🌼فضائل حضرت أم المؤمنين خدیجه کبری سلام الله علیها
🔻پیامبر صلی الله علیه وآله فرمود: جبرئیل نزد من آمد و گفت: ای رسول خدا! این خدیجه است، هرگاه نزد تو آمد، بر او از سوی پروردگارش و از طرف من، سلام برسان: «وبشرها ببیت فی الجنة من قصب لاصخب ولانصب؛ و او را به خانه ای از زبرجد در بهشت که در آن رنج و ناآرامی نیست، مژده بده»
🔻پیامبر صلی الله علیه وآله فرمود: «اشتاقت الجنة إلی أربع من النساء: مریم بنت عمران و آسیة بنت مزاحم زوجة فرعون وهی زوجة النبی فی الجنة و خدیجه بنت خویلد زوجة النبی فی الدنیا وآلاخرة و فاطمه بنت محمد؛ بهشت مشتاق چهار زن است: مریم دختر عمران، آسیه دختر مزاحم که همسر پیامبر در بهشت است، خدیجه دختر خویلد همسر پیامبر در دنیا و آخرت، فاطمه دختر محمد»
🔻امام باقر علیه السلام در روایتی فرمود: «جبرئیل مرکب براق را شبانه کنار درب خانه خدیجه آورد و در آن خانه به محضر رسول خدا رسید، آن حضرت را از خانه بیرون آورد و بر مرکب براق سوار نموده و از مکه به سوی بیت المقدس سیر داد...»
🔻ابوسعید خدری می گوید: رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود: وقتی که در شب معراج، جبرئیل مرا به سوی آسمانها برد و سیر داد، هنگام مراجعت به جبرئیل گفتم: «آیا حاجتی داری؟» جبرئیل گفت: «حاجت من این است که سلام خدا و سلام مرا به خدیجه برسانی» پیامبر وقتی که به زمین رسید، سلام خدا و جبرئیل را به خدیجه ابلاغ کرد. خدیجه گفت «ان الله هو السلام، وفیه السلام، الیه السلام، و علی جبرئیل السلام؛ همانا ذات پاک خدا سلام است، و از او است سلام، و سلام به سوی او باز گردد و بر جبرئیل سلام باد».
🔻در کتاب «الخصائص الفاطمیه» نقل شده: طبق روایت مشهور هنگامی که حضرت خدیجه رحلت کرد، فرشتگان رحمت از جانب خداوند کفن مخصوصی برای خدیجه نزد رسول خدا صلی الله علیه وآله آوردند و این علاوه بر اینکه مایه برکت برای خدیجه بود، مایه تسلی خاطر رسول خدا گردید. پیامبر اکرم پیکر مطهر حضرت خدیجه را با آن کفن پوشانید. سپس جنازه او را با همراهان به سوی قبرستان معلی بردند تا در کنار مادرش حضرت آمنه به خاک بسپارند. در آنجا قبری برای حضرت خدیجه آماده کردند، رسول خدا در میان آن قبر رفت و خوابید، سپس بیرون آمد و آن گوهر پاک را در آنجا به خاک سپرد.
📗بحارالانوار ج۱۶ ص۸-۷
📗بحارالانوار ج۴۳ ص۵۴-۵۳
📗بحارالانوار ج۴۳ ص۲۱۶
📗خدیجه همسر پیامبر ص۲۶۴
🆔 @ziafatelahi
🔹 #وقف #خدیجه (س)
🍃 #وقف_سیره_خوبان
🔸 زمانی که نام حضرت #خدیجه مطرح می شود انسان به یاد وقف در راه خدا می افتد.
ایشان خالصانه تمام اموالی که جمع کردند را در اختیار پیامبر اکرم (ص) گذاشتند و این تامین مالی ریشه و مبنای تقویت بعد پشتیبانی دین مقدس اسلام و اهداف الهی رسول اکرم (ص) شد.
در واقع تا به امروز تمام زحماتی که برای اسلام کشیده شده است و خون های پاکی که برای رشد و قدرت یافتن این نهال ریخته شده است یک طرف و آن هزینه ها و تقویت بعد مالی دین هم که از طرف حضرت #خدیجه (س) انجام شد در طرف دیگر قرار دارد.
🔸 #خدیجه_کبری (س) در دوره جاهلیت عرب جزو معدود زنانی بود که تجارت میکرد. با وجود این توان اقتصادی، زمانی که به همسری پیامبر در آمد به مرحلهای از ایمان دست یافت که توسط رسول الله (ص)، «طاهره» نامید شد. وی ویژگی های اخلاقی و رفتاری #خدیجه_کبری (س) را دلیل دست یافتن به این مرحله از ایمان دانسته و اظهار کرد: حضرت خدیجه (س) را «ام الیتامی» مینامیدند زیرا یکی از بانوانی بود که به ایتام کمک میکرده است. همچنین یکی از بانوان کارآفرین حجاز به شمار میآمد.
🍃 #اولین_واقف
🔸 حضرت #خديجه (س) اولين وقف كننده در اسلام بود و هرچه داشت در راه خدا و ترویج معارف وقف کرد و در مقابل آن خدا حضرت #زهرا (س) را به او عطا فرمود.
🆔 @ziafatelahi
📖 زیارت نامه ی حضرت خدیجه سلام الله علیها
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ رَسُولِ اللَّهِ سَيِّدِ الْمُرْسَلينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ خاتَمِ النَّبِيّينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ اَجْمَعينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ المُؤْمِنينَ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْمُؤْمِناتِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا خالِصَةَ الْمُخْلِصاتِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سَيِّدَةَ الْحَرَمِ وَ مَلائِكَةَ الْبَطْحآءِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اَوَّلَ مَنْ صَدَّقَتْ بِرَسُولِ اللَّهِ مِنَ النِّساءِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا مَنْ وَفَتْ بِالْعُبُودِيَّةِ حَقَّ الْوَفآءِ،وَ اَسْلَمَتْ نَفْساً وَ اَنْفَقَتْ مالَها لِسَيِّدِ الْأَنْبِيآءِ ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا قَرينَةَ حَبيبِ اِلهِ السَّمآءِ،اَلْمُزَوَّجَةِ بِخُلاصَةِ الْأَصْفِيآءِ،
يَا ابْنَةَ اِبْراهيمَ الْخَليلِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا مَنْ سَلَّمَ عَلَيْها جَبْرآئيلُ،وَ بَلَّغَ اِلَيْهَا السَّلامُ مِنَ اللَّهِ الْجَليلِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا حافِظَةَ دينِ اللَّهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا ناصِرَةَ رَسُولِ اللَّهِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا مَنْ تَوَلّى دَفْنَها رَسُولُ اللَّهِ، وَ اسْتَوْدَعَها اِلى رَحْمَةِ اللَّه،
اَشهدأنَّکُِ حَبيبَةُ اللَّهِ وَ خِيَرَةُ اُمَّتِهِ، اِنَّ اللَّهَ جَعَلَكِ فى مُسْتَقَرِّ رَحْمَتِهِ فى قَصْرٍ مِنَ الْياقُوتِ وَ الْعِقْیانِ، فى اَعْلى مَنازِلِ الْجَنانِ،
صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكاتُهُ.
#ویژه_وفات_حضرت_خدیجه(س)
🔹 #تقویم_ضیافت
✅ #روز_دهم ماه مبارک #رمضان
▫️یکشنبه 15 اردیبهشت 1399
▫️10 رمضان 1441
▫️4 مه 2020
▪️درگذشت ام الائمه #حضرت_خدیجه سلام الله علیها
🆔 @ziafatelahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 #تلاوت مجلسی تصویری #قرآن کریم
✅ #مهدی_قره_شیخ_لو - تلاوت مجلسی سوره مبارکه حج آیات 38-41 (تصویری)
🆔 @ziafatelahi