14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁
🍁
💠#موشنگرافیک
💢موضوع: طرح مشترک #شهیدقاسم_سلیمانی
🔸🌹🔹
💠کننترل اپیدمی کرونا
❇️به حداقل رساندن تماس افراد بیمار یا مشکوک به کرونا با خانواده و جامعه
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#کرونا
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁
🍁
💠#موشنگرافیک
💢موضوع: #ضربهمتقابل
🔸🌹🔹
✅ملت ایران #مذاکرهی زیر سایهی #تهدید را بر نمی تابند
💯دوران بزن در رو تمام شده است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بزدلان_آمریکا
#موشک_باران
12.pdf
2.5M
💢#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: مجلس تلاش میکند؛ دولت خنثی میکند
✍️حسن محمدی
🔸🌹🔹
🔻تصویب طرح مالیات بر خانه های خالی توسط مجلس
🔹تصویب قانون پرداخت یارانه کالاهای اساسی
🔺همکاری دولت و مجلس باعث خنثی شدن تحریم ها می شود
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مجلس_انقلابی
#تحریم
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 #جانباز بالای پنجاه درصد بود؛ هم حقوق جانبازی داشت، هم حق پرستاری.
کارت بانکی اش را داد؛ گفت این پول رو خرج درمان جانباز هایی کنید که توانش رو ندارن. این همه سال به موجودی کارت دست نزده بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
✅مأموریت خدماترسانی و محرومیتزدایی
🖌بنا به تدبیر فرماندهی کل سپاه و در راستای کمک به محرومیتزدایی در کشور، اردیبهشتماه 89، سپاه قرارگاهی تحت عنوان محرومیتزدایی، با عضویت نیروهای سهگانه دریایی، زمینی و هوایی سپاه، بهداری کل سپاه، مهندسی، بنیاد تعاون، پشتیبانی و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) به ریاست معاون هماهنگکننده سپاه تشکیل داد که طی سالهای خدمت، دستاوردهای مهمی از خود برجا گذاشته است.
گزارههای خبری: قرارگاه محرومیتزدایی 160 هزار پروژه عمرانی و 980 پروژه غیرعمرانی (جهیزیه، تجهیز مساجد و درمانگاهها) را طی سالهای اخیر، اجرایی کرده است و با همکاری کمیته امداد امام خمینی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرائی فرمان امام(ره)، بیش از ده میلیون بسته معیشتی در بین اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه توزیع کرده است. ازجمله اقدامات قرارگاه در ماههای اخیر، اجرائی شدن 4677 پروژه عمرانی در خوزستان، 1060 پروژه در همدان و 3258 پروژه در کهکیلویه و بویراحمد بوده است. این قرارگاه همچنین با شناسایی زوجهای بیبضاعت، در کهکیلویه و بویراحمد 715 مورد، در هرمزگان 150 مورد، در قم 300 مورد و در استان فارس 1000 مورد جهیزیه توزیع کرده است.
✅دعوای حقوقی حقوقدان با شورای نگهبان
🖍«هادی طحاننظیف»، حقوقدان شورای نگهبان در واکنش به صحبتهای دیروز رئیسجمهور گفت: «قرائت روحانی از نظارت رئیسجمهور بر اجرای قانون اساسی، مربوط به ۳۱ سال قبل است. قانون اساسی، ۳۱ سال است که تغییر کرده. روحانی گفته که طبق قانون، مسئولیت اجرای قانون اساسی با رئیسجمهور است، اما تفسیر شورای نگهبان این نیست». دکتر روحانی در نشست حقوق اساسی و شهروندی که دیروز برگزار شد، گفت: «اصل ۱۱۳ قانون اساسی میگوید که بعد از رهبری، رئیسجمهور بالاترین مقام کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی بر عهده رئیسجمهور است؛ اما تفسیر شورای نگهبان این نیست، البته از سال ۹۱ به بعد این نظر را دارند. شورای نگهبان با توجه به هر دورهای تفسیر متفاوتی از این قانون دارد».
✳️ نفوذیهایی که هنوز پیدا نشده اند!
ریاست سازمان صدا و سیما!
اگر یادتان باشد پارسال، به معاون وقت سیما، دستور دادید نفوذیهایی رخنه کرده در سازمان را پیدا کرده و تکلیف آنها را مشخص کند.
الان حدودا یکسال از آن تاریخ می گذرد و ظاهرا هنوز جستجو تمام نشده و یا جستجو تمام شده ولی نفوذی پیدا نشده! از آنجا که به نظر می رسد شما در این خصوص به صورتی فوقالعاده حساس هستید لذا به اطلاع می رساند دعوت از مامان « پینگول» به برنامه شب یلدا و سفارش اکید و چند باره به «رقصیدن» در شب یلدا در برنامه عصر خانواده، هیچ ربطی به « نفوذیهایی» شاغل در سازمان نداشته و برای یافتن نفوذی ها باید شبکه افق و برنامه های جهان آرا و ثریا را بگردید! ( حتی بهتر است برای ریشه کنی کامل نفوذیهایی مستقر در سازمان، این شبکه و برنامه های فوق را برای همیشه تعطیل کنید).
در ضمن خواهشمند است این ماموریت را به «برادر خانم عزیزتر از جان» نسپارید که طفلک به اندازه کافی گرفتار است و فرصتی برای این امور جزئی ندارد.
❇️ جناب علی عسکری! می دانیم که چهار چشمی مراقبید تا مبادا در برنامه ای«اسب» حسن روحانی و اطرافیانش «یابو» خطاب نشود و کلمه ای در نقد برجام و افشای پشت پرده اصلاحات، از آنتن رسانه ملی پخش نشود!
فقط کاش نصف این دقت را برای جلب رضایت خدا و مراقبت از ارزشهای دینی و انقلابی بکار می گرفتید تا آخرت تان تضمین شود و صدا و سیما به دامان ج. ا. ا بازگردد.
* بد نیست مدیر روابط عمومی سازمان حسب وظیفه، همه چیز را تکذیب و محکوم کند تا مافوق از ایشان راضی و حقوقشان حلال گردد.