🔶🔸فلوچارت تبیینی روششناسی فقه نظام استاد عبدالحسین خسروپناه؛ طرح شده در اولین جلسه از دوره فقه رسانه،ارتباطات و فضای مجازی مؤسسه فتوح اندیشه
@feghherasane
دوستان محترمی که امروز بهصورت حضوری و وبیناری، در جلسه استاد خسرو پناه شرکت داشتند، هرچه سریعتر تقریر خود را به آیدی @moghavem_1998 ارسال نمایند. با تشکر.
💥تمدید شد: بهعلت تقاضای بالای متقاضیان مهلت ثبت نام دوره فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی تا تاریخ ۲۸ خرداد تمدید شد.
🔅برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره به پستهای قبل مراجعه کنید👆👆
⭕️ظرفیت ثبت نام مجدد محدود است و واولویت با عزیزای است که زودتر ثبتنام کنند.
@feghherasane
نظرسنجی مجازی.docx
68.5K
💢توجه: فرم نظر سنجی مجازی.
🔸دوستانی که حضورشان در کلاس مجازی استاد خسرو پناه ثبت شده است، لطفاً فرم نظرسنجی را تکمیل کرده و برای شناسه مدیر ارسال کنند.
🔗شناسه مدیر: @moghavem_1998
@feghherasane
تبیین اهمیت فقه رسانه.mp3
11.07M
🔰 تبیین اهمیت و ضرورت دوره «فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی» توسط جناب آقای رستمی از محققان فقه رسانه و فضای مجازی (1)
@IdentityOfUprising
@feghherasane
🎙اطلاعیه:
👈قابل توجه شرکت کنندگان در دوره فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی.
👈پرداخت ودیعه دوره با ارسال مبلغ صدهزار تومان به شماره کارت:👇🏻
⏺انصار بنام محسن پرنیان:
💳6273-8111-0266-4858
❗️حتما تصویر رسید را به شناسه مدیر کانال ارسال بفرمائید. تشکر.
🆔 (@moghavem_1998 )
@feghherasane
1.افتتاحیه.روش شناسی فقه نظام ولایی.pdf
1.14M
🔰 #تقریرات_دوره: جلسه استاد خسروپناه
✅ افتتاحیه | روششناسی فقه نظام ولایی
👤 استاد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین #خسروپناه (همراه با توضیحات مسئولین دوره در افتتاحیه و متن پرسش و پاسخها از استاد)
📆 پنجشنبه ۲۲ خرداد ۹۹ ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۵۰
🖋 مقرر: محمّدمهدی غفوری از حوزه علمیه یزد
👈 همانطور که در جلسه خدمت عزیزان دوره مطرح شد، بهترین تقریرهای دوستان برای استفاده دیگران در کانال قرار داده خواهد شد. اولین تقریر کامل از بیانات استاد خسروپناه، که از آقای محمد مهدی غفوری از دوستان حوزه علمیه یزد که بهصورت مجازی در دوره شرکت کرده بودند، برای ادمین ارسال شده است، تقدیم میگردد.
👌 امیدواریم سایر دوستان نیز، برای استفاده بیشتر، تقریرات خود را بفرستند. البته الزاماً از نظر مسئولین دوره، لازم نیست که همه دوستان بصورت مفصل تقریر بنویسند، گرچه اختیار با دوستان شرکتکننده است؛ ولی لازم است که هر فرد،طوری مطالب را تقریر/ تلخیص/ ثبت/ نموداری نماید که استدراک خوبی از مباحث اساتید کسب شود. هدف اساسی دوره همین است.
♦️ضمناً مشکلی نیست که سایر دوستان، با استفاده از تقریرهای بقیه شرکت کنندگان، تقریر خود را ثبت کنند؛ چرا که ممکن است مراکز سه گانه برگزارکننده دوره اجازه بارگذاری نوارصوتی دوره را تا انتشار رسمی کل دوره، ندهند؛ لذا مدیران برگزار کننده دوره، تقریرهای کاملتر و بهتر دوستان و اینفوگرافیهای دوستان از مباحث طرح شده در دوره را درکانال بارگذاری خواهند کرد. ضمناً به بهترین تقریرها در پایان دوره، جوایزی تعلق خواهد گرفت. با تشکر از دوستان شرکتکننده. مدیر دوره.
@feghherasane
👈 الحمدلله به همت محققان گروه فقه رسانه مؤسسه فتوح اندیشه، صوت استاد خسروپناه که در جلسه افتتاحیه دوره قول تأمین و انتشارش در کانال داده شده بود، یافته شد و بدین وسیله در خدمت شما عزیزان قرار میگیرد:
💥 صوت تدریس 21 جلسهای «فقه نظام ولایی» استاد خسروپناه در سایت رسمی ایشان: لطفا اینجا کلیک کنید.
💥 صوت تدریس 22 جلسهای «فقه نظام اجتماعی» استاد خسروپناه در سایت رسمی ایشان: لطفا اینجا کلیک کنید.
💥 صوت درسگفتارهای «منظومه فکری امامین انقلاب» استاد خسروپناه در سایت رسمی ایشان.
🔷 آدرس اینترنتی درسگفتارهای استاد خسروپناه:
http://khosropanah.ir/album/
🔻 هر کدام از دوستان که بنا به علاقه خود، بخشی از این مطالب را بهصورت اینفوگرافی/نمودار/تلخیص/ تقریر و هر گونه مطلب متقن و قابل استفاده برای سایرین درآوردند، لطفاً فایل آنرا در اختیار ادمین کانال نیز قرار دهند تا جهت استفاده سایر عزیزان و محققین، با نام شما، در کانال قرار داده شود. با تشکر.
@feghherasane
✅ #گزارش جلسه استاد خسروپناه-1
🔶🔸نشست افتتاحیه دوره تخصصی «فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی» به همت، مؤسسه مطالعات اسلامی فتوح اندیشه با همکاری دانشگاه باقرالعلوم (علیهالسلام) و دانشگاه جامع امام حسین (علیهالسلام) آغاز شده و تا چهار ماه آینده ادامه خواهد داشت.
🔷🔹در این دوره، جهت نیل به فهم دقیقی از موارد و اقتضائات و ملزومات فقه رسانه و ارتباطات و فضای مجازی، موضوعات متنوعی در باب فقه حکومتی، فقه اجتماعی، فقه نظام، رسانهشناسی و مبانی و اصول و قواعد فقه رسانه، توسط اساتید و محققان حوزه و دانشگاه پرداخته خواهد شد.
🔻تربیت تخصصی نیروی انسانی محقق و تدوین متون مورد نیاز جامعه از اهداف این دوره میباشد.
🔺پیش از سخنان استاد مدعو، حجج اسلام صانعی و مشکانی و فرجنژاد از مسئولین مؤسسه فتوح و گروه فقه رسانه و گروه اخلاق مؤسسه، به تبیین اهداف مؤسسه و دوره پرداختند و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، به تبیین موضوع «روششناسی فقه نظام ولایی» پرداخت. ادامه در پست بعدی 👇👇👇
@feghherasane
👆👆 👆ادامه پست قبلی (گزارش جلسه استاد خسروپناه-2)
🔷 استاد حوزه و دانشگاه در ابتدا به تبیین واژگان مصطلح در بحث پرداخت و مقصود خود از «روششناسی فقه»، «نظام فقهی» و «نظام ولایی» توضیح داد. از دیدگاه وی «فقه نظام ولایی» بخشی از نظامات منبعث از فقه نبوده و بهعنوان «رویکردی حاکم بر فقه» در نظر گرفته میشود.
🔶 یعنی در واقع، فقهالولایه یا فقهالاجتماع نیست؛ بلکه الفقهالولایی است، بدین معنا فقه نظام ولایی، فقهی است که رویکرد حاکم بر کلّ آن ولایی است از طهارت تا دیات؛ لذا میتوان گفت که اکثر فقهای شیعه فقهالسیاسه یا فقهالاجتماع داشتهاند ولی فقهایی چون امام خمینی، الفقه الاجتماعی داشتهاند و رویکردشان در تمام ابواب، فقه نظام بوده است.
🔹 امثال امام خمینی، نه تنها شأن عالمبودن اهلبیت مکرم را در نظر داشتهاند، بلکه شأن ولایی (حاکمیت و حکمرانی) ایشان را نیز در نگاه به احادیث و افعال ایشان در نظر داشتهاند و در تأسیس نظامات زندگی بشر، آنها را مدّنظر قرار دادهاند و در تفقه خود به این مطلب نیز نظر داشتهاند. ما نیز، در این نظریه روششناسانه فقهی و اجتهادی، ترکیبی از دو شأن عالمیت و حاکمیت و نظامساز بودن اهل بیت را شأن ولایی ایشان میدانیم.
🔸حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه ادامه داد که منظور از فقه «دانش روشمندی است که به احکام شرعی و حلال و حرام الهی بپردازد» و مقصود از نظام، «تبیین بایدها و نبایدها در سه حوزه رفتاری، راهبردی و ساختاری» است و منظور از ولایی، «رویکرد حکومتی و ولایی به کلّ فقه و نه فقط بخشی از آن» است.
🔻از منظر استاد خسروپناه، فقه نظام ولایی، به سه نظام رفتاری (شامل فقه فردی و اجتماعی)، نظام راهبردی و نظام ساختاری تقسیم میشود تا با چنین فقهی بتوان مقصود دین را که اجرای احکام الهی در میان ابنای بشر است را به نتیجه رساند.
🔺در این نظریه، توجه جدی به تأثیرات ساختارها در زندگی بشر و لزوم تغییر آنها به سمت اجرای دین نیز مورد توجه است. همچنین، نظام راهبردی نیز مدّنظر قرار گرفته است و به صرف فقه فردی و نگاه اجتماعی در نظام رفتاری اکتفا نشده است.
🔶همچنین، وی اضافه کرد که جهت وصول به فقه نظام ولایی، دو مبنا و تمهید دیگر را نیز باید مورد توجه قرار داد: «جهانبینی فقه نظام ولایی» که شامل مطالبی چون توحید در حاکمیت و مبانی ولایت انسان کامل و مبانی انسانشناختی و جاودانگی روح و... میشود و «مکتب فقه نظام ولایی» که به بیان اصول حاکم بر آن مانند اصالت عدالت و آزادی و مردمسالاری و ولایت مطلقه فقیه میشود.
🔷معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه افزود: نسبت فقه فرهنگ، رسانه، ارتباطات، سیاست، اقتصاد و... با جهانبینی فقه نظام ولایی، عام و خاص است؛ یعنی ابتدا جهانبینی بعد مکتب و سپس فقه نظام ولایی بهدست میآید و سپس یکی از ابعاد نظام که مثلاً «فقه رسانه و فضای مجازی» است، قابل وصول خواهد بود؛ لذا کسی که بدون طی مقدمات از فقه رسانه وفضای مجازی شروع کند، از میانه راه شروع کرده است.
🔸 از آنجا که رسانههای جدید متأثر از عقلانیت جهتدار مدرن هستند، اقتضای رفتارها و راهبردها و ساختارهای خود را نیز به مردم و مکلفین، تحمیل میکنند که با توجه بدین نکته در فقه رسانه، لازم است که نظام رفتاری و راهبردی و ساختاری متناسب را بهصورت مستقل و جدی مدنظر قرار داد تا نظام فقه ولایی رسانه تدوین شود.
🔹 از نظر استاد خسروپناه در نظریهپردازی روش اجتهاد مطلوب و کامل، برای نیل به چنین روششناسی، اجتهاد مرسوم (رعایت قواعد رجال و درایه و اصولی برای فهم مقصود شارع و تطبیق بر موضوعات) گرچه لازم است، ولی نیاز به تکملههایی دارد. جهت نیل به روششناسی فقه نظام ولایی، سه نوع اجتهاد لازم است:
ـ اجتهاد قسم اول، با هدف فهم جامع و روشمند نصوص دینی و تطبیق بر شئون زندگی.
ـ اجتهاد قسم دوم که اجتهادی پایشی برای شناخت موضوعات عینی است.
ـ اجتهاد قسم سوم، با هدف نقد وضع موجود و تغییر آن و ایصال به وضع مطلوب.
🔷این محقق فقه نظام، در ادامه اضافه کرد: اجتهاد نوع اول، شش «زیر روش» دارد که شامل موارد ذیل میباشد:
الف ـ روش اسنادی برای اثبات استناد نصوص به شارع.
ب ـ روش استفهامی برای فهم مطابقی و التزامی بیّن.
ج ـ روش استنباطی برای کشف قواعد کلی فقهی و اصولی.
د ـ روش استنطاقی کشف دلالتهای التزامی غیربیّن.
ه ـ روش تفسیر شبکهای برای کشف نظامات معرفتی.
و ـ روش انطباقی جهت تطبیق قاعده کلّی بر مصادیق.
ادامه در پست بعدی 👇👇👇
@feghherasane
👆👆 👆ادامه پست قبلی (گزارش جلسه استاد خسروپناه-3)
🔷🔹این استاد حوزه و دانشگاه، پس از توضیح هر کدام از مراتب بالا، تصریحا به تأثیرات نظریات فقهی و اصولی و زاویه دید آیهت الله شاهآبادی و حضرت امام خمینی(ره) و شهید صدر، در نظریه خود اشاره کرده و ادامه داد که در چنین فقهی است که فقیه، علاوه بر افتاء و بیان حکم، حق اجرای حکم را نیز دارد و راهبرد دادن به ساحات حیات و ساختارسازی برای اجرای قوانین الهی، پس از نقد ساختارهای مختلف کنونی که در زندگی ما تأثیرات بهسزایی دارند، نیز از شئون فقه نظام ولایی است. البته این نوع تفقه، نیاز به ساز و کارهای اجرایی و تفقهی و اجتهادی خاص خود نیز میباشد که در جلسات جداگانهای میتوان بدان پرداخت.
👈 خاطرنشان می شود: در انتهای این جلسه سه ساعته، بهصورت مشروح سؤالات مخاطبین دوره، پاسخ داده شد. جلسات آینده دوره از طریق سایت مؤسسه مطالعات اسلامی فتوح اندیشه، اطلاعرسانی خواهد شد.
🔰 دوستانی که گزارش مفصل جلسه و متن کامل پرسش و پاسخها را نیاز دارند، لطفا به این پست کانال مراجعه کنند:
https://eitaa.com/feghherasane/22
@feghherasane
👌تا کنون تلاش مسئولان برگزار کننده دوره بر این بوده است که نظرات و پیشنهادات عزیزان دلسوز را در حد توان و امکانات و زمان محدود دوره، اجرایی کنند. ضمن عرض تشکر از عزیزانی که درباره برخی اساتید مشهوری که نام آنها در لیست نیامده است، سؤالاتی داشتند:
👈 جدا از اینکه اساتید بسیار خوبی جهت هفتههای آتی هماهنگ شدهاند و کلاسها بهصورت منظم و متداوم برگزار خواهد شد؛ قابل ذکر است که با توجه به تعطیلیهای حوزه و دانشگاه و مشکلات کرونا، جستجوی تلفن قابل وصول و رایزنی با برخی اساتید هنوز ادامه دارد و به محض قطعیشدنِ شرکت اساتید معزز در دوره، عنوان و نام جلسه اطلاعرسانی خواهد شد. البته دوستان شرکت کننده در دوره مطمئن باشند که موضوعات اعلانشده، به یاری الهی، بهطور کامل پوشش داده خواهد شد.
👈تلاش بر دعوت از همه اساتید و محققینی است که در حد بضاعت و امکانات و زمان محدود ما، در این دوره قابل استفاده هستند. حتی درباره اساتیدی که نتوانیم حضور آنان را در دوره قطعی کنیم، حتما به عنوان منبع تحقیق، آثار آنان معرفی خواهند شد و مقالات و کتب آنها در همین کانال به اطلاع دوستان خواهد رسید. با تشکر از پیشنهادات دلسوزانه دوستان.
@feghherasane
👈 دوستانی که در دوره «فقه رسانه،ارتباطات و فضای مجازی» بهصورت حضوری و غیرحضوری (وبیناری) شرکت کردهاند، لطفا متن WORD تقریر خود از جلسه استاد خسروپناه را به آیدی @moghavem_1998 ارسال بفرمایند.
🔻🔻همچنین مبلغ ودیعه را نیز بهصورتی که در پست زیر گفته شدهاست، پرداخت نمایند:
https://eitaa.com/feghherasane/20
باتشکر.
@feghherasane
#گزارش_تصویری
💢دوره فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی
🗓پنجشنبه، بیست و دوم خرداد ماه
🔻پردیس حکمت
@feghherasane
تبیین ضرورت تأسیس فقه رسانه با رویکرد حکومتی_جلسه دوم.mp3
1.87M
👈🔰 تبیین ضرورت تأسیس «فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی» جناب آقای رستمی(2)
🔰رسانه امروز درقالب ارتباطات فراگیر مجازی و اینترنتی، موضوعی از موضوعات و بابی از ابواب زندگی بشر نیست؛ بلکه تمام ساحت زندگی بشر را درنوردیده است تا آنجا که امروزه #حکمرانی_سایبری از ارکان اصلی حاکمیت ملی محسوب میشود.
💥رهبر حکیم انقلاب اسلامی با درک این موضوع، میفرمایند:«#فضای_سایبری، مدل جدید از حکمرانی جهانی است که در این فضا دنیا شکل میگیرد و مدل حکمرانی جهان و کشورها را تغییر میدهد و ما باید به دنبال مدل جدید حکومتی از حکومت اسلامی در فضای سایبر برویم»
🔹در این فضا امنیت، اقتصاد، مولفه های فرهنگی و اجتماعی باز تعریف میشود و فضای جدیدی تولید می شود که بسیاری از عناوین، موضوعات و #ابواب_فقهی دچار دگرگونی می گردد. این دگرگونی ها در بسیاری از موارد قید خاصی به عنوان #حیثیت_تقییدیه به موضوع اضافه میکند که منجر به تبدل موضوع و طبعا تبدل حکم میشود. بنابراین بسیاری از عناوین فقهی که در ابواب مختلف، حکم معینی دارند، وقتی ذیل رسانه ای و ارتباطاتی پیدا می کند، ممکن است دچار تبدل موضوع و تغییر حکم شود. این در شرایطی است که در حال حاضر بسیاری از عناوین و موضوعات فقهی دارای ذیل رسانه ای شده اند و در آینده نه چندان دور با ورود نسل های جدید مخابراتی و وب3 و وب 4 و وب5، تمام حیات بشری به فضای ارتباطات مجازی وارد خواهد شد.
🔸لذا تأسیس و #تبویب_فقه_رسانه و فضای مجازی،باتمحض در شناخت نظام مسائل رسانهای، مصداقیابی و موضوع شناسی از اهم اقدامات پیشروی حوزههای علمیه است.
@IdentityOfUprising
@feghherasane
📣 موسسه مطالعات و تحقیقات #فتوح_اندیشه با همکاری دانشگاه #باقرالعلوم (علیه السلام)برگزار می کند.
👤 جلسه دوم دوره آموزشی فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی با تدریس حجت الاسلام و المسلین #دکتر_حسن_یوسف_زاده
▪️با موضوع: رسانهشناسی، سیر تطور رسانه ها
🕛 جمعه 30 خرداد ساعت 10 صبح
🏢 پردیسان ،خیابان شهروند، خیابان البرز، کوچه یک، پلاک6، ساختمان پردیس حکمت
🌐درگاه ورود به کلاس مجازی
♻️https://bit.ly/2YjFIpz
@Fotooh
@feghherasane
💢برخی از سوابق علمی، پژوهشی حجه الاسلام و المسلمین دکتر #حسن_یوسف_زاده (که انشاءالله صبح جمعه ساعت 10 در دوره مؤسسه فتوح در خدمتشان خواهیم بود) در پست بعد👇👇👇
@feghherasane
هدایت شده از کَنْدا...
💢برخی از سوابق علمی، پژوهشی حجه اسلام و المسلمین دکتر #حسن_یوسف_زاده
🎓تحصیلات:مدرک سطح سه حوزه علمیه، دکتری فرهنگ و ارتباطات
📕کتاب ها:
1.اطلس شيعيان جهان (آسيا)
2. مردمشناسي و فرهنگ مدرن(ترجمه)
3. نقد و بررسي آراي پيتر برگر درباره دين و عرفي شدن
4. اسلام و نظم و انضباط اجتماعي
5. شاخص هاي ارتباطات اجتماعي در جامعه اسلامي
6.شاخصهاي رسانه مطلوب از نگاه اسلامي
7.درآمدي بر الگوي روابط همسايگي در اسلام الزامات آن بر شهرسازي و معماري اسلامي
8. اهداف و راهبردهاي الگوي پيشرفت اسلامی
9. ارتباط ميانفرهنگي از نگاه اسلامي
10.الگوي ارتباطات ميانفرهنگي در اسلام
11.مباني پيشرفت در انديشه علامه محمدتقي جعفري
🗂پروژههاي تحقيقاتي
1.برداشتهاي اجتماعي فرهنگي از قرآن کريم (ج اول سوره حمد و بقره)
2. مباني سبک زندگي از منظر قرآن کريم
3. بررسي مقايسهاي مخاطبان سنتي با مخاطبان رسانههاي جمعي در تبليغ دين
4. هندسه ارزشها در آموزههاي اسلامي
📑مقالات علمي پژوهشی
1.بررسي جامعهشناختي مهريه
2. عوامل تحول انديشه پيتر برگر درباره سکولاريسم
3.نقد نظريه برگر به نظم اجتماعي و معناگرايی
4. تحليلي از روابط همسايگي در اسلام
5. اصل امر بهمعروف و نهي از منکر جايگزيني براي نظريههاي هنجاري رسانه
6. سينماي مطلوب سينماي ديني
7. سياستگذاري عمومي در عرصه کتاب
8. مبناي مفاهمه در ارتباط ميان فرهنگي از نظر اسلام
9. درآمدي بر مفهوم شناسي سبک زندگي
10.الگوي ارتباطات ميان فرهنگي در اسلام
11. رويکردي اسلامي به ارتباطات ميانفرهنگي: کنش دعوتي در تناظر با کنش ارتباطي هابرماس
12. مقايسه روششناسي شهيد صدر و ايزوتسو در جهت ارائه الگويي روششناختي درباره کشف نظريه قرآن
13. تلقي از «ديگري» در نگاه اسلام
14. چالش عينيت روششناختي در علوم انساني اسلامي
15. الزامات نظريهپردازي در عرصههاي جديد اجتماعي(باتاکيد بر ديدگاه آيتالله اعرافي)
16. نقش زبان و فرهنگ در ارتباطات ميانفرهنگي
🔸ساير مقالات
1.انديشه هاي اجتماعي جلال آل احمد
2.علل عقب ماندگي علوم اجتماعي(جامعهشناسي) در ايران
3. عوامل جمعيتي توسعه در ايران
4. تاثير ساختارهاي اجتماعي و جريانهاي علمي بر حوزههاي علميه
5. اجراي علني احکام
6.صهيونيزم پژوهي (تحقيقاتي درباره يهود و صهيونيسم)
7. فقه شيعه در اينترنت
8. منابع حديث شيعه در اينترنت
9. پايگاههاي قرآني در اينترنت
10.رمضان در اينترنت
11.بررسي فني و محتوايي بررسي پايگاههاي علما و مراجع در اينترنت
12. پژوهشي در پايگاههاي اسلامي اينترنت
13. ارزيابي 300 مقاله(انگليسي) در خصوص مسائل مربوط به جهان اسلام (لبنان, فلسطين, عراق, افغانستان, و ... )
14. کتابشناسي اسلام و شيعه در زبان انگليسي (آثار مستشرقين)
15. فمنيسم و خانواده غربي
16. آسيبشناسي بدحجابي در ايران با تکيه بر نظريههاي جامعهشناسی
17. اسلام و سکولاريسم
18. اصل مردمداري در مديریت اسلامي و معيارهاي آن
19. الزامات شاخص سازي براي ارتباطات اجتماعي در جامعه اسلامي
20. ازخودبيگانگي هويتي
📌برای مشاهده کامل سوابق علمی و پژوهشی این استاد بزرگوار اینجا کلیک کنید.
📌برای دانلود برخی از مقالات دکتر حسن یوسف زاده اینجا کلیک کنید.
@feghherasane
📣 موسسه مطالعات و تحقیقات #فتوح_اندیشه با همکاری دانشگاه #باقرالعلوم (علیه السلام)برگزار میکند.
👤 جلسه سوم دوره آموزشی فقه رسانه، ارتباطات و فضای مجازی با تدریس حجت الاسلام و المسلین #محمد_علی_حیدری
◾️موضوع: فقه رسانه در دو دیدگاه فقهفتوایی و فقهحکمرانی
🕛 جمعه 30 خرداد ساعت 17 الی 20
🏢 پردیسان ،خیابان شهروند، خیابان البرز، کوچه یک، پلاک6، ساختمان پردیس حکمت
🌐درگاه ورود به کلاس مجازی
♻️https://bit.ly/2YjFIpz
@Fotooh
@feghherasane