مرحوم علامهی بزرگوار حضرت آیت الله حسنزادهی آملی (رضوان الله علیه) میفرمودند:
"استاد گرانقدر ما حضرت آیت الله غروی آملی (رضوان الله علیه) میفرمودند: از سلطهی اجانب، کار دینداری به جایی رسیده بود که من بعضی از روزها با لباس روحانی در خیابانها و بازار آمل به این قصد عبور میکردم که مردم مرا ببینند، و دین و دینداری را فراموش نکنند، و مبدا و معاد از یادشان نرود."
✴️@fegh_osoul_rafiee
✅ برنامهی منبر حقیر:
⚫ دههی اول محرّم:
🏴 ساعت ۲۱: بلوار ابوطالب-ابوطالب ۷۴
🏴 ظهر تاسوعا و عاشورا (بعد از نماز عصر): بلوار پیروزی-کوثر جنوبی-مسجد صاحب الزمان (عج)
⚫ دههی دوم محرّم:
🏴 بعد از نماز عشاء: بلوار پیروزی-کوثر جنوبی-مسجد صاحب الزمان (عج)
🏴 ساعت ٢١: بلوار سرافزاران-پایداری۷-قائمی۱۵-پ۱۰۳
✴️@fegh_osoul_rafiee
شب هفتم محرم۱۴۰۳-رفیعی.mp3
9.04M
🎤 رفیعی
📚 ولایت الهی و امامت حسینی
⚫ شب هفتم محرّم
📅 ۲۲ تیر ۱۴۰۳
✴️@fegh_osoul_rafiee
⚫ مورّخ بزرگ علی بن حسین مسعودی (م۳۴۶) در تاریخ خود مُرُوجُ الذَّهَب و مَعَادِنُ الجَوهَر (ج۳/ص۶۱) مینویسد:
"فلمّا كثُرت العساكرُ على الحُسين أيْقَنَ أنه لا محيصَ له، فقال: *الّلهُمَّ احْكُمْ بَيْنَنَا و بَيْنَ قَومٍ دَعَونَا ليَنْصُرُونا ثُمَّ هُم يقْتُلونَنَا*؛ فلم يَزل يُقاتِل حتّى قُتِل رضوان الله عليه، و كان الذي تَولَّى قتْلَه رجُلٌ (رجُلاً) من مِذحَج، و احْتزَّ رأسَه، و انطَلَقَ به إلى ابن زياد."
✴️@fegh_osoul_rafiee
حضرت آیت الله العظمی بهجت (رضوان الله علیه) در مورد شور و اشتیاق به تحصیل میفرمودند:
"به طلّاب توصیه میشود که از آب و هوای خوب و سالم قدردانی کنند، و در اشتغال به تحصیل همّت و اهتمام داشته باشند.
در زمانِ ما طلّاب در هوای گرمِ نجف... -که بسیار گرم بود و تعطیلی کم داشت و فقط ایام فاطمیّه تعطیل میشد- با چه شور و اشتیاقی مشغول تحصیل بودند و تعطیلات تابستانی رسم نبود!
اشتغال به تحصیل در آن گرمای سوزان و با نبود امکانات و وسایل برقیِ خنککنندهی هوا و آب -نظیر یخچال و پنکه و کولر و...- از کرامات بود."
(در محضر بهجت؛ ج۲/ص۱۵۸)
✴️@fegh_osoul_rafiee
برای فاصلهنگرفتن از حال و هوای درس و بحث، هر روز -غیر از بارگذاری یک پیام عاشورایی- یک پیام طلبگی هم تقدیم نگاه دوستان میشود.
عزاداریهای همه قبول حقّ!
شب هشتم محرم١۴۰۳-رفیعی.mp3
8.31M
🎤 رفیعی
📚 ولایت الهی و امامت حسینی
⚫ شب هشتم محرّم
📅 ۲۳ تیر ۱۴۰۳
✴️@fegh_osoul_rafiee
⚫ محمد بن جریر طبری (م۳۱۰) در تاریخ خود تاریخ الملوک و الأمم (ج٣/ص۳۲۸) مینویسد:
"فلما رَءَا أصحابُ الحُسين أنهم (أي أصحاب عمر بن سعد) قد كُثِروا و أنهم لا يقدِرون على أن يَمنَعوا حُسيناً و لا أنفسَهم تنافَسُوا في أن يُقتَلوا بين يديه، فجاءه عبدُالله و عبدُالرحمن ابنا عَزْرة الغِفاريّان، فقالا: يا أباعبدالله! عليك السّلام! حازَنا العدوُّ إليك ، فأحْبَبْنا أن نُقتَلَ بين يديك نمنعك و ندفع عنك.
قال: مرحباً بكما! اُدْنُوا منّي، فدَنَوا منه فجَعَلا يُقاتِلان قريباً منه."
✴️@fegh_osoul_rafiee
شهید آیت الله شیخ فضل الله محلّاتی (رضوان الله علیه) در مورد برنامهی تابستانهای مرحوم امام خمینی (رضوان الله علیه) نقل میکند:
"امام مقیّد بودند درسشان را مطالعه کنند [و] بنویسند، و برنامهی منظّمی در درس و بحثشان داشتند؛ هرگز عمرشان را به بطالت نگذراندند.
تابستان که میشد تمام درسهایشان را مینوشتند؛ هر روز مینوشتند؛ مثلاً کتاب وسیلة النجاة مرحوم سيد ابوالحسن اصفهانی (رضوان الله علیه) را ایشان در همان تابستانها در محلّات حاشیه کردند."
(پا به پای آفتاب/ج۶/ص۹)
✴️@fegh_osoul_rafiee
شب نهم محرم ١۴۰۳-رفیعی.mp3
8.46M
🎤 رفیعی
📚 ولایت الهی و امامت حسینی
⚫ شب تاسوعای حسینی
📅 ۲۴ تیر ۱۴۰۳
✴️@fegh_osoul_rafiee
⚫ ابن أثير جزری (م۶۳۰) در الکامل في التاريخ (ج٣/ص۴۳۰) مینویسد:
"و اشتدّ عطشُ الحُسين، فدَنَا من الفُرات ليَشرب، فرَمَاه حُصَين بن نُمَير بسهْمٍ، فوَقَع في فَمِه، فجعَلَ يَلتقي الدّمَ بيده و رَمَى به إلى السّماء، ثم حَمِد الله و أثْنَى عليه، ثم قال: *اللّهم أشْكُو إلَيك مَا يُصْنَعُ بِابْنِ بِنْتِ نَبِيِّك*."
✴️@fegh_osoul_rafiee
مجتهد و فیلسوف اندیشمند، استاد دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی از استادش امام خمینی (رضوان الله علیه) نقل میکند که روزی در درس میفرمودند:
"کسی که واردِ [درسِ] اجتهاد شده -هر چند که هنوز به درجهی اجتهاد نرسیده- ولی حقّ ندارد قناعت کند و بگوید: 'تقلید میکنم'؛ این شخص باید از شب تا به صبح مطالعه کند و بکوشد تا حکم خدا را خودش استنباط کند."
✴️@fegh_osoul_rafiee