✋
فتنه مزدور افغانستانی
🔺هارون نجف زاده ، مزدور خبرنگار افغانستانی شبکه سعودی اینترنشنال با انتشار کلیپی تقطیع شده از یک قطعه آهنگ در رسای طالبان ، سازنده این موسیقی را ، جمهوری اسلامی ایران دانسته است!
🔹 این در صورتی ست که در ابتدای کلیپ ( که توسط مزدور خبرنگار تقطیع شده ) هم نام شاعر و هم نام خواننده این آهنگ آمده است .
🔸 شاعر : راشد مبارز (طالب)
🔸 نام ترانه خوان : عبدالله اکبری سياوشانی (طالب)
🔸 تولید شده توسط بنیاد اکبری افعانستان هرات
🔻حال جناب نجف زاده بیاید ربط این به جمهوری اسلامی را توضیح دهد
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ممکن است تلگرام رفع فیلتر شود/هیچ بحثی درباره فیلتر اینستاگرام مطرح نیست
قاضیزاده هاشمی در برنامه "خبرنگار ایران" خبرفوری:
🔹در طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی قرار نیست فیلتری انجام شود
🔹این طرح الزامش برای دولت است؛ قرار نیست اینستاگرام فیلتر شود
🔹یک عده آدم حقهباز برای اینکه فضای عمومی را مسموم کنند، میروند فیلترینگ اینستاگرام را مطرح میکنند که این حرف خوب را زیر سوال ببرند
🔹اگر تلگرام دفترش را در ایران ایجاد کند ممکن است رفع فیلتر شود
🔹هر پلتفرمی با ما همکاری کند لازم نیست فیلتر شود
🔹برخی دوستان نظراتی داشتند که این به نام طرح نوشته شده است؛ در طرحی که من خواندن و امضا کردم بحثی مبنی بر برخورد با کاربرانی که از پلتفرمهای فیلتر شده استفاده میکنند وجود نداشت
🔹اگر همچین مسئلهای باشد، امضای خودم را پس میگیرم
@fehrst_etellaatt
به گزارش خبرگزاری فارس در روزهای گذشته مباحثی در رسانه ها پیرامون طرح مجلس شورای اسلامی درباره فضای مجازی با عنوان «صیانت از حقوق کاربران» مطرح شده و گفته می شود این طرح به دنبال مسدودسازی شبکه های اجتماعی خارجی، مجازات استفاده کنندگان از فیلترشکن و خلاصه حاکم کردن یک فضای پلیسی بر فضای مجازی کشور است.این در حالی است که وجود چنین طرحی با مفاد مذکور در دستور کار مجلس کذب محض می باشد. حقیقت ماجرا آن است که این طرح مربوط به دو سال قبل بوده که با روی کار آمدن مجلس یازدهم، ماهیت آن از اساس تغییر کرد به طوری که هیچ شباهتی به طرح قبلی ندارد.طرحی که در حال حاضر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» است. تدوین اولیه این طرح حاصل ساعت ها بررسی تیم های کارشناسی و فنی است که مدیران شرکت های دانش بنیان حوزه ICT و مجموعه ای از فعالان این عرصه در آن مشارکت داشتند.پس از تدوین اولیه، در کمیسیون فرهنگی جلسات فشرده و متعددی با حضور کارشناسان و نمایندگان نهادهای مختلف از جمله وزارت ارتباطات، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت اطلاعات، صداوسیما و... تشکیل شد و همفکری خوبی صورت گرفت. در مرحله بعد این طرح به مرکز پژوهش ها رفت در آنجا با تشکیل کارگروه های تخصصی اقتصادی، قضایی، فنی و... دوباره بند بند طرح مورد بررسی قرار گرفت که در این مرحله نیز نمایندگان دستگاه های پیش گفته حضور داشتند.
حاصل آن، طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» است که مزایای فراوانی برای کاربران دارد.حمایت از تولید محتوا توسط کاربر، از جمله نقاط قوت طرح است که موجب اشتغال زایی نیز خواهد شد. در حال حاضر کاربری که محتوایی را تولید و در فضای مجازی منتشر می کند، در ازای این فعالیت درآمدی ندارد. در این طرح پیش بینی شده تولید کنندگان محتوا سهمی از درآمد اینترنت را به عنوان حق السهم تولید ترافیک دریافت کنند.الزام ارائه دهندگان خدمات از جمله پیام رسان ها به صیانت از داده های کاربران، از مزایای دیگر طرح مزبور است. در حال حاضر ارائه دهندگان خدمات تعهد و مسئولیتی در قبال حفاظت از محتوای کاربران ندارند؛ از این رو اگر داده های کاربر به هر دلیل حذف شود، کسی پاسخگوی او نخواهد بود. در این طرح ارائه دهندگان خدمات ملزم شده اند، جهت صیانت از محتوای کاربران تدابیر لازم را بیندیشند. همچنین هرگونه دسترسی غیرمجاز به داده های کاربران و نقض حریم خصوصی آنان ممنوع اعلام شده و در این زمینه جرم انگاری نیز صورت گرفته است یعنی متخلفان به مجازات های سنگینی محکوم می شوند.برخلاف جار و جنجال هایی که در روزهای اخیر صورت گرفت، طرح مجلس به هیچ وجه به دنبال بستن شبکه های اجتماعی نیست بلکه می خواهد همچون کشورهای روسیه، آلمان، پاکستان، هندوستان، ترکیه و... شبکه های اجتماعی را ملزم به رعایت حقوق کاربران و حفظ حریم خصوصی آنان کند؛ زیرا روزانه صدها تعرض به حقوق کاربران در شبکه های اجتماعی خارجی صورت می گیرد و چون هیچ یک از آنها پاسخگو نیستند، استیفای حقوق کاربران ممکن نیست. از این رو در طرح مزبور گفته شده تمامی ارائه دهندگان خدمات برای فعالیت در کشور باید نمایندگی حقوقی دائر کنند تا در قبال تعدی به حقوق مردم در پلتفرم خود پاسخگو باشند.مزیت دیگر طرح «حمایت از حقوق کاربران»، الزام دستگاه های اجرایی به ارائه اینترنت کودک و نوجوان است. با شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن آموزش ها، دسترسی دانش آموزان به محتوای نامناسب دغدغه اصلی خانواده ها و معلمان گردید.
این در حالی است که در کشورهای پیشرفته آموزش آنلاین مدارس تنها در بستر اینترنت کودک امکان پذیر است تا دسترسی کودکان به مطالب نامناسب وجود نداشته باشد. در طرح حمایت از حقوق کاربران، دسترسی به سامانه های آموزشی دانش آموزی، تنها در بستر اینترنت کودک امکان پذیر است.یکی از مشکلات کشور در حوزه فضای مجازی عدم حمایت واقعی از توانمندی های داخلی این حوزه است. در حال حاضر شرکت های دانش بنیان در زمینه ICT پلتفرم ها و نرم افزارهای با کیفیتی تولید کرده اند که به دلیل عدم حمایت واقعی نتوانسته اند آنطور که باید و شاید توجه کاربران را به خود جلب کنند؛ در این طرح حمایت از این شرکت ها در دستور کار قرار دارد که معافیت مالیاتی یکی از آنها است.پرداخت حق السهم تولید ترافیک به ارائه دهندگان خدمات نیز مزیت دیگر طرح در حمایت از تولیدات بومی است.
حفاظت از اطلاعات خصوصی و شخصی کاربران، ترویج سواد رسانه، اطلاع رسانی به کاربران درباره حقوق آنان در فضای مجازی و حمایت از تولید و انتشار محتوا مبتنی بر فرهنگ ایرانی- اسلامی، از جمله موارد حمایت طرح مزبور از کاربران است.یکی از مزایای مهم طرح، ارائه خدمات دولت الکترونیک است که گام مهمی در توسعه ارتباطات سایبری قلمداد شده و ارتباط مردم با نهادهای دولتی را تا حد زیادی تسهیل می کند.
عملیات روانی و سوژه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، علمی و ورزشی
نوشته ها، اظهارنظرها و تحلیلهای بسیاری می توان یافت که به شکلها و تعابیر مختلف به مسئله مشابهی اشاره می کنند: جریانی نمی خواهد و نمی گذارد! جریانی که برای پیشرفت مانع تراشی می کند، دستاوردها را کوچک و مشکلات را بزرگ نشان می دهد، به دنبال وجود التهاب بصورت همیشگی در جامعه است تا جامعه روی آرامش نبیند و در آرامش به راحتی مشکلات خود را حل و فصل نکند. در همین راستا، توجه به بحث عملیات روانی برنامه ریزی شده و سازمان یافته برای پیدایش سوژه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی یا تحت تاثیر قراردادن جو بازتاب آنها در راستای ایجاد التهاب، ضروری به نظر می رسد.
می توان بحث نمود که خیلی از مشکلات و مسائل بعد از انقلاب بصورت طبیعی بوجود نیامده اند، بلکه القاء شده اند، شرایط و بستر برای پیدایش آنها بصورت مصنوعی و با صرف هزینه و به زور فراهم شده است. از همین باب است که در بیشتر مسائل و مشکلات به جای غرق شدن در خود مسئله باید به ایجادکننده و دامن زننده به مسئله توجه شود. مثلا زمانیکه شخصی در داخل برای خود محبوبیتی پیدا می کند و شناخته می شود و سپس با نظام تضاد پیدا می کند و در نهایت سر از شبکه های معاند خارج از کشور در می آورد، به اینکه چه گروهی شرایط پیشرفت این شخص را مهیا کردند، به اینکه چگونه تقابل و تضاد بوجود آمد و بزرگ شد و خبر آن پیچید، به اینکه چگونه آن شخص با عوامل معاند خارج از کشور ارتباط برقرار کرد و سر از کانالهای ماهواره ای در آورد و مسایلی از این قبیل توجه ویژه شود. اغلب چنین مسایل و مشکلاتی به کجا ختم می شوند؟ به اینکه انقلاب مردم اشتباه بود و برگشتن شاهنشاهی پهلوی حلال مشکلات است؟ مگر نه؟!
از مهمترین موضوعات در همین زمینه عملیات روانی بر روی چهره های شناخته شده و تاثیر گذار در سیاست، فرهنگ، اقتصاد و ورزش یا همان بطور عام سلبریتی های برخاسته از میان خود مردم است. زمانیکه اینها تبدیل به سوژه های التهاب آور جامعه می شوند و دستگاه تبلیغاتی ضدنظام هم بر روی آنها مانور می دهد و برای اهداف خود استفاده می کند، باید بررسی شود که سهم و اهمیت هر یک از سه مورد زیر چقدر است:
مورد اول: خود شخص سلبریتی و تمایلات، باورها و رفتارهایی که سالها داشته و بدان شناخته شده
مورد دوم: دستگاه تبلیغاتی ضدنظام بصورت عام
مورد سوم: عملیات روانی سازمان یافته بر روی آن سلبریتی بخصوص
برای مورد سوم طیف وسیعی از موارد به ظاهر بی اهمیت تا استفاده از نفوذ در سازمانهای داخلی یا حتی خارجی می توان درنظر گرفت. بایستی توجه داشت که در بحث عملیات روانی، حتی موارد به ظاهر بی اهمیتی مثل حرفها و اظهارنظرات یک مسافر همراه در هواپیما، دو نفر در حال صحبت در خیابان یا مغازه، یک دوست یا آشنا یا دنبال کننده و کامنت گذار اینستاگرامی و ... در محیط اطراف سلبریتی هدف می توانند مهم باشند. پرواضح است که اغلب چنین مواردی در جامعه کاملا رایج و شناخته شده هستند، اما بحث اصلی در اینجا استفاده جهت دار از چنین مواردی توسط منابع و عوامل همرنگ جامعه شبکه های اطلاعاتی و تبلیغاتی دشمن است. بعنوان مثال بالفطره انسانها معمولا آرام هستند و تصمیمات منطقی و سازگار با عرف می گیرند، اما یک ذهن آشفته و پریشان یک سلبریتی هدف، (مثلا بخاطر تصمیم اشتباه یا تفرقه انداز یک مسئول بالادست که شاید یک نفوذی باشد، شاید هم نباشد) در اثر یک حرف به ظاهر بی اهمیت حتی یک رهگذر ممکن است جرقه یک تصمیم نامتعارف را بگیرد که زمینه را برای پیدایش التهاب فراهم کند که در تمامی اینها شاید ردپای برنامه ریزی شبکه شنود و کنترل سوژه هدف دیده شود.
موضوع عملیات روانی در حالت کلی یک موضوع پیچیده، گسترده و چندبعدی است، اما اتفاقات و حوادث مرتبط رو به رشد اهمیت و لزوم توجه به آن و برنامه ریزی برای مقابله با آن را نشان می دهد. در همین راستا در پایان این نوشته خوب است توجهی هم داشته باشیم به یک نکته مهم مرتبط که بدان در مقاله "ملاحظاتی پیرامون اسناد ساواک" نوشته شده توسط مظفر شاهدی اشاره شده است:
هر چند مجموعه نیروهای رسمی ساواک به زحمت میتوانست از حدود 3 تا 5 هزار تن تجاوز کند با این حال حتی از همان روزگار هم شایع بود که این سازمان برای پیشبرد اهداف اطلاعاتی و امنیتی خود از همکاری دهها هزار تن از جاسوسان، ماموران و خبرچینان غیررسمی که در پوششهای گوناگونی فعالیت میکردند بهرهمند است. واقعیت این است که ساواک بالاخص در میان افراد و گروههای هدف و سوژههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در اقصی نقاط ایران به اندازه کافی ماموران و جاسوسان رسمی و غیررسمی داشت که بر حسب نوع و کیفیت ماموریتهای محوله در موارد گوناگون بررسی و ارزیابی صورت گرفته و حداقل 5 مقام گوناگون مشخص شده با عناوین رمز: شنبه تا چهارشنبه معرفی می شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ببینید این پروفوسور آلمانی در مورد ضررهای واکسن چی میگه:
کمترین چیزی که میگه:
کسانی که واکسن زدند نسلشون قطع میشه
♦️سخنرانی پروفسور دولورس کاهلی متخصص ایمونولوژی و ژنتیک مولکولی و رهبر گروه تحقیقاتی ژنتیک مولکولی در موسسه ماکس پلانک آلمان
🔆مسیح علینژاد میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!!
👩🦰 وندی شلیت نویسنده فمینیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علینژاد مینویسد:
✍️ «...من خانم مسیح علینژاد که بهتازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم.
من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است.
✍️ من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد.
✍️ او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرارگرفته که این کار را انجام میدهد؛ اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!»
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
فرماندهان عالی رتبه ارتش شاهنشاهی و کودتای هایزر
همزمان با اصرار شاه به ترک کشور به دلیل وحشت فوقالعاده از خشم مردم بحث کودتا جدیتر شد، اما این اقدام نیاز به هماهنگی زیاد فرماندهان عالیرتبه ارتش داشت.
محمدرضا در دوران سلطنتش به منظور آسایش خاطرش از جانب نظامیان، آنان را به صورت جزایر مستقل اداره کرده و اجازه نداده بود ستاد مشترک نیروهای مسلح (نیروی زمینی، هوایی، دریایی) کمترین نقشی در هماهنگی ایفا کند. هر یک از فرماندهان مستقیماً با وی ارتباط داشتند؛ به همین دلیل نیز اختلافات جدی و ریشهداری بین آنان وجود داشت؛ بنابراین کودتا بدون محوریت شاه ناممکن بود، اما همانگونه که اشاره رفت از زمانی که شاه با چرخبال بر فراز آسمان تهران تظاهرات چند میلیون نفر را که یکصدا «مرگ بر شاه» میگفتند مشاهده کرده بود، ترس و وحشت رهایش نمیساخت؛ لذا مایل نبود تا زمانی که وی در ایران حضور دارد کودتایی صورت گیرد زیرا احتمال ناموفق بودن کودتا و مواجهه با طغیان تودههای مردم بسیار زیاد بود؛ به همین دلیل نیز آمریکا، انگلیس و حتی صهیونیستها بهشدت تمایل داشتند تا حتیالمقدور قیام سراسری ملت ایران از مسیر فریب سیاسی مهار شود. بختیار به زعم آنان گزینه خوبی بود و به نقشآفرینی وی به عنوان عضوی از شورای مرکزی جبهه ملی دل بسته بودند؛ بنابراین طرح کودتا میبایست بر چند مانع مقدماتی غلبه مییافت.
اعزام هایزر به ایران صرفاً سه مشکل را برطرف میساخت: 1- پرکردن نبود شاه و نقش هماهنگکنندگی وی 2- آموزش به امرای ارتش برای کار کردن با هم براساس ساختار نظامی 3- تنظیم تحرکات ارتش با فرصتی که برای امکان موفقیت بختیار میبایست قائل میشدند. اما موانع دیگری نیز وجود داشت که از جمله تدارکات لجستیکی کودتا و در رأس آن تأمین سوخت تانکها و سایر ادوات در شرایط اعتصاب کارکنان صنعت نفت بود؛ البته واشنگتن قول داده بود یک کشتی نفتکش حامل بنزین به خلیجفارس گسیل دارد که البته تخلیه آن نیز آسان نبود.
همچنین موضوع به میدان آمدن مستقیم آمریکا برای آرامش خاطر امرای ارتش ایران نسبت به تحرکات احتمالی همسایه شمالی در برابر کودتای نظامیان در ایران محل تأمل بود، هر چند برخی رزمناوهای خود را به خلیج فارس گسیل داشته بود.
مسئله بعدی آن بود که برخلاف کودتای 28 مرداد در طرح این کودتا واشنگتن در پی آن بود که مسئولیت کودتا را تماماً متوجه امرای ارتش شاه نماید. به عبارت دیگر تردید داشت که در صورت بروز علائم شکست کودتا نیروی نظامی خود را وارد صحنه مقابله مستقیم با خیزش سراسری ملت نماید زیرا این به معنی پذیرش تبعات یک جنگ فرسایشی بود که قطعاً 90 درصد ارتش ایران در کنار مردم و در برابر آمریکا قرار میگرفت.
با وجود چنین ابهاماتی کاخ سفید گزینه کودتا را یک لحظه از نظر دور نداشت. ادعای برگمن در کتاب نبرد مخفی علیه ایران برخلاف همه واقعیتها و اسناد تاریخی است. ژنرال الکساندرهیگ -فرمانده وقت نیروهای آمریکا در اروپا- در مقدمهای بر خاطرات ژنرال رابرت هایزر به صراحت مینویسد: «در اوایل ژانویه 1979 وقتی که فرماندهی عالی نیروهای متفق در اروپا را داشتم یک مقام وزارت دفاع آمریکا درباره اوضاع رو به وخامت ایران با من صحبت کرد و گفت: رئیسجمهوری مایل است که ژنرال رابرت هایزر، معاون من، به تهران برود. مذاکرات بعدی با مقامهای کاخ سفید نشان داد که هدف به راه انداختن یک کودتا در ایران است.» (مأموریت در تهران، ترجمه ع. رشیدی، انتشارات مؤسسه اطلاعات، چاپ اول، سال 1365، ص13)
آن چه موجب میشد که آمریکایی ها بسیار محتاطانه عمل کنند پیشبینی کشیده شدن به سوی یک باتلاق نظامی و سیاسی به احتمال قوی بود. حتی صهیونیستها که تبحر فراوانی در ترور دارند! به دعوت محمدرضا پهلوی برای ترور امام پاسخ منفی میدهند، اما بعد از خارج شدن شاه از کشور مرتب از سران ارتش میخواهند اقدامی در این زمینه صورت دهند، حتی از ربیعی میخواهند که هواپیمای امام خمینی را در آسمان منهدم سازد.
اما هایزر و نمایندگان موساد در تهران این مطلب را درک نمیکردند که امرای ارتش شاه سالها حتی برای تصمیمات بسیار جزئی از خود ارادهای نداشتند، پس چگونه چنین افرادی میتوانستند در عرض مدت کوتاهی در مورد موضوعات بسیار پردامنه که توان به آتش کشیدن ایران و حتی منطقه را داشتند تصمیم بگیرند و خود مسئولیت عواقب آن را بپذیرند؟
tasnimnews com/fa/news/1400/02/04/2490014/
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمهای محترم حتماببینید
خیلی زیباست
پرسیدم: آقای دکتر شما هم مثل بقیه مردان معتقد هستید که زن باید در خانه بماند و خانه دار باشد!
از پاسخ دکتر حیرت کردم و چقدر من از این باورهای زیبا دور بودم ...
✨ خداوندا ممنونم که زن آفریده شدم...
کانال با ولایت تا شهادت
@exporting
بیانیه۵۷.mp3
22.22M
رابطه حاکمیت وعلما در جوامع بشری از منظر آزادی های مشروع
@the_second_step
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دولت میخواهد در آخرین نفس طوق بندگی کشورهای منطقه را گردن مردم بیاندازد
مجتبی ذوالنورعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:آقای رئیس جمهور چرا به مردم نگفتید آمریکا برجام پلاس(مسائل منطقه ای) را در مذاکرات مطرح کرده است؟
چرا بیانیه پایانی وزرا پس از مذاکرات که در آن آمده باید در مناسبات منطقه ای با آمریکا همکاری کنیم را به مردم نگفتید