10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #هشدار_جدی
🔺ببینید، تا ساده نگیرید کرونا رو
🔹از خانه بيرون نرويد
فكر نكنيد وقتى بيمار شديد امكان درمان هست.
همين تصور امكان درمان باعث بىخيالى مردم شده است.
به مردم اطمينان كاذب داديم
ماسك و دستكش و الكل وقتى نداريم، چرا فكر ميكنيد دارو و تخت كافى داريم؟
نداريم
نداريم
نداریم
در خانه بمانيد.❌
@fatemiyehdorche
🔴 کرونا رقیب جدید عجایب هفتگانه
🔺ویروس کرونا آنقدر ویژگی های عجیب و غریب دارد که باید نام آن را به عجایب هفتگانه دنیا اضافه نمود :
1⃣ به مردم کل دنیا حمله می کند اما با تمام قدرت ، دشمنِ دشمنان آمریکا بویژه چین و ایران است.
2⃣ بالدار است و پرواز می کند و می تواند با پرواز مستقیم و یکراست از چین ، بدون سرایت به همسایگان پرجمعیت چین که اتفاقاً فقر بهداشتی شدیدی هم دارند به ایران حمله کند.
3⃣ به شدت کافر و لامذهب است و بیشترین حملات را به مراسمات و آئین های مذهبی انجام می دهد.
جالب تر آنکه از بین همه ادیان ، بیشترین دشمنی را با اسلام و مذهب شیعه دارد! مناسک حج را در آستانه تعطیلی قرارداده ، نماز جمعه را که حج فُقراست برای اولین بار بعد از انقلاب تعطیل کرده و حرم ها و مساجد را خلوت نموده است!
و آنقدر گرایش ضد مذهبی اش زیاد است که در ایران ، شهرهای بزرگ تهران و اصفهان و سواحل و بنادر را رها کرده و اولین مقصدش را شهر مذهبی قم که نه مرز دارد نه فرودگاه ، انتخاب می کند!
4⃣ بسیار به مسافرت با ایرانی ها و انتقال از طریق آنان علاقه مند است.
از عراق و لبنان و بحرین و قطر و امارات و ترکیه تا اروپا و آمریکا و کانادا توسط ایرانی ها به این ویروس آلوده شده اند! گویا آن مناطق اصلا چینی ندارند!
5⃣ به سیاسیون هم حمله می کند اما اصلاح طلبان و غربگراها را نمی کشد و در عوض انقلابی ها را درو می کند. معصومه ابتکار و محمود صادقی خبر ابتلایشان را جار می زنند و سُر و مُر و گنده می مانند اما فاطمه رهبر و شیخ الاسلام در سکوت و مظلومیت جان می سپارند!
🔺و کماکان هر روز یک ویژگی عجیبِ جدید از این ویروس عجیب الخلقه نمایان می گردد!!!
✍"قاسم اکبری"
@fatemiyehdorche
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺زانو زدن مجری شبکه استانی یزد در مقابل دوربین و تقاضا از مردم: در خانه بمانید
#باهم_شکستش_میدهیم
@fatemiyehdorche
#اطلاعیه
🔥جهت انتشار حداکثری🔥
⁉️🔊شایعه : شنیده شده گروهی از روحانیون #شهر_قم جهت گریز از قرنطینه شدن به شهر درچه پناه آوردند و در اردوگاه شهدای درچه(قروق) اسکان داده شده اند!
🚫تکذیب شد!!!! شرح ماجرا در لینک👇
https://t.me/b2rche/8
#اطلاعیه۲
🔥جهت انتشار حداکثری🔥
⁉️🔊شایعه 2 : شنیده شده حاج آقا موسوی امام جمعه محترم شهر علی رغم تهدیدات درمورد ویروس کرونا و لغو نماز جمعه سراسر کشور ، اصرار به برگزاری نماز جمعه 16 اسفند و هفته های آینده دارند!
🚫تکذیب شد!!!!
شرح ماجرا در لینک👇
https://t.me/b2rche/10
🍃هرصبح با یک حدیث زیبا و کاربردی در سبد احادیث🍃
@fatemiyehdorche