هدایت شده از زائر کربلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ای زائر توجه کن 🚨
🔮 وقتی سلام به امام حسین علیه السلام میدی میدونی پیامش چیه 👆
🟢 میدونی وقتی سلام میدی امام حسین ما را میبیند
🎥 گوشه ایی از بیانات آیت الله حسین گنجی اشتهاردی
✅https://eitaa.com/Ayatollah_ganji
هدایت شده از کودک خلّاق (بازی، کاردستی...)
🔴 چله زیارت عاشورا، از عاشورا تا اربعین
آیتالله سید علی آقای قاضی یک چله زیارت عاشورا میگرفتند و آغاز آن را از روز عاشورا تا اربعین قرار میدادند
بسیاری از علماء و بزرگان و اهل معرفت بر گرفتن این #چله_زیارت_عاشورا تاکید دارند. بخصوص برای حوائج ویژه. شروع از روز عاشورا به مدت چهل روز ...
🔻 نکاتی که بزرگان توصیه میکنند:
۱. بهترین زمان، هنگام طلوع یا غروب آفتاب است. اما در سایر اوقات نیز منعی ندارد. البته اساتید بر یک زمان ثابت تاکید دارند.
۲. قرائت زیارت هنگام حرکت نباشد.
۳. مراقبت شود به جز اهل خانه کسی از چلهگیری مطلع نشود.
۴. از ابتدا حوائج خاص را در نظر داشته باشید.
۵. حتماً نماز زیارت پس از زیارت عاشورا اقامه شود.
۶. به خانوادهها نیز توصیه شود شروع کنند.
۷. اصل بر صد سلام است که البته با استناد به روایت منقول از امام هادی(ع) میتوان مختصرتر کرد. (درادامه این روش توضیح داده خواهد شد)
۸. مانعی هم ندارد که به طور معمول قرائت شود.
👈 سستی و وسوسه و کسالت و ... ممنوع!!!
🔻 روش کوتاه منسوب به امام هادی(ع) در خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام
👈 زیارت عاشورا را بخوانید، به صدلعن و صد سلام رسیدید اینگونه عمل کنید:
يك بار لعن را -اللهم العن اول ظالم...- ميخوانيد و فقط جملهي پاياني آن؛ "اللهم العنهم جميعا" را صد مرتبه تكرار مي كنيد.
و سلام را كه يك بار عرض مي كنيد، فقط "السلام علَي الْحسين و عليٰ عليِّ بنِ الحسين و علی اولاد الحسین و عليٰ اصحاب الحسين" را صد مرتبه تكرار كنيد.
📒 سند روایت: شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشورا
هدایت شده از 🌹جلسه نورالثقلین🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یزید چگونه به درک واصل شد ؟
14030426-96r.mp3
29.9M
◾️السلام علیک یا اباعبدالله◾️
🔸سخنرانی؛
🎤آیت الله سیدرحیم توکل
💠روز عاشورا
💠موضوع: نگاه به الگو در برخورد با دشمن
🗓 سهشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۶
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
14030426-مداحی روز عاشورا.mp3
29.87M
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله◾️
🔹مداحی؛
🎤کربلایی مسعود زمانی
💠 روز عاشورا محرم ۱۴۰۳
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
AkharinKhabar-10137602.mp3
11.17M
🚩السلام علیک یا ابا عبدالله🚩
🏴قرائت#زیارت_عاشورا
با صدای
🎤#علی_فانی
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
خلاصۀ بحث شب نهم محرم یکشنبه 24 تیرماه 1403
موضوع: عبودیت
💠 اگر بخواهند به کسی مقاماتی معنوی عطا کنند ابتدا به لیاقت او نگاه می کنند و اگر لیاقت او محرز شود به ظرفیت او نظر می نمایند. این دو عنوان نیز فقط از طریق امتحانات الهی مشخص می شود.
💠امام حسین علیه السلام می فرماید: انسان ها بندۀ دنیا هستند. زیرا دنیا مملو از جذبه ها و جلوه های بسیار است و اگر انسان با خودش کار نکند گرفتار این جلوه ها می شود و زمین می خورد. سپس می فرماید: دین و دینداری نیز بازیچۀ زبان آنهاست و تا زمانی ادامه دارد که زندگی دنیوی آنها به جلو رود. ولی اگر در منگنۀ بلا بیفتند، دینداران بسیار اندک می شوند.
👌 انسان ها غالبا از دین دم می زنند در نماز جماعت شرکت می کنند و واجبات الهی را انجام می دهند ولی تا زمانی که انجام این واجبات با دنیای آنها در تعارض نباشد و الا دنیا را ترجیح می دهند.
📌 وقتی مسلم بن عقیل وارد کربلا شد افراد بسیاری دور او را گرفتند و حدود هجده تا بیست و پنج هزار نفر نیز با او بیعت کردند. اما هنگامی که عبید الله بن زیاد آنها را تهدید کرد حتی از ظهور در نماز جماعت او سر باز زدند.
📌 کسانی که با حسین علیه السلام نیز وارد مکه شدند بسیار بودند ولی وقتی امام به سوی کوفه حرکت کردند، در میان راه جملاتی را بیان کردند که خبر از شهادت می داد اندک اندک از حضرت جدا شدند.
⛔️ خداوند در قرآن در سورۀ فتح از گروهی سخن می گوید که از رفتن به جبهه سر باز می زدند و به عنوان بهانه به پیامبر می گفتند: که ما تصمیم به همراهی با شما داریم ولی به سبب داشتن اهل و عیال و داشتن زمین زراعی و کِشت نمی توانیم، در نتیجه برای ما استغفار کن تا خداوند از گناه ما بگذرد. این گروه چیزهایی بر زبان جاری می کنند ولی در دلشان چیز دیگری وجود دارد.
سپس اضافه می فرماید: واقعیت این است که آنها تصور می کردند پیامبر و مؤمنان در همان جنگ به شهادت می رسند در نتیجه اوضاع دست دشمن می افتد. این گروه در و اقع می خواستند تدبیری اندیشیده باشند که اگر حکومت به دست دیگران افتاد، بتوانند در آن دستگاه نیز حضور داشته باشند و به عنوان مخالف شناخته نشوند.
⛔️ افرادی از همین قبیل بعد از جریان غدیر که 134 هزار نفر با امیر مؤمنان ع بیعت کردند، وقتی رسول خدا ص از دنیا رفت با کسانی که سقیفه را بر پا کردند مخالفت ننمودند. سپس پس از 25 سال خانه نشینی امیر مؤمنان وقتی با حضرت بیعت کردند، با معاویه جنگ نکردند، تا جایی واقعۀ نهروان رخ داد و از دلِ آن، ابن ملجم بیرون آمد که حضرت را شهید کرد. در زمان امام حسن ع نیز با آنکه به حضرت وعدۀ یاری داده بودند با اموالی که معاویه در اختیار آنها می گذاشت از حضرت جدا می شدند. سرانجام در جریان کربلا نیز به حمایت از عبید الله بن زیاد برخاستند و اباعبد الله و اهل بیت او را به شهادت رساندند.
✅ خداوند در توصیف مؤمنان راستین می فرماید: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ يَرْتابُوا وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ في سَبيلِ اللَّهِ أُولئِكَ هُمُ الصَّادِقُونَ» مؤمنان واقعی کسانی هستند که پنج خصوصیت داشته باشند: ایمان به خدا و رسول داشته باشند، سپس هرگز در دین شک نکنند، با مال و جانشان نیز در راه خدا اقدام کنند.
افرادی مانند طلحه و زبیر سالیان سال با امیر مؤمنان ع بودند ولی وقتی دیدند پست خاصی به آنها داده نشد درب خانۀ حضرت آمدند. مشاهده کردند حضرت چراغی را خاموش کردند و چراغ دیگری را روشن نمودند. حضرت فرمود: تا به حال مشغول انجام امور بیت المال بودم در نتیجه از روغن بیت المال استفاده می کردم ولی الآن کار شخصی پیش آمده است و نمی توان از روغن بیت المال استفاده کرد. آنها نگاهی به هم انداختند و وقتی دیدند حضرت در مورد چند قطره، اهل رعایت است آیا پست خاصی به ما می دهد؟ از حضرت فاصله گرفتند و جنگ جمل را راه انداختند.
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
Shabe 9 14030424-96.pdf
126.2K
🔸 متن کامل سخنرانی آیت الله توکل (همراه با آدرس دقیق منابع)
💠شب نهم محرم
💠موضوع: عبودیت
🗓 یکشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
14030426-64.mp3
19.31M
◾️السلام علیک یا اباعبدالله◾️
🔸سخنرانی؛
🎤آیت الله سیدرحیم توکل
💠شب یازدهم محرم
💠موضوع: عبودیت
🗓 سهشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۶
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
14030426- مداحی شب یازدهم.mp3
27.69M
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله◾️
🔹مداحی؛
🎤کربلایی سید جواد میرجعفری
💠 شب یازدهم محرم ۱۴۰۳
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سه ساعتی از روز #عاشورا که هیچ کسی طاقت دیدن آن را ندارد اما جلوی چشم امام زمان(عج) هست
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ ۱۰ روز قبل از سفر برای گذرنامه زیارتی درخواست بدهید
رییس پلیس گذرنامه تهران بزرگ:
🔹شهروندان برای زیارت عتبات در اربعین حداقل ۱۰ روز زودتر درخواست خود را در سامانه پلیس من ثبت کنند.
🔹 ظرف ۷۲ ساعت گذرنامه زیارتی را صادر میکنیم.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از عنترنشنال | antarnational
🔴 از پرداخت وام اربعین چه خبر؟
🔹اگر طبق روال سال گذشته این تسهیلات پرداخت شود، متقاضیان زائر سرپرست خانوار به منظور دریافت و ثبت نام وام اربعین، میتوانند نسبت به درخواست تسهیلات در سامانه حج و زیارت (سماح) به نشانی samah.haj.ir اقدام نمایند.
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
هدایت شده از ایران ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 چطور گذرنامه زیارتی را بدون مراجعه حضوری دریافت کنیم؟
📲 برای دانلود اپلیکیشن پلیس من روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://police-man.ir/
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@iraan_ma
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
خلاصۀ بحث ظهر نهم محرم (تاسوعا) دوشنبه 25 تیرماه 1403
موضوع: چگونگی برخورد با دشمن
✅ ما شیعیان اعتقاداتی داریم که به آنها مقید هستیم تا جایی که حاضریم همه چیز را بدهیم ولی آن اعتقادات را از دست ندهیم. اما کسانی هستند که به اعتقادات ما عقیده ای ندارند. اینها خود به دو گروه تقسیم می شوند:
1️⃣ گروه اول هرچند ما را قبول ندارد ولی با ما معارضه و مبارزه نمی کنند.
2️⃣ گروه دوم کسانی هستند که با ما در تضاد و مبارزه هستند و برنامه هایی دارند که به ما ضربه بزنند.
✅ خداوند در سورۀ ممتحنه در مورد هر دو گروه از مخالفان سخن گفته است
1️⃣ ابتدا می فرماید: «لا يَنْهاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذينَ لَمْ يُقاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ لَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ» افرادی را که با شما جنگ ندارند و شما را از وطنتان بیرون نکرده اند و فقط از نظر اعتقادی با شما مخالفت می کنند، اینها را اگر رفیق و دوست به حساب بیاورید و با آنها با عدالت رفتار کنید شرعا مانعی ندارد و خداوند شما را از انجام این کار نهی نمی کند
2️⃣ سپس در آیۀ بعد می فرماید: «إِنَّما يَنْهاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذينَ قاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ أَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيارِكُمْ...» یعنی خداوند شما را نهی می کند با کسانی ارتباط داشته باشند که با شما در جنگند و شما را از خانه و کاشانه تان بیرون کرده اند، شما نباید آنها را دوست داشته باشد و الا جزء ظالمان به حساب می آیید.
📌 در آیۀ اول از سورۀ ممتحنه می خوانیم: ای کسانی که ایمان آورده اید کسانی را که با من که خدا هستم دشمنند و با شما نیز دشمنی می کنند را نباید به دوستی بگیرید. ذکر «عدوی» که قبل از «عدوکم» در این آیه بیان شده اشاره به این است که مشکل اصلی آنها دین خداست و به همین دلیل با شما مشکل دارند.
❗️ این آیه صراحت دارد که هنگام مذاکره با دشمنان باید دست بالا و برتر داشت و نباید با آنها خندید و خوش و بش کرد. نهی در «لا تَتَّخِذُوا» دلالت بر حرمت دارد.
سپس می فرماید: آنها اگر دستشان به شما برسد و توانایی داشته باشند دشمنی خودشان را ظاهر می کنند. با دست قدرت با شما می جنگندند و با تمام توانشان از شما بد می گویند و شما را خیانت کار می خواهند.
📌 نمایندگان مردمِ ایران با چند صد هزار شهید در مذاکرات، باید با طرف مذاکره با قدرت برخورد کنند، آنها حقیر و ضعیفند و اگر از ما ضعف ببینند بر ما مسلط می شوند و تا توان دارند در ذلت ما می کوشند. کسانی که غیر از این عمل کرده اند با حکم صریح قرآن مخالفت کرده اند. در این مذاکرات و مباحثات باید مبنای رهبر انقلاب را به عنوان الگو قرار داد.
✳️ خداوند در سورۀ ممتحنه می فرماید ابراهیم و یاوران او را به عنوان الگوی نیک برای ما معرفی می کند که به قوم بت پرستشان می گفتند: ما از شما و بت هایی می پرستید بیزاریم، به شما کافر هستیم، بین ما و شما تا آخر عمر دشمنی و بغض وجود دارد. (اگر می خواهید ما نابود شویم ما نیز می خواهیم شما نابود شوید) مگر اعتقاد شما همانند ما شود و به خدای ما و پیغمبر و قرآن ما اعتقاد پیدا کنید.
این آیات نشان می دهد که خنده های دشمان، دست دادن ها، همراهی های آنها همه از روی نفاق است. مذاکرات برجام نمونه ای از این بدعهدی های کافران بود.
📌 برخورد امام قدس سره و رهبر معظم انقلاب همواره برخورد از موضع برتر بوده است. باید با صلابت سخنان را بگوییم اگر قبول کردند چه بهتر و گرنه نباید از موضع خود پائین آمد. اگر این صلابت را به خرج دهیم چون آنها از طرف خداوند و اهل بیت حمایت کننده ای ندارند، می ترسند و خضوع می کنند و اگر مقاومت کنند زمین می خورند. واقعا اگر کسی با فرزند ما دشمنی داشته باشد و بدانیم اگر از دستش برآید فرزند ما را به قتل می رساند آیا با آنها با خنده و مهربانی برخورد می کنیم؟
📌 خداوند می فرماید: «وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنينَ» یعنی عزت فقط با بودن با خدا و پیامبر و اهل ایمان است. نه با اهل کفاری که با ما در نبرد هستند.
📌 رسول خدا (ص) در روایتی می فرماید: خداوند از مؤمن ضعیفی که دین ندارد بیزار است و سپس در توضیح می فرماید: همان کسانی که نهی از منکر نمی کنند. آنچه مهم است عبارت «چنین کسی دین ندارد» می باشد.
📌 کسی نزد امام صادق ع آمد و عرضه داشت من در زمان بنی امیه با آنها همراه بودم و الآن می خواهم توبه کنم آیا امکان دارد؟ حضرت فرمود: آری ولی باید هر آنچه از آنها گرفتی همه را باید برگردانی. او وقتی رفت امام ع به گریه افتاد و فرمود: اگر امثال آنها دشمنان ما را یاری نمی کردند، برای آنها پول جمع نمی کردند و در جماعات آنها حاضر نمی شدند و در صحنۀ جنگ آنها را کمک نمی کردند آنها نمی توانستند حق ما را ضایع نمایند.
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
Zohre 9 14030425-96.pdf
114.5K
🔸 متن کامل سخنرانی آیت الله توکل (همراه با آدرس دقیق منابع)
💠روز تاسوعا
💠موضوع: چگونگی برخورد با دشمن
🗓 دوشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۵
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
خلاصۀ بحث شب دهم محرم دوشنبه 25 تیرماه 1403
موضوع: عبودیت
✅ در جلسات قبل روایتی از امام حسین ع خواندیم که می فرماید: مردم بندۀ دنیا و اسیر آن هستند، دین و تقوا نیز فقط چیزی هست که بر زبان جاری می سازنند ولی در عمق جانشان نفوذ ندارد. آنها تا زمانی با دین همراه هستند که زندگی دنیوی شان اداره شود. به همین دلیل اگر به بلا مبتلا شوند دینداران، بسیار اندک هستند.
در حالت عادی مشخص نیست چه چیزی در درون انسان می گذرد و تا چه حد مقاوم و یا ضعیف است؛ ولی وقتی نعمت ها گرفته شود و امنیتی در کار نباشد و جنگی پیش آید، اینکه چه کسانی واقعا استقامت دارند مشخص می شوند.
💧 خداوند در قرآن می فرماید: اگر بخواهیم می توانیم انسان را بالا ببریم ولی او خود به زمین چسبیده و از هوای نفسش پیروی می کند. ما برای اینکه انسان از دنیا رها شود انبیاء و کتب آسمانی را برای او فرو فرستادیم و نور عقل را در اختیارش گذاشتیم و اگر زمین خورد و گناهی مرتکب شد، باب توبه را برای او باز گذاشتیم. در واقع تمامی مقدمات رشد را برای او آماده کرده ایم ولی او خودش به دنیا چسبیده است و نمی خواهد از آن کنده شود.
📌 گاه وقتی خطر سنگین است خداوند نیز گوشزد بیشتری می کند از جمله هنگامی که ابلیس از سجده بر آدم امتناع ورزید و تکبر کرد خداوند بدون واسطه با ایجاد صوت از او پرسید: چه چیزی مانع شد که از کسی با دست قدرت خودم خلق کرده ام سجده نمی کنی؟ زیرا این عدم سجدۀ آدم مصیبتی به همراه داشت که تا دامنۀ قیامت ادامه پیدا می کرد.
🩸 جالب اینکه هر کسی که روز عاشور با اهل بیت وارد مبارزه می شد، امام ع و یاوران ایشان ابتدا سریع وارد جنگ نمی شدند بلکه حجت را بر طرف مقابل اتمام می کردند، حسین علیه السلام را معرفی کردند و واقعیت ها را روشن ساختند ولی این سخنان در طرف مقابل اثر نمی کرد زیرا به تعبیر امام ع «فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَام» شکم های آنها از مال حرام پر شده است و حرف حق در آنها تأثیر نمی گذاشت.
🌷 جلوه ها و جذبه های دنیا شدید است و اگر در انسان نورانیت خاصی نباشد انسان یقینا زمین می خورد. این نورانیت عبارت است از: تقوا، امید به وعده های الهی و توسل به اهل بیت. اگر انسان مواظب نباشد، شهوات، شهرت ها، مال و منال ابزاری هستند که به راحتی انسان را زمین می زنند.
📌 وقتی دنیا دار فنا باشد هر آنچه در آن هست نیز برچسب فنا خورده است، عمر انسان، جوانی، زیبایی و قدرت، پول و هر چیزی که از منافع دنیوی دارد همه روزی از بین می روند.
✅ انسان دو گونه به دنیا نگاه می کند: نگاه استقلالی و نگاه آلی. مثلا کسی می خواهد آئینه ای بخرد به شکل آئینه نگاه می کند نه آنکه خودش را در آن ببیند این نگاه استقلالی است یعنی فقط آئینه دیده می شود نه چیزی دیگر. ولی گاه نگاه، آلی می شود به این گونه که به آئینه نگاه می کنیم تا تصویر خودمان را در آن ببینیم و سر و وضع خود را مرتب نماییم.
نگاه به دنیا نیز به همین شکل است، گاه انسان به دنیا نگاه می کند تا فقط دنیا و جلوه های جذاب آن را مشاهده کند، این نگاه موجب زمین خوردن انسان می شود. ولی گاه انسان به دنیا نگاهی «آلی» دارد یعنی اگر به دنیا نگاه می کند برای این است که در آن عمل صالحی انجام دهد، مظاهر الهی را در آن ببیند و به دنبال أعمال و نورانیت ها باشد.
❗️ امیر مؤمنان ع می فرماید: «اجْعَلِ الدُّنْيَا شَوْكاً وَ انْظُرْ أَيْنَ تَضَعُ قَدَمَكَ مِنْهَا» مراد از «شوک» تیغ هایی است که اطراف یک گیاه را فرا گرفته است. حضرت می فرماید: دنیا همانند همین تیغ هاست پس نگاه کن گام هایت را در کجا می گذاری.
🖌 طبقات آسمان دروازه هایی دارد که از آنها اعمال انسان ها را بالا می برند، ملائکۀ این دروازه ما را از اعمال ما می شناسند و می دانند چه کسی اهل دل شب است، خیِّر است و اهل جلسات عزا می باشد. هنگامی که روح انسان را پس از مرگ بالا می برند، این افراد در هر طبقه به بدرقۀ او می آیند. اما اگر کسی در دنیا اهل مراعات نباشد با لعن و نفرین با او برخورد می کنند. سپس وقتی از این طبقات رسید، خداوند با او صحبت می کند در آن عالم بالا که هرگز گناهی انجام نشده است خداوند با فرد، اگر مؤمن بود از او تشکر می کند ولی اگر فرد گنهکار باشد او را سرزنش می نماید.
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
Shabe 10 14030425-96.pdf
150.7K
🔸 متن کامل سخنرانی آیت الله توکل (همراه با آدرس دقیق منابع)
💠شب دهم محرم
💠موضوع: عبودیت
🗓 دوشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۵
خلاصۀ سخنرانی ظهر دهم محرم (عاشورا) سه شنبه 26 تیرماه 1403
موضوع: چگونگی برخورد با دشمن
✅ خداوند متعال کمال محض و غنی مطلق است؛ نه به ما نیاز دارد و نه به عبادات ضعیف ما. اگر ما را خلق کرده و به عبادت خود دستور داده برای این است که ما به جایی برسیم.
مسیر عبادت یک مسیر ملکوتی است به همین دلیل خداوند انبیاء را به سوی ما فرستاد تا ما را راهنمایی کنند. آمدن پیامبران و فروفرستادن کتاب های آسمانی از بابت هدایت عامۀ خداوند است که بر مؤمن و کافر به شکل یکسان نازل شده است. خداوند در قرآن می فرماید: «وَ ما أَرْسَلْناكَ إِلاَّ كَافَّةً لِلنَّاسِ» ما تو را نفرستادیم مگر برای تمامی مردم. همچنین در مورد نزول قرآن می فرماید: «شَهْرُ رَمَضانَ الَّذي أُنْزِلَ فيهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ» «للناس» یعنی تمامی انسان هاست.
💠 انسانی که جوان است و در فوران غریزه های جنسی است اگر نمی تواند خود را کنترل کند می تواند سورۀ یوسف را بخواند. برای یوسف تمامی اسباب مهیا بود، یوسف عبد زلیخا بود و باید به دستور مالکش عمل می کرد. هفت در تا اندرونی زلیخا همه قفل بود و کلیدش فقط دست زلیخا بود، تقاضا نیز از طرف زلیخا که زن بود انجام گرفت، یوسف را هم تهدید کرده بود که اگر به خواستۀ او تن در ندهد او را تنبیه می کند. اتفاقا زلیخا زیبا هم بود. ولی وقتی یوسف عصمت به خرج داد و از صحنۀ گناه فرار کرد، تمامی درهای قفل شده باز شد. سرآخر هم طفلی به بی گناهی او شهادت داد.
📌 در حدیث آمده است: «من كان لله كان الله له» هر کس با خدا باشد خداوند نیز با او خواهد بود. البته انسان باید تا جائی که می تواند سعی و تلاش کند و سپس مابقی را به خدا بسپارد.
💠 اگر انسان می خواهد در مسیر دین اهل استقامت باشد و امتحانات و مشکلاتی که وجود دارد سربلند بیرون آید سورۀ نوح را بخواند. او 950 سال دین خدا را تبلیغ کرد با آنکه قوم او او را مورد ضرب و شتم قرار می دادند.
💠 اگر ما در برابر دشمن ها قرار گرفتیم و با قدرت شدید آنها موجه شدیم به کار حضرت ابراهیم نگاه کنیم که یک تنه تمامی بت ها را جز بت بزرگ شکست. بت پرستان برای انتقام آتشی عظیم برپا کردند و ابراهیم را با منجنیق به سمت آتش پرت کردند. در این وسط جبرئیل بر ابراهیم نازل شد که اگر دستوری داری بگو تا انجام دهم. اما او گفت: خداوند خود از حال من باخبر است و خود برای من تصمیم می گیرد.
💠 وقتی یونس وارد شکم ماهی شد، جبرئیل به او گفت: ای یونس! چه کسی تو را پیغمبر کرد؟ چه کسی تو را به سوی آن قوم مبعوث کن؟ چه کسی به تو گفت که در این قوم تبلیغ کن؟ عرضه داشت خداوند عالم سپس پرسید: با اذن چه کسی قوم خودت را ترک کردی؟ همین ترک اولی از حضرت یونس موجب شد که خداوند می فرماید: اگر یونس در شکم ماهی به تسبیح ما مشغول نبود و عذرخواهی نمی کرد، در همان جا او را تا روز قیامت نگه می داشتیم.
💠 خداوند رسول خدا ص را به عنوان الگو مطرح می کند یکی از این الگوها در سورۀ فتح آمده که می فرماید «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ» پیغمبر اکرم (ص) و هر کسی که با او بود از یک سو با دشمنان به شدت سخت تند و غلیظ بودند ولی در میان خودشان با رحمت و عطوفت برخورد می کردند.
اینکه ابتدا شدت با کفار مطرح شده است و بعد رحمت این است که ابتدا باید محبت دشمنانی همانند معاویه از دل بیرون رود تا محبت امثال امیر مؤمنان ع بتواند در دل وارد شود.
در زیارت عاشورا نیز ابتدا صد لعن می فرستیم و سپس صد صلوات و باز به سراغ لعن می رویم.
📌 خداوند در جنگ به رسول خدا (ص) دستور می دهد: «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ جاهِدِ الْكُفَّارَ وَ الْمُنافِقينَ وَ اغْلُظْ عَلَيْهِمْ وَ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ» یعنی با کفار و منافقان بجنگ و بر آنها شدت بگیر زیرا آنها همانند خاری در سر راه هستند و سرانجام آنها نیز آتش است. اینها که سردمداران کفر هستند باید از بین بروند. اگر آنها نباشند سایر مردم نیز با دین خدا مشکلی ندارند.
❗️ امروزه نیز اگر بناست عده ای از طرف ایران با خارجی ها ملاقات و مذاکره داشته باشند باید حتما دقت کنند که باید بر کفار شدید و بر خودی ها رحیم باشند. کافران به هیچ حدی قانع نیستند مگر اینکه ما را هم مثل خودشان بی دین کنند. خداوند می فرماید: «وَ لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرينَ عَلَى الْمُؤْمِنينَ سَبيلاً» یعنی کفار نباید بر مسلمانان دست برتر داشته باشند.
Zohre 10 14030426-96.pdf
144.5K
🔸 متن کامل سخنرانی آیت الله توکل (همراه با آدرس دقیق منابع)
💠روز عاشورا
💠موضوع: چگونگی برخورد با دشمن
🗓 سهشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۶
14030427-64.mp3
18.95M
◾️السلام علیک یا اباعبدالله◾️
🔸سخنرانی؛
🎤آیت الله سیدرحیم توکل
💠شب دوازدهم محرم
💠موضوع: عبودیت
🗓 چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۷
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
14030427-مداحی شب دوازدهم.mp3
14.42M
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله◾️
🔹مداحی؛
🎤کربلایی مسعود زمانی
💠 شب دوازدهم محرم ۱۴۰۳
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
14030428-64.mp3
18.04M
◾️السلام علیک یا اباعبدالله◾️
🔸سخنرانی؛
🎤آیت الله سیدرحیم توکل
💠شب سیزدهم محرم
💠موضوع: عبودیت
🗓 پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
14030428-مداحی شب سیزدهم.mp3
15.6M
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله◾️
🔹مداحی؛
🎤کربلایی مسعود زمانی
💠 شب سیزدهم محرم ۱۴۰۳
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
اینفوگرافی؛ آثار شگفتانگیز مداومت بر خواندن زیارت عاشورا
*واحدفرهنگی هیئت فاطمیه*
@fatemiyeh_qom
هدایت شده از کانال آیت الله توکل
خلاصۀ سخنرانی شب یازدهم محرم 26 تیرماه 1403
موضوع: عبودیت
✅ اگر شرایط زندگی انسان طبق میل او رقم بخورد، طبیعی است انسان اعتراضی نمی کند. ولی اگر شرایط بر خلاف میل او رقم بخورد مثلا انسان، بیمار و یا فقیر شود و یا مبتلا به جنگ و ناامنی گردد، در این وضعیت های بحرانی، واقعیتِ درون ااو ظاهر می شود و مشخص می گردد او تا چه مقدار برای حفظ دین استقامت به خرج می دهد. به همین دلیل امام حسین ع می فرماید: «مردم بندۀ دنیا هستند و دین بر روی زبانشان می گردد و آن هم مادامی که معاش آنها به خوبی بگذرد ولی وقتی بلا و مشکلات پدید می آید دین داران واقعی اندک هستند».
💠 وقتی ملک الموت برای قبض روح حاضر می شود، اگر فرد، باایمان باشد، با او با احترام رفتار می کند، اما اگر کسی گنهکار بوده احترامی پیش خداوند نداشته باشد، ملک الموت نیز به او احترامی نمی کند، با نکبت جان او را قبض می کند و بالا می برد. خداوند در قرآن می فرماید: کسانی که با گناه به خودشان ظلم کردند و ملائکه می خواهند جان آنها را بگیرند به آنها می گویند که کجا بودید که این همه گناه در پروندۀ شما ثبت است؟ آنها در پاسخ می گویند: ما در دنیا مستضعف بودیم و در جایی بودیم که از ما کاری بر نمی آید (مثلا برای ادامۀ تحصیل به خارج رفته بودیم و محیط مملو از فساد بود و ما هم مبتلا شدیم). ملائکه به آنها می گویند: آیا زمین دنیا، وسیع نبود تا جای دیگری بروید تا دینتان محفوظ بماند. (آیا مثلا به خاطر اینکه مدرک بالاتری به دست آورید دینِ خود را از دست دادید؟ یا اگر شغلی دارید که نمی توانید دین خود را حفظ کنید مثلا فردی طلافروش است که بیشتر با زن ها سر و کار دارد و نمی تواند نگاه خود را حفظ کند چرا شغل خود را عوض نکرده است؟) سپس قرآن می فرماید: جایگاه آنها در جهنم است که بد جایگاهی است.
✅ خداوند سنت هایی دارد و مراد از این «سنّت» این است که خداوند قوانینی دارد که برای همۀ انسان بدون استثناء جاری می شود.
1️⃣ از جمله این سنت ها همان است که خداوند می فرماید: اگر کسی نعمت های الهی را شکر کند خداوند آنها را بیشتر می کند ولی اگر کسی کفران کند بداند که عذاب الهی بسیار شدید است. نام خداوند نیز «شاکر» و «شکور» است یعنی اگر انسان از نعمت های الهی تشکر کند، خداوند نیز در عوض از او تشکر می نماید. تشکر انسان به این است که نعمت های خداوند را در مسیری که او قرار داده مصرف کند و اما تشکر خداوند در آیۀ دیگر مطرح شده که می فرماید: «اللَّهُ وَلِيُ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ» یعنی خداوند سرپرستی و ولایت بندۀ شاکر را برعهده می گیرد و او را از وادی ظلمات به وادی نور وارد می سازد در نتیجه آنچه مردم در ظلمتند و نمی بینند، نمی شوند و استشمام نمی کنند آن فرد می بیند، می شنود و استشمام می کند. حال اگر کسی عمری را صرف کرد ولی این پرده ها کنار نرفته است مشخص است که در تشکر، به خوبی عمل نکرده است.
2️⃣ از سنت های دیگر الهی این است که خداوند از تمامی افراد در حد خودشان امتحان می گیرد. هیچ کس از این قاعده استثنا نیست. با چند جلسه شرکت در روضۀ امام حسین علیه السلام و انجام چند کار خوب، کار به پایان نمی رسد و امتحانات الهی تمام نمی شود.
📌 این امتحانات مخصوصا در زمان غیبت بسیار زیاد است همان گونه که امام صادق ع می فرماید: شما را امتحان می کنیم امتحان کردنی! و غربال می کنیم غربال کردنی! هرقدر به زمان ظهور امام زمان (عج) نزدیکتر می شویم این امتحانات سنگین تر می شود تا جایی که هر کس هر چیزی در درون دارد اعم از سعادت و شقاوت ظاهر شود.
3️⃣ از دیگر سنت های الهی این است که انسان هر عملی که در دنیا انجام می دهد مقداری از آن به خودش بر می گردد، اگر کسی به دیگران ظلم کند، تهمت بزند، دلشان را به درد بیاورد، آنها را معطل کند و یا حقشان را نادیده بگیرد دیگران نیز همین کارها را در مورد او می کنند خداوند در قرآن می فرماید: تمامی ظلم های شما در همین دنیا بر سر خودتان خراب می شود. سپس از دنیا می روید و در روز قیامت نیز به شما نشان می دهیم که این ظلم ها چه نکبت هایی به دنبال دارد.
4️⃣ از جمله سنت های الهیه این است که خداوند بر اساس أعمال انسان با آنها برخورد می شود. اگر کسی الآن عزیز است و یا ذلیل می باشد و یا بابّ نعمت و یا نکبت به روی او باز شده است همه به سبب کارهایی است که انجام داده است.
باید از خداوند خواست که به ما عمری که دارای برکت است عنایت بفرماید.