📝 بمناسبت روز زن
🔖جایگاه زنان در مکتب اسلام
اینها صحبت است. مثلاً روز ولادت حضرت را روز زن میگوییم. ما که حسود نیستیم، هر روز را روز زن بگوییم ولی صحبت در این است که؛ ببینید این چیزها مفهوم مخالف دارد. غربیها یک کارهایی کردند، ما چشم بسته تقلید کردیم و نفهمیدیم چرا اینطور میکنیم!
🔖 چشم بسته تقلید نکنیم
روانشناسان یک مَثل میزنند و به آن قوّهی منابهه و محاکات میگویند. میگویند اگر ۱۰ گوسفند از آغل بیرون بیایند جلوی یازدهمین آن یک مانع بگذارید. یازدهمی از آن مانع میپرد. دوازدهی هم میپرد. به سیزدهمی که رسید مانع را بردارید. ولی بقیّهی گوسفندها همه سر انداخته و میپرند. مانع رفته است ولی دید آن جلویی پریده است آن هم میپرد. این مَثَل در روانشناسی گفته شده است. گاهی اوقات بعضیها اینطور هستند. غربیها برای مانعی میپرند، بعضاً آن وقت در ایران بیمانع میپرند. مانع که دیگر نیست، شما دیگر چرا میپرید؟! آنجا که روز زن گذاشتند و روز زن درست کردند، زن یک کمبود داشته است. زن اذیّت میشده است، کتک میخورده است، آزار میدیده است. همین الآن هم است. در اخبار نگاه کنید آمار میدهند که امروز چقدر مورد آزار قرار گرفتند، اصلاً آدم دوست ندارد.
💠 جایگاه زنان در مکتب اسلام
در ایران زن جایگاه خوبی دارد، چون ما شیعیان امیر المؤمنین هستیم، ما مسلمان هستیم. ما پیرو کسی هستیم که دختر خود را در بالاترین درجه قرار میداد. زهرای مرضیّه، زینب کبری، اینها بزرگان خانواده بودند. ما در این مکتب هستیم. زن کم و کسری در مکتب ما ندارد. مگر اینکه خود او به وجود بیاورد. پس روز زن را برای جبران و کم و کسری در غرب گذاشتهاند. در ایران ما زن کم و کسر ندارد که روز زن بگذاریم. حالا گذاشتیم عیب ندارد.
✅گفتم انتقاد نمیکنم که فردا بگوییم فلان شخص گفت. نه، خیلی هم خوب است. دست به ترکیب آن نزنید. روز زن هم باشد، حالا یک شاخه گل هم بخرید عیبی ندارد. یک چیزی هم به اندازه وسع خود تهیّه بفرمایید خانم خوشحال شود.
🌐 همهی جهان باید پیرو حضرت زهرا باشند
امّا یک چیزی میخواهم اینجا بگویم، آن این است که اصلاً ۱۰ روز را روز زن بگذارید. دههی روز زن بگیرید. کسی حسودی نمیکند ولی در گفتار میگویند: حضرت زهرا اسوهی زنان عالم است. این حرف درست نیست، چرا؟ دایرهی اسوه بودن او را کوچک کردیم. این آلوسی سنّی است دیگر. این میگوید زن و مرد ندارد، همهی جهان باید پیرو حضرت زهرا باشد. اینکه میگوید الگوی زنان عالم، اسوهی زنان عالم، این اسوه بودن او؛ مانند اینکه به امیر المؤمنین بگوییم اسوهی مردان عالم، آن هم باز درست نیست. زن و مرد ندارد، همه باید تبعیّت کنند.
حضرت زهرا یکی از پیشوایان چهاردهگانهی ما است، زن و مرد ندارد. حالا اینها یک مقامات باطنی دارند که خدا شاهد است اینها مقدّمات میخواهد. مقامات باطنی اینها را گفتن اینطور نیست که همینطوری در منبر و مجلس و در گذرگاهها گفته شود. نه، امیر المؤمنین (سلام الله علیه) خلافت ظاهریّه داشت. همهی شما هم میدانید، ۴ سال و خوردهای بود. آن وقت این ولایت باطنیّهی او دیگر ماه و روز ندارد، همیشه است. ولایت باطنیّه امیر المؤمنین قطع نمیشود..
🌐 نشر بیانات استاد فاطمی نیا
🆔 @FATEMINIYA_IR
📖حکایتی از کتاب آثار البلاد قزوینی
یک حکایت خوب برای شما بگویم خیلی شنیدنی است. این حکایت ادبی و عرفانی و تاریخی است.
عزیزان یک کتابی به نام «آثار البلاد و اخبار العباد» است. اروپاییها به این کتاب خیلی بهاء میدهند. اروپاییها یک چیزهای خاصّی را دوست دارند. من عمر خود را در این رابطه خیلی زایل کردم میدانم و از این چیزها را خیلی بالا میبرند و در لیدن چاپ میشود، در انگلستان چاپ میشود، حاشیه میخورد، این هم از آن جمله است، «آثار البلاد و اخبار العباد». نویسندهی آن یک شخصی به نام قزوینی است و شاید برای قرن ششم باشد.
در آنجا نوشته است یک درویش با شخصی در خراسان داشتند میرفتند. این در آثار العباد قزوینی است. به قبر فردوسی (رضوان الله علیه) رسیدند. فردوسی مرد بزرگ و نازنینی بوده است. از ارادتمندان خاصّ امیر المؤمنین بوده است و ملّآ صدرا شیرازی در کتاب اسفار از او یک بیت مطلب نقل کرده است و تعبیر آن این است و آدم لذّت میبرد. چقدر خوب است که دیدگاه انسان اینقدر زیبا باشد، مثبت باشد، دقیق باشد. توجّه کنید. میگوید: «وَ قَالَ الفِردُوسِیُّ القُدُّوسِی» از فردوسی اینطور تعبیر کرده است، حق هم همین است. خلاصه ایشان آدم بزرگ و پاکی بوده است. آنجا مینویسد که آن درویش با آن شخص سیاحت میکردند به قبر فردوسی رسیدند. آن شخص مایل شد برود و یک فاتحه برای فردوسی بخواند. گفت: من بروم برای فردوسی یک فاتحه بخوانم. این درویش مانع او شد و گفت: مگر بیکاری! نمیخواهد. حالا مگر چه کار کرده است. داستان بیژن و منیژه و از این چیزها است دیگر! حالا اینها چیست! خلاصه مانع شد از اینکه او برود و درویش سر راه او را زد. رفتند خوابیدند و فردوسی به خواب این شخصی آمد که میخواست فاتحه بخواند و نگذاشتند. گفت: بروید به آن شخص بگویید: «قُلْ لَوْ أَنْتُمْ تَمْلِکُونَ خَزائِنَ رَحْمَهِ رَبِّی إِذاً لَأَمْسَکْتُمْ خَشْیَهَ الْإِنْفاق»به آن درویش بگویید اگر شما مالک خزائن رحمت پروردگار من بودید از ترس تمام شدن به کسی چیزی نمیدادید! خیلی زیبا است، «قُلْ لَوْ أَنْتُمْ تَمْلِکُونَ خَزائِنَ رَحْمَهِ رَبِّی إِذاً لَأَمْسَکْتُمْ خَشْیَهَ الْإِنْفاق» به اینها رویاهای صادقه میگویند. فردوسی آمده است و این آیه را آنجا خوانده است و این در تاریخ ثبت شده است.
@fateminiya_ir
سیری در صحیفه سجادیه ۴۴/ تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
استاد فاطمینیا
سیری در زیارت جامعه کبیره 3 الف مجموعه یک استاد فاطمی نیا حرم حضرت معصومه سلام الله علیها @FATEMINIY
Jamekabireh (7).mp3
2.91M
سیری در زیارت جامعه کبیره 4 الف
مجموعه یک
استاد فاطمی نیا
حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
@FATEMINIYA_IR
Jamekabireh (8).mp3
5.33M
سیری در زیارت جامعه کبیره 4 ب
مجموعه یک
استاد فاطمی نیا
حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
@FATEMINIYA_IR
استاد فاطمینیا
تفسیر زیارت جامعه کبیره 3 از 19 مجموعه دو استاد فاطمی نیا @FATEMINIYA_IR
Fateminia-TafsireZiarateJameKabire-04.mp3
12.95M
تفسیر زیارت جامعه کبیره 4 از 19
مجموعه دو
استاد فاطمی نیا
@FATEMINIYA_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹موضوع : آثار سوء خشم
🔸نكته ها از گفته ها
🔹استاد فاطمی نیا
@fateminiya_ir
اهمیت خوشحال نمودن دیگران.mp3
2.21M
استاد فاطمی نیا
🔖 اهمیت خوشحال نمودن دیگران
🆔 @FATEMINIYA_IR
استاد فاطمي نيا:
🔖 توضيحاتي پيرامون"ليلة الرغائب"
اولين شب جمعه ماه رجب را ليلة الرغائب گويند.
رغائب جمع رغيبه است.
"رغيبه" به معناي چيزي است كه مورد رغبت وميل ميباشد و هم چنين به معناي بخشش فراوان است.
بنا بر معناي اول ، "ليلة الرغائب" شبي است كه ميل و توجه به عبادت در آن بسيار است و بندگان خدا در اين شب گرايش زيادي به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.
بنابراين جمع بندي كه ميشود كرد اين است كه خداوند در اين شب عنايت خاصي به بندگان خود دارد و خوب است كه انسان از خدا بخواهد هر آنچه كه بندگان صالح و ارواح طيبه در اين شب به آن رغبت دارند ، به ما هم عنايت كند.
#عکس_نوشته
🆔 @Fateminiya_ir
http://fateminiya.blog.ir/post/87
استاد فاطمي نيا:
از يكي ازمعصومين (عليهم السلام ) پرسيدند: چرا هرچه دعا ميكنيم مستجاب نميشود؟
فرمودند :"لانّكم تدعـُون من لا تعرفونه" (زيرا شما كسي راميخوانيد كه نمي شناسيد)
درد ما ، خدانشناسي است!
بايد به اندازه ي خودمان خدا رابشناسيم؛
وقتي خدا را در حد توانت شناختي ، همه كارهايت درست ميشود؛ همه مشكلات حل ميشود،
شناخت خدا مراتب دارد، بايد به اندازه ی خودمان خدا را بشناسيم!
#عکس_نوشته
🌐 نشر بیانات استاد فاطمی نیا
http://eitaa.com/joinchat/509018117C13a87f2d3e