eitaa logo
سابلیمینال رایگان
24.9هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
851 فایل
کانال نتایج سابلیمینال رایگان👇 https://eitaa.com/joinchat/1567686953Cdbf7e1553b فروشگاه پویان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2984510454C35feff5b4a تبلیغات نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
70.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عظمت امیرالمؤمنین علیه‌السلام و محبت علی بن ابیطالب علیه‌السلام
سابلیمینال سلامتی لینکش👇 https://eitaa.com/freesubliminal/15928
همه دوست دارند برن بهشت ولی کسی دوست نداره بمیره از مرگ نهراسید که مرگ دنیوی ، پایان زندگی نیست کما اینکه جدایی کودک از رحم مادر ، تازه آغاز زندگی او در دنیاست مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است. ما ملت امام حسین علیه السلام هستیم. ما عاشقان امیرالمؤمنین هستیم‌. خدا یه علی داشت ، الحمدلله اونم مولا و امام ما شد. اول خودم و بعد برادرم ، خواهرم ، شرم از رخ علی کن و کمتر گناه کن.
سابلیمینال رایگان
این آرامش و امنیت که از نعمات بزرگ الهی است را بخاطر وجود شهدا داریم. مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
پویش با تغییر تصویر پروفایل خود در شبکه‌های اجتماعی، همدلی و انسجام داخلی خود را نشان دهیم.
امام رضا (علیه السلام) می‌فرماید: روز غدیر، روز آراستن و زینت است. پس هرکس برای روز غدیر، زینت کند، خداوند خطاهای او را می‌آمرزد و فرشتگانی را به سوی او می‌فرستد، آنان نیکی‌های او را می‌نگارند و مراتبش را تا عید غدیر سال آینده بالا می‌برند.
باید هزینه های رژیم منحوس صهیونیستی رو بالا برد و باید تاوان سنگینی از آمریکا و اسرائیل معلون گرفت و باید برای حفظ امنیت ، توان نظامی و موشکی و اطلاعاتی رو بالاتر و بالاتر و قوی تر و قوی تر کرد. هزینه برای امنیت کشور، یعنی حفظ جان و مال و امنیت و آرامش و کسب و کار و ایمان ملت.
۱۰ دلیل براهمیت عید سعید غدیر است: ۱. اهمیت شناخت ارزش غدیر حضرت امام رضا (ع): به خدا سوگند اگر مردم به فضیلت این روز شناخت صحیح و کامل داشتند، فرشتگان روزی ۱۰ مرتبه با آنان دست می‌دادند. ۲. برترین عید امت امام صادق (ع) از پدران بزرگوارش نقل می‌کند که‌ پیامبر (ص) فرمود: برترین عید امت من، عید غدیرخم است. روزی که خداوند تعالی دستور داد تا برادرم علی‌بن‌ ابیطالب (ع) را به عنوان پرچم برای امت نصب کنم تا پس از من به واسطه او هدایت شوند، روزی که خدا دین را کامل و نعمتش را بر امت من تمام و اسلام را به عنوان دین آن‌ها پسندید. ۳. غدیر، بزرگترین عید خدا امام صادق (ع): عید غدیر، بزرگترین عید خدا است، خدا هیچ پیامبری را مبعوث نکرده مگر آنکه این روز را عید قرار داده و احترام آن را نگه داشته است. نام این روز در آسمان «عهد معهود» و در زمین «روز پیمان گرفته شده و جمع مشهود» است. ۴. عدم امکان شمارش فضایل غدیر حضرت امام رضا (ع): اگر از طولانی شدن کلام کراهت نداشتم، از فضیلت این روز و عطای الهی برای کسانی که معرفت به آن دارند، آنقدر بیان می‌کردم که به شمارش در نیاید. امام صادق عليه السلام از قول حضرت رسول صلوات الله علیه فرمودند:  خداوند تعالى قرار داده براى برادرم علی بن ابى طالب علیه السلام فضائلی را كه از كثرت و زيادى شمرده نمی شود،  🌸پس هر كس یكی از فضائل او را بخواند با اقرار به آن، خداوند گناهان گذشته و آينده او را می بخشد  🌸و هر كس یک فضیلت از فضائل او را بنویسد تا وقتى كه اثر آن نوشته باقى باشد ملائكه براى او استغفار می كنند  🌸و هر كه گوش فرا دهد به يكى از فضائل او خداوند گناهان او را كه از راه گوش انجام داده می ‏آمرزد  🌸و هر كه تماشا كند (بخواند) به نوشته اى از فضائل او خداوند گناهانی را كه او از راه چشم مرتكب شده می ‏آمرزد. 🌸سپس فرمود نگاه به علی بن ابى طالب علیه السلام عبادت است خداوند ايمان بنده ‏اى را نمی ‏پذیرد مگر با ولایت او و بیزاری از دشمنانش. أمالی شیخ صدوق، مجلس بیست و هشتم، حدیث ۱۰، صفحه ۱۰۸
۵. روز چشم روشنی اهل بیت (ع) در دعای عید غدیر به روایت شیخ مفید: بار الها! همان‌گونه که این روز را بزرگترین عید خویش قرار داده‌ای، آن را در آسمان «عهد بسته شده» و در زمین «پیمان گرفته شده» و «اجتماع مورد سؤال» نامیدی، بر محمد و خاندانش درود فرست و چشم ما را به آن روشن نما و ما را به آن سامان بخش و ما را از سپاسگزاران بر نعمت‌هایت قرار ده، ای مهربانترین مهربان‌ها. ۶. شهرت آسمانی عید غدیر حضرت امام رضا (ع): روز غدیر در آسمان‌ها مشهورتر است تا زمین! ۷. سفارش پیامبران امام صادق (ع) : پیامبر (ص) به امیرمؤمنان سفارش نمود این روز را عید قرار دهد؛ چنان که پیامبران به جانشینان خود سفارش می‌کردند که این روز را عید بگیرند.
۸. پاداش هشتاد ماه عبادت در روز عید غدیر سید بن طاووس فرموده: شیخ صدوق، شیخ مفید و شیخ طوسی هر سه با سند از امام صادق (ع) نقل کرده‌اند که حضرت فرمود: عمل (کار نیک و عبادت) روز غدیر - هجدهم ذی‌الحجه برابر با عبادت هشتاد ماه است. ۹. پاداش خرج کردن در عید غدیر امام صادق (ع): یک درهم خرج کردن در روز غدیر برابر است با صد هزار درهم - و بنا بر نقلی یک میلیون درهم - در بقیه اوقات است. ۱۰. گرامی‌ترین روز سال امام صادق (ع): شاید فکر کنی که خدا روزی محترم تر از عید غدیر دارد!؟ نه به خدا، نه به خدا، نه به خدا.