فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵فردی از انگلیس خرید مواد غذایی را به قیمت 50 پوند در سال های 2010 و 2023 مقایسه کرد.
احساس می کنه نابود شده ! تورم جهانیه مختص ایران نیست
@fereshtehrouhafza
کانال فرشته روح افزا همسر شهید دانشمند دکتر احمد حاتمی
خاطرات خارج از کشور(قسمت اول) یک بار داشتم زندگی حضرت زینب را برای کسی در خارج کشور به عنوان قصه ت
خاطرات خارج از کشور(قسمت ۲)
🖋دختری دیدم که از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر جلوی درب ورودی مرکز خریدی در خارج از کشور مشغول رقصیدن بود؛کمی از دور بهاو نگاه کردم و گفتم تو از اینکاری که انجام می دهی خوشحال هستی؟ گفت چرا این سؤال را ازمن می پرسید؟ گفتم دلم برایت می سوزد، تو از این کار لذت نمی بری و و زجر می کشی؛ چرا این کار را انجام می دهی؟ گفت تو اولین کسی هستید که که مرا درک می کنی؛ چرا زن را به این هلاکت رسانده اند؟ برای این که یک موبایل فروخته شود. آدم از زن بودن خود متنفر می شود. روی قوطی غذای حیوانات، در دانشگاه ها، خیابان ها، پشت اتوبوس های کشور انگلستان،عکس های مستهجن می بینید. پونوگرافی قبلا در دنیا از لحاظ درآمد زایی مقام دوم و مواد مخدر مقام اول را داشت، ولی الآن مقام اول را دارد. دخترانی هستند که به علت سوء تغذیه می میرند یعنی غذا نمی خورند تا لاغر بمانند.
@fereshtehrouhafza
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فاز جدید فتنه سوریه با میدان داری زنان
پیاده کردن سناریوی زن زندگی آزادی اینبار در سوریه
🔹یک زن معترض در السویداء می گوید ما برای برق و گاز اینجا تجمع نکردیم ، تجمع ما امتداد خیزش مردم کل سوریه از ۱۲ سال قبل تاکنون برای رسیدن به آزادی و رهایی از دیکتاتوری بشار اسد است!
@fereshtehrouhafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجاب استایلهای چگونه به اسم چادر و مانتو و اربعین مخاطبانشون رو نسبت به حجاب واقعی میفریبند.
این یک هجمه فرهنگی است برای بی ارزش کردن چادر
اینها با مسی پولی نژاد فرقی ندارند دو لبه قیچی هستند علیه حجاب
به پشت صحنه کلیپهاشون دقت کنید
@fereshtehrouhafza
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اسکای نیوز: جرایم آزار جنسی آنلاین کودکان انگلیسی به رکورد بالایی رسیده است...
@fereshtehrouhafza
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسیب شناسی مهاجرت نخبگان( بخش اول)
در هیچ کشوری نخبگان جوانشان را به این شکل در دانشگاههای برتر و مدارس خاص جدا نمیکنند و از سد کنکور اینها را برای شکارچیان خارجی غربال نمیکنند.نقطهی ضعف اصلی در سیستم آموزشی ما در مدارس و دانشگاه است.
۱-اساتید دانشگاهها عده زیاد ی شون بچه ها را ترغیب میکنند به رفتن ،زیرا رشد علمی را در آنجا میبینند.البته در دسترس بودن منابع علمی و امکانات خوب تحقیق و آزمایشگاه و کارگاهها هم مزید بر علت است.
۲-دادن امکانات خاص و بورس تحصیلی و وام ها و جوایز مختلف علمی و شهرت جهانی در رشته تحصیل.
۳-سختگیری های بسیار زیاد در دانشگاههای خوب داخلی و انبار کردن سیلابلهای درسی بعضا اصلا بدرد نخور
۴- ضمانت شغل بعد از تحصیل با شرکتهای معتبر دنیا
۵- بعضا اعطای بورس تحصیلی به همسران در بعضی جاها به تبعیت همسر
۶- تمرکز روی درس بدلیل دوری از خانواده و عدم اتلاف وقت برای تعارفات و رسم و رسوم قومی بعضا
۷- امکان دسترسی به دانشگاه در طول روز تا نیمه شب و ایام تعطیل موجب رشد و سرعت در کار میشود.
۸- سبک زندگی غربی در ایران در پوشش و مدل گرفتن از دکوراسیون و چیدن میز و مبلمان و انواع غذا های خارجی و گرفتن مراسمها حتی لباس عروسی و مدل کفش و آرایش و ...از ژورنالهای خارجی، ساختمان سازی و تفریحات و ...کاملا غربی، اینجا برای زندگی در بعد فردی و اجتماعی به غرب اقتدا میکنیم.
🖋دکتر فرشته روح افزا
@fereshtehrouhafza
کانال فرشته روح افزا همسر شهید دانشمند دکتر احمد حاتمی
آسیب شناسی مهاجرت نخبگان( بخش اول) در هیچ کشوری نخبگان جوانشان را به این شکل در دانشگاههای برتر و م
آسیب شناسی مهاجرت نخبگان( بخش دوم)
۹-داشتن پرستیژ برای خانواده و ...که فرزندمان در فلان کشور درس میخواند و کار میکند و...پر شدن این خلا والدین.تحصیلات عالیه در خارج از کشور در داخل یک امتیاز اجتماعی محسوب میشود.
۱۰- تسلط بر یک زبان خارجی ،باز هم یک امتیاز به حساب می آید.
۱۱-بدلیل دوری والدین از مشکلات فرزندان با خبر نمیشوند و احساس آرامش بیشتری دارند.
۱۲- عده ای که از اعتقادات ضعیف تری برخوردار هستند ، فضای باز تری برای زندگی غربی دارند و این ریشه در ضعف تربیت دینی جوانان دارد. که آموزش و پرورش و دانشگاه در این زمینه قدم جدی بر نمیدارد.
۱۳- بچه های مذهبی و انقلابی هم با رعایت احکام دین و نهایتا شرکت در یک راهپیمایی روز قدس با طیب خاطر زندگی میکنند .غافل از اینکه کشور بوجود اینها نیاز دارد.
۱۴- عدم تعهد و پایبندی به آرمانهای کشورش
۱۵- بدور بودن از جنجالهای سیاسی و گروهی درخارج و بعکس در داخل در موقع استخدام و کار و ...بشدت اثر گذار است.
۱۶- تامین معیشت خانواده هر چند ضعیف ،و آینده تحصیلی فرزندان
۱۷_ عدم پایبندی و تعهد به نظام در بین عده ای
۱۸_ فقر فرهنگی دانشجویان نسبت به معظلات غرب.
۱۹_ عدم آگاهی دانشجویان نسبت به پروژه های کلان نظامی که در قالب پروژه های کوچکتر بین نخبگان پخش میشود.
۲۰_ عدم آگاهی جوانان به توظیه های پنهان غرب و دستهای صهییونست.البته مطالب بیشتر است .
اما اگر بروند و مجهز شوند و بر گردند و با آگاهی های لازمه بروند قطعا بسیار مفید ترند و طعمه نمیشوند ، بلکه برای رشد علمی کشور بسیار مفید هستند.مقام معظم رهبری در یک سخنرانی به این مهم پرداختند
🖋دکتر فرشته روح افزا
@fereshtehrouhafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تازه_مسلمانان #ایتالیا
❇️ شهادتین بانوی حقیقت جوی ایتالیایی خانم جولیا
❇️ Giulia from Italy reverted to Islam
#حتما_ببینید
@fereshtehrouhafza
🏴 ۷ صفر، سالروز شهادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع) تسلیت و تعزیت
▪️شیخ مفید و شهید اول و مرحوم کفعمی روز شهادت امام حسن مجتبی (ع) را هفتم صفر می دانند و البته روایات تاریخی دیگری هست که این روز را ولادت امام موسی کاظم (ع) بیان کرده اند.
@fereshtehrouhafza
🔶 سفر ترکیه ما🔶
سلام
من و همسرم و دو تا بچه هام، همون قشری از جامعه هستیم که تا نصف شب پای سریال های ماهواره و ترکی خوابمون میبره. اصلا تلویزیون ایران نمی بینیم و تمام اخبارو از اینترنشنال و بی بی سی میدیدیم. اوایل نماز میخوندیم. ولی شوهرم کم کم منو هم بی نماز کرد. حجاب هم که دیگه نگم. معتقد بودیم باید مثل ترکیه آزاد بشه و هر کی هر کار دوس داره بکنه. تا اینکه تیرماه امسال (1402) رفتیم سفر ترکیه.
تصور ما از ترکیه با فیلمایی که دیده بودیم با اونچه در واقعیت دیدیم، زمین تا آسمون متفاوت بود.
ترکیه ای که ما دیدیم، اولین تفاوتش با ایران مردمش بود. مردمی شدیدا پول پرست، شیاد و خطرناک. ما هیچوقت در ایران، از مردم نترسیدیم. ولی توی ترکیه کنار خیابون مردها و زنها و حتی بچه هایی می بینید که مشغول سیگار و دود کردنن. نگم براتون که برای یه مسیر ده دقیقه ای از ما 2.5 میلیون کرایه گرفتن، فقط چون توریست بودیم. و با راننده دیگه ای که باز قصد تیغ زدن داشت ناچار به نزاع شدیم و پلیس خبر کردیم.
درسته! همه میگن توی ترکیه مسجد جدا، کلاب جدا. عیسی به دین خود موسی به دین خود. ولی دیدن مردهای مست و لایعقلی که کنار خیابون و کنار سطل آشغالها دارن استفراغ میکنن و بالا میارن، حال هر کسیو به هم میزنه. وقتی این صحنه ها رو دیدیم واقعا خدا را شکر کردیم که ایرانی هستیم. که این صحنه ها توی ایران نیست. و ای کاش هرگز ایران اینطوری نشه. ای کاش این جمهوری اسلامی که مرتب قبلا بهش غر میزدیم و حتی فحش میدادیم نذاره ایران به اون وضع برسه. آره. بذار بگن میخواد به زور مردمو ببره بهشت، بذار بگن. بهتر از اینه که ما رو به زور ببرن جهنم دنیا و آخرت.
از وضع اقتصادی و گرانی شون نگم. تورم فوق العاده بالاست و برای یک پرس دلمه ساده شون، 800 لیر، تقریبا 1.5 میلیون پول دادیم. یک تیشرت ساده رو 1میلیون و 800 هزار تومان بهمون قالب کردن و توی رودربایستی مجبور شدیم بخریم!!
بدترین حسی که توی ترکیه داشتیم، حس ناامنی بود. حتی برای یک سرویس رفتن ساده زنانه، مردای حال بهم زنشون دنبالمون کردن و با دعا تونستیم از مهلکه فرار کنیم
آره. این کشور مکان های توریستی خیلی باحالی داره. اماکن تاریخی شونو به بهترین و مدرن ترین شکل حفظ کردن و مراقبت میکنن. طبیعت و جزیره های زیبایی داره استانبول. ولی همه اینها در یه کشوری هست که اخلاق توش مُرده. انسانیت کمیابه و سکولار بودن (هر کس به دین خود) این سرزمینو به انسانهای بی بند و بار و هرج و مرج اخلاقی تبدیل کرده.
شاید باورتون نشه. وقتی به فرودگاه امام خمینی رسیدیم با دیدن مامورای نیروی انتظامی توی فرودگاه از شدت شوق، فقط گریه میکردیم. چون با دیدن شون مملو از آرامش و امنیت شدیم. شوهرم بغض کرده بود و میگفت اینهایی که الان داریم با دیدن شون اشک میریزیم همونان که توی اینترنشنال برای کشتن شون کف و هورا میکشن و ما قبلا تماشا میکردیم.
ما نگرانیم. دوست داریم این حکومت که تا الان جلو بی دینی را گرفته، نگذاره ایران بشه ترکیه. نذاره خیابونای ما مردم ما اخلاق و پاکی ما نابود بشه. تا قبل از این عِرق و علقه ای به جمهوری اسلامی نداشتیم . ولی الان میدونیم چقدر کار حکومت مون مهم و حیاتی هست. چقدر مهمه توی این دنیای ناپاک، این قطعه خاک دنیا پاکیزه بمونه. پس الان با این حکومت هستیم. دعا کنید برای همه اونایی که مثل قبلا و الانِ ما فکر میکنن.
به امید رشد فکری همه مردم ایران
سارا آذری. استان سمنان.
@fereshtehrouhafza