🇮🇷 اطلاعیه حرکت کاروان خودرویی تبریز 🇮🇷
🔺 ۲۹ اسفند، ساعت ۲۱:۳۰
🔺مسیر حرکت:
سجادیه
بلوار ملا صدرا
میدان میرداماد
بلوار دکتر حسابی
پل کابلی
بلوار ۲۹ بهمن
آبرسان
#بازنشر
#حضور_حداکثری
@fetrat_amn
اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَةِ
🔹دعای قنوت نماز عید فطر
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn
❇️ معناى تكبيرات در موقعيت خاص عيد فطر
🔸سرّ تكبير آن است كه چون شخص مؤمن واقعى در ماه رمضان، توحيد فعلى و صفتى و اسمى را با توجّه كامل به خداوند سبحانه سير نموده و به عنايات الهى به درك: لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ نايل گرديده و ...، به منزلت واحديّت راه يافته، وقت آن است كه به جوايز عيد، كه همان مقام و منزلت احديّت و يا اللَّه اكبر و مقام محمّدى(ص) است (به قدر ظرفيت وجودى و غير انتصابى او) راه يابد و يا راه يافته باشد و گوياى تكبير گردد.
📚برگرفته از کتاب نور هدایت (شرح معارف ادعیه) فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn
❇️ فلسفه تکرار قنوت در نماز عید فطر
📌حجتالاسلام والمسلمین قرائتی:
🔸در نماز عيد قنوتها تكرار ميشود و در نماز آيات ركوعها تكرار ميشود. شايد به خاطر آن كه در عيد ميخواهيم از خداوند عيدي بگيريم لذا دستها را بلند كرده و خواستههاي خود را طلب ميكنيم ولي در نماز آيات چون شبيه حوادث قيامت را ميبينيم با ركوع و تواضع، از خداوند طلب مغفرت ميكنيم.
📚 پیوند های نماز؛ حجت الاسلام قرائتی؛ ص 53
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn
❇️ عید فطر مکمل روزه داری
🔶مسلمانان در ماه رمضان یک ماه روزه میگیرند و از خداوند انتظار پاداش دارند. ایشان برای تتمیم عبادت یک ماهه عید میگیرند و در آن روز نماز میخوانند. در واقع عید فطر مکمل یک ماه روزه داری است.
✍آیتالله مصباح یزدی (ره)
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ معنای متعالی عید فطر در کلام رهبر شهید انقلاب(ره)
🔸اینکه ماه پُربرکت رمضان به عید فطر منتهی میشود، در خود مضمون و معنای متعالی و آموزندهای دارد؛ یعنی صیام و قیام مردم و مبارزه آنها در طول ماه رمضان با شیطان درونی و نفس امّاره، اثرش این است که عیدی برای آنها به وجود خواهد آمد که مظهر آن عید حضور مجتمع و واحد مردم در عرصه و میدان توجّه به خدای متعال و ارتباط خاشعانه با اوست. ۸۲,۰۹,۰۵
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn
❇️ تغییر و تعویض پول کنار گذاشته شده برای فطریه
📌 سؤال:
🔸عید فطر، فطریه خود را کنار گذاشتم (نقدی) تا اشکالی به وجود نیاید؛ اما هنگام پرداخت آن، چون می خواستم مبلغ بیشتری بپردازم، از کارت عابر بانک، پرداخت کردم؛ آیا صحیح است یا باید صرفاً همان پول نقد کنار گذاشته شده را پرداخت میکردم؟ با توجه به این که عین آن پول وجود ندارد، تکلیف چیست؟
✅ پاسخ:
🔸 با توجه به اذن رهبری، تغییر و تعویض پول کنار گذاشته شده برای فطریه و کارت به کارت اشکال ندارد.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای(ره)
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn
❇️ چرا روزۀ عید فطر حرام است؟
⚠️حرمت روزه، یک مانور است!
🚨 در روز اول شوال، روزه حرام است. این یک #مانور است. می دانید چرا؟ چون می خواهد بگوید: «خوردنشان به امر من است؛ نخوردنشان هم به امر من است»
🔸 اگر روزۀ اول شوال را حرام نمی کردند، عده زیادی روز اول شوال را روزه می گرفتند و می گفتند: «می خواهیم بدرقه ماه رمضان برویم»! خداوند چون می خواهد همه [با هم] دست بکشند، روزه را حرام کرده.
🔸 امام صادق(علیه السلام) درباره روز عید فطر و تشخیص آن می فرمایند: «دست امام مسلمین است»؛ اگر امام مسلمین گفت: «عید است»، همه باید افطار کنند و نماز عید بخوانند. اگر امام مسلمین گفت: «این آخر رمضان است»، بر همه واجب است روزه بگیرند.
🔸 چرا این را برای امام مسلمین گذاشته؟ برای اینکه اینجور نشود که زن مقلد این آقاست و آقا می گوید برای من ثابت نشده که امروز آخر رمضان است؛ شوهر مقلد دیگری است؛ او گفته برای من ثابت شده امروز عید بگیریم. اگر بعضی روزه باشند و بعضی روزه نباشند، در خانه چه اتفاقی می افتد؟ روزی که باید جشن بشود، روز عیش باشد، روز سرور باشد، روز خوشحالی باشد، روز حزن می شود.
🔸 [اعیاد رسمی مسلمین یعنی] عید فطر و عید قربان را برای این خاطر روزه اش را حرام کردند که #وحدت ایجاد بشود؛ یعنی همه «با هم» دست بکشند از روزه. خود این وحدت یک ابهتی دارد، اسلام را در نظر دشمنان با مهابت می کند.
✍ آیت الله حائری شیرازی ره
✅ موسسه انجمن مردمنهاد فرهنگی فطرت
🔗با فطرت همراه شوید؛ ایتا و بله
@fetrat_amn