هدایت شده از دیده بان بروجرد
🕊 هم که بابا را به یک لبخند، جان تازه ای
هم برایش بوسه ی از راه دورت قاتل است
تا بگیرد بوسه خم شد نیزه سوی گونه ات
قبله از آن روز نزد اهل معنا مایل است
شد دخیل دامنت دستم که کشتی نجات
هر کجایی که توقف کرد آن جا ساحل است
گوش پاره جای خود، اما دلیل گریه ام
از شنیدن های الفاظی شبیه سائل است 🕊
هدایت شده از دیده بان بروجرد
#روضه_های_مصور | شب دهم
🔴خداحافظ برادر
▫️علامة مجلسی (ره) در «بحارالانوار» ذکر نموده که «چون امام مظلوم هفتاد و دو نفر از اصحاب و اهلبیت خود را دید که روی زمین افتادهاند و بیکس و تنها مانده است، متوجه خیمهها شد. «و نادی یا سکینه و یا رقیه و یا عاتکه و یا زینب و یا فاطمه، یا امکلثوم، علیکنّ منیالسلام»؛ «اهل حرم را صدا زد: ای سکینه و ای رقیه و ای عاتکه و ای زینب و ای فاطمه و ای امکلثوم خداحافظ».
▫️زنان و دختران و کنیزان چون این صدا را شنیدند، همگی از خیمهها بیرون دویدند، و صدا به گریه و ناله بلند کردند. حضرت همه را سفارش میفرمود که دلها را آتش میزد، نگاه حسرتی به ایشان کرد و آه از دل سوخته خود کشید. اهل حرم را به شکیبایی امر فرمود و راهی میدان شد.
▫️چنانکه روایت شده بعد از وداع عمومی با اهل حرم زینب را طلبید و به او وصیت کرد و سفارش اطفال و زنان را به او نمود و او را امر به صبر فرمود.
حضرت بر ذوالجناح سوار شدند که صدای گریه اهل حرم بلند شد و ناله طفلان به فلک رسید، و چون چند قدم راه رفت، دید باز صدای گریه میآید، نظر کرد دید زینب با پای برهنه میآید و میگوید: ای برادر! صبر کن حاجتی با تو دارم. حضرت ایستاد. زینب عرض کرد: ای برادر! مادرم در وقت وفات وصیت کرده، که هرگاه عازم سفر آخرت میباشی، به عوض او زیر گلوی تو را ببوسم. حضرت پیاده شد، زینب دستها به گردن امام درآورد و گلوی او را بوسید.
✍️کانال روشنا
@roshana_ir
هدایت شده از رسانه 2021
🔴یادداشت اختصاصی/
❇️مسئله فرزند آوری از نگاه توحیدی
🔻در منابع اسلامی، به فرزندآوری به منظور سنگین شدن زمین از گوینده «لاإله إلا الله»، توصیه شده است. اساساً نگاه دین به جمعیت، نگاهی راهبردی، بنیادین و تمدنی به منظور تحقق اهداف توحیدی است. راهبردی که با آیات و روایات فراوان دیگری تأیید شده و سنتهای تکوینی و تشریعی الهی نیز با آن همراهی و سازگاری دارد.
🔺امروزه هرچند کشف توحیدگریزی در عرصه فکری برخی از افراد نیازمند دقت و ژرفکاوی است، اما در عرصههای عملی همچون سبک فرزندآوری و فرزندپروری آنها مشهود است. اگر افراد جامعه به خاطر بی اعتنایی و عدم اهتمام به آموزههای اسلامی، نسبت به سرنوشت جمعیت خود حساس نباشند، انقراض نسل و ضعف جوامع توحیدی، دور از انتظار نیست. حقیقت تلخی که دلسوزان جامعه بارها نسبت به وقوع آن هشدار داده اند.
🔹امروزه سایه فرهنگ مدرن بر سبک فرزندآوری و فرزندپروری به شدت سنگینی میکند، به گونهای که حتی استدلال آوری برای اقناع جامعه دینی نسبت به افزایش جمعیت، تنها در این چارچوب قابل فهم و پذیرش شده است. هرچند که در حال حاضر حتی تأکید بر منافع دنیوی فرزندآوری نیز کارآیی زیادی نداشته و مخالفان افزایش جمعیت نیز منافعی برای عدم فرزندآوری ذکر میکنند.
🔻با توجه به نقش و اهمیت جمعیت فراوان توحیدباور در بسط و توسعه توحیدباوری در سطح جهان، نقش یک متکلم در این زمینه چه خواهد بود؟ آیا متکلم نمیتواند در اثبات نظریه جمعیتی اسلام و تبیین مسائل آن و دفاع از شبهات مطرح نقش آفرینی کند؟ مگر نه این است که یکی از وظایف متکلم، تقویت باورهای مؤمنان و حفظ آنها از انحرافات اعتقادی است؟
🔺آیا یک متکلم نباید جایگاه حقیقی و اسلامی بسیاری از مسائل مرتبط با فرزندآوری زیاد را از نگاه توحیدی تبیین کند؟ چرا بسیاری از مذهبیها در مسائل مرتبط با جمعیت از جمله مسأله رزق و روزی، کیفیت و کمیت تحصیلات، تعیین سطح کمی و کیفی زندگی، وظایف زن و مرد، جایگاه و ارزش فرزند، ارزش و جایگاه ازدواج و …دچار التقاط شده اند؟
✅ به نظر میرسد یک متکلم به هر یک از این ابعاد که بپردازد و با انجام پژوهشهای کلامی، جایگاه واقعی و اسلامی هر یک از این موضوعات را تبیین و معرفی کند، گام مهمی برای افزایش جمعیت توحیدی برداشته و سنگلاخهای التقاط و انحراف را از مسیر واقعی سبک فرزندپروری اسلامی برداشته است.
🔷با سرلوحه قرار دادن توحیدمحوری در طرح مباحث جمعیتی و اثبات کارکردهای مثبت آموزههای جمعیتی اسلام در حل مسائل و چالشهای جمعیتی، علاوه بر اینکه میتوان به شیوهای کاربردی از آموزههای توحیدی در مقابل هجوم اندیشههای الحادی و سکولاریسم دفاع کرد، میتوان فواید دنیوی و مادی فرزندآوری را نیز در چارچوب خداباوری و معادباوری تعریف کرد و افقهای ارزشمندتر، والاتر و پایدارتری را فراروی بینش و تصمیم گیری افراد نسبت به افزایش جمعیت گشود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از رسانه 2021
🔴محسن رضایی: صدام، داعش، کرونا، آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی نتوانسته و نخواهند توانست از رواج و افزایش گرایش و راهپیمایی تاریخی مردم برای امام حسین جلوگیری کنند.
🔹با این حساب؛ رویارویی مسئولانه عزاداران حسینی با جو کرونازده و عمل به تشریفات خاص برگزاری مراسم سرور و سالار شهیدان نشان داد اقامه عزاداری ها جهادی بزرگ است که عقب نشینی ندارد.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از رسانه 2021
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع پیامدهای امید و ناامیدی - سال ۱۳۹۵
🔅 مدت: ۲۹ دقیقه
🔺یکی از اهداف مهم انبیاء امید بخشی به جامعه است و بیان این مسئله که امید مولد و محرک جامعه است. در مقابل امید، یأس قرار دارد که این باعث شکست می شود. البته انسان نباید در مسئله امید به امید کاذب و اباحه گری برسد. امید کاذب، امیدی است که ما در مقابل آن هیچ عمل و تلاشی انجام ندهیم.
🔅به نقل از سخن امام محمد باقر (ع) امید بخش ترین آیه در قرآن آیه ای است که خداوند به پیغمبر فرمودند که ای پیغمبر آن اندازه در روز قیامت از امت تو شفاعت می کنم تا راضی شوی و رضایت شما جلب شود.
🔺در ادامه به علل یأس و ناامیدی در جامعه می پردازد که عبارتند از:
۱. یأس در اثر گناه
۲. یأس در اثر بیماری
۳. عدم اجابت دعا
🔺بعد به عناوین امید بخش در آیات و روایات اشاره می کند. اول به این نکته اشاره می کند که گناه انسان را یکی می نویسند آن هم بعد از چند ساعت اما ثواب عمل انسان را همان موقع ثبت می کنند. دوم اگر شما نیت گناه کنید، گناهی بر شما نوشته نخواهد شد اما با نیت عمل صالح، ثواب برای شما نوشته خواهد شد. سوم اینکه رحمت خدا حتمی اما عذاب خدا حتمی نیست.
✍️کانال روشنا
@roshana_ir
هدایت شده از رسانه 2021
🔴 کمدی حکمرانی!
🔸 میگویند اغلب کمدی در دل تراژدی متولد میشود و به نظرم ما امروز در میانه یک تراژدی تمام عیار ایستادهایم. تراژدیِ تاسفباری که از فرط مضحک بودن ما را به خنده انداخته. خندههایی که نمیگذارد عمق فاجعه را به خوبی درک کنیم. درگیر انتشار فلان سکانس جنجالی و کشف حجاب فلان بازیگر و سلبریتی شدهایم و تراژدی اصلی را از یاد بردهایم. تراژدیِ استحاله. اگر بخواهیم غایت انقلاب اسلامی را به شکل مختصر شرح دهیم باید از یک گذار سخن بگوییم؛ گذار از جسم به روح. گذاری که مبدا محاسبات ما را از هزینه-فایده به ثواب-عقاب تغییر داد و فرهنگ را زیربنای کنشهای دنیوی و اخروی ما قرار داد تا جایی که حتی مادیترین کنشها هم در این بستر تعریف میشد. حالا اما با گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی نه تنها فرهنگ از اولویت محاسباتِ نهادهای سیاسی-اقتصادی خارج شده بلکه نهادهای ذاتاً فرهنگی هم منشا کنشهایشان را خطکشیهای سیاسی و منافع اقتصادی قرار دادهاند و این یعنی بازگشت به همان رویهای که پیش از انقلاب بهمن ۵۷ در دستگاه پهلوی دوم جریان داشت.
🔸 مرور نهادهای فرهنگی مختلفی که به این بلیه گرفتار شدهاند مجال بسیار میطلبد اما در همین فرصت کوتاه بد نیست نگاهی گذرا به وضع موجود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیندازیم. وزارتی که نفر اولش اگرچه کوهی از سوابق علمیِ موجه را در رزومهاش انبار کرده اما در بعد مدیریتی یکی از بیکفایتترین دورانهای مدیریتی وزرات را به نام خود ثبت کرده است و نمود این بیکفایتی را میتوان در ولنگ و باز بودن چارچوبهای مدیریتی منصوبان ایشان به وضوح دید؛ آنجایی که سازمان سینمایی کشور عملاً به پایگاه ارادتمندان یکی از چهرههای سیاسی تبدیل میشود و قریب به اتفاق مسئولان ارشد این سازمان برای خودشان آینده سیاسی متصورند؛ آیندهای که از نگاهشان فقط و فقط در گرو خدمت به سیاستمدارن است و نه عمل به وظیفه در حوزه فرهنگ. از رهگذر همین نگاهِ سیاستزده به فرهنگ، میتوان به منشا توقیف و رفع توقیفهای سیاستزده پیبرد. توقیفهایی که برای به دست آوردن دل سیاستمدارن است و رفع توقیفهایی که حکم تبلیغ انتخاباتی را دارد و این وسط چیزی که لگدمال میشود فرهنگ است. فرهنگی که اصالت یافتنش به ماهیت انقلاب اسلامی گره خورده و ذبحش، ذبح انقلاب است. از سیاستزدگی حاکم بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زیاد میتوان نوشت از جشنوارههایی که برای برگزیده شدن در آنها لازم است حتماً چند کنایه و بدوبیراه به آرمانهای انقلاب گفته باشید. از مدیرانی که جذب حداکثری سلبریتیها را فقط برای اهداف انتخاباتی میخواهند. مدیرانی که در حاشیه جشنوارهها ابایی ندارند از لاس زدن با هنرمندانی که علناً به نظام لگدپرانی میکنند.
🔸 در یکی از پایگاههای خبری منتسب به دولت دیدم که عملکرد فرهنگی دولت را در مجموع خوب ارزیابی کرده بود و دلیلش این بود که تئاترها افزایش داشته و درآمد بلیطفروشی سینما افزایش یافته است. خندهدار است، نه؟ چیزی شبیه یک کمدی است؛ یک کمدی اما در دل یک تراژدی. تراژدی استحاله. معیارهایی که عوض شده. آنقدر عوض شده که برای ارزیابی عملکرد فرهنگی هم چرتکه میاندازیم و عدد بالا و پایین میکنیم. من اما برای ارزیابی عملکرد فرهنگی دولت راه دیگری دارم. در سالهای اخیر مدیران فرهنگی کشور کنشهایشان بر چه پایهای استوار بوده؟ مدیران سازمان سینمایی چه مبنایی جز سیاستبازی و آینده سیاسی خودشان را محور کنشهایشان قرار دادند؟ وقتی مدیران فرهنگی خودشان سیاستباز شدهاند، بررسی عملکرد مدیرتشان دیگر یک کمدی است. کمدیِ حکمرانیِ کسانی که قرار بود سرباز فرهنگ باشند اما امروز شدهاند عملهی سیاست. اینجا، در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی، نه «فرهنگ» مهم است نه «ارشاد» و نه «اسلام». اینجا فقط یک چیز مهم است؛ سیاست، سیاست و باز هم سیاست!
#سینما
#مدیریت_فرهنگ
✍️کانال روشنا
@roshana_ir
هدایت شده از مجموعه TMB
💚«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْن»
💚و عَلَى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ»
💚و عَلَى اَوْلادِ الْحُسَیْن»
💚وعَلَى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»
🏴شهادت جانسوز امام بزرگوارمان #حضرت_امام_حسین_علیه_السلام و یاران دلیرش را به تمامی محبانش تسلیت می گوییم.
هدایت شده از رسانه 2021
🔰 سخننگاشت | محرم سال ۹۹ در تاریخ ماندگار شد
حفظ شور حسینی با رعایت محدودیتهای شدید
🔻از ملت عزیز ایران تشکر میکنم به خاطر حسن رفتارشان در دههی عاشورا که واقعاً امسال را به عنوان یک پدیده در تاریخ کشور ماندگار کرد. وجود محدودیتهای شدید ناشی از بیماری و انتشار بیماری و مراقبت از اینکه این انتشار انجام نگیرد، در عین حال حفظ شور حسینی و حفظ مجالس. ۹۹/۶/۱۱
🏷 ارتباط تصویری رهبر انقلاب با سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش
💻 @roshana_ir
هدایت شده از رسانه 2021
🛑 شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰
🔷«عطریانفر»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، گفت «درباره آقای لاریجانی تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او بهعنوان یکی از نامزدهای اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود». او همچنین گفته بود که «درباره همنشینی احتمالی لاریجانی با اصلاحطلبان میتوان گفت اگر جریان اصلاحطلب نتواند به دلایل معلوم چهرههای شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سالهای ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند، در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند».
❇️نقویحسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم پیشتر خبر داده بود که حضور لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی بوده و ستادهایش را هم فعال کرده است.
🔻روزنامه صبح نو در شماره روز سهشنبه خود نوشته بود که شرط اصلی علی لاریجانی، علاوه بر حمایت اصلاحطلبان، نامزدی او از جانب راست سنتی است؛ بهنحویکه فقط نامزد اصلاحطلبان نباشد و مانند حسن روحانی از حمایت برخی راستگرایان هم برخوردار باشد.
🔺لاریجانی معتقد است اجماع بر او بهعنوان گزینه ائتلافی شامل میانهروهای جناح راست و چپ به نفع آینده سیاسی اوست. علی لاریجانی را شاید بتوان جزء معدود چهرههای سیاسی دانست که سابقه قرار گرفتن در لیست هر دو جناح را داشته است، برای مثال در انتخابات ۸۴ ریاست جمهوری و ۸۶ مجلس، با حمایت اصولگرایان و در سال ۹۴ با حمایت اصلاحطلبان در انتخابات شرکت کرد.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🛑نقطهزنی رهبر انقلاب صدای ضدانقلاب را درآورد
🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری روز گذشته با رؤسا و مدیران آموزشوپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آنقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزشوپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزشوپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که بهوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. الآن هم شنیدهام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بهوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید بهطورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودکها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودکها بههیچوجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانههای معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانهها و اکانتهای اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی بهصورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از روشنا
⭕️ رهبری که همیشه نگران زبان فارسی است
🔸 رهبر معظم انقلاب اهتمام خاصی به زبان فارسی دارند. ایشان بعد از عربی، فارسی را زبان دین اسلام می دانند و برای ترویج و توسعه آن تاکیدات ویژه ای دارند. این اهتمام تا آنجاست که در دیدارهای سیاسی مانند دیدار دیروز با روسای آموزش و پرورش نیز این نکته در بیانات ایشان مغفول نماند:
🔻 «متنی که ایشان گفتند و خواندند متن فصیح و خوبی بود؛ این خیلی مهم است که ما وقتی بیاناتی را میخواهیم بخوانیم و بنویسیم و بگوییم، رعایت کنیم، هم فارسی بودن را، هم درست بودن را و هم استفاده از تعبیرات شیوا و کلمات زیبا را. متنی که ایشان خواندند، این خصوصیّات را داشت؛ از این جهت هم تشکّر میکنم.» 11/6/1399
✍️کانال روشنا
@roshana_ir
هدایت شده از هدایت98
🔴 #تحلیـل| نقد ادعای امارات
🔻 #اماراتی ها ادعا می کنند با ترغیب اسرائیل به ترک برنامه خود برای الحاق رسمی بخش های بزرگی از کرانه باختری، به نفع فلسطینیان عمل کرده اند.
🔻به چند دلیل این ادعا واقعیت ندارد:
1⃣ اماراتی ها برای این کار با فلسطینی ها مشورت نکردند. آنها بدون اطلاع فلسطینی ها با دشمن شان وارد گفت وگو شدند.
2⃣ الحاق خزنده بخش هایی از کرانه باختری رود اردن به خاک اسراییل که روند آن از ۵۳ سال پیش تاکنون ادامه دارد، هنوز در جریان است و این توافق برای پایان دادن به آن توانایی ندارد.
3⃣ نتانیاهو فقط موافقت کرده است که برنامه خود برای الحاق رسمی را به تعویق بیندازد، نه آن را به طور کامل و برای همیشه کنار بگذارید. بلافاصله پس از اعلام خبر عادی سازی روابط امارات عربی متحده و اسراییل در کاخ سفید، نتانیاهو در تلویزیون این رژیم علام کرد که برنامه الحاق جز هدف بلند مدت او باقی می ماند.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71