امام علی علیه السلام: اى مردم! ما در روزگارى کينه توز و زمانى پرکفران واقع شده ايم که در آن نيکوکار، بدکردار شمرده مى شود و پيوسته بر ظلم ظالمان افزوده مى شود. از آنچه مى دانيم بهره نمى گيريم و از آن چه نمى دانيم سؤال نمى کنيم و از حوادث کوبنده تا بر ما فرود نيايد نمى ترسيم.
📚 نهج البلاغه خطبه ۳۲
@Rahasho
#ظلم #علم #عمل
💻 استفاده شخصی از اینترنت محلکار
❓آیا استفاده از اینترنت محل کار برای کار شخصی جایز است؟
✍ جواب طبق فتوای آیت الله خامنه ای
@Rahasho
#احکام #اینترنت #بیت_المال
امام صادق علیه السلام: هر کس یک نیاز از برادر مؤمن خود را برآورده سازد، خداوند عز و جل در روز رستاخیز صد هزار نیاز او را برآورد که نخستین آنها بهشت است.
نزدیک ترین راه برای ترک گناه ، محبت خداست.
پیشنهاد میکنم حتما مجموعه #محبت_خدا را نگاه کنید.
امام عصر (عج)_۲۰۲۱_۰۵_۱۲_۰۱_۲۰_۳۷_۳۲۴.mp3
857K
✍ راهکاری برای ترک گناه
🔹 خواندم تو را که نگاهی کنی مرا
🔹 پاک از گناه و تباهی کنی مرا
@Rahasho
#گناه #راهکار #امام_زمان
امام صادق علیه السلام: هر مؤمنی که برادر مؤمن نیازمند خود را از مال خویش محروم کند، به خدا قسم که طعم خوراک بهشت را نچشد و از شراب ناب سر به مهر [بهشت] ننوشد.
⚠️ مردم فاسد چهار گروه اند ⚠️
امام علی علیه السلام مردم (فاسد) چهار گروه اند:
🔹 گروهى از آنها کسانى هستند که اگر دست به فساد نمى زنند، به خاطر اين است که روحشان ناتوان و شمشيرشان کُند و مالشان اندک است (آرى، آنها در ايجاد فساد، شناگران ماهرى هستند، ولى آب پيدا نمى کنند).
🔹 گروه ديگر کسانى هستند که شمشير کشيده و شرارت و فساد خويش را آشکار ساخته و لشکر سواره و پياده خود را (براى اين منظور گردآورى کرده اند). آنها، باطن خود را براى ظلم و فساد آماده ساخته و دين خود را تباه کرده اند. هدفشان آن است که چيزى از متاع دنيا را به چنگ آورند يا فرماندهى بر گروهى را براى خود فراهم سازند يا بر منبرى صعود کنند (و لباس پيشوايى مردم را بر تن کنند و براى آنها، خطبه هاى دروغين بخوانند). چه بد تجارتى است که تو (اى انسان فاسد و طغيانگر) براى خود فراهم ساخته اى، دنيا را بهاى خويشتن مى بينى و آن را با پاداشهايى که نزد خدا است معاوضه مى کنى!
🔹 گروه ديگرى از مردم، کسانى هستند که دنيا را با کارهاى آخرت طلب مى کنند، نه اين که آخرت را با عمل دنيا طلب کنند. (آنها با رياکارى دين خود را به دنيا مى فروشند و آنچه را نتوانستند با ظلم و زور به دست آورند، با تزوير مى طلبند و براى وصول به اين هدف)، خود را متواضع جلوه مى دهند. گامها را کوتاه برمى دارند و دامن خود را (ظاهراً از آلودگى به دنيا) جمع مى کنند و خويشتن را به زيور امانتداران مى آرايند (و در يک جمله) پوشش خدايى را وسيله معصيت قرار مى دهند.
🔹 گروه ديگر کسانى هستند که حقارت و ناتوانى و نداشتن وسيله کافى، آنان را از رسيدن به جاه و مقام بازداشته و دستشان را از همه جا کوتاه کرده است، (در حالى که از ديگر فاسدان و مفسدان چيزى کم ندارند، ولى به اين حقيقت هرگز اعتراف نمى کنند، بلکه) خود را به زيور قناعت آراسته اند و به لباس زاهدان درآمده اند، در حالى که در هيچ زمان، نه به هنگام شب و نه روز، در سلک پارسايان راستين نبوده اند. (اين چهار گروه همه فاسدند و همه خطرناکند، هر چند در چهره هاى مختلف ظاهر مى شوند).
📚 نهج البلاغه خطبه ۳۲
@Rahasho
#مردم_شناسی #فاسد #بصیرت
💠 بدانيد اين قرآن، پند دهنده اى است که هرگز کسى را نمى فريبد و هدايتگرى است که هيچ گاه گمراه نمى سازد و سخنگويى است که هرگز دروغ نمى گويد.
💠 هيچ کس در کنار اين قرآن ننشسته جز اين که از کنار آن با زياده يا نقصانى برخاسته، زيادتى در هدايت يا نقصانى از کوردلى و جهالت.
💠 و بدانيد هيچ کس با داشتن قرآن، فقر و بيچارگى ندارد و هيچ کس بدون آن غنا و بى نيازى نخواهد داشت. حال که چنين است براى درمان بيمارى هاى خود از قرآن شفا بطلبيد و براى پيروزى بر شدايد و مشکلات از آن يارى بجوييد، زيرا در قرآن شفاى سخت ترين بيمارى ها يعنى کفر و نفاق و جهل و ضلالت است، بنابراين آن چه را مى خواهيد به وسيله قرآن از خدا بخواهيد و با محبّت قرآن به سوى خدا روى آوريد، و هرگز به وسيله آن از مخلوقات او چيزى نخواهيد، زيرا بندگان به چيزى مانند آن به خدا تقرّب نجسته اند.
📚 نهج البلاغه خطبه ۱۷۶
@Rahasho
#قرآن #هدایت #راهکار
📚 وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح
💠 سوال: وظیفه #روحانیون و #خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟
آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
✅ جواب طبق فتوای آیت الله خامنه ای (حفظه الله) : همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد #اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در #انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
@Rahasho
#انتخابات #احکام_انتخابات #وظیفه_خواص_در_انتخابات
میخاهی تغییر کنی؟
حاضری برای تغییر کردن هزینه بپردازی؟
اگه میخاهی تغییر کنی ولی حاضر نیستی براش هزینه کنی معلومه از تمام وجود نمیخاهی تغییر کنی.
مهم ترین رکن تغییر اینه که از تمام وجود بخواهی و هزینه شو هم پرداخت کنی. هزینه تغییر کردن یه بار پول خرج کردنه ، یه بار وقت گذاشتنه ، یه بار گذشتن از بعضی چیزهاست. یه بار سختی مسیر رو به جون خریدنه ، یه بار تلاش زیاد کردنه. خلاصه تا هزینه تغییر کردن رو نپردازی تغییر نمیکنی.
#تغییر_کردن_هزینه_داره
#خواستن
#تغییر
تغییر مثل آب خوردنه ...
اگه تشنش باشی ...
@Rahasho