کلاس اولی من
بگــذار ڪه با موی تو خلوت ڪنم امشب باید به یکے گفت پریشانی خود را... ❤️
شب بخیر اےنازنین افتاده یادت دردلم
شببخیرروشنترینمهتابدرشبهاےمن
❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تدریس نگاره ۵
قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تدریس نگاره ۵
قسمت دوم
❇️ اختلالات نوشتاری در کودکان را بدانیم و درمان کنیم:
🌿 بدخطی یا نارسانویسی✏️
اختلال یادگیری شکلهای گوناگونی دارد و بر اساس آن با علائم متفاوتی تظاهر پیدا میکند.
یکی از علائم اختلال نوشتن است. دانشآموز مبتلا توان نوشتاری و دستخط خوبی ندارد، املای او پر از غلط است و نقطهگذاری و دستور زبان او مشکل دارد. توانایی برقراری ارتباط با جملاتی که مینویسد، ندارد چون نمیتواند کلمات و جملات را درست به هم مرتبط کند.
ساختار نوشتار این کودکان ضعیف است و نمیتوانند آنچه در ذهنشان است را با نوشته به دیگران انتقال دهند.
نوشتههای این گروه افراد پراکنده و گسسته است و خواننده توانایی درک مطلب را نخواهد داشت.
🌿 فاصلهنویسی بین حروف و کلمات✏️
از جمله علل بروز این حالت سرعت زیاد قلم هنگام نوشتن، حرکت بیش از حد و سریع جانبی و بیتوجهی به هماهنگی لازم برای نوشتن است. برای رفع این مشکل والدین یا معلم باید کلمههای یک جمله را بهصورت کمرنگ یا نقطهچین بنویسند تا دانشآموز ضمن کامل کردن به فاصلهها هم توجه داشته باشد. همچنین میتوان از چوب کبریت به شکل عمودی بهعنوان حد فاصل استفاده کرد تا دانشآموز پس از نوشتن یک کلمه چوب کبریت را قرار دهد سپس کلمه بعدی را بنویسد
🌿 اختلال در گذاشتن سرکش و نقطه✏️
بچههایی که نقطه و سرکش کم و زیاد میگذارند، نیاز به تقویت دقت دیداری و دقت و تمرکز دارند. اگر در سال اول دقت دانشآموز را افزایش ندهید در سالهای بعد مشکل او بیشتر به چشم میآید و بیدقتی او به سایر دروسش منتقل خواهد شد.
تمریناتی مانند اختلاف تصویر را پیدا کن، بگرد و پیدا کن، کارهای نقطهچین، شباهت را پیدا کن، بازیهای دقتی و... میتواند دقت دانشآموز را افزایش دهد.
🌿 کجنویسی✏️
از جمله علل بروز این اختلال سفت در دست گرفتن مداد و فشار زیاد انگشت شست به آن یا در جهت درست قرار ندادن دفتر یا کاغذ و قرار نگرفتن درست مداد بین انگشتان است. برای درمان کافی است از کودک بخواهید هنگام نوشتن بازو را به بدن بچسباند تا دست انعطاف زیادی نداشته باشد.
🌿 نامرتبنویسی✏️
علت نامرتبنویسی حرکت بسیار کند دست، محکم گرفتن مداد بین انگشتان و نبودن آزادی حرکت و انعطاف پایین دست، همچنین نادرست بودن وضعیت نشستن و قرار دادن کاغذ است. برای درمان ابتدا قوانینی را در نظر میگیریم، مثلا از ابتدای خط شروع به نوشتن میکنیم. از خط منحرف نمیشویم. از پاککن استفاده نمیکنیم. نوک مداد هنگام نوشتن باید تیز باشد و... همچنین میتوانید از کپی کردن استفاده کنید.
🌿 پررنگنویسی✏️
وقتی دانشآموز روی دفتر یا کتاب مینویسد، بیش از حد مداد را فشار میدهد پس به جای دفتر یا کتاب از یک کاغذ استفاده کنید و آن را روی فرش یا بالش قرار دهید تا بنویسد، به شرط اینکه به اندازهای فشار دهد که کاغذ سوراخ نشود.
بعد از مدتی تمرین مشاهده میکنید مداد را زیاد فشار نمیدهد یا از مداد رسم که نوک آن زود میشکند استفادهکنید تا مجبور شود زیاد مداد را فشار ندهد.
کلاس اولی من
#هندزفری، پس از سلول انفرادی، غمناک ترین اختراع بشره... به وقت ساعت👈۱۸:۰۰ ❤️
_Rastan - Emshab To Miaei (128).mp3
5.21M
حوالی ساعت ۱۸:۰۰پاییز هوایش غریب است؛غریبی دلنشین... ❤️
252.8K
پاسخ استاد👇👇👇👆👆👆👆
‼️‼️لطفا همفکری کنید برای مشکل من
بچه ها لوحه ها رو درست نمینویسند
خونه که میفرستم برای تمرین همونهایی که توی کلاس مشکل دارند انجام نمیدن
خانواده میگن همکاری نمیکنه‼️
من به اولیا چی بگم❓️
چند درصد کار بامن هست چند درصد با اولیا که تکرارکنن۰❓️
388.1K
پاسخ استاد👇👇👇👆👆👆
سلام وقتتون بخیر لطفا بهم راهکار بدین چیکار کنم
با دانش اموزی که سر کلاس شلوغ میکنه و بچه هارو میزنه و مدام باید بهش بگم بشین یا نکن از مدیر و معاون و پدر و مادر هم حساب نمیبره مباحث پیش دبستانی هم بلد نیست چجوری رفتار کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــــــــــــــــــــــــــــینی نمک
🔰به کمک سینی نمک می تونیم
فعالیت های دستورزی و خلاقانه
زیادی رو انجام بدیم، از جمله👇
اشکال هندسی ،
لوحه نویسی،
نشانه نویسی،
ترکیب نویسی،
کلمه نویسی،
و عدد نویسی،
دنیای مطلوب کودک (عاطفه سادات کریمی).m4a
12.71M
پادکست شماره1
دنیای مطلوب کودکان
#جلسه_اول
#مشق_لذت_بخش
مکان مناسب برای انجام تکالیف(عاطفه سادات کریمی).m4a
13.58M
پادکست شماره۲
مکان مناسب برای انجام تکالیف
#جلسه_دوم
#مشق_لذت_بخش
زمان مناسب انجام تکالیف(عاطفه سادات کریمی).m4a
22.33M
پادکست شماره ۳
زمان مناسب برای انجام تکالیف
#جلسه_سوم
#مشق_لذت_بخش
کلاس اولی من
شب بخیر اےنازنین افتاده یادت دردلم شببخیرروشنترینمهتابدرشبهاےمن ❤️
بہ تماشاے تــو از دورڪمی ، دلتنگمـــــــ...
❤️
#همگام بااولی ها
چگونه به کلاس اولی ها کمک کنیم؟ روشهای کاربردی برای والدین
بچهها در نخستین سال مدرسه با چالشهایی روبهرو هستند که والدینشان را نیز کاملا درگیر میکند. پدرومادر یک کلاس اولی باید اهمیت خود را به عنوان نخستین آموزگاران کودک به درستی بشناسند.
برای آنکه بدانیم چگونه به کلاس اولی ها کمک کنیم، باید نخست مشکلات و چالشهای مهم آنها را بشناسیم. در پاسخ به این پرسش که چگونه به یک کلاس اولی کمک کنیم، روشها و راهکارهای متعددی وجود دارد که باید به کار ببندیم.
با بادپرک ( فروشگاه اینترنتی لوازم تحریر ایرانی ) همراه باشید.
مشکلات و چالش های یک کلاس اولی
کودک کلاس اولی، کودکی شش یا هفت ساله است که از آغاز زندگی بیشترین اوقات خود را در محیط امن خانه و با افراد آشنای معدودی گذرانده است. او نمیتواند بخواند و بنویسد؛ توانایی شمردن و محاسبهی بسیار محدودی دارد؛ مهارتهایی که دارد اندک است و فضاهای چندان متنوع و ارتباط با افراد زیادی را تجربه نکرده است.
پس با این چالشها روبهرو است:
۱.دور شدن از والدین برای چند ساعت
زمان برای بچههای کمسال بسیار طولانیتر از ما میگذرد. دلتنگی و رنج عاطفی که بچهها در این چند ساعت احساس میکنند، با دلتنگی یک یا دو روز خود مقایسه کنید. اضطراب جدایی را به این رنج عاطفی اضافه کنید.
۲.ورود به محیط رسمی و قانونمند
در مدرسه بچهها باید به شیوه خاصی لباس بپوشند. لباسهایی که به اندازهی پوشاک خانگی راحت نیستند. همچنین آنها اجازه ندارند هر کاری را در زمان دلخواه انجام دهند. باید به دستورات آموزگار و اولیای مدرسه گوش دهند.
۳.آشنایی و رویارویی با افراد متعدد
تعداد افرادی که بچهها در محیط مدرسه باید با آنها ارتباط برقرار کنند، زیادتر از خانه است و ضمنا در آغاز ورود، تمامشان غریبه و ناشناس هستند.
۴.چالشهای یادگیری و انجام تکالیف
بچهها به صورت رسمی باید یادگیری را آغاز کنند. همچنین تکالیفی بر عهدهی آنها گذاشته میشود. میتوان گفت این نخستین مسئولیتپذیری جدی آنها است که میتواند اضطراب و دشواری بسیاری داشته باشد.
════❁💠❁════
معرفی بازی
🎲 جمله سازی، بهترین بازی آموزشی برای بچه های کلاس اولی
جمله سازی یکی از پرهیجانترین بازیهایی است که کودکان میتوانند بهصورت گروهی انجام دهند. هرچه تعداد بچهها بیشتر باشد، بازی هیجان بیشتری خواهد داشت.
روال بازی به این ترتیب است که ابتدا یک نفر یک جمله را شروع میکند. برای مثال میگوید: «امروز به مدرسه رفتم و…» سپس نفر بعدی با یک کلمه جمله را ادامه میدهد و این فرآیند تکرار میشود. درواقع هر نفر باید جمله را از اول تکرار کند و کلمه خودش را در انتهای جمله اضافه کند. به این ترتیب هرکس که جمله را بهطور کامل به خاطر نیاورد یا کلمه مناسبی به آن اضافه نکند، بازنده است.
این بازی یک چالش ذهنی برای کودک ایجاد میکند و موجب تقویت حافظه، تمرکز و خلاقیت او میشود. جمله سازی نوعی داستان سرایی است که کودک ابتدا آن را در ذهن خود شکل میدهد و سپس سعی میکند تا با استفاده از یک کلمه آن را خلق کند. بازی جمله سازی چه برای دختربچهها و چه برای پسربچهها جذاب است. از آنجایی که جملهسازی یک بازی گروهی بوده و در این بازی کودک باید با سایرین ارتباط برقرار کند، میتواند یک بازی برای تقویت هوش هیجانی کودک نیز به حساب بیاید.
════❁💠❁════
✅بازی هایی که میتوان با کارت های نگاره جهت تقویت حافظه دیداری انجام داد:
اول :تصویرخوانی کنند،بعد پشت کارت را بخوانند بدون تصویر
بعد میتونین ۴تا کارت انتخاب کنید بگین خوب دقت کنه چشماشو ببنده شما یه دونه بردارید ببینید متوجه میشه کدام نیست
۴کارت انتخاب کنید و به ترتیب بچینید حالا چشماشو ببنده شما جای دو کارت را عوض کنید ببینید متوجه میشه
۴کارت را انتخاب کنید،به ترتیب بچینید،حالا شما کارت ها را قاطی کنید بگین به ترتیبی که شما چیده بودین بچینند
شما ۴کارت را این بار بگویید و از بچه ها بخواین به همون ترتیبی که شنیدن بچینند
۴کارت انتخاب کنید جاهای مختلف قرار بدهید (خود دانش آموز هم جای کارت ها را بداند),حالا وسط بایسته و شما هر کارتی گفتین به صورت های مختلف بره سمت اون کارت(لی لی،جفت پا،...)