May 11
🔶 زیست بوم تحول و حکمرانی
سلامی چو عطر دلنشین بهارنارنج و اقاقیا به دختران سرزمین آفتاب
🔹اینجا جایی برای گپ زدن پیرامون تحول و کمال مطلوب خواهی درباره هویت ، معیشت ، جنسیت در راستای تکامل اجتماعی است.
🔹تمدن نوین اسلامی ، ساخت اجتماعی با رویکرد عرفان اجتماعی است ، این مطلوب جز با دو رویکرد ایجابی و سلبی ، تحقق پذیر نیست.
_ رویکرد ایجابی ، توسعه منطق و فلسفه و عرفان اسلامی در جامعه و کاربستی آنها است .
_ رویکرد سلبی ، شناخت و نقد جریانات فکری ، و تصفیه آن از رفتار اجتماعی است .
🌹 #نامدرسه_فطرت
🌱 @fet_girl_ir
با سلام، به نامدرسه خوش آمدید . 😊✋
🔺 #نامدرسه_فطرت
برای معرفی خودمون لازم نکاتی را خدمتتون بنویسم ، اینجا (#نامدرسه)، یه آموزشگاه عالی ، یه زیست بوم تربیتی از جنس تحول و حکمرانی است، برای درک دقیق و صحیح نسبت به علوم انسانی اسلامی و انسانی اجتماعی ، دانش هایی که توسعه نگاه و فرهیختگی را برای دانش پژوه ایجاد می کنه ،
مثل منطق برای درست فکر کردن
مثل مطالعه تاریخ با رویکرد تمدنی و جامعه سازی ، تا نقش ساختن برای آموزش پذیر محقق بشه
مثل جریان شناسی فکری برای شناخت مرز اندیشه ها و دور شدن از چندگانگی فکر و ذهن با قلب و روح (#التقاط) ، و پاسخ دادن به شبهات ، نقش یابی اجتماعی
مثل فلسفه و عرفان که توضیح ش در اینجا نگنجد ☺️ و مجهز شدن به مهارتهای فردی(برنامه ریزی _ خودمدیریتی _ آینده پژوهی و . . .) و جمعی ( کار تیمی و تشکیلاتی و مدیریت منابع انسانی _ . . .)
خب ، شاید سوال بشه براتون که پس ما چه تفاوتی با دیگر مراکز آموزشی در این حوزه داریم ؟
پاسخ اینه که ، حوزههای علمیه ، آموزشگاههای علوم انسانی ، موسسات خصوصی فرهنگی ، و . . . برای خود راهبردی خاص دارند مثلا حوزه علمیه ، مسیر تعلیم و تربیت مجتهد را طی می کنه ، در واقع تلاش ش در این قرن ها این بوده که مجتهد در فقه و علوم انسانی تربت کنه ، آموزشگاههای علوم انسانی صرفاً ماموریت خودشون را توضیح و ترجمه علوم انسانی اسلامی و غیر اسلامی ، تعریف کردهاند.
🌱 @fet_girl_ir
با سلام، به نامدرسه خوش آمدید . 😊✋
🔺 #نامدرسه_فطرت
اما ما(#نا)، آشنایی عمیق و کاربستی را شکل می دیم . بطوری که بعد اتمام دوره ، برای دانش پژوه ظرفیت ادامه دانش وجود دارد و خود خوان می تواند ادامه دهد تا به حد اعلی ی دانش برسد.
تفاوت دوم ما (#نا) ، توجه به دانش های متفاوت و میان رشته ایی است ، مثل جریان شناسی ها ، جامعه شناسی ، بررسی ایدئولوژی های اجتماعی در سطح عالی است که در حوزه ، بخاطر مسیر علمی متفاوت، مورد تدریس نبوده ، چرا که یک کنشگر اجتماعی بشدت به این دانش ها نیازمند است.
تفاوت دیگر ما (#نا) ، ارائه مطالعات پژوهشی است ، سطح مطالب اولاًَ : گسترده و با نگاه همه جانبه و تطبیقی است ، ثانیاََ : در آموزش رویکرد عمیق حوزه علمیه تشیع مورد نظر است ، خصوصا تلقی و درک فلسفی و عرفانی امام راحل و عظیم الشان (ره) .(#امام_خمینی _ #امام_خامنه_ایی) ، ثالثاََ : توامانی علم و عمل و رویکرد کارگاهی در آموزش ، که نکته مغفول در آموزش بوده .
نکات دیگر هم در این میانه هست که به دیدار حضوری می سپاریم ، البته در صورت تمایل ، پاسخگوی شما از طریق پیام به ادمین خواهیم بود😊
🌱 @fet_girl_ir
🔸زیست بوم تحول و حکمرانی
🔻کلاس تاریخ
🔹برای توضیح سه نکته را باید گفت :
۱. تاریخ ، بررسی زندگی گذشتگان ، خاصه ائمه اطهار علیهم السلام ، که هدایت بشریت بسته به آن است.
۲. فلسفه تاریخ ، نیز رویکردی است که در آن تاریخ را مقطع به مقطع مورد خوانش قرار می دهد ، مثل اینکه انسان ، چند دوره را طی کرده ، کودکی ، جوانی ، میان سالی و پیری که هر دوره اقتضائات خود را دارد . بررسی هر مقطع (مثلا جوانی) و قوانین لازم (پاکدامنی و تلاش ، علم و کیاست و . . ) برای طی شدن و ورود به مقطع جدید ، از احکام فلسفه تاریخ است ، (سیر شدن و تکامل)
مثال واضح تاریخ با این رویکرد ، قیام تا تمدن است ، بطوری که قوانین و لوازم انتقال از مقطعی خرد یا کلان (قیام_نهضت / اُمّت سازی) به مقطع دیگر (نظام_دولت / دولت سازی) است که این ، رویکرد فلسفه تاریخ است .
۳. تعیین تکلیف خود ، در دوره جدید و نسبت یابی که تمدن ساز باشد و رفتارها با منطق ماموریت یابی ائمه اطهار علیه السلام هماهنگ باشد .
🔹[نمونه تاریخی : نرمش قهرمانانه امام مجتبی علیه السلام ، به عنوان رویکردی که جامعه را از مقطعی به مقطع دیگر ، منتقل کرده است _ حضور امام رضا علیه السلام در ایران و حضور در راستای تمدن سازی ، با مولفه های حکمت گرایی ، معنویت گرایی ، عدالت خواهی و . . .]
🔹منابع و مآخذ :
صلح امام حسن از رهبری معظم ، امام خامنه ایی
دو امام مجاهد از رهبری معظم امام خامنه ایی
جامعه و تاریخ از شهید مطهری
فلسفه تاریخ ج۱ و ج۳
تمدن رضوی از دکتر موسی نجفی
انقلاب فرا تمدنی از دکتر موسی نجفی
🔺@fet_girl_ir
🔸زیست تحول و حکمرانی
🔻کلاس《عرفان اجتماعی》
🔹۱. معنویت گمشده ی همیشگی انسان ، که هیچ بدیلی ندارد ، از چه طریق کسب می شود؟ اصلا معنویت چیه ؟
در پاسخ ، برخی هزاران راه را پیش پای انسان می گذارند ، خصوصا عرفان های نوظهور ، که چیزی جز انحراف اخلاقی نیست ، از ساتیا سای بابا ، کریشنامورتی ، اُوشو و ، یوگا و مدیتیشن ، که انحرافی است و یا عرفان هایی با طعم دین و شبه دینی که انسان را به اسم دین در ادبیات فرقه ائی، محدود و منزوی کرده و توان آد م را به تمنیّات رهبر فرقه گره می زند ، مثل دراویش و اهل حق ، . . .
و گروهی ، تنها راه را شریعه ختمی نبوی می داند که هم معنویت زا و ایمان آور است و از سویی نیز مومن را وارد رسالت یابی واقعی نسبت به نظام مسائل جامعه اسلامی می کند [عرفان اجتماعی]
۲. بررسی روش های پاسخگویی ، به نیاز معنویت به چه شکلی است ؟
۳. ضرورت پرداختن به این موضوع ، راهگشایی و راه یابی به قرب الهی را میسر می سازد . مسیر انحرافی انسان را به جغرافیای دیگر خواهد برد ، جایی که بوی از معنویت نیست جز انحراف اخلاقی
🔹[نمونه : عرفان های نوظهور _ عرفان های انحرافی و فرقه ائی _ عرفان اسلامی _ یوگا و خلوت گزینی و . . .]
🔹منابع :
درآمدی برعرفان اسلامی _ خسروپناه
بررسی عرفان های نوپدید _ فصلنامه کتاب نقد
بررسی معنویت گرایی نوپدید _ فصلنامه کتاب نقد
🔺@fet_girl_ir
📌 #فراز_های_طلایی
یا کرِیمَ الصَّفْحِ، یا عَظِیمَ الْمَنِّ، یا کثِیرَ الْخَیرِ، یا قَدِیمَ الْفَضْلِ، یا دائِمَ اللُّطْفِ، یا لَطِیفَ الصُّنْعِ، یا مُنَفِّسَ الْکرْبِ، یا کاشِفَ الضُّرِّ، یا مالِک الْمُلْک، یا قاضِی الْحَقِّ.
ای گذشتت کریمانه، ای نعمتت بزرگ، ای خیرت بسیار، ای فضلت دیرینه، ای مهربانی ات همیشگی، ای ساخته هایت دقیق، ای گره گشای گرفتاری، ای برطرف کننده زیان، ای پادشاه هستی، ای داور راست و درست
🔻 #خیریه_امامت
🔺 @imamat5_ir