فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا همان آمریکاست!
فقط سلاحش عوض شده!
تاریخ خباثتهای آمریکا علیه ژاپن.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور شد
سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران طی حکمی انسیه خزعلی را به سمت معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده منصوب کرد.
به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی متولد ۱۳۴۲ قم و دانشآموخته دکترای زبان و ادبیات عرب است و تحصیلات حوزوی را تا سطح ۳ در حوزه علمیه خواهران قم پشت سر گذاشته است.
ریاست دانشگاه الزهرا (س)، ریاست پردیس دانشگاه رضوی، عضو هیات علمی دانشگاه، دانشجو و استاد نمونه کشوری از جمله سوابق علمی و مدیریتی وی است./ایسنا
@fatheGhalam
تحصیلات دکتر انسیه خزعلی
دکتری(Ph.D) :زبان و ادبیات عرب (1378)، رتبه اول
كارشناسي ارشد:زبان و ادبیات عرب(1373)، رتبه اول
کارشناسي: زبان و ادبیات عرب (1371)
حوزوی:سطح ۳ حوزه علميه قم / جامعه الزهرا (س) (1365)
یادداشتی از داوود مهدوی زادگان دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و علوم انسانی با عنوان "دولت ولایی،شرط اساسی در صیانت از رضاخانی شدن قوه مجریه"
✍پیامد نظریه سیاسی ولایت فقیه، شکل گیری دولت ولایی است. و آن دولتی است که از مرجعیت ما فوق معنوی تبعیت می کند و از هر گونه خود بسندگی و استبداد ورزی پرهیز دارد. دولت ولایی از همه گونه ویژگی ها وکنش گری های دولت
های توتالیتر در امان می ماند. در دولت ولایی آحاد اجتماع در حالت صغارت و رشد نیافتگی باقی نمیمانند و چشمانشان به دست دولت جبار دوخته نیست. فرایند جامعه پذیری و تربیت سیاسی تنها از سوی دولت رقم نمیخورد. همه زمینههای اجتماعی و روانی رژیم توتالیتر در دولت ولایی به صفر می رسد.
ماموریت بسیج توده ای، جلب وفاداری به دولت، جا انداختن کاندیداهای دولتی، ارائه اطلاعات سیاسی جهت دار دولتی، شکل دادن انتظارات مردمی همسو و ... از دولت باز ستانده میشود. دولت ولایی هم سطح با سایر قوا و در چاچوب وظایف قانونی به فعالیت خود مشغول می شود. بدین ترتیب، نظم و انسجام معنوی میان قوا پدید آمده راه برای رشد و ترقی جامعه هموار می شود. از این رو، به میزانی که در جمهوری اسلامی، دولتها صبغه ولایی پیدا کنند، از سویی گرایشهای توتالیتری در آنها ضعیفتر میشود و از سوی دیگر، اهتمام آنان برای خدمت رسانی به مردم و پیشرفت و آبادانی بیشتر میشود.منبع تسنیم.
همه ی یادداشت در لینک زیر👇
یادداشت| دولت ولایی؛ شرط اساسی در صیانت از رضاخانی شدن قوه مجریه- اخبار سیاست ایران - اخبار سیاسی تسنیم | Tasnim
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/06/04/2560880/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%82%D9%88%D9%87-%D9%85%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D9%87
❇️توضیحات معاون وزیر کشور درباره صدور حکم شهرداری زاکانی
🔸وی با اشاره به طی فرایند قانونی در دولت گفت: برای اتقان موضوع، وزیر محترم کشور طی نامهای خطاب به معاون اول رئیس جمهور از هیئت دولت نیز استفسار کرد که هیئت وزیران روز گذشته در جلسه خود، ضمن بلااشکال بودن تصدی پست شهرداری تهران توسط آقای زاکانی باتوجه به همترازی شهردار کلانشهرها بامقامات توسط هیات وزیران، تصمیم در این باره را از اختیارات وزیر کشور دانست و لذا در این خصوص نیازی به تغییر آیین نامه ندانست و اکنون صدور حکم شهرداران کلانشهرهای بالای یک میلیون نفر به پشتوانه قانون و تایید و مجوز هیات وزیران انجام شده و صورت خواهد گرفت.
خبرگزاری فارس
@fatheGhalam
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحقیر انگلیس به سبک جوان بوشهری
🔹ماجرای جوان ۲۴ سالهای که با دلاوریهای خود و همراهانش توانست ابهت انگلیس را در هم بشکند.
@Farsna
🔰 سخننگاشت | سینما، هنر، کتاب و مطبوعات را شکوفا کنید
🔻رهبرانقلاب: ابزارهای فرهنگی از [قبیل] سینما و هنر و رسانههای صوتی و تصویری و امثال اینها را بایستی شکوفا کنید؛ مطبوعات و کتاب و امثال اینها ابزارهای فرهنگی هستند، باید به معنای واقعی کلمه اینها شکوفا بشوند. خب امروز بحمدالله یک لشکر عظیمی از جوانهای علاقهمند به مسائل فرهنگی مشغول کارند، وجود دارند و تلاش میکنند و کار میکنند. ۱۴۰۰/۶/۶
💻 @Khamenei_ir | #دیدار_هیئت_دولت
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام شد؛
انتصاب حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی به عضویت شورای نگهبان
رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی را به عضویت شورای نگهبان منصوب کردند.
متن حکم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج سید احمد حسینی خراسانی دامت توفیقاته
با عنایت به کناره گیری حضرت آقای آملی دامت برکاته از عضویت شورای نگهبان و با تشکر از خدمات علمی ایشان در آن شورا، جنابعالی را به عضویت آن شورای معظم منصوب میکنم و مزید توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنه ای
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
4_6041656450047017322.mp3
4.68M
* #کلیپ_صوتی #امام_حسین
🎧 کربلا؛ هویت بخشی به شیعه
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۴ دقیقه
🔺 @Nasery_ir
#گاندو
✍پس از پخش آخرین قسمت از سریال گاندو ،و در حالیکه اینطور به مخاطب القا میشد که کاراکتر اصلی داستان به شهادت رسیده ،بخشی از مخاطبین و هوادارن سریال کامنتهای زیادی در پیج نویسنده فیلنمامه قرار دادند که نویسنده را به انتشار این استوری وادار کرد.
🔹در نگاه اول شاید این خبر عجیب به نظر بیاید که چگونه و چرا قشری از مردم تا این حد تحت تاثیر یک سناریوی داستانی واقع شده اند؛ چه بسا بعضی از ما با ملامتگری این قشر را قضاوت کنیم و وابستگی آنها به یک اثر هنری را اتلاف وقت بدانیم .اما فارغ از تاثیر هیجانی که بعضی از آثار هنری بر مخاطب دارند (که البته هم ناشی از قوت محتوا و گاهی هم ناشی از احساسات مخاطب است)گاندو نه از آن جنبه عمومی که لازمه بسیاری از آثار اکشن است،بلکه از جهات دیگری ویژگی هایی داشت که مخاطب را به خود دلبسته کرده بود و این حد از اثرگذاری بر احساسات او را برجا گذاشت.
👈راز این تشنگی را شاید این طور بشود بیان کرد که طی سالهای اخیر به دلیل خطای محاسباتی مدیران هنری سیما و سینما ،با دور شدن از ذائقه مخاطب، علی رغم سیل انتقادهایی که از جانب مخاطب بسیاری از آثار هنری به راه می افتاد،ولی متولیان و صاحبان آثار هنری گاها بدون توجه به خواست مخاطب، در نوعی از خودرایی بی حساب و کتاب ، جهت گیری اصلی در تولید را به سمت اثار سطحی بعضا سخیف و ملال آور قرار می دادند.
⬅️بنابراین واکنش های هواداران گاندو را نباید صرفا یک برانگیختگی احساسی زودگذر از ناحیه مخاطب تحلیل کرد بلکه این حد از دلبستگی به قصه،شاید ناشی از خلائی است که او در این سالها احساس کرده است ؛ گویی مخاطب از نبود قهرمان های مورد انتظارش بغضی داشته که حالا به این شکل نمایان شده؛آن خلاء،کمبود قهرمان پروری خلاقانه است که طی یکی دو دهه اخیر با تلاش های مغرضانه و یا ناآگاهانه به سمت کم رنگ شدن رفته بود.
✅مخاطب گاندو مجدوب قهرمان هایش است.نه قهرمان هایی که فقط اکشن کار اند و مخاطب را پای حرکات رزمی و بدلکاری هایشان میخ کوب می کنند.نه لزوما قهرمان هایی که آرمان شان رسیدن به عشقی شخصی باشد و گاه هم سر از خیانت در آورند .مخاطب گاندو قهرمانش را گمنام های بی ادعایی می داند که از "منیت " دور شده اما نه انقدر دور که به حد "جانبازهای شعاری" برسند؛اتفاقا او مجذوب قهرمانی است که کمتر شعار می دهد و بیشتر اهل غیرت است.
🔸تعصب مخاطب نسبت به کاراکتر ساده پوش و کم ادعای داستان این حقیقت را به وضوح نشان داد که برای جذب و نفوذ در دل و فکر مخاطب نیازی به ترسیم چهره ای فرازمینی و سوپرمن نیست؛نیازی به لوکیشن های پر زرق و برق و لوکس و گریم های چشم گیر نیست. انتظار مخاطب با به تصویر کشیدن مردی ساده ،بدون کمترین امتیاز ظاهری و جسمی اما مصمم و پر اراده هم برآورده می شود.گاندو نه فقط به جهت افشاگری هایش محبوب شد که به جهت چینش هنری حوادثش ،دل مخاطب را بدست آورد.
🔹هر چند با نگاه منصفانه باید گفت برخی از سکانس ها جزء حواشی زائد فیلم محسوب می شدند و به لحاظ اثرگذاری تربیتی آن هم بر مخاطبی که احیانا از سنین مختلف پای آن می نشست چه بسا نیاز به ملاحظه بیشتری داشت؛خصوصا سکانس ها و دیالوگ هایی که حاکی از روابط غیرمتعارف دو جاسوس خارجی بود؛یا نوع پوشش کاراکتر شارلوت که پرداختن به آن شکل شاید نیازی نبود و با در نظر گرفتن حرمت مخاطب ذره ای از اثرگذاری ارزشمند این تولید هنری کم نمی شد.
⬅️امیدواریم این گزارشات و بازخورد مطلوبی که مدیران سیما از مردم دریافت کردند آنها را بر میدان دادن به فیلم نامه های قهرمان پرور ملی بیشتر ترغیب کند ،چرا که حرکت در این مسیر ،حرکتی مطلوب و خلاف آن تلاشی است که سالها توسط متولیان ضدفرهنگی بعضا دولتی برای دور کردن مخاطب از هویت اصیل ایرانی اش انجام شده بود.
✍ره جو
#گاندو
#قهرمان
#هنر_قهرمان_پرور
فتح قلم
@fatheGhalam