فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پویانمایی
نابودی رژیم غاصب و جعلی اسرائیل
#روز_قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرود فارسی-عبری کودکان ایرانی در حمایت از فلسطین
hedayat 02-07-02-1401.pdf
516.8K
📝 نشريه الکترونيکي هدايت (۲)| مسئله #قدس در منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم فلسطین جز از راه جهاد به اهداف خود نخواهند رسید
🔹سخنرانی تلویزیونی سرلشکر سلامی در مراسم ويژه روز قدس در غزه: مذاکرات در اسلو و شرم الشیخ و هر مکان دیگر آزادی را برای فلسطینیان به ارمغان نیاورد، توافقنامههای مربوط به فلسطین چیزی جز خدعه و نیرنگ نیستند.
🔹جوان فلسطینی دارای شجاعت و جرات برای اجرای عملیات در تلآویو است و سامانه امنیتی دشمن صهیونیستی را برای چند ساعت مختل کرد، تزلزل رژیم صهیونیستی عیان شده است
🔹شکست رژیم صهیونیستی قطعی و نزدیک است، آمریکا به عنوان بزرگترین حامی این رژیم با پوکی استخوان مواجه شده است.
🔴 خوب عمل کردیم؛ کشتهشدگان موشهای عرب بودند!
🔻 در ۱۸ آوریل سال ۱۹۹۶، نیروهای اشغالگر اسرائیلی مقر پناهندگان فلسطینی وابسته به سازمانملل در روستای #قانا در جنوب لبنان را گلولهباران کردند.
❗️۸۰۰ شهروند لبنانی از جنوب این کشور از ترس حملات #رژیم_صهیونیستی به این منطقه پناه آورده بودند که ۱۱۰ تن از آنان به شهادت رسیدند.
❗️در میان آنان کودکان و زنان زیادی دیده میشدند.
❗️هیچ نشانهای از احساس پشیمانی نیروهای توپخانه که اقدام به گلولهباران قانا کرده بودند وجود ندارد.
❗️به گفتهی یکی از نیروهای توپخانهای، سروانی که مسئول آن واحد بود، چند دقیقه بعد از گلولهباران مرگبار قانا به نیروهایش گفته بود:
‼️ «ما خوب با توپ شلیک میکنیم و باید همینطور به کارمان ادامه دهیم چون میدانید میلیونها #عرب وجود دارند که باید همهشان کشته شوند!»
‼️ او تاکید داشت: «خوب عملکردیم و آنها که در قانا کشته شدند، کسی نبودند جز یک سری موش عرب!»
📚 کتاب «رزمندگان خدا؛ حزب الله از درون؛ ۳۰ سال نبرد ضد اسرائیل»
👤 نوشتهی نیکلاس بلانفورد
#جنایات_غرب
#ثامن
پاسخی به یک #شایعه
⭕️آیا فلسطینیها زمینهای خود را فروختند؟
🔹زمینهایی که از سوی فلسطینیها به یهودیان فروخته شد شامل ۱.۸ درصد کل فلسطین تاریخی میشود.
#قسمت_اول
صاحبان اندیشه صهیونیزم پیش از آنکه جنبشی با این نام تأسیس کنند، از قرن 17 میلادی در اندیشه ایجاد «وطن قوم یهود» بوده اند. این اشخاص که در میان آنها شخصیت های مشهوری چون اسحاق نیوتن و ژان ژاک روس نیز مشاهده می شوند یهودیان را به مهاجرت به فلسطین تشویق می کردند. اواسط قرن 19 میلادی کسی چون موشه مونتفیورِه به خرید زمین در فلسطین روی آوردند اما این جریان فردی بود و همه گیر نشد.
🔸تأسیس جنبش صهیونیزم، آغاز اشغال فلسطین
با تأسیس جنبش صهیونیزم در سال 1897 در نخستین کنگره این جنبش در شهر بال سوئیس این فکر از یک اندیشه محض به یک طرح آماده اجرا تبدیل شد. 20 سال بعد از برگزاری اولین کنگره صهیونیزم، انگلستان یک سند رسمی برای یهودیان به وجود آورد که منشأ تأسیس رژیم صهیونیستی شد. این سند رسمی اعلامیه «بالفور» نام داشت. در این اعلامیه انگلستان رسماً متعهد شد به یهودیان برای ایجاد وطن قومی یهود کمک کند. این سند، اقدامات مخفی انگلستان را علنی و رسمی کرد. سه سال بعد انگلستان با دسیسه هایی که در منطقه انجام داد با اجیر کردن برخی مدعیان قدرت در میان عرب ها آنها را علیه حکومت عثمانی شوراند. سال 1919 انگلستان با آنکه با فرانسه برای تقسیم منطقه، توافقی به نام سایکس- پیکو را امضا کرد، اما فرانسه را در میان راه جاگذاشت و در جامعه ملل خود را به عنوان سرپرست فلسطین معرفی کرد. انگلستان از سال 1920 قیمومت فلسطین را برعهده داشت.
🔸قیمومت؛ مقدمه ای برای تأسیس رژیم صهیونیستی
شواهد تاریخی دوره حضور انگلستان در فلسطین نشان می دهد قیمومت انگلستان بهانه ای برای مقدمه چینی و زمینه ساز تشکیل رژیم صهیونیستی بوده است. در تمام دوره حضور انگلیسی ها اقدامات فلسطینی ها سرکوب می شد و امتیازات فراوانی به صهیونیست ها داده می شد. میزان مهاجرت یهودیان و امتیازاتی که انگلیسی ها به یهودیان می دانند سبب قیام ها و اعتراضات مردمی فراوانی شد. قیام موسای نبی یا بیست، قیام یافا، قیام دیوار براق، قیام نخل سبز، انتفاضه اکتوبر 1933، جنبش عزالدین قسام، انقلاب بزرگ 1936تا 1939، جنگ قسطل بخشی از این قیام ها بودند.
در این مسیر رهبران بزرگی چون سید کاظم الحسینی، الحاج امین الحسینی، عبدالقادر الحسینی و شیخ عزالدین قسام دراین مسیر به شهادت رسیدند.
🔸خرید زمین
یهودیان در دوره قیمومت انگلستان از راه های مختلفی اقدام به خرید زمین کردند:
راه نخست، زمین هایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. این زمین ها بالغ بر 65 هزار هکتار می شد. در این زمینه جریان فراماسونی موجود در فلسطین که توسط دولت اتحاد و ترقی در ترکیه هدایت می شد اقدام به خرید زمین کرد که زمین های خریداری شده توسط این جریان ماسونی نیز بخشی از این 65 هزار هکتار را شامل می شد. یکی از این ماسون ها سیدضیاءالدین طباطبایی، کودتاچی 28 مرداد 1332 بود که زمین ها را از فلسطینی هایی که به یهودیان زمین نمی فروختند، خریداری کرده، این زمین ها را به یهودیان منتقل می کردند.
راه دوم، از طریق دولت قیمومت انگلستان بود. دولتی که انگلستان در فلسطین ساکن کرد 66.5 هزار هکتار زمین را در اختیار جنبش صهیونیزم قرار داد. این زمین های زمین ها و ساختمان های دولتی بود که از دوره عثمانی اماکن دولتی و حاکمیتی محسوب می شد و می باید در اختیار دولت فلسطینی آینده فلسطین قرار می گرفت.
راه سوم، خرید زمین از طریق فئودال های لبنانی و سوری بود. فلسطین پیش از قیمومت انگلستان بخشی از قلمرو عثمانی بود که شامل سوریه، لبنان، اردن، فلسطین، ترکیه و بخشی از عراق می شد. فئودال ها و ملاکان زمین دار و ثروتمندی که به فلسطین تعلق خاطری نداشتند و عِرق ملی در آنها وجود نداشت و به دنبال ثروت و ملک در هرجایی ساکن می شدند. از سوی دیگر با تقسیم قلمرو عثمانی پس از فروپاشی آن امپراتوری که به 3 بخش، فلسطین، لبنان و سوریه و شرق اردن تقسیم شده بود زمین های بسیاری از این فئودال ها در مرزبندی هایی قرار گرفته بود که آنها دیگر به آن دسترسی نداشتند لذا با پیشنهادهای اغواکننده ای که آژانس یهود و جنبش صهیونیزم به آنها می داد به راحتی زمین هایی را که در اختیار داشتند به آنها می فروختند. صهیونیست ها از این طریق 60.6 هزار هکتار زمین به دست آوردند.
ادامه دارد...
#فلسطین
#روز_قدس
پاسخی به یک #شایعه
⭕️آیا فلسطینیها زمینهای خود را فروختند؟
🔹زمینهایی که از سوی فلسطینیها به یهودیان فروخته شد شامل ۱.۸ درصد کل فلسطین تاریخی میشود.
#قسمت_دوم
راه چهارم، خرید از خود فلسطینی هایی بود که با انگیزه های متفاوت زمین های خود را علناً به صهیونیست ها فروختند. این افراد از سوی فلسطینی ها خائن معرفی می شدند و بسیاری از آنها از سوی ملت فلسطین اعدام انقلابی شدند. اسامی خانواده هایی که در این بخش و بخش سوم یعنی فئودال ها زمین های خود را به صهیونیست ها فروختند در اسناد تاریخی فلسطین ثبت شده و موجود است. صهیونیست ها از این طریق نیز 30 هزار هکتار زمین خریداری کردند. یعنی فلسطینی ها فقط 30 هزار از کل 2.7 میلیون هکتار زمین فلسطین، معادل 1.8%، را به یهودیان فروختند.
در مجموع اراضی خریداری شده از 4 روش فوق حدود 220 هزار هکتار از زمین های فلسطین را شامل می شد. مجموع اراضی فلسطین 2.7 میلیون هکتار است که رقم فوق حدود 8% کل فلسطین را شامل می شود. در کتاب «فروش زمین شایعه یا واقعیت» این رقم با کمی تفاوت حدود 6% کل فلسطین ذکر شده است.
🔸خیانت انگلستان
زمانی که انگلستان از سوی جامعه ملل به عنوان قیم فلسطین معرفی شد در سندی که برای این قیمومت نوشته شد موظف شد طی 10 سال شرایط را برای برپایی حاکمیتی فلسطینی برای فلسطینیان فراهم کند. در حقیقت از سوی جامعه ملل به دلیل آنکه پس از جنگ جهانی اول و فروپاشی امپراتوری عثمانی، شرایط تأسیس دولت و حاکمیت برای فلسطینی ها فراهم دیده نشد، این نهاد بین المللی انگلستان را موظف کرد تا این شرایط را طی یک دوره 10 ساله فراهم کند. اما انگلیسی همانگونه که در اعلامیه بالفور به یهودیان قول داده بودند، سند جامعه ملل را تنها وسیله ای برای حاکمیت قرار دادند و طی 28 سال قیمومیت، شرایط را برای تأسیس وطن قوم یهود آماده کردند.
زمانی که صهیونیست ها تصمیم به تأسیس یک دولت جعلی در فلسطین گرفتند، طی یک اقدام هماهنگ شده، انگلیسی ها شبانه با کشتی های خود فلسطین را ترک کردند و تمام امکاناتی را که در اختیار داشتند در اختیار صهیونیست ها قرار دادند. انگلیسی ها که با ساز و برگ نظامی به فلسطین آمده بودند و حاکم انگلیسی فلسطین هم در تمام دوره قیمومیت یک فرمانده نظامی بود حتی سلاح ها و تجهیزات جنگی خود را نیز با خود نبردند و تمام آنها را برای صهیونیست ها باقی گذاشتند.
🔸قتل و کشتار برای غصب بقیه فلسطین
از زمانی که صهیونیست ها، رژیم جعلی صهیونیستی را رسما اعلام کردند، روند جدیدی برای به دست آوردن بقیه زمین های فلسطین آغاز شد. قتل و غارت و کشتار فلسطینی ها روشی بود که صهیونیست ها آن را پیش گرفتند. کشتارهای وسیع موجب شد میلیون ها فلسطینی از ترس جان خود زمین های خود را رها کنند و از سرزمین مادری خود به جاهای دیگر پناه ببرند.
🔸جمع بندی
براساس آمار موجود که همگی در اسناد ملی فلسطین موجود بوده و این آمار از دفاتر رسمی ثبت به دست آمده است، فلسطینیان با درک موقعیتی که برای آنها ایجاد شده بود، هرگز زمین های خود را به یهودیان نفروختند. تنها 1.8% زمین ها مستقیما توسط فلسطینی ها به صهیونیست ها فروخته شد. بقیه زمین هایی که از طریق فئودال ها، جریان ماسونی و یهودیان قدیمی ساکن فلسطین در اختیار صهیونیست ها قرار گرفت نیز شامل کمتر از 7% کل فلسطین می شود.
آنچه از آن روز به عنوان کل فلسطین در اختیار صهیونیست ها قرار گرفته است زمین هایی است که از طریق قتل، غارت و کشتار به دست صهیونیست ها افتاده است.
❗️حال قضاوت با شما است: فلسطینی ها زمین های خود را فروختند؟
#فلسطین
#روز_قدس
سرلشکر سلامی: فلسطین از دستهای خالی عبور کرده است
فرمانده کل سپاه در سخنرانی روز قدس:
🔹اسرائیل در حال فرو پاشیدن است، زیرا قبلا صهیونها بی رحمانه قتل عام میکردند، اما امروز حتی مجروح شدن یک فلسطینی برای آنها عقوبت زیادی دارد. فلسطین از دستهای خالی عبور کرده و مردانش در حال نبردند.
🔹به اسرائیلیها میگویم شما که فکر میکردید لایههای ضخیم امنیتتان میتواند از خطر حملات فلسطینیهای قهرمان نجات دهد، اما دیدید چگونه در یک شب یک فلسطینی قوای امنیت تان را شکست داد.
🔹شما میبینید دیگر آمریکا تکیهگاه مطمئنی برای شما نیست و به خانه عنکبوت تبدیل شده است. آمریکا برای شما همانند آمبولانسی است که بعد از مرگ مریض به دادش میرسد.
🔹ما شما را رها نمیکنیم و پاسخهای ما را دیدهاید، اگر کوچکترین عمل شرورانهای از شما سر بزند خوب میدانید که چه به سرتان خواهد آمد.
#القدس_هي_المحور
#روز_جهانی_قدس
#یوم_القدس_العالمی
🇧🇪♻️ متأسفیم که فرزندانتان را دزدیدیم!
🔻 دولت #بلژیک رسما از ربودن فرزندان زوجهای #دورگه بین سالهای ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۲ میلادی عذرخواهی کرد.
❗️این عمل دولت بلژیک، به رسمیت شناختن جنایتی بود که علیه این کودکان دورگه، «متیس»، در دهه شصت میلادی صورت گرفته بود.
❗️کودکانی که نیمی سفیدپوست و بلژیکی و نیم دیگرشان سیاهپوست آفریقایی و از مستعمرههای پیشین پادشاهی بلژیک، جمهوری دموکراتیک #کنگو و #بوروندی و #رواندا بودند. اغلب این کودکان، مادران آفریقایی و پدران سفیدپوست بلژیکی داشتند و در مستعمرههای آفریقایی بلژیک به دنیا آمده بودند.
‼️ دولت بلژیک این کودکان را در جریان سیاستهای موسوم به «جدایی نژادی» از #آفریقا به اجبار به #اروپا میآورد تا در مدارس کاتولیک بلژیک، جدای از مادرانشان بزرگ شوند. کلیسای کاتولیک بلژیک هم بزرگترین همدست دولت وقت این پادشاهی بود.
🔺 پادشاهی بلژیک از ۱۸۰۰ میلادی تا ۱۹۶۰ بخشهایی از آفریقای مرکزی از جمله کنگو و بوروندی و رواندا را استعمار کرده بود.
😳البته کمی قبل تر استعمارگران بلژیکی کودکان کنگویی را در قفس حیوانات به عنوان سوغاتی سفر از کنگو به بلژیک میبردند
#جنایات_غرب
#استعمار_بلژیک
#کنگو
#رواندا
#بوروندی
❇️🌷 4دهه مجاهدت برای آفرینش هنر انقلابی 🌷❇️
🔹نادر طالبزاده سینماگر و فعال فرهنگی پس از یک دوره بیماری در غروب روز قدس و در 69 سالگی آسمانی شد.
🔸این کارشناس، منتقد، نویسنده، کارگردان، مجری، مستندساز و دبیر رویدادهای فرهنگی بیش از 40 سال در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فعالیت میکرد و مدتها به یکی از بزرگان این عرصه بدل شده بود.
✅ از تایم به صداوسیما
🔹طالبزاده متولد 1332 در تهران بود. او پیش از انقلاب اسلامی در دانشگاه معتبر کلمبیا در ایالت نیویورک، کارگردانی سینما خواند و همکار دفتر شبکه مهم تلویزیونی CBS در ایران بود.
🔹میگویند او در بهمن 57، به عنوان عکاس مجله مشهور تایم به ایران آمده بود. طالبزاده که جوان موفق و کارمند رسانههای معتبر بینالمللی بود، در عنفوان جوانی با پدیده انقلاب اسلامی و اندیشههای امام(ره) آشنا و پیرو آن شد و در نتیجه فعالیت خود را در صداوسیمای جمهوری اسلامی آغاز کرد؛ اتفاقی که کمابیش برای سیدمرتضی آوینی هم افتاد.
✅ارتباط با تماشاگر گسترده رسانه ملی
🔹حاجنادر در عرصه تصویر، جدا از فیلمهای مستند پرشماری که ساخته، با کارگردانی یک سریال تلویزیونی و اجرای یک برنامه تلویزیونی به یاد آورده میشود؛ آثاری که در رسانه ملی، کم وبیش دیده شدند و نام او را بیش از گذشته بر سر زبانها انداختند.
🔹«بشارت منجی» سریالی محصول سالهای پایانی دهه 80 است که به زندگی حضرت عیسی مسیح(ع) به روایت انجیل برنابا میپردازد و با همه نقاط قوت و ضعف خود، جای خالی محصولی تصویری را در این زمینه، بر اساس مبانی که ما شیعیان به آن باور داریم، پر کرده است.
🔹برنامه تلویزیونی «راز» در شبکه4 سیما که بعدها با برنامه پر طرفدار «عصر» در شبکه افق نیز ادامه یافت، دیگر محصول تصویری طالبزاده بود که به طیف گستردهای از مباحث فکری، فرهنگی و تمدنی مرتبط با انقلاب اسلامی در ایران و جهان میپرداخت و مخاطب وفادار خود را یافته بود.
🔹فعال جشنوارهها و کنفرانسها
نادر طالبزاده در دهههای اخیر با برگزاری چند رویداد فرهنگی مثل جشنواره مردمی فیلم عمار و کنفرانس افق نو شناخته میشود؛ دو رویدادی که نگاه اولی به داخل است و دومی به خارج.
🔹او در عمار به استعدادیابی از میان جوانهای انقلابی علاقه مند به هنر و سینما پرداخت و محصولات هنری انقلاب را برای مخاطبان گسترده در جایجای ایران به نمایش گذاشت و در کنفرانس افق نو به متفکران غربی منتقد کاپیتالیسم تریبون داد تا بلکه صدایشان بیش از گذشته، هم به مخاطب ایرانی و هم به مخاطب خارجی برسد.
🔹او با فعالیت در زمینههای مختلف جبهه فرهنگی انقلاب، همواره به عنوان سردار جهادگر این عرصه مطرح بوده و خدمات زیادی به هنر انقلاب داشته است.
🌷یادش گرامی و روحش شاد🌷
🔴#هادی_العامری:
رژیم صهیونیستی پشتپرده تمامی توطئه ها علیه #عراق است
🔻 #هادی_العامری رئیس ائتلاف #الفتح در سخنرانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت که اسرائیل پشت پرده تمامی توطئه ها علیه #عراق قرار دارد .
وی همچنین افزود که حمایت از فلسطین و قدس مسئولیت اخلاقی و قانونی ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیلی از کشورها را باید از نزدیک و زاویه دیگر دید
🔺همیشه دبی را از یک زاویه خاص به ما نشان دادهاند؛ برجهای بلند، خیابانهای بزرگ و تمیز و زیبا و ...
حالا دبی را از یک زاویه دیگر هم ببینید.
#جهاد_تبیین
#روایت_حقیقت
🇮🇷
📝#پرسش_و_پاسخ (۵۶) | ماجرای «نظم نوین جهانی» مورد اشاره رهبر انقلاب چه بود؟
🍃🌹🍃
🔻 موسسه PWC (یکی از بزرگترین شرکتهای حسابرسی جهان) برآورد کرده است که ۵ قدرت برتر اقتصاد جهان در سال ۲۰۵۰ میلادی به ترتیب چین، هندوستان، آمریکا، اندونزی و برزیل خواهند بود. یعنی سقوط آمریکا به رده سوم جهان!
🔹 برآوردها حاکی از آن است که مجموع سهم ۲ کشور چین و هندوستان از تولید ناخالص داخلی (GDP) کل دنیا ۳۵% خواهد شد. در مقابل، مجموع سهم آمریکا و ۲۷ کشور اتحادیه اروپا به ۲۱% سقوط خواهد کرد
🔺 اینکه دیروز رهبر معظم انقلاب از شکل گیری نظم نوین جهانی صحبت کردند دقیقاً براساس آمار و مستندات نوین موسسات و اندیشکده های جهانی بود.
◾️ كم شد ز جمع خسته دلان يار ديگری...
◾️انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت برادر مجاهد، هنرمند بابصیرت و استاد روشنگر آقای «نادر طالب زاده» در روز قدس را به جامعه هنرمندان انقلاب اسلامی تسلیت میگوییم.
و چه صحنه زیبایی است لحظهای که #آقای_نادر به آغوش شهید آوینی و دوستان دیرین باز میگردد...
از نظر BBC راهپیمایی روز قدس هنوز برگزار نشده است
🔹درحالی که بسیاری از رسانههای مطرح جهان مثل رویترز، آسوشیتدپرس و خبرگزاری فرانسه به پوشش اخبار راهپیمایی روز قدس پرداختند، BBC فارسی که روی کوچکترین و محدودترین تجمعات در ایران مانور میدهد، حتی یک مطلب هم در این باره منتشر نکرد.
🔹البته همین رسانه مدعی حرفهایگری وآزادی بیان در همین مدت دهها خبر فان و بیارزش منتشر کرد.
اولین واکنش قالیباف به سفر ترکیه
🔹قالیباف در جمع نمایندگان قبل از شروع کار مجلس: وقتی بحث سفر مطرح شد من مخالف بودم و گفتم صلاح نیست ولی وقتی درنهایت تصمیم گرفتند این سفر را بروند، طبیعی بود که مادر هم باید برای مراقبت از دختر باردار همراه آنها میرفت.
🔹خصوصیترین مسائل زندگی خانوادگی ما را که نزدیکترین افراد به ما از آن خبر نداشتند را چگونه خبردار شدند؟
🔹برای خرید همداستان سراییها کردند که اینقدر جنس زیاد خرید کردند که باعث درگیری پای کانتر فرودگاه شد درحالیکه همه اینها دروغ بود.
🔹خیلیها به من گفتند این سفر اتفاق ویژهای نیست و سوءاستفادهای هم از بیتالمال صورت نگرفته است و سفری شخصی بوده است، لذا موضعگیری لازم نیست، ولی گفتم همین حد هم پذیرفتنی نیست، برای همین به آنها گفتم که از مردم عذرخواهی کنید.
🔹یکزمان گفتند دلیل سفر خرید بوده بعد گفتند دلیل سفر خرید ملک بوده و حتی برای آن جعل سند کردند. بالاخره مجلس در این دو سال کارهای بزرگی انجام داده است و تلاش زیادی میکنند که عنوان مجلس انقلابی را تخریب کنند.
🔹این روزها دستگاههای امنیتی اقدامات خوبی را برای روشنشدن ابعاد ماجرا انجام دادند و من هم برای حفظ جایگاه مجلس تا آخر مسئله را پیگیری خواهم کرد.
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | پُربرکتترین پدیده منطقه!
🍃🌹🍃
🔻 رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز قدس به فلسفه این روز و دستاوردهای گفتمان مقاومت پرداختند. یکی از بیانات ایشان که نیازمند دقت بیشتر است، این بود که فرمودند: «شکلگیری مقاومت پُربرکتترین پدیدهی این منطقه بوده است». برای بحث و بررسی تأثیر گفتمان مقاومت، باید نگاهی به پیش از شکلگیری این گفتمان و تغییرات پس از آن داشت.
🔸اگر به مناطقی که امروز ذیل گفتمان مقاومت تعریف میشوند نگاهی بیندازیم متوجه میشویم که سرزمین فلسطین پس از شکست فضاحتبار دولتهای عربی در دو جنگ ششروزه و یوم کیپور، کاملاً ذیل سلطه صهیونیستها قرار گرفت. این پیروزی صهیونیستها باعث شد که در سال ۱۹۸۲ به فکر اشغال لبنان بیفتند.
🔹پیروزي انقلاب اسلامی که میشل فوکو از آن به «انقلابی با دستهای تهی» و رابین رایت از آن بهعنوان «آخرین انقلاب بزرگ» یاد میکند، موجب بروز تحول عظیمی در نظام بینالملل شد، تأثیر امام راحل(ره) در منطقه را باید شکلگیری نگاه نو به غرب پس از روی کار آمدن اندیشههای واپسگرایی مانند سلفیت تکفیری و خودفروختگی حکام مرتجع، احیاء و تقویت هویت دینی ملل، به جوشش درآمدن نهضتهای اسلامی، استقلالخواهی مردم منطقه و ... تعریف نمود. شکلگیری گفتمان مقاومت ملهم و متأثر از نهضت امام(ره)، طبق فرموده رهبر معظم انقلاب «لبنان را از لوث وجود صهیونیستها پاک کرد، عراق را از حلقوم آمریکا بیرون کشید و از شر داعش نجات داد، به مدافعان سوری در برابر نقشههای آمریکا مدد رساند، به مردم مقاوم یمن در جنگی که به آنها تحمیل شده است یاری میرساند، با پنجه افکندن به موجودیت غاصبان صهیونیست به توفیق الهی آنها را به زانو درمیآورد».
🔺نکته پایانی: گسترش روزبهروز مقاومت در حالی است که ما شاهد افول قدرت صهیونیسم در منطقه هستیم و رژیمی که در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی اعراب را به ستوه آورده بود، امروز از درافتادن با گروههای کوچک مقاومت عاجز است؛ موضوعی که نویدبخش آیندهای روشن برای منطقه است.
✍ یعقوب ربیعی
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
تاریخکاوی
🔘 اذعان هاشمی رفسنجانی به وجود اختلافات «اساسی» میان او و آیتالله خامنهای
هاشمی(۱۸ آبان ۶۴):
«ظهر آقای واعظ طبسی در دفتر من برای صرف ناهار و گفتگو آمد. راجع به مسائل اختلاف خطوط و لزوم برطرف کردن اختلافها و لزوم هماهنگی من و آقای خامنهای در مسائل 👈اساسی👉 مذاکره کردیم.» ⬅️ (کتاب خاطرات سال ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی با عنوان «امید و دلواپسی»، ص ۳۱۷)
🔻🔻🔻🔻🔻
👇 هاشمی(۲۶ آبان ۸۷):
«مگر میشود در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده تعامل نکنیم؟ مگر میشود با ستیز با دیگران و در پیش گرفتن سیاست ستیز، درگیری و تهاجم جلو برویم؟» ⬅️ (خبرگزاری ایسنا، ۲۶ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۲ شهریور ۸۷):
«ما امروز در مقابله با استکبار، در سیاست خارجى زبانمان، زبانِ طلبگارى، عزت، اقتدار معنوى و اقتدار ملى است؛ آن وقت بعضى بیایند همین را به عنوان نقطه ضعف وانمود کنند که نه آقا! شما کارى کردهاید که فلان دولتها از شما خوششان نیاید.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی(۲۶ آبان ۸۷):
«اگر میخواهیم عدالت داشته باشیم نباید تقسیم فقر کنیم بلکه توزیع عدالت با توسعه غنا ممکن است.» ⬅️ (خبرگزاری ایسنا، ۲۶ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۸ شهریور ۸۴):
«بعضىها مىگویند عدالت یعنى توزیع فقر! نخیر! کسانیکه بحث عدالت مىکنند، به هیچ وجه منظورشان «توزیع فقر» نیست؛ بلکه توزیع عادلانه امکانات موجود است. آنهایى که مىگویند عدالت توزیع فقر است، مغز و روح حرفشان این است که دنبال عدالت نروید؛ دنبال تولید ثروت بروید تا آنچه تقسیم مىشود، ثروت باشد. ... بنابراین، اینکه ما بگوییم عدالت را مطرح نکنید، تولید ثروت را مطرح کنید؛ «بهانه» را هم این بیاوریم که بعد از تولید ثروت سراغ عدالت مىرویم، این نمىشود! عدالت یعنى امکاناتى که در کشور هست، عادلانه و عاقلانه تقسیم کنیم و سعى کنیم همین امکانات را بیشتر کنیم تا به همه بیشتر برسد؛ نه اینکه به قشر خاص و به دسته خاصى بیشتر برسد.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی:
«همه ما پایبند به افکار امام بودیم و هستیم و اینکه گفته میشود در دوران سازندگی آرمانهای امام فراموش شد و اغنیا اغنیاتر شدند دروغهای آماری است.» ⬅️ (خبرگزاری فارس، ۲ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۲۴ آذر ۸۷):
انحراف در هدفها، در آرمانها، در جهتگیرىها را باید مراقبت کرد که پیش نیاید. و این چیزى است که ما در طول این سالهاى طولانى - بخصوص بعد از جنگ و بعد از رحلت امام - درگیرش بودیم؛ جزو درگیرىهاى اساسى در این دو دههى گذشته، یکى همین بوده. تلاشهاى زیادى شده است براى اینکه جمهورى اسلامى را از روح و معناى خودش خارج کنند. تلاشهاى زیادى کردهاند؛ به شکلهاى مختلف؛ چه در زمینههاى سیاسى، چه در زمینههاى اخلاقى، چه در زمینههاى اجتماعى؛ از اظهاراتى که شده و حرفهائى که زده شده.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی(در خطبهی مشهور به دعوت مردم به «مانور تجملگرایی»):
«بزرگان و ائمه دیگری هم بودند که با چنین افراد سست عنصر و بیتحرکی که در صحنه زندگی اجتماعی، خود را با پوشش روحیه و شعار انقلابی و سادهزیستی گریم میکردند، مبارزه مینمودند.» ⬅️ (روزنامه جمهوری اسلامی، ۱۹ آبان ۶۹، ص ۹)
👆 امام خامنهای(۲ آذر ۶۸):
«اینجانب از اینکه کسانى مىکوشند تا در میان مردم ما رسم تجملگرایى و اسراف و ولخرجى را شایع کنند، شدیدا نگران و متأسفم؛ و از اینکه مردم فداکار و انقلابى ایران در امور شخصى به مصرفگرایى سوق داده شوند و قناعت انقلابى را از یاد ببرند، به خدا پناه مىبرم!» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
👆 امام خامنهای(۱ آذر ۷۸):
«آن کسانى که به اشرافیگرى گرایش دارند، پی آنند که این دید و ذهنیت را در مردم بهوجود آورند که این چیز خوبى است و ارزش است؛ کما اینکه قبل از انقلاب اینگونه بود. بعد از انقلاب به عکس شد. لذا کسانى هم که اهل کارهاى اشرافیگرى بودند، از ترس گرایش مردم، اجتناب مىکردند؛ اما امروز بتدریج مىخواهند کار را به عکس کنند.» ⬅️ (همان)
✍️ ابَرشاگرد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ گوهر خیراندیش و پرویز پروستویی به عناصر ضدانقلاب
🔹پس از حضور «پرویز پرستویی» و «گوهر خیراندیش» در مراسم اکران فیلم «داستانهای هزار و یکروز» در لسآنجلس، جمعی از افراد ضدانقلاب با توهین به این دو هنرمند و عقاید آنها، سعی در برهم زدن نشست خبری داشتند.
🔹پرویز پرستویی هم در جواب تنشآفرینیهای طرف مقابل میگوید: من کنار مردمم شما کجایید؟ من نقدم را در مملکت خودم میکنم.
🔹گوهر خیراندیش نیز که در بدو ورود به نشست مورد فحاشی از طرف منافقان قرار گرفته بود گفت:« بیاییم یاد بگیریم که به عقیده دیگران احترام بگذاریم. برادر آقای پرستویی برای دفاع از من و شما به جبهه رفت و شهید شد».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠دل متعلق به این جبهه ست...
فارغ از هر ظاهر و نوع پوشش، دلهای همه متعلق به جبهه انقلاب و در مسیر ولایت است...
💠در حاشیه راهپیمایی روز قدس در تهران
همخوانی سرود" سلام فرمانده " توسط یک مادر با فرزندش که بر روی سن قرار دارد از صحنه های جذاب این مراسم بود👌