فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
ارتباط تشعشعات تلفن همراه با سرطان
@fehrst_etellaatt
✋
پاسخ به پرسشهای طرح صیانت
🔺پاسخ مرکز پژوهشهای مجلس به ۱۵ سؤال و شبهه درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی
🔵مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.متن کامل گزارش مرکز پژوهشها را در ادامه میخوانید:
1⃣ مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکههای اجتماعی، جستوجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
2⃣ طرح اولیه موسوم به طرح صیانت، ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
3⃣ چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
الف) ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛
ب) ذینفعان زیادی دارند؛
ج) با 85ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم میشود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمیشود؛
د) امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم میشود؛
ه) متن نهایی قانون دائمی نمیشود، بلکه موقت خواهد بود (۳-۵ سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
4⃣ چرا کمیسیون اصلی بررسیکننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیونها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل ۸۵ بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
5⃣ برای اصل ۸۵ شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرحها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل ۸۵ شدن:
الف) به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛
ب) نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛
ج) نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛
د) کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛
ه) مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
6⃣ یا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار، اسنپ، آچاره، آپارات و مانند اینها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه ۳۵و ۶۶) است و موارد ذکر شده در سؤال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمیشود.
7⃣ آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در ۱۳ ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیراشاره کرد:
الف) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا،
ب) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز،
ج) ارائه معافیتهای مالیاتی،
د) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک.
8⃣ آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
9⃣ یا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابهای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
0⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمیشوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بینالمللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویسها نیاز داریم.
1⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
2⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح، توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده ۳۳ طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
👇👇👇
👆
3⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلتفرمها اعمال میشود.
4⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح قدرت وزارت ارتباطات کاهش پیدا خواهد کرد؟
خیر؛ تنها اصلاحاتی که پس از تاسیس شورای عالی فضای مجازی لازم بود در ساختار آن وزارتخانه صورت گیرد اجرایی خواهد شد. همانطور که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است وزارت ارتباطات نیز مجری مصوبات شورای عالی فضای مجازی خواهد بود.
5⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساختهای ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاههای ایمن مرزی خواهد بود. مضافاً اینکه نیروهای مسلح هیچ حقی در تأمین مصادیق محتوای مجرمانه، خدمات غیرمجاز و تغییر ترافیکی در کشور ندارد.
@fehrst_etellaatt
✋
اقناعسازی یا مشروعیتسازی صورت نگرفت!
🔺کیهان نوشت:
🔹«تحریف» زمانی موثر واقع میشود که بحث «مشروعسازی» یا به تعبیر دیگر «اقناعسازی» به خوبی صورت نگرفته باشد.
🔹در علوم اجتماعی، اصطلاحی داریم با عنوان «مشروعسازی»؛ بدین معنا که، وقتی تصمیم گرفته میشود تصمیمی از بالا گرفته و به پایین ابلاغ شود، چون به طور طبیعی ممکن است با مخالفت عدهای مواجه شود، ابتدا دست به اقناعسازی یا مشروعیت سازی میزنند.
🔹 ابزار این مشروعیتسازی نیز «رسانه» است. برخی کشورهای غربی در این امر تخصص دارند. آنها حتی وقتی قصد لشکرکشی، جنگ افروزی و کشتار مردم بیگناه کشور دیگر را دارند، از ماهها قبل با استفاده از ابزار رسانه، شروع به مشروعیتسازی میکنند تا با همراه کردن افکار عمومی، راحتتر به اهداف خود برسند.
🔹اقناعسازی میتواند در مورد مسائل کوچک و بزرگ، داخلی یا خارجی که ممکن است، حساسیتبرانگیز باشد، صورت بگیرد. اینجا در ماجرای طرح صیانت از «حقوق کاربران فضای مجازی»، آیا هیچ اقناع سازی و مشروعیت سازی صورت گرفته است؟! پاسخ روشن است: «خیر»!
🔹 دلایل متعددی میتواند باعث بروز این همه سرو صدا در فضای رسانهای ایران درباره این طرح شده باشد که یکی از آنها همین مسئله «تحریف» است.
🔹اینکه، طرحی را مورد نقد و بررسی قرار داده و مخالفان و موافقان نظر خود را اعلام کنند، ایدهآلترین شکل مواجهه با طرحهای حساس این چنینی است اما، اینکه جریانی از همان اساس و ابتدای کار، به تحریف طرح پرداخته و آن را مساوی با قطع اینترنت جا بزند، یا آن را مقدمه دیوارکشی در پیادهروها بخواند، مهمترین دلیل بروز این همه سرو صداست که ما معتقدیم، اگر بحث مهم «اقناعسازی» درست صورت میگرفت، این همه سرو صدا و تحریف اصلا فرصت بروز نمییافت.
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
طرح صیانت به زبان ساده
🎤 علی زکریایی
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
گفتوگوی منتشرنشده رهبر انقلاب با هاشمیرفسنجانی درباره اعتماد به غرب
@fehrst_etellaatt
✋
فریادهای حاج منصور ارضی
🔺حاج منصور ارضی ،مداح اهل بیت علیهم السلام در همایش مجازی ۱۰ هزار هیأت برگزیده کشور، گلایه های بسیاری داشت:
🔹 این دولت بلیت سفر به ترکیه، مغولستان و... را ارزان کرد تا کربلا تعطیل شود!
🔹 آنها خائن بودند، ما باید بایستیم و با حضور تمام نیروها، زنده جلسه بگیریم و سینه بزنیم، تا یکسال غفلت در سال قبل را جبران کنیم.
🔹 دستگاه امام حسین سلام الله علیه شفابخش است، اینها میخواستند بگویند نیست. همواره بیماران لاعلاج را به هیأت میآوردند و شفا میگرفتند. آیا دروغ است؟ جبهه را خالی نکنید و کار را به فضای مجازی نکشید.
🔹 دولت شما دیگر تمام شد،جمع کنید بروید. ما طبق فرمان مقام معظم رهبری پای جلسات ایستادهایم. این روزها میگویند مجازی هیأت بگیرید. ما از واقعیتش چه استفادهای کردهایم که از مجازی ببرند.
🔹 استغفار کنید که چرا کوتاه آمدید؟ امسال راهکار را همگان بلد شدیم. اجازه دهید تمام مردم خادم امام حسین سلام الله علیه شوند و از آنها برای فضاسازی هیأتها و شهر استفاده کنید.
🔹 این دولت هشت سال از مقام معظم رهبری خرج کرد و به قول آقای مصباح هر چه به دولت گفتیم، گفتند به نظام اعتراض میکنید؛ در حالی که مقام معظم رهبری روضهاش را حتی یک نفره تعطیل نکرد. چرا سال قبل برخی جلسات روضه را تعطیل کردند؟ برای این باید استغفار عملی کنید.
🔹 هر نظامی که ارکانش تعطیل شود، کارش تمام است. هیأت و سینهزنی رکن اصلی نظام است. ما روزی در تظاهرات انقلاب شعار میدادیم «ای عبید لعین، مرد قانونشکن، کاخ ظلم تو را میکنم ریشه کن، زندهبادا حسین، مردهبادا یزید، مرگ بر شاه».
🔹 روز ۱۵ خردادماه سال ۴۲ مطابق با ۱۲ محرم من امتحان دبیرستان داشتم که همراه مادر و برادرم به مدرسه میرفتم. زمانی که به میدان اعدام رسیدم، جنازه سینهزنهای حسینی روی زمین بود و افرادی هم تیر خورده و با تنی مجروح، شعار «یا مرگ یا خمینی» سر میدادند. در آن زمان اگر سینهزن یا مداحی تشنه میشد، آب به او میدادند.
🔹 سینهزنها پای دین ایستادند ،اما امروز مداحان و مدیران هیأتها بنا ندارند پای برگزاری مجالس حسینی بایستند.
🔹 سال گذشته به وزیر بهداشت و مسئولین این وزارتخانه گفتم ممکن است فعالیت مدافعان سلامت را تعطیل کنند و یا به خاطر کرونا فعالیت مرزبانان را تعطیل کرد؟ هیأتها را هم نمیتوان تعطیل کرد زیرا فعالیت آنها در گرو سلامت معنوی مردم است. تظاهراتهایی که این روزها در شهرهای مختلف و حتی تهران ایجاد شد، ناشی از چیست؟
🔹 ما باید برنامهریزی کنیم تا جلسات عزاداری را با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار کنیم و به دنبال برگزاری مجازی نباشیم، زیرا این جلسات میدان مبارزه ماست. باید در شهرها تمام مراسمهای سنتی البته جدا از آنها که خط قرمز هستند، مانند قمهزنی که مقام معظم رهبری حرام کردند باید برگزار شود. گناهکاران، بیحجابان و عرقخوران باید ببینند که امام حسین هنوز زنده است و فرصت برای برگشتن دارند.
🔹زمانی که حکومت نظامی در دوران پهلوی بود، برنامهریزی میکردیم، هم تظاهرات داشته باشیم و هم برای امام حسین سلام الله علیه سینهزنی کنیم. امروز هم نباید شل بگیریم که فرد در خانه بنشیند و روضه بخواند و دیگران مجازی مستمع باشند.
@fehrst_etellaatt
✋
گول این پیامک جعلی را نخورید
🔹اخیرا کلاهبرداران با ارسال پیامکی با عنوان ابلاغ قضایی، کاربران را به آدرس جعلی هدایت و برای مشاهده ابلاغیه از فرد درخواست میکنند که ۲۰۰۰ تومان واریز کند، اما بلافاصله بعد از واریز وجه، حساب فرد توسط کلاهبرداران خالی میشود.
🔹رئیس پلیس فتای تهران میگوید در سامانه قوهقضائیه از کسی درخواست پول نمیشود و مردم فریب این پیامکها را نخورند.
@fehrst_etellaatt
✋
رفت…
🔺هر آمدنی را رفتنی است. اما در هر رفتنی نمیتوان تا به این اندازه به آمدن «امید» امیدوار بود که با رفتن «دولت تدبیر و امید»!
🔹دولتها را با وعده اصلی و پرچمی که میافرازند، میشناسند وگرنه توزیع پول نفت بین کارمندان دولت و وارد کردن گندم و افتتاح چند طرح ملی و استانی که دولت نمیخواهد. در کشورهای بزرگ یا مدرن دنیا بحث دولتها ضعیف است، چون همه چیز روی غلتک است و برای هل دادن دستگاه دولت نیروی زیادی لازم نیست، اما در کشورهای در حال توسعه این گونه است که دستگاه دولت را باید ابتدا از جا بلند کرد و روی غلتک انداخت و این نیرو و تدبیر فراوان میخواهد.
🔹 دولت آقای حسن روحانی، یک دوره کامل معرفتشناسی حکومتورزی بود. هر چه را انکار کنند، در این عصر ارتباطات صدها سخنرانی خود را که از کدخدا سخن گفتند و کشور را به «تصمیم امریکا برای ایران» گره زدند، نمیتوانند انکار کنند.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم را که به حق باید از این پس «دولت عبرت» نامید، باید با همین موضع شناخت و از همین زاویه ویژه نقد و تحلیل کرد. باقی قضایا بحث اضافی و غیر مؤثر است.
🔹اگر به آخرین مواجهه وزیر خارجه این دولت با خبرنگاران نگاه کنیم، حرف تازه او این بود که کتابی را از «بدعهدیهای امریکا» امروز یا فردا روانه بازار نشر میکند! درست! این کتاب را هم اگر ضمیمه دولتمندی خود نمیکردید، چیزی کم نداشتید، زیرا منتقدان دلسوز و بسیاری از مردم که اکنون از پایان این دولت خوشحالند، نیازی به کتاب تازهای برای فهم و پذیرش بدعهدیهای امریکا نداشتند و آن را از اول میدانستند و با گوشت و پوست خود لمس کردند.
🔹 آن کس که باور نداشت، اما در سالهای اخیر کراراً و به غلط مدعی میشود که از اول به امریکا بیاعتماد بودیم، شما کارگزاران دولت آقای روحانی بودید و شخص رئیسجمهور بود و کتاب شما مخاطبی اگر داشته باشد و خوانندهای اگر از خواندن آن سود ببرد، خود شما هستید و نه مردم و منتقدانی که این کتاب را نانوشته از بر بودند!
🔹اینگونه است که دولت عبرت، اگر عذرخواهی کند، اگرچه یک رفتار کمتر دیده شده در مسئولان کشور را به فعل رسانده و قابل تقدیر است و اگر از بدعهدیهای امریکا در کتابی رونمایی کند، اگرچه به طور ضمنی به اشتباه خود اعتراف کرده و این هم قابل تقدیر است،، اما اینها از بار خسارتی که به کشور وارد آمد، غباری بیشتر کم نمیکند و آرزوهای بسیاری را زیر خروارها خاک مدفون میسازد.
@fehrst_etellaatt
✋
دورهمی دولت، یادگاری دولتمردان
🔹صبح امروز دولتمردان در روز آخرین روز کاری، دورهمی گرفتند و از همدیگر تشکر کردند. آقایان صالحی و زنگنه و جهانگیری در تمجید از آقای روحانی، گوی سبقت از هم ربودند. زنگنه گفت "کارنامه دولت، عالی بود" و جهانگیری مدعی شد "فرصت های خوبی در اختیار دولت آینده است". صالحی و زنگنه هم از روحانی عذرخواهی کردند!
🔸 اما الساعه و در آخرین روز، کارنامه دولت بدین شرح است؛ تمام شاخص های اقتصادی در مقایسه با هشت سال قبل و در حوزه های زیر، عقبگرد شدید نشان می دهد:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی.
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻کسری بودجه، تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔹 دولت، در نوع این شاخص ها عقبگرد رکورد گونه داشته؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، رکورد تورم 45 درصدی و روند افزایشی آن، بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی، هفت برابر شدن قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه.
🔹روحانی و معاون اول او، درباره رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال ادعا کرده اند "کاری کارستان کردیم"؛ اما این دولت نسبت به دوره قبل از خود، هفتصد هزار شغل کمتر ایجاد کرد و قدرت خرید مردم نیز در همین دوره، یک هفتم شد.
🔹روحانی اول امسال گفت دیگر تا دستگاه های دولتی تا آخر دولت نباید دستور جدید گرانی صادر کنند، اما مردم چند بار با گرانی مرغ و تخم مرغ و روغن و شکر و آرد و نان و سیمان و سایر اقلام رو برو شده اند.
🔹 پایان دولت روحانی با قطعی آزار دهنده آب و برق در مناطق مختلف همراه شد. او، دولت را با 350 هزار کسری بودجه و 110 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی، تحویل آقای رئیسی و دولت جدید می دهد! بدهی های سنگین دولت (بعضا با سررسید چند ماهه) تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹جالب این که در همین هفته های پایانی، دستور دو برابر کردن امتیازات فوقالعاده ویژه مدیران از سوی جهانگیری صادر شد تا سقف ٢/۵ میلیون تومانی افزایش حقوق و مزایا برای مدیران برداشته شود!
🔹هفت میلیون تُن کالای اساسی در بنادر و گمرکات دپو شده و ترخیص و توزیع نمی شود. سال گذشته هم هشت میلیون کالای مشابه دپو شده بود و تصادفا چند میلیون تُن آن، مقارن روی کار آمدن بایدن و از سرگیری مذاکرات ترخیص شد!
♦️اما درباره برجام، دولت دموکرات آمریکا حاضر نشد به تعهد دولت اوباما برگردد و حقوق نسیه ایران در برجام را گروگان باج خواهی های جدید قرار داد. روحانی، دولت را با مذاکره بر سر برجام آغاز کرد و با مذاکره نافرجام برای مطالبه حقوق تضییع شده ایران به پایان برد! تحریم ها در این مدت، بیش از دو برابر شده است!
@fehrst_etellaatt
✋
«طلاق»، مد جدید بلاگرها!
🔸«حامد قربانزاده» مشاور میگه یکی از گرفتاریهای اخیر فضای مجازی همین سوئیتهومها هستند؛ زندگیهای شیک و اتوکشیده که همه چیز مرتبه، مبلمانهای آنچنانی، مرد خونه همیشه خونه هست و زن خونه همیشه در حال خریده!
🔸با چند نفر از این سوئیتهومها که صحبت میکردم، زمانی که به مشاوره میان و کمی ازسطح فضای مجازی دور میشیم میبینم انبوه گرفتاریها رو دارن،اما داخل مسیری افتادن که حتی خودشون هم برای خودشون راه برگشتی نمیبینن.
🔸زمانی که بهشون پیشنهاد بستن پیجشون رو میدم حتی لحظهای تصورش رو هم نمیتونن بکنن، یعنی برای مخاطبشون هر کاری میکنن. حتی به خاطر عکسهاشون همسرشون رو مجبور میکنن که چیزهایی تهیه کنن که واقعا واسشون سخته،اما امان از طمع و امان از جذابیتهای فضای مجازی.
🔸مواردی داشتم که به فرد گفته بودن که همسرت بهت نمیاد وانقدر روی این موضوع مانور داده بودن که کار به طلاق کشیده بود!
🔸این زندگیهای شیکی که افراد در فضای مجازی به اشتراک میذارن، پشت صحنههای این چنینی هم دارن که متأسفانه کمتر دیده میشه.
🔸چند وقتی هم هست طلاق بین بلاگرا مد شده و میگن به هم نمیایم!
@fehrst_etellaatt
✋
هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با عنوان «عرضه تجهیزات و اکانت اینترنت ماهواره ای»
🔺 معاون فنی پلیس فتا ناجا از کلاهبرداری جدید در فضای مجازی تحت عنوان عرضه تجهیزات و اکانت اینترنت ماهواره ای خبر داد.
🔹 بررسی ها نشان می دهد که عمده این آگهی ها جعلی بوده و اغلب کلاهبرداران و سودجویان نیز با ادعای رایگان بودن سرویس برای کاربران ایرانی سعی در فریبکاری و اغفال هموطنان دارند؛ در حالی که هنوز امکان استفاده از این خدمات در ایران وجود ندارد.
@fehrst_etellaatt
✋
چرا آقای آملی لاریجانی نبود؟
🔺مولاوردی، فعال فضای مجازی:
🔹 آقای آملی لاریجانی اعتبار نامه آقای رئیسی را امضا نکردهاند؟ چرا؟
@fehrst_etellaatt
✋
خیانت روحانی به کلمات
🔺بالاخره روحانی رفت. او رفت؛ خاطراتش هم می رود. میراثی که او برای دولت بعدی گذاشت، از تورم ۵۲ درصدی و نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و کوچک شدن ۳۵ درصدی سفره مردم و... هم گرچه سخت، بالاخره دیر یا زود دست خوش تغییر خواهد شد. اما خیانت او به برخی کلمات شاید به این زودی ها جبران نشود و تا مدت ها در حافظه جمعی بماند.
❎ روحانی به واژه «امید» خیانت کرد.
آنجا که آن را به لبخند کدخدا شرطی کرد. او امید ملت را به نقطه ای گره زد که در دست بدخواه ملت بود. در دولت روحانی جامعه نه تنها برنامه عملیاتی برای قوی شدن در برابر تحریم ها مشاهده نکرد، بلکه مدام با گلایه ها و اتهام زنی های بخشی از حاکمیت علیه بخش دیگر آن مواجه شد که وانمود می کرد «نخواستن ها» و «نگذاشتن ها» و «سنگ اندازی ها» علت برهم خوردن توافقات با غرب شده. تقویت این دوقطبی در مقاطعی مثل انتخابات ۹۶، هم به اتحاد و انسجام مردم لطمه زد، هم امیدی که باید مولد مقاومت و ایستادگی می بود، کم رنگ و کم رنگ تر کرد. جامعه ی شرطی شده و در انتظار گشایش، به شدت مستعد پذیرش دوقطبی ها بود که بر شکاف اجتماعی و بروز کینه توزی حتی بین توده های مردمی افزود.
❎ روحانی به «عقلانیت» خیانت کرد.
عقلانیتی که در مجمع عقلا با منطق تنش زدایی، جنگ را با جام زهر به پایان رساند، در دولت عقلا صاحب اختیار مملکت شده بود. می گفت عقلانیت در سازش با دنیاست؛ منطق مقاومت دنبال تقابل ذاتی با دنیاست و نتیجه اش هم تحریم و بالا رفتن قیمت هاست؛ باید برویم آثار بداخلاقی های ایدئولوژیک انقلاب را از دل دنیا در بیاوریم تا دنیا روی خوش نشان دهد و اوضاع زندگی مردم خوب شود! دستاورد ادعایی این عقلانیت برای کشور، هیچ گاه عملی نشد و جز تجاوزهای مکرر دولت های غربی به حقوق ملت ایران و تحریم های بی سابقه چند سال اخیر چیزی به دست نیامد.
❎ روحانی به «اعتدال» خیانت کرد.
اعتدالی را که معرف امت میانه بود، به حرکت بر مسیر تعارض نداشتن با منافع غربی ها و به عبارتی به پروپای آمریکا نپیچیدن منحرف کرد. در این مسیر هرچه از منافع ما در تعارض با خواست غربی ها بود، می توانست وجه المصالحه قرار گیرد؛ حتی منافع راهبردی مان!
❎ روحانی به واژه «جامعه بین المللی» هم خیانت کرد.
او افکار عمومی را به این باور رساند که جامعه بین المللی یعنی چهار کشور. اگر با آنان تعاملمان ردیف باشد یعنی دنیا به رویمان آغوش گشوده و اگر آنان روی ترش کنند، یعنی ما در انزوا هستیم. ذیل این باور ما فقط باید با کشورهایی ارتباط داشته باشیم که قدرت های غربی اجازه بدهند و هرکه را آنان نخواهند باید از گردونه روابطمان حذف کنیم. با همین رویکرد، ما سال ها شرکای تجاری مان در کشورهای همسایه و آسیای شرقی و آمریکای لاتین را از دست دادیم و بخش اقتصادی سفارت خانه هایمان عملا بی کار بودند و هیچ کمکی به بالا بردن تراز تجاری مان نکردند.
❎ روحانی به واژه «عزت» نیز خیانت کرد.
از شعارهای او بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی بود. اما در انتهای دولت او کارت های ملی هم بی عزت شدند؛ آنجا که برای دریافت دو شیشه روغن مردم باید آن را نشان می دادند!
❎ روحانی به اصل «مذاکره» هم خیانت کرد.
مذاکره همیشه ابزاری بوده درخدمت تامین منافع. روحانی مذاکره را برای مذاکره می خواست. همین باعث شد پس از رسوا شدن طبل توخالی برجام، حتی در مذاکرات احیای برجام هم شکست بخورد و در بن بست قرار گیرد.
🔻فهرست این خیانت ها می تواند تا ده ها شماره امتداد پیدا کند. آسیب های این هشت سال بر پیکره سرمایه اجتماعی قابل شمارش نیست. امید که این روزگار بگذرد و روزهای بهتری در انتظار ملتمان باشد تا فرصت ترمیم زخم هایمان را پیدا کنیم. افوض امری الی الله...
✍ رها عبداللهی
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
روحانی: روزانه ۱۴ ساعت کار کردم
🔺رئیس جمهوری:
🔹در این هشت سال در ۲۴ ساعت به طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ ساعت کار کردم.
🔹از نظر تفریحات، در این یک سال و نیم اصلا از تهران خارج نشدم. سفرهای من کاری بوده اند. من به عسلویه شش سفر کردم.
🔹اوضاع تولید شغل ما قابل قبول بود، تمام آمارها نشان می دهد به وعدههایمان در دولت یازدهم عمل کردیم.
🔹آنچه در ۶ دوره مذاکره به دست آوردیم در گزارش وزارت خارجه به مجلس آمده است.
🔹کارشناسان اقتصادی به من گفتند چرا به مردم قول دادی تورم را تک رقمی میکنی، این نشدنی است
🔹تا بهار ۹۷ تورم را تک رقمی نگه داشتیم، بعداز ۲۶ سال، ۲ سال تورم را تک رقمی نگه داشتیم
🔹هیچ کشوری بعد از تحریم های آمریکا جرات نکرد با ما کار کند.
@fehrst_etellaatt
✋
ناراحتی اصولگرایان قم از زاکانی
🔺شورای اصولگرایان قم در نامه ای به دکتر زاکانی، از نامزدی ایشان برای تصدی شهرداری تهران گلایه کردند.
🔹برادر بزرگوار جناب آقای دکتر علیرضا زاکانی (دام عزه)
نماینده محترم مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
ضمن تبریک ایام الله دهه ولایت و اعیادی که پشت سرگذاشته شد معروض میدارد چندی پیش از طرق مختلف و مجاری غیر رسمی شایعه نامزدی حضرتعالی برای تصدی پست شهرداری تهران را شنیده بودیم، اگر چه این خبر در همین سطح هم نگرانیهایی ایجاد میکرد اما چون از مبادی رسمی چیزی اعلام نشده بود، نیازی به نگارش چنین نامهای نیز احساس نمیشد.
تا این که امروز (10 مرداد ماه) خبری بر روی خروجی خبرگزاری ایرنا قرار گرفت مبنی بر این که حضرتعالی به عنوان یکی از هشت نامزد تصدی این پست، برنامههای خود را به شورای شهر تهران تقدیم کردهاید و پیگیریهای دیگری که از منابع مطمئن صورت گرفت نیز خبر را تایید کرد.
البته ای کاش از قبل شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم را که دعوت کنندهی حضرتعالی به قم و مهمترین حامیتان در انتخابات مجلس بود و شاید بیشترین اقبال مردم به حضرتعالی به خاطر اطمینانی بوده که به اعضای این شورا داشتهاند، در جریان امر قرار میدادید.
بعید است از حجم تلاشهای این شورا و رایزنیهای فراوان آن از اخذ حمایت علما و مراجع گرفته تا گروههای سیاسی انقلابی ریشهدار و تا مردم کوچه و بازار بی اطلاع باشید! آیا هجمههای مختلفی که به این شورا به خاطر قمی نبودنتان شد را فراموش کردهاید؟ بیننا و بین الله آیا شورای هماهنگی از زمان انتخابتان در مجلس از شما درخواستی به جز در راستای منافع عمومی شهر و کشور داشته است؟
روشن است که دادن برنامه برای تصدی پست شهرداری تهران، به معنی برگزیده شدن نیست و شما یک نفر از هشت نفر هستید. اما همین که برنامه دادهاید به معنای آن است که آمادگی دارید پست اصلی خود را که با زحمات و دوندگی افراد زیادی (از قبل از ثبت نام نامزدهای مجلس تا زمان تبلیغات و جلسات توجیهی و معرفی و ...) چه از سمت خودتان و چه از سمت شورا به دست آورده و به عنوان نمایندهی امالقرای جهان اسلام یعنی شهر مقدس قم راهی مجلس شدهاید، ترک کرده و یک سوم از حق رای مردم قم در مجلس شورای اسلامی را (احتمالا تا پایان مجلس) خالی بگذارید. این در حالی است که حضرتعالی را در شعار و در عمل پیرو اوامر ولی فقیه میدانیم. آیا این رفتار شما مخالفت صد در صد و عینی با این فرمایش صریح حضرت ایشان نیست که فرموند: «یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، مدیر بشود، فلان [مسئول] بشود- نه، این وظیفهی نمایندگی بسیار مهم است. اگر انسان برای خدا کار بکند و درست کار بکند، از وظایف اجرائی اهمّیّتش بیشتر است، یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمّیّت دارد. این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم، به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که مثلاً در مرحلهی بعد یا در فلان دولت به فلان پست [برسیم]؛ اینها آسیبها است.»
آیا اکنون در مملکت برای پست شهرداری تهران قحط الرجال است که حضرتعالی برای این کار برنامه دادهاید؟ آیا به اهمیت جایگاهی که در آن واقع شدهاید یعنی نمایندگی مرکز جهان تشیع واقف نیستید که به چنین فکری افتادهاید؟
توقع از حضرتعالی این بود که حتی پیشنهاد این پست را هم نپذیرید، نه این که برنامه هم بدهید و منتظر بمانید که آیا شما را میپذیرند یا نمیپذیرند!
جناب آقای زاکانی
مردم فهیم و هوشمند قم آن قدر درایت دارند که چنانچه حضرتعالی وارد گود رقابت تصدی پست شهرداری تهران شده و برگزیده نشدید، دیگر روی شما به عنوان نماینده ی شهرشان هم حساب نکنند. چرا که به همه ثابت کردهاید که پست نمایندگی شهر قم برای شما از اولویتی برخوردار نیست و یقینا باید در برابر خداوند و شهدا و تک تک آرائی که به نامتان در صندوق رأی ریخته شد، در قیامت پاسخگو باشید.
در پایان از حضورتان استدعا دارد با پس گرفتن برنامههای خود از شورای شهر تهران، هم چنان از فرصت اطمینان مردم شریف قم به خودتان استفاده کرده و در مجلس شورای اسلامی به عنوان یک قانون گذار هوشیار و در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به عنوان مغز متفکر این نهاد مقدس به خدمت ادامه دهید.
ان شاء الله که مورد عنایت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه و دعای خیر مقام معظم رهبری مد ظله العالی قرار گیرید.
والسلام علیکم و رحمة الله
شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم
۱۰ مرداد ۱۴۰۰
@fehrst_etellaatt
✋
آقازاده از نوع حوزوی
🔻سید احمد خمینی، آقازاده ای حوزوی که به لطف پدر در محافل سیاسیون رده بالای کشور شرکت میکند با انتشار عکسی از سید محمد خاتمی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
«دوستان به مناسبت عید غدیر گرد هم آمده بودیم. مثل همیشه موقع رفتن همه میخواستند با سید بزرگوار عکسی به یادگار بردارند. بر کنار بودم و تماشای مهر و محبت ایشان را ترجیح داده بودم. نوبت که به من رسید آقای خاتمی گفتند بیا عکسی بگیر و با عکسهای قبل مقایسه کن و بگذار مردم ببینند که چقدر پیر شدهام...
دیشب هم گذشت اما هنوز میتوان به آنچه این پیر در خشت خام میبیند اعتماد کرد»
🔻 آقازاده جوان!
ایشان، چهارسال پیش میگفت: حمایت از روحانی را تکرار کنید! حال میگویی آن چه این پیر در خشت خام میدیدید؟
میشود مشخص کنید دقیقاً چه چیز را در خشت خام میدیده که تاکید میکرد، تکرار کنید، تکرار کنید؟
1️⃣ دلار 30 هزار تومانی
2️⃣ مرغ کیلویی 35 هزار تومان
3️⃣ پراید 150 میلیونی
4️⃣ سکهٔ 15 میلیونی
5️⃣ میوههای پشت ویترینی که مردم توان خریدش را ندارند
6️⃣ مسکنهای نجومی
🔻خاتمی دقیقاً چه چیزی را در خشت خام میدیده؟ مشکلات اقتصادی مردم را؟ شرمندگی پدران را؟ بیکاری جوانان را؟
🔵 آقازاده که باشی، آن هم از نوع حوزوی، مجبور میشوی برای خالی نبودن قافیه هر ازگاهی، زبان به چنین یاوه سرایی هایی بگشایی!
آرام بگیر جوان!
✍️سید امیر حسینی
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
توصیه رهبرانقلاب به رئیس جمهور
🔹 برای گفتگو صادقانه با مردم بدون در نظر گرفتن پیرایههای سیاسی
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
رئیسی: ما یک برنامه تحولی فوری و کوتاهمدت تنظیم کردیم
🔹من به مردم اطمینان میدهم که مسائل به خوبی شناسایی و برنامهریزی شده و بهصورت فوری دنبال خواهد شد
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
توصیه رهبر انقلاب درباره اقتصاد کشور
🔺رهبر انقلاب:
🔹در مسئله مهم اقتصاد کشور باید با برنامه پیش رفت.
🔹حل مشکلات اقتصادی زمان بر است ولی باید سعی کنیم آن را کوتاه کنیم.
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
رئیسی: سفره مردم را شرطی نخواهیم کرد
🔺رئیس جمهوری:
🔹به دنبال رفع تحریم ها خواهیم بود ولی سفره مردم را به بیگانگان گره نخواهم زد.
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
رئیسی: پیام مردم، پیام تغییر وضع موجود بود
🔹پیام مردم در ۲۸ خرداد پیام تحولخواهی، عدالتخواهی، مبارزه با فساد و فقر، اجرای سیاستهای اعلامی نظام و توجه به ارزشهای والای انقلاب بود
🔹تورم بیش از ۴۴ درصدی، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدن بدهیهای دولت از سال ۹۴ و علاج کردن وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی وضعیت مردم را نامناسب کرده است؛ هم به دلیل دشمنی دشمنان و هم کاستیهای داخلی
🔹علاوه بر آسیبدیدن سفره مردم به اعتماد مردم آسیب وارد شده است.
🔹مردم از دولت جدید تحول خواستهاند و باید اتفاق بیفتد. این تحول مستند به سند ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب است.
@fehrst_etellaatt
✋
در تشکیل دولت جدید باید سرعت عمل به خرج داد
🔺رهبر انقلاب:
🔹یک توصیه لازم اینجا وجود دارد و آن این است که در تشکیل دولت انشاءالله سرعت عمل بایست به خرج داد. شرایط کشور اقتضا نمیکند که تشکیل دولت تأخیر بیفتد. هم رئیسجمهور محترم در معرفی وزرای پیشنهادیشان به مجلس و هم مجلس محترم در تصویب و اظهارنظر سریع در باب وزرا شتاب به خرج بدهند و کار را سریع پیش ببرند که انشاءالله زودتر دولت تشکیل بشود و مشغول کار بشود.
@fehrst_etellaatt
✋
رئیسی و چالشی به نام کابینه
🔺از ابتدای پیروزی آیتالله رئیسی گمانههای زیادی در رابطه با کابینه پیشنهادی وی مطرح شد . بسیاری از جوانان انقلابی که پای کار او آمده بودند انتظار دارند که وی بدون هیچ مصلحت اندیشی و بده بستانهای سیاسی مرسوم ، به سمت تشکیل دولتی مقتدر ، جوان ، جهادی و انقلابی پیش برود.
🔹اما در این میان کارتلهای قدرت و مافیای اقتصادی که معمولا با تعویض دولتها رنگی عوض میکنند و خود را در ساختار اقتصادی کشور حفظ میکنند ، دست بکار شدند تا چینش کابینه دولت سیزدهم کمترین آسیب را به شبکه گسترده فساد آنها وارد کند.
🔹 بدون تعارف باید گفت اگرچه ساختار قضائی-امنیتی در جمهوری اسلامی اجازه شکلگیری فساد سیستماتیک را نمیدهد، اما بخشی از مستخدمین دچار آلودگی اقتصادی در حال خدمت به این شبکه فساد در کشور هستند.
🔹هر وزارتخانه در دولت دارای منابع مالی چشمگیر است که دریافت آن از محل بودجه عمومی کشور ، فرصت خدمت وزیر به ملت را برای او فراهم میکند ، همچنین در نقطه مقابل ، فرصت فساد و ایجاد رانت نیز در سطوح بالای وزارتخانه فراهم میگردد.
🔹 آیتالله رئیسی به عنوان منتخب و لیدر جبهه انقلاب با در دست گرفتن سکان اجرایی کشور ، اولین کاری که باید انجام دهد برخورد گسترده با این شبکه تو در تو و مافیایی فساد در کشور است. البته نباید گمان کرد که این برخورد به سادگی انجام خواهد شد و راه پیشرو راهی آسان است ، بلکه این جراحی بسیار دردناک ، سخت و در بسیاری از موارد برای مجری این اصلاح خطرناک خواهد بود.
🔹ارقام قابل جابجایی در شبکه فساد ، ارقام بسیار بالایی است ، همانطور که تا حالا میشنیدیم این شبکه عنکبوتی ، هزاران میلیارد از گرده بیتالمال برای خود رانت و فساد ایجاد میکند. آیتالله رئیسی در زمان حضور خود در قوه قضائیه برخورد گستردهای با این شبکه در کشور آغاز کرد که شاید شاه بیت آن ، دستگیرز و محاکمه اکبر طبری بود، اما این شبکه اینقدر گسترده بود و این اژدهای هفت سر فساد بقدری قوی که با زدن هر سر از آن ، سر دیگری از گوشه دیگری بلند میشد و شاید یکی از انگیزههای قوی آیتالله رئیسی برای ورود به عرصه انتخابات ، رسیدن به سر منشاء این مفاسد و خشکاندن ریشه آن از مبداء بود.
🔹 از زمان انتخاب آقای رئیسی و اقدام ایشان برای تشکیل کابینه ، خبرهای زیادی حاکی از آن است که جریان مفسد فشارهای بیسابقه خود را برای تاثیر گذاری حداکثری در کابینه آغاز کرده است، جریاتی که گاها با چهرههای موجه پا جلو میگذارد و در صدد حذف مهرههای کلیدی ، دست پاک و موثر دولت و جایگزینی آنها با عناصر پیر ، فرتوت ، مفسد و قابل نفوذ برای خود است. این شبکه فاسد حتی اگر در حد یک وزیر بتواند در کابینه آیتالله نفوذ کند شاید تمام تلاشهای دولت سیزدهم را به چالش بکشد و زمینه فسادهای مالی گسترده را از همان منفذ کوچک فراهم کند.
🔻در پایان باید عرض کنم ، آیت الله رئیسی آخرین فرصت جریان انقلابی برای خدمت به مردم و نشان دادن کارآمدی ایدئولوژی حکومت اسلامی در افکار عمومی جامعه خواهد بود ، پس اولین اقدام محکم ایشان باید ایستادگی تمام قد در برابر سهمخواهی جریانات فاسد سیاسی-اقتصادی باشد که اگر امروز او در جایگاه ریاست جمهوری اولین قدم را عقب بکشد ، فردا در برابر هیچ قدرت داخلی و خارجی توان ایستادگی نخواهد داشت.
✍ علی مختارزاده
@fehrst_etellaatt