💥ماشاالله شاهمرادی زاده بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص عدم همراهی و هجمه تولیدات سینما و تلویزیون به سیاست های جمعیتی گفت: در اکثریت قریب به اتفاق فیلم های اروپایی و آمریکایی بچه یکی از عناصر کلیدی فیلم ها است! ما در فیلم های آن ها شاهد هستیم که به بانوان باردار به شدت احترام می گذارند و از بارداری آن ها خوشحال هستند اما متأسفانه درست برعکس همین مسأله را در ایران شاهد هستیم! یعنی می بینیم خانواده ها یا از داشتن فرزند شکوه و گلایه دارند و یا اینکه نمی خواهند فرزندی داشته باشند!
🔸کم کردن جمعیت کشورهای اسلامی برنامه بزرگ جنگ شناختی فراماسونرها است و هر شخصی در هر پست و سمتی از این سیاست کثیف حمایت کند قطعاً همدست و همراه آن ها است!
🔻فراماسونرها سال هاست سیاست پست و پلید کم کردن جمعیت انسانی در برخی کشورها را دنبال می کنند. آن ها می خواهند به جای ازدیاد جمعیت در برخی کشورها مراکز قمار، فحشا، داروخانه، تولید اسلحه و جنگ افروزی حاکم شود.
#خبر_روز
#جوانی_جمعیت
#سینما
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و بررسی فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
📚نگاه اجمالی به کتاب؛
روایت و روایتگری در سینما از مجموعهی شورتکاتزِ انتشارات دانشگاه کلمبیاست. وارن باکلند، نویسندهی این کتاب، با تکیه بر این ایده که روایت و روایتگری عامل اصلی ساماندهی انواع فیلمهاست، نسبت و ارتباطِ روایت و سینما را بررسی میکند. او میکوشد از اصطلاحات پیچیده و نظریههای مبهم فاصله بگیرد و به زبانی ساده، فهمیدنی و روشن، با کمک مثالهایی از فیلمهای معروف، تصویری از چگونگی کار روایتگری و قصهگویی در سینما پیش چشم خواننده بگذارد.
📖کتاب روایت و روایتگری در سینما میگوید موفقیت یا شکستِ فیلمها به کارایی و اثربخشیِ داستانگوییِ آنها وابسته است. باکلند، برای اثبات این نظریه، اجزای اصلیِ داستانگویی سینمایی را در میان چندین شیوهی مختلفِ فیلمسازی شناسایی میکند و توضیح میدهد که این اجزا چطور، بهتنهایی یا در ترکیب با هم، در شکلگیری نقشهی کلی فیلم نقش ایفا میکنند.
🔗لینک مطالعه نسخه الکترونیک
📌 علاقهمندان میتوانند برای دسترسی به دنیایی از مطالب تخصصی در حوزه سینما به
بانک کتاب و مقالات سایت ما مراجعه کنند.
#معرفی_کتاب
#کتاب_سینمایی
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
🗞جواد شمقدری بنیانگذار سازمان سینمایی در مصاحبه ای راجع به کاندیداهایی که ادعای دلسوزی برای فرهنگ و هنر کشور دارند، گفت: شاید برخی بیایند و مانور دهند و ژست بگیرند که فرهنگ مهم است اما اصلاً این را قبول نداشته باشند. کاندیداها در حوزه فرهنگ و هنر باید برنامه های شان را مستقل ارائه دهند و نوعی قسم نامه بخورند که به این برنامه ها وفادار باشند و تلاش کنند که این حوزه را از این رخوت و انحرافی که به آن تحمیل شده و در دولت سیزدهم هم اصلاح نشد نجات دهند.
💥لازم به ذکر است در ادوار گذشته انتخابات، نماینده هایی با حمایت قشر خاصی از هنرمندان (سلبریتی) در میان مردم شهرت یافتند و سپس با بال و پر دادن به همان قشر سلبریتی که تحت تاثیر جنگ شناختی رسانه های غربی قرار داشتند، باعث از دست رفتن بخش عظیمی از نیروی تفکری جوان و پویای جامعه شدند و عملا فعالیت مثبتی هم برای گسترش فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی صورت ندادند.
#تحلیل_خبر
#خبر_روز
#انتخابات
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
💥ساترا در راستای تحقق حضور پرشور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، اولین بسته ویژه انتخابات را در اختیار رسانههای دارای مجوز قرار میدهد.
⚡️این بسته محتوایی شامل ۵۴ عنوان ویژه برنامه و برنامه با موضوع انتخابات در قالبهای مختلف نماهنگ، سخنرانی، کلیپ و برنامههای ترکیبی است.
🔻پیش از این هم ساترا امکان پخش برنامههای تبلیغاتی و مناظرههای زنده تلویزیونی ریاست جمهوری را از طریق خدمت قاب اختصاصی (آی فریم) برای رسانههای دارای مجوز و سایر رسانههای اطلاعرسانی و خبررسانی فراهم کرده است.
🔸مدیران رسانههای صوت وتصویر فراگیر برای دریافت این بستهها، از طریق مراجعه به درگاه ساترا و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود میتوانند محتوای مورد نظر را دریافت کنند.
#خبر_روز
#انتخابات
#شبکه_نمایش_خانگی
#ساترا
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
هدایت شده از جنگ رسانه ای
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ضرغامی: سیمرغ بلورین رو جابجا کردم
🎤عزتالله ضرغامی از سیمرغ بلورینی میگوید که با وجود مخالفت مرحوم طالبزاده به فیلم سینمایی «گبه» تعلق داشت اما مخملباف در اختتامیه حاضر نشد و سیمرغ به فیلم دیگری رسید!
#رسانه
#سینما
👤 @r_esmaeili
💥به گزارش فیلم شناخت به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی و سمعی بصری، فیلمنامههای زیر موافقت شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند:
1⃣«رُک» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی کاظم راستگفتار
2⃣«رجیم» به تهیهکنندگی میر ولیالله مدنی، کارگردانی احسان همتی و نویسندگی محسن توحیدیان،
3⃣ «رُخ (نام موقت)» به تهیهکنندگی و کارگردانی حمید نعمتالله و نویسندگی حمید نعمتالله و حسین فرخزاده.
4⃣«راننده شخصی» به تهیهکنندگی سید علی قائممقامی، کارگردانی شاهد احمدلو و نویسندگی شاهد احمدلو و هومان فاضل شهرستانکی
5⃣«تصادف» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی قربان محمدپور.
6⃣«باد سرد شمالی» به تهیهکنندگی احسان علیخانی و نقی نعمتی، کارگردانی هومن بهمنش و نویسندگی هومن بهمنش و احسان علیخانی و رضا طالبزاده.
7⃣«صد دام» به تهیهکنندگی مجتبی رشوند، کارگردانی و نویسندگی پدرام امیری.
8⃣مستند «مردمان آن سوی رودخانه» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی حبیب احمدزاده
#خبر_روز
#پروانه_نمایش
#سینما
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
🗞مصطفی اقلیما، جامعهشناس و استاد دانشگاه:
🔹ما در این موارد به علتها فکر نمیکنیم و تنها معلول را میبینیم. میگوییم نمایش خانگی به بعضی بحرانها دامن میزند، پس باید آن را جمع کرد! غافل از اینکه با تعطیل کردن مشکل را ده برابر کردهایم، زیرا بعد این سوال به وجود میآید که اگر مردم این سریالها را نبینند، پس چه چیزی را تماشا کنند؟ تلویزیونی را که هیچ برنامهای ندارد و تنها معطوف به خبر و چند برنامه گفتوگو محور است یا ماهواره و رسانههای دیگر را؟
⚡️مدتهاست چالش میان نظارت بر نمایش خانگی و محتواهای ارائه شده در آن مورد بحث و نقد محافل تخصصی است. اما نه تنها مشکلی از آن حل نشده، بلکه در تازه ترین اتفاق شاهد هنجارشکنی بی پروایی در یکی از این سریال ها به نام (در انتهای شب) بودیم که با انتقادات جدی مواجه و تا پای تعطیلی پلتفرم پخش کننده هم پیش رفت.
🔻عدم جذابیت سریال های رسانه ملی و معطوف بودن آن به برنامه های گفتگو محور هم از دیگر نکات مورد بحث در این گفتمان رسانه ای است.
#خبر_روز
#نمایش_خانگی
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
ابتذال در شبکه نمایش خانگی وارد مرحله تازه ای شده است.
⚡️هنوز چند صباحی از جنجال حرمت شکنیهای سکانسی از سریالی در شبکه نمایش خانگی نگذشته است که برشی از یک رئاليتی شو با اجرای احسان علیخانی مورد توجه و انتقاد قرار گرفته است.
💥همچنان که صحبت بر سر چگونگی نظارت بر سریالهای نمایش خانگی و محتوای آنها هنوز به نتیجه نرسیده و در میانه توجه ویژه به انتخابات ریاست جمهوری به فراموشی سپرده شده است، هنجارشکنی برنامه های سرگرم کننده به اوج خود رسیده است.
🔸باید منتظر شد و دید پس از انتخابات و با تغییر وزیر فرهنگ و ارشاد و به تبع آن تغییر در لایه های میانی مدیریتی آیا تکلیف نظارت بر شبکه نمایش خانگی و برخورد با این بی بند و باری ها روشن خواهد شد یا خیر؟
#خبر_روز
#نمایش_خانگی
#انتخابات
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
هدایت شده از مطالب فیلم شناخت
🗞یکی از معضلات بزرگی که دامنگیر عمده سریالهای شبکه نمایش خانگی شده، پرداختن به سوژههای فراسرزمینی و سوررئالیستی است که نمیتوان آنها را با هیچ منطق دراماتیکی برای جامعه ایرانی و بافت فرهنگی و اجتماعی خانوارهای آن هضم کرد.
🔻اگر نگاهی به تولیدات سالیان اخیر شبکه نمایش خانگی بیندازیم، متوجه میشویم که خطوربط روایی بسیاری از این سریالها، به مقولاتی چون مافیا، قاچاق و پروندههای بزرگ اختصاص دارد.
در بسیاری از این پروژهها، داستان از قوام خوبی برخوردار است و هزینههای معقول یا گزافی هم برای تولید یک اثر خوشساخت صرف شده است اما عمده این پروژهها، با اقبال چندانی مواجه نمیشوند و اگر تلاش تیم رسانهای این پروژهها در برجستهسازی آن کارها نباشد و شبکههای ماهوارهای فارسیزبان، اقدام به پخش رایگان این سریالها نکنند، میزان مخاطبان این کارها، از نصف هم کمتر میشود.
⁉️حال سوال این است که چرا این آثار که بر روی کاغذ، تمامی فرمولهای موفقیت و اقبال را طی کردهاند، در واقعیت نمیتوانند با استقبال چندانی از جانب مخاطب مواجه شوند؟
✅جواب ساده است؛ اینکه بخواهیم انگارههای سوررئالیستی را در ظرف رئالیسم امروز اجتماع و مناسبات خانوادگی آن بگنجانیم، طبیعی است که نمیتوانیم این ظرف ولو طلا را با تمام داشتههایش در پیشگاه مخاطب، منطقی نشان دهیم.
#تحلیل
#نمایش_خانگی
✨ فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c