💝زن مظهر جمال خدا💝
#حکمتهای_مادر_بزرگ خیلی شیرین تا آخر بخوانید، همش حکمته👇 سلام 🙋🏻♂ مادر بزرگ مرحومهی من معروف ب
توصیه های جدید دا رو بخونیم❤️🌺❤️
#بیانات_مقام_معظم_رهبری
#خانواده
🔴 مایهی آرامش یکدیگر باشید
👨👩👧👦 "خانواده باید محیط امن و امان و راحتی برای شما دو نفر باشد و برای فرزندانتان هم باید این محیط امن و امان را فراهم کنید."
🍃🍂🌿☘🍁🌾🍃🍂🌿☘🍁
@fershtekhoda
✨﷽✨
#داستان_واقعی_بسیار_زیبا
#تقوا
✍استاد فاطمي نيا مي گويد :
✅علامه جعفری از پدر آیت الله خویی، مرحوم آسید علی اکبر خویی، نقل می کند در قدیم در شهر خوی یک زنی بسیار زیبا بوده. چون شهر کوچک بود همه هم را می شناختند این دختر زیبا نصیب جوانی شد. مکه ای برای این جوان واجب شد. این جوان ذهنش بد جوری مشغول شد که در این مدت طولانی که باید با شتر و...سفر کنم این زن را به چه کسی بسپارم. نزد مقدسی رفت که زنش به او بسپارد او قبول نمی کند و می گوید نامحرم است، چشممان به او می افتد به گناه می افتیم. داشی در خوی بوده مشهور بوده به علی باباخان.
به او گفت: می خواهم بروم مکه می خواهم زنم را به شما بسپارم. دخترهایش را صدا زد و گفت: او را ببرید داخل. خیالت تخت برو مکه. جوان رفت مکه بعد از شش هفت ماه با اشتیاق رفت در خونه علی باباخان زنش را تحویل بگیرد. در زد گفت: آمده ام زنم را ببرم. گفتند: بابا علی خان نیست ما نمی توانیم او را تحویل دهیم.
💭 گفت: بابا علی خان کجاست؟ گفتند: تبریز.راه زیادی بود و ماشینی نبود بالاخره خودش را رساند به تبریز. علی باباخان را پیدا کرد. گفت: اینجا چه می کنی؟ گفت: تو این زن را سپرده بودی به من. شنیده بودم که این زن زیبا است. ترسیدم حتی در این حد که بیاد به ذهنم که ببینم این چه شکلی است. به همین دلیل تو که رفتی من تمام مدت را رفتم تبریز تا تو برگردی.»
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
@fershtekhoda
#همسرانه
💟خانوم وآقای عزیز...
هیچ وقت و در هیچ شرایطی به همسرتون نگید:
اشتباه کردم با تو ازدواج کردم!
حتی اگر به شدت از دستش عصبانی بودید.
❣️🔅❣️🔅❣️🔅❣️🔅❣️
👈لزومی ندارد همه مسائل زندگی خود را برای خانوادهها تعریف کنید.
حریم خصوصی خود و همسرتان را حفظ کنید.
#مهارتهای_همسرداری
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
@fershtekhoda
💫خداوند از زن و مرد تنها خوشش نمی آید.
📚برگرفته از کتاب مقام معظم رهبری در مورد ازدواج و خانواده
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
@fershtekhoda