گوشت خرگوش
برخی خوردن گوشت خرگوش را حلال و برخی دیگر مکروه می دانند، عده ای نیز سمت راست آن را حلال و سمت چپ را حرام می دانند.
در حالی که خوردن گوشت خرگوش مطلقاً حرام است.
توضیح المسائل امام ج 2، ص601
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
جلوه های اذیت و آزار
شکی نیست که آزار دیگران گناه است اما این عمل ناپسند نمونه های گوناگونی دارد که بسیاری بدان توجه ندارند مانند:
بلند کردن صدای رادیو و تلویزیون، مزاحمت تلفنی، سیگار کشیدن در فضای بسته، روشن کردن موتور و ابزاری که صدای بلند دارد، تحریک حساسیت دیگران به قصد اذیت یا زخم زبان و...
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
🔷 #آسیب_های_تک_فرزندی👪
1. ناهمگونی با آموزههای دینی
از آموزههای دینی استفاده میشود که داشتن فرزند، آثار متعددی دارد؛ از جمله موجب
#اقتدار_والدین میشود؛ چنانکه روایات و سبک زندگی ایرانی نشان میدهد که فرزند، بازوی توانایِ والدین در شرایط سخت زندگی است. امام رضا7 فرمود: «... تَوْفِیرِ الْوَلَدِ لِنَوَائِبِ الدَّهْرِ وَ حَوَادِثِ الْأُمُور: [از برکات ازدواج] اندوختن فرزند برای (رویارویی با) سختیهای روزگار است».
روزی امام حسن عسکری علیه السلام به یکی از یاران خود فرمود: «آیا فرزند داری؟ عرض کرد: خیر! امام دربارۀ او دعا فرمود: «اللَّهُمَ ارْزُقْهُ وَلَداً یَکُونُ لَهُ عَضُداً فَنِعْمَ الْعَضُد: خدایا! به او فرزندی روزی کن که بازوی توانایی برای وی باشد؛ چراکه فرزند، چه خوب بازویی است!». قرآن نیز داشتن مال و فرزند را نشانة اقتدار میداند: «ثُمَّ رَدَدْنا لَکُمُ الْکَرَّةَ عَلَیْهِمْ وَ أَمْدَدْناکُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنینَ وَ جَعَلْناکُمْ أَکْثَرَ نَفیرا: سپس شما را دولت باز گردانیم و بر آنها پیروزى دهیم و شما را به مالها و فرزندان یارى کنیم، و بر شمارتان بیفزاییم».
بنابراین، یکی از پایههای اصلی قدرتمندی والدین، فرزند است. طبیعی است که اگر تعداد فرزندان بیشتر باشد، والدین قدرتمندتر خواهند بود. از سوی دیگر، ایستادگی جامعۀ اسلامی در برابر تجاوز استکباری، به گوهر ایمان و عمل جوانان فداکار وابسته است؛ از این رو، ائمۀ اطهار: پیروان خود را به ازدیاد نسل تشویق کردهاند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «فرزند بخواهید و آن را طلب کنید؛ چراکه فرزند، مایۀ روشنی چشم و شادی قلب والدین است».
جان رایان، کاتولیک سرشناس آمریکایی، نیز از زنان میخواست فرزندان زیادی داشته باشند؛ زیرا «تأمین خانوادههای بزرگ به انواعی از نظم نیاز دارد که حاصلش زندگیهای موفق است». خود وی خانوادهای یازده نفره داشت. به باور او «کارشناسانی که به کنترل موالید معتقدند، به رشد متعادل جامعه و ادامه حیات آن فکر نکردهاند».
http://eitaa.com/joinchat/3575775262C48b4ac68a3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ اکثر کسانی که به دوزخ میروند، به خاطر نفهمیدن این حقیقت است!
👈🏻 این رو به فرزندتون یاد بدید.
#استوری
@Panahian_ir
🔴 راه نجات در آخرالزمان (۲)
🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند:
🌕 زماني ميرسد که امام هدايتگر ونشانه آشکاري نباشد ازحيرت و سرگرداني آن دوره کسي نجات پيدا نميکند مگر کسي که به خواندن دعاي غريق مداومت کند:
🌺 یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ
📚 کمال الدین جلد ۲ ص ۳۵۱
🔷#آیه_تبلیغ_غدیر
《يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ وَ اللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرِينَ》
《اى پيامبر! آنچه را از سوى پروردگارت به تو نازل شده است (در مورد ولايت و جانشينى حضرت على) اعلام كن واگر چنين نكنى، رسالت الهى را نرساندهاى و (بدان كه) خداوند تو را از (شرّ) مردم (و كسانى كه تحمّل شنيدن اين پيام مهم را ندارند) حفظ مىكند. همانا خداوند گروه كافران را هدايت نمىكند.》۶۷،مائده
🔸تدبر می کنیم👇
بنابر بر روایات متواتر شیعه و سنی،این آیه پیش از واقعه ی غدیر خم نازل شده است.مضمون آیه گواه بر اهمیت موضوعی است که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مامور به ابلاغ آن شده است.زیرا کوتاهی در ابلاغ آن را مساوی با بی ثمر بودن کل تبلیغ می داند.می دانیم که در سال پایانی حیات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عمده ی احکام و معارف دینی ولو اجمالا بیان شده بود و حکمی به این اهمیت وجود نداشت که اصل تبلیغ آن حضرت را به خطر بیندازد.هم چنین،از پایان آیه فهمیده می شود حکم مزبور،مربوط به مسائل سیاسی و حکومتی است.زیرا کافران شدیدا با آن مخالف بودند.با همه ی این توضیحات روشن می شود موضوعی که در آیه تبلیغ،پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مامور به ابلاغ آن شده است،امامت و جانشینی حضرت علی علیه السلام پس از وی می باشد.
⭐️امام باقر عليه السلام فرمودند: «بُنى الاسلام على خمس على الصلاة و الزّكاة و الصوم و الحج و الولاية و لم يناد بشىء كما نودى بالو لاية فاخذ النّاس بارباع و تركوا هذه»، اسلام بر پنج چيز استوار است: بر نماز، زكات، روزه، زكات و ولايت اهلبيت و چيزى به اندازهى ولايت مورد توجّه نبود، امّا مردم چهارتاى آن را پذيرفتند و ولايت را ترك كردند!
امام رضا عليه السلام فرمود: بعد از نزول اين آيه كه خداوند ضامن حفظ رسول اكرم صلى الله عليه و آله شد، «وَ اللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ» پيامبر هر نوع تقيّه را از خود دور كرد.⭐️
http://eitaa.com/joinchat/3575775262C48b4ac68a3
🔶 پیام های قرآنی👇
1- نوع خطاب، بايد با نوع هدف، هماهنگ باشد. چون هدف، رسالت و پيام رسانى است، خطاب هم «يا أَيُّهَا الرَّسُولُ» است.
2- انتخاب رهبر اسلامى (امام معصوم) بايد از سوى خداوند باشد. «بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ»
3- گاهى ابلاغ پيام الهى بايد در حضور مردم و در مراسم عمومى و با بيعتگرفتن
4- احكام و پيامهاى الهى، همه در يك سطح نيست. گاهى كتمان يك حقيقت، با كتمان تمام حقايق برابر است. «وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ»
5- اگر رهبرى صحيح نباشد، مكتب نابود و امّت گمراه مىشود. «فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ»
6- ركن اصلى اسلام، امامت و حكومت است. «وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ»
7- انكار ولايت، نوعى كفر است. «إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرِينَ»
8- عنصر زمان و مكان، دو اصل مهم در تبليغ است. (با توجّه به اينكه اين آيه در هجدهم ذىالحجّه و در محل جدا شدن كاروانهاى حج نازل شد)
پيامبر نسبت به نرساندن يك پيام مهم تهديد شده كه اگر نگويد، همهى زحماتش به هدر مىرود.
http://eitaa.com/joinchat/3575775262C48b4ac68a3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸از عرش خدا
🎊بانگ منادی آمد
🌸یعنی که
🎊 زمان عیش
🌸وشادی آمد
🎊نور دل حضرت جواد
🌸آمده است
🎊میلاد امام دهم
🌸هادی (ع) برهمه
🎊عاشقانش مبارک باد
#گیف