آب که سربالا رود قورباغه هم ابوعطا می خواند.
یک سلبریتی که خیال کرده واقعا مرجع و الگوی فکری است هنجارشکنی کرده و از یک گناه و فساد اخلاقی شنیع در پیجش حمایت کرده.
بعضی از اینها مار خوردند و افعی شدند.بهترین زمان برای مطرح کردن ایده های اهریمنی شان ایام انتخاباته.می دونند که اگر کسی با اینها برخورد کنه بهترین فضا برای دوقطبی کردن فراهم میشه.دوقطبی آزادی و خفقان.
اگر هم کسی برخورد نکنه خاکریز های انقلاب یکی پس از دیگری فتح میشه.نزدیک هر انتخابات سقف خواسته هاشون رو میبرن بالاتر و از این فضا برای تنفس استفاده می کنن.انقدر میگن و میگن تا این گفتمان بشه و بعد از انتخابات در صورت پیروزی نامزدشون این مطالبه را به کرسی می نشانند.تا دیروز میگفتن زنها باید بی حجاب باشن و واقعا هم تونستن توی این ۸سال عملیاتیش کنن.حالا سقف را بالاتر بردن.
جدی گرفتن دستیارهای شیطان ذهن مردم را از مسئله اصلی دور می کنه. دوقطبی فرهنگی خواسته اینهاست.
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
رییسی و کلی شبهه دِمُدِه
شبهات قبلی دمده بودند دیگر دست به دامن شبهات جدید شدند.
رییسی رییس قوه قضاییه است و خودش محل رسیدگی به شکایات انتخاباتی است چطور نامزد انتخابات به شکایات رسیدگی کند؟یا گفتند سه تا از حقوق دانهای شورای نگهبان منصوب او هستند در حالیکه آنها باید صلاحیت او را تایید کنند.
این شد شبهه؛
اولا چطور می شود یکی خودش محل رسیدگی به شکایات باشد در حالیکه نامزد است؟
همانطور که می شود یکی متولی و مجری انتخابات باشد(وزیر کشور) و در عین حال نزدیکترین فرد به نامزد ریاست جمهوری(اقای لاریجانی) هم باشد؟
⬅️توضیح اینکه رییس نهادی که مجری انتخابات است آقای رحمانی فضلی است و سوابق فکری وعملی او کاملا گویای قرابت بسیار زیادی او با اقای لاریجانی است به گونه ای که گفته می شود پیش شرط حمایت لاریجانی از کابینه روحانی پذیرش وزارت رحمانی فضلی از سوی روحانی بوده ؛ و یا در بین سیاسی ها شایع است که انقدر که به او نزدیک است شاید به روحانی نزدیک نباشد.پس اگر حرف از تعارض منافع باشد که خرده گیری به متولی برگزاری انتخابات خیلی بیشتر رواست.خصوصا که شواهدی بر تقویت آن وجود دارد.از جمله سابقه وزیر کشور در انتخابات قبل ریاست جمهوری که منجر به بروز تخلفات کوچک و درشت از جمله عدم ارائه برگ تعرفه آرا و بستن دربهای شعب رای در بعضی از شهرها از جمله مشهد شده بود؛به علاوه این روزها عملکرد وزیر کشور در رابطه با پخش تیزر ثبت نام آقای لاریجانی انتقادات زیادی را از او در پی داشت .انتقاداتی مبنی بر تبعیض و در اختیار گذاشتن ساختمان وزارت کشور به یک نامزد خاص؛ که برای منتقدین این سوال مطرح بود که آیا وزارت کشور این فرصت را در اختیار سایر نامزدها هم قرار داده است؟
این انتقادها متوجه نامزدی اقای جهانگیری هم هست.و این شواهد می تواند عاملی بر رد اصل بی طرفی و تعارض منافع از سوی حامیان آقای لاریجانی و جهانگیری باشد.
🔸سوم برادر آقای لاریجانی از فقهای محترم شورای نگهبان و از احراز کنندگان صلاحیت نامزدها هستند ؛ آیا اگر ایشان به احراز صلاحیت برادرش رای مثبت دهد منتقدین حق دارند این عملکرد را ناقض اصل بی طرفی و مبتنی بر تعارض منافع بدانند؟به علاوه خود اقای علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت هستند و با توجه به نفوذ و حضور اعضای خانواده ایشان در نهادهای مختلف زمینه احراز صلاحیت ایشان بسیار فراهم است.در این رابطه هم آیا طرح سوال گذشته صحیح است یا خیر؟
🔹چهارم اینکه وظیفه نظارت بر حسن اجرای انتخابات به عهده شورای نگهبان است نه قوه قضاییه.بله قوه قضاییه اگر شکایتی را دریافت کند آن را به قضات ارجاع می دهد و وظیفه بررسی پرونده نه به عهده شخص رییس قضا بلکه به عهده قضات دیگر است.
🔸پنجم . روحیه عدالت خواهی و ضدفساد آقای رییسی مورد تاکید همگان است.حتی دشمنان و مخالفان ایشان؛ و از قضا آنچه باعث شده جیغ های بنفش علیه نامزدی ایشان بلند شود دقیقا همین روحیه ضد فساد و ضدتبعیض ایشان است.وی برای حفظ عدالت در تبلیغات وجلوگیری از تبعیض حتی فراتر از قانون در جایی که پخش تصویرشان به عنوان رییس قوه قضاییه مانعی ندارد هم توصیه ای به پخش تصاویرشان نداشتند؛ تا همه نامزدها در این زمینه با هم برابر باشند.
🔹زرد نویس ها چه کسی را متهم به تبعیض و سواستفاده از قدرت می کنند ؟در حالیکه رییس جمهور در قامت اصلی ترین حامی لاریجانی و جهانگیری هر روز از تریبون یکطرفه هیات دولت در دفاع از آرمان جریان منسوب به اعتدالی ها (لاریجانی) وجهانگیری سنگ تمام می گذارد و از امکانات به نفع ایده ها و شعارهای آنها حداکثر استفاده را می برد. در مورد سه عضو حقوقدان شورای نگهبان هم باید گفته شوداولا با رای سه نفر هیچ گونه احراز صلاحیتی رخ نمی دهد و برای احراز صلاحیت به کسب ۷رای از اعضای شورای نگهبان نیاز است و البته همه اعضا آزادی کامل در ابراز رای خود دارند. دوم اینکه مگر در پرونده و عملکرد آقای رییسی کدام نقطه ی تاریک یا خط سیاهی وجود دارد که مانع احراز صلاحیت ایشان بشود؟برای کسی که عملکردش در دستگاه قضا حاکی از تلاش او در تحقق حداکثری قانون بوده و تیغ تیز عدالت گستری اش بارها قانون شکنان را آزرده چه باک ؟ با چنین پرونده سفیدی مگر تفاوتی دارد مرجع احراز کننده چه کسی باشد؟ ایشان نه تنها سوء پیشینه ای ندارد بلکه حتی شاهد و شبهه ای بر تخلفشان از قوانین وجود ندارد.کسی که در طول سالهای خدمت هرگز از بیت المال حتی به اندازه ک منزل سازمانی یا وام مشروع هم بهره نبرده چرا در احراز صلاحیتش تردید باشد؟ مگر اینکه شبهه کننده غرضی دیگر داشته باشد که البته با توجه به سیلی هایی که قدرت طلبان و اهل فساد از عدالت ایشان خورده اند این تردیدافکنی های زنجیره ای کاملا طبیعی است.
روشنگری کنیم.
#انتخابات
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهان_آرا
🔺آقا تهرانی: شورای نگهبان حد و سقفی برای تایید صلاحیتها دارد، مردم باید بهترین را انتخاب کنند
👈 حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی برنامه شنبه شب جهان آرا گفته است: شورای نگهبان در احراز صلاحیتها، یک حد و یک سقف دارد و این مردم هستند که باید بهترین انتخاب را داشته باشند و در این زمینه علاوه بر اصل حضور، باید تحقیق کنند و اصلح را برگزینند.
او همچنین تصریح کرد که انتخاب 8 سال پیش نشان داد بعضیها فقط وعده میدهند و نگاهشان به بیرون است.
#مرتضی_آقاتهرانی
@aghatehranii
@fatheghalam
مثل دولت فعلی یا نه ؟
رییس دولت از تریبون مجانی هیات دولت و جهت دوپینگ نامزدهای هم فکرش گفته : (امروز نامزدها باید مشخص کنند موافق فیلترینگ اند یا مخالف آن.موافق تعامل با دنیا هستند یا مخالف آن؟)
هنوز هم گرد وغبار انتخابات ۹۶ توی ریه ی بعضی ها مانده؛ لابد این جوری ناکارامدی طیف متبوعشان را لاپوشانی می کنند.
نه جناب؛
دوقطبی اصلی این ها نیست.
بلکه نامزدها امروز باید مشخص کنند مثل دولت فعلی با منتقدین خود چکشی و دادگاهی برخورد خواهند کرد یا نه؟ مشخص کنند آیا مثل دولت فعلی مدام از روزنامه نگاران بخاطر نقد شکایت می کنند یا نه؟
چه وزرایی انتخاب می کنند؟مثل دولت فعلی از میان آنان که آگاهی جامعه را مرگ خودشان می دانند و زیر میکروفون خبرنگار می زنند و خبرنگار را بی عقل توصیف می کنند یا نه؟
نامزدها بگویند مثل دولت فعلی مانع ازدواج جوانها هستند یا خیر؟
بگویند مثل دولت فعلی طرفدار ارز جهانگیری و رانتهای چندهزار میلیاردی و سقوط ارزش بورس اند یا نه؟
تکلیف شان را روشن کنند که آخرش
*مثل دولت روحانی اند یا نه؟*
🔹فتح قلم🔹
لینک عضویت⬇️
@fatheghalam
🔰 لوح | همبستگی صادقانه
🔻 دنیای اسلام یکسره در برابر قضیهی فلسطین، مسئول و دارای تکلیف دینی است. دولتهای مسلمان باید در پشتیبانی از ملت فلسطین صادقانه وارد میدان شوند، چه در تقویت نظامی، چه در پشتیبانی مالی و چه در بازسازی زیرساختها و ویرانیها در غزه.
🔺️ بخشی از پیام رهبر انقلاب به ملت فلسطین در پی پیروزی مقاومت در جنگ دوازده روزه بر رژیم صهیونیستی. ۱۴۰۰/۲/۳۱
📝 متن پیام را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=47867
📚 صحبت کردن پشت سر نامزدها
💠 سوال: در ایام #انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، می بایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ جواب: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
#احکام_انتخابات #غیبت
🆔 @leader_ahkam
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت آقای روحانی در یادداشتی در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه شرق که با عنوان "هوای تازه" منتشر شد، با بیان مقولاتی پیرامون روابط بینالمللی نوشته است:
"راستش هر چقدر که فکر میکنم، روابط بینالملل حکم هوای تازه دارد برای کشورها. ما میخواهیم زندگی کنیم و برای زندگیکردن به هوای تازه نیاز داریم! "[۳]
*باید برای مخاطبان جالب باشد که "هوای تازه" شعار انتخاباتی آقای لاریجانی در ایام انتخابات سال ۸۴ بود.
فلذاست که به نظر میرسد شاهد یک رپورتاژ تبلیغاتی برای ایشان از جانب وزیر ارتباطات آقای روحانی در روزنامه شرق هستیم.
رپورتاژی که البته به لحاظ سیاسی یک نوع اعلام آمادگی وزیر جوان برای حضور در کابینه احتمالی دکتر لاریجانی هم محسوب میشود.
منبع : مشرق
@fatheghalam
این ادبیات خودبزرگ پندارانه و پر از طعنه و انگ سابقه دار است.
الفاظی از جنس بروید به جهنم و به درک و بی عقل و بی شناسنامه و بی سواد.
اینها نیامده منتقدین را با بددهنی منکوب می کنند وای به روزی که قدرت بیشتری را قبضه کنند.
#انتخابات
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
#برجام
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
زیر درخت آلبالو گم شده؛
کمک آشپز آش برجام ونامزد ریاست جمهوری در کلاب هاوس گفته : برجام کار درستی بود.
البته او نگفته منظورش کدام برجام است ؟
❗️آن که رییس بانک مرکزی خودشان ،دستاوردش برای ایران را تقریبا هیچ دانسته بود؟
almost nothing
❕یا برجامی که سایه جنگ را دور نکرد؟ (ترور بزرگترین سردار مقاومت و عمود امنیت کشور و ترور دانشمند و مدیر برجسته ی هسته ای کشور)
❗️یا برجامی که مانع وضع تحریم های فلج کننده کاتسا نشد؟
یا برجامی که گزارش لحظه به لحظه آن به اذعان طرف مقابل دست رژیم گرگ صفت اسراییل بود؟(لابد بین منافع ما و اسراییل سنخیتی بوده😳)
❕شاید هم منظور جنابشان برجامی است که آب خوردن مردم به آن گره خورد ولی نان خوردن مردم را هم برید؟چطور؟⁉️
👈دولت به امید اینکه روزی ، ساعتی، ثانیه ای شهاب سنگی از کنار زمین رد شود و به کله شیطانی آمریکا بخورد و از خوی اهریمنی اش دست بردارد،دست روی دست گذاشت وبه پنجره برجام زل زد.کشور را نیمه تعطیل کرد و روزگار مردم را هم سیاه.
🔸بعید است رییس سابق مجلس مرادشان از درست بودن برجام این یکی باشد.
✅مرادشان برجام زیر درخت آلبالوست که شوربختانه گم شده.
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
کدام دولت جوان ؟
عبارت دولت جوان حزب الهی کلیدواژه پرتکرار یکی دو سال اخیر است.عبارتی کوتاه که اولین بار از زبان مقام معظم رهبری در دیدار با جوانان مطرح شد.
اما مقصود رهبری از دولت جوان حزب الهی چه بود؟
در این یادداشت به خوانش دوباره پیام رهبری از زبان گوینده معزز می پردازیم.
❇️تبیین شاخص *جوان *در عبارت دولت جوان حزب الهی از دیدگاه مقام معظم رهبری
"من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛ نه، دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛ منظور این است. بعضیها تا سنین بالا هم به یک معنا جوانند؛ حالا همین شهید عزیزی که شما از او اسم بردید -شهید سلیمانی، و بنده شب و روز به یاد او هستم- شصت و چند سال سنّش بود، ایشان که خیلی جوان نبود؛ اگر دَه سال دیگر هم زنده میماند و بنده زنده میماندم و بنا بود که من مشخّص بکنم، او را در همین جا نگه میداشتم، یعنی کنار نمیگذاشتم او را که جوان هم نبود. بنابراین بعضی اوقات افرادی که در سنین جوانی هم نیستند، کارهای جوانانهی خوبی را میتوانند انجام بدهند. به هر حال به نظر من علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از راههای دشوار عبور بدهد.» ۹۹/۰۲/۲۸"))))
✅همچنانکه از کلام ایشان پیداست مراد از جوان بودن دولت حزب الهی اولا جوان بودن شخص رییس جمهور یا وزرا نیست .همچنانکه کلام دیگر ایشان که اخیرا ایراد فرمودند نیز موید این دیدگاه است👇
در دیدار رمضانی با جوانان
🔸" ما گفتیم دولت جوان انقلابی، بعضی تصور کردند که یک دولتی که یکدست باید مثلاً بین سی و سیوپنج سال باشند، این نیست قضیه. حضور جوانها چیز لازمی است اما معنایش این نیست که مجربین و کارآزمودگان و دنیادیدگان در کنار جوانها نباشند.
🔹 شرط اساسی در همهی اینها، چه آن جوان، چه آن کس که به میانسالی یا کهنسالی رسیده، این است که ایمان و انگیزهی صادقانه و انقلابی در آنها وجود داشته باشد که به نظر من یک دولت جوان انقلابی میتواند جامع همهی اینها باشد."
و ثانیا جوان طبق تبیین مقام معظم رهبری عنصر سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛واین نیروی مومن فعال و مجربی که در سن پنجاه یا شصت سالگی باشد را هم در برمی گیرد.
✅هم چنین ایشان در تبیین جدیدی از تعبیر دولت معتقد به جوانان استفاده کردند که گویای تاکید ایشان بر این مطلب است که سن شناسنامه ای یا تقویمی مراد ایشان نیست👇
"برخی تصور کردند که منظور از دولت جوان انقلابی دولتی است که همه اعضای آن در رده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال باشند درحالیکه این به معنای نادیده گرفتن صاحبان تجربه و کار آزمودگان و دنیادیدگان نیست."
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: به نظر من استفاده از جوانان مومن و انقلابی در بخشهای مختلف مدیریتی امکانپذیر است به شرط آنکه دولتی سرکار بیاید که مسوولان بالای آن، اطمینان و اعتقاد به جوانان داشته باشند، همانگونه که امام به جوانان اعتقاد داشت و کار را جلو برد".
⬅️در این فرمایش نیز از کلیدواژه اعتاقا به جوانان بهره بردند نه دولت جوان که شاید تبیین دقیق عبارت دولت جوان حزب الهی باشد.عبارت پایانی که از رهبری امام خمینی یاد کردند بر این که منظور ایشان از دولت جوان حزب الهی دولت معتقد به جوانان و فعال و سرپاست صحه می گذارد.
چرا که به لحاظ تقویمی هرگز حضرت امام خمینی جوان نبودند اما تشبیه دولت جوان حزب الهی به استفاده ایشان از نیروهای جوان و فعال فقط در صورتی صحیح است که منظور مدیری معتقد به جوانان باشد.
✍ره جو
🔹فتح قلم🔹
@fatheghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶مثل بعضی از نامزدهای ریاست جمهوری
بعضی ها خودشان را به آب و آتش می زنند و همه ظرفیت ها را خرج می کنند تا فضا را رادیکال کنند ؛که از فضای احساسی ،با تخریب و تهمت بالا روند.ولی آدم های بزرگ قدر خودشان را می دانند و با هر کسی دهان به دهان نمی شوند.
🔶امام علی علیه السلام:
رَحِمَ اللَّهُ امْرَأً عَرَفَ قَدْرَهُ وَ لَمْ يَتَعَدَّ طَوْرَه
@fatheGhalam