرش در خانه بداخلاقی میکند ولی خیلی هم خبر از داستان نداشتند. اینقدر در مقام جستوجو برآمدند تا به این نتیجه رسیدند که این مرد بزرگ الهی، این فقیه عالیقدر گاهی که به داخل خانه میرود، همسرش حسابی او را کتک میزند.
یک روز چهار پنج نفر جمع شدند و خدمتش آمدند و گفتند: آقا ما داستانی شنیدهایم از خودتان باید بپرسیم. آیا همسر شما گاهی شما را میزند؟! فرمود: بله، عرب است، قدرتمند هم هست، قویالبنیه هم هست، گاهی که عصبانی میشود، حسابی مرا میزند. من هم زورم به او نمیرسد. گفتند: او را طلاق بدهید.گفت: نمیدهم. گفتند: اجازه بدهید ما زنهایمان را بفرستیم ادبش کنند. گفت: این کار را هم اجازه نمیدهم. گفتند: چرا؟ گفت: این زن در این خانه برای من از اعظم نعمتهای خداست چون وقتی بیرون میآیم و در صحن امیرالمومنین میایستم و تمام صحن، پشت سر من نماز میخوانند، مردم در برابر من تعظیم میکنند. گاهی در برابر این مقاماتی که خدا به من داده، یک ذرّه هوا مرا برمیدارد. همان وقت میآیم در خانه کتک میخورم، هوایم بیرون میرود! این چوب الهی است، این باید باشد.
ـــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.مکارم الأخلاق ، ج۱ ،ص۴۱۴
۲.داستان های شیرین از نماز شب،ص۱۵۰
۳. النوادر للراوندي،ص۱۱۴
۴.وسائل الشیعة ج۱۲ ص۵۴
۵.ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج ۲، ص۲۰۱
۶.تفسیر عیاشی،ص۲۷۷
۷.بحارالانوار، ج ۱۰۳، ص۲۳۵
۸. الکافی، ج ۵، ص۵۰۸
۹.وسائل الشیعه،ج۱۵، ص ۱۷۵
۱۰وسائل الشیعة، ج ۱۴، ص۱۵
۱۱.مستدرك الوسائل : ج۱۳ ، ص۴۸
🌺 والسلام علی من اتبع الهدی 🌺
@fatemi222
منبرک فاطمی
🌸🍃﷽🌸🍃 موضوع: وظایف همسران بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَال
♦️_سیاسی و شبهات
🔹ظلم به جنس زن در جمهوری اسلامی
https://eitaa.com/fatemi222/6831
🔹جمهوری اسلامی و آموزش دختران
https://eitaa.com/fatemi222/3397
🔹شبهات زن و یک مقایسه با غرب
https://eitaa.com/fatemi222/6832
🔹تفاوت ارث و مرد
https://eitaa.com/fatemi222/7401
🔹تبعیض بین زن ومرد و جنبه های آن
https://eitaa.com/fatemi222/7402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️بزرگترین وظیفه ی منتظران امام زمان!
🔊 رهبر معظم انقلاب
⚡️اللهم عجل لولیک الفرج⚡️
@fatemi222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 گزارش تلویزیونی قیام مسجد گوهرشاد و نقش بهلول گنابادی در این قیام
🔹 پخش از خبر نیمروزی
( اخبار ساعت ۱۴ شبکه یک سیما)
#کشف_حجاب
#حجاب_محدودیت_نیست
#حجاب_مصونیت_است
#بهلول_گنابادی
#فاطمی
@fatemi222
🌸🍃﷽🌸
✋ #اهمیت_نماز
✍ از امام صادق علیه السلام روایت است که می فرمایند: لَا يَنَالُ شَفَاعَتَنَا مَنِ اسْتَخَفَّ بِالصَّلَاةِ. شفاعت ما اهل البيت شامل كسي كه نماز را سبك بشمارد نميشود. (فروع كافي، ج3، ص270)
🔺اما مساله شرعی
🔺چند نکته درباره اهمیت نماز:
1⃣👈در منابع دینی سفارش شده که افراد نماز خود را در وقت خودش بخوانند خصوصا بر خواندن نماز اول وقت سفارش بیشتری شده است.
2⃣👈استخفاف و سبک شمردن و ضایع کردن نماز حرام و معصیت است که دارای مصادیقی می باشد که به سه مورد اشاره می شود:
🔺الف:اگر از روی سهل انگاری و سبک شمردن نماز در هنگام نماز بخوابد که سبب قضا شدن نماز بشود جایز نیست بنابر این اگر فردی با این شرایط می خوابد، با رعایت شرایط امر به معروف، بیدار کردن وی در صورت امکان لازم است.
🔺ب:یکی از مصداق های روشن سبک شمردن نماز، ترک نماز است یا عدم رعایت واجبات نماز است.مثل اینکه عمدا ذکر رکوع و سجود را در حالت حرکت بگوید یا ایستادن بعد از رکوع را رعایت نکند.
🔺ج: اینکه بدون عذر موجهی، همیشه نمازش را در آخر وقت بخواند.مثلا نمازِ ظهر و عصر را دمِ غروب، و نماز صبح را دمِ طلوع آفتاب بخواند.
خداوند حلاوت و شیرینی عبادت خودش را در دلهای همه ما عنایت بفرماید به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد.
منابع:رساله مراجع ابتدای نماز- امام خامنه ای سایت ادمین- رساله جامع ج 1 م 994
@fatemi222
📜 #متن |🔰 پدربزرگِ کفر !
🍂آدمى كه به ماهى چند هزار تومان حقوق و يك زن و بچه و برو بيايى و احياناً يك عنوان روشنفكرى و چند جلسه سخنرانى قانع است، ديگر چه مى خواهد؟!
🍂 اگر به اين حد قانع باشد، طبيعى است كه حركتى نكند، طبيعى است كه در ركودش بگندد.
🍂اگر به طهارت آب پاك چشمه ها و اشك پاك ابرها هم كه باشد، مى گندد؛ كه گنديدن ضرورت است.
🍂كفر متحرك به اسلام مى رسد، ولى اسلام راكد، پدر بزرگِ كفر است.
🍂سلمان ها در حالى كه كافر بودند، حركتشان آنها را به رسول منتهى كرد و زبيرها در حالى كه با رسول بودند، ركودِشان آنها را به كفر پيوند زد.
🍂كفرى كه با حركت ما همراه باشد، وحشتى ندارد. وحشت آنجايى است كه با ركودها پيوند خورده باشيم.
🍂آدمى تا زمانى كه مسائل را در همين حد، احساس نكرده باشد، منشاء عمل و حركتى در او نخواهد شد.
🍂اين نكته كه چرا از جايى كه هستيم حركت كنيم؟ بايد خود، جواب آن را بدهيم.
🍂بايد خود احساس كنيم در جايى كه ايستاده ايم، نمى توانيم كارى انجام دهيم و بين آنچه هستيم و آنچه مى توانيم باشيم، فاصله است.
🍂ما كه براى رسيدن به يك شغل، يك منصب و يا حتى يك ليوان آب، اين قدر فعّال و كوشا هستيم و اين قدر زد و بند مى كنيم، آيا ضرورى تر از اينها برايمان وجود ندارد؟! آيا در همين سطح و اندازه هستيم؟!
❛❛ عینصاد
📚 #حرکت | ص ۱۱
#⃣ #بریده_کتاب #تربیت
@fatemi222
👶 #فرزندپروری
🎨 برای کودک همبازی باش، نقاشیهای عجیب بکش
🔸 هویج رو آبی و خورشید رو صورتی کن!
🔸 اعضای خانواده رو نقاشی کن و از کودک بپرس که چه کسی رو کشیدی؟
🔹 این کار یکی از بهترین روشها برای تقویت رابطه با کودک هست!
#خانه و #خانواده
@fatemi222
💠 ویژهنامه ولادت حضرت زهراء (س) منتشر شد
📤سخنرانی مکتوب
📤پرسش و پاسخ
📥مقالات
📥کلیپ و نماهنگ
📥پیامک
📤اشعار
📤سخنرانی و مولودی
📤استوری
📥عکس پروفایل و پوستر
📥نرم افزار
🌐 دریافت ویژهنامه:
https://www.balagh.ir/content/17238
@fatemi222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: اغتشاشات اخیر بدون شک خیانت بود
🏷 #دیدار_مردم_قم
@fatemi222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: دست خارجیها در اغتشاشهای اخیر آشکار بود
🏷 #دیدار_مردم_قم
@fatemi222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: علاج پروپاگاندای دشمن، تبیین است
🏷 #دیدار_مردم_قم
@fatemi222
سؤال: حکم لاک زدن انگشتان پا و دست قبل از وضو و غسل چیست؟
جواب: وجود لاک در ناخن دست یا پا ـ که مانع رسیدن آب به ناخن باشد ـ، موجب بطلان غسل است، همچنین در وضو اگر ناخن دست لاک داشته باشد، وضو باطل است، اما اگر یکی از انگشتان پا لاک نداشته باشد و مسح را روی آن انجام دهد، وضو صحیح است.