غدیر خم در قرآن(۳)
آیه سَأَلَ سَائِلٌ
سَأَلَ سَائِلٌ بِعَذَابٍ وَاقِعٍ لِلْكَافِرِينَ لَيْسَ لَهُ دَافِعٌ
تقاضاکنندهای تقاضای عذابی کرد که واقع شد (بداند که) بر فرقه کافران است و هیچ کس از آنان دفع نتواند کرد.
[این آیه قصه عجیبی دارد ؛ شخصی بعد از ماجرای مهم غدیر خم به پیامبر اعتراض کرد که تا الان خیلی چیزها گفتی گوش دادیم الان داری میگی بعد از من علی هر چه گفت گوش کنید این حرف از طرف خداست یا از طرف خودت، پیامبر فرمود از طرف خدا.
آن مرد عصبانی شد و گفت اگر اینگونه است پس خدایا عذابی بر من بفرست 😄 اینجا بود که سنگی از آسمان بر سرش فرو آمد و او را به درک واصل کرد]
علامه امینی نام ۳۰ نفر از دانشمندان اهل سنت را با نام کتاب و شماره صفحه ذکر می کند که تمامی آن ها گفته اند: این آیه در روز «غدیرخم» و بعد از گفتار آن مرد نازل شده است.
مباحث جلد دوم سوم و چهارم
در این سه جلد اشعار شاعران بزرگ عرب در ارتباط با غدیر خم و برخی دیگر از فضایل امیر مومنان علیه السلام پرداخته شده است
مباحث جلد پنجم
در این جلد نیز در ادامه مسیر ادبی و بیان اشعار برخی فضایل ویژه مولا مثل حدیث رد الشمس مفصل مورد بحث قرار گرفته.
در ضمن برخی احادیث جعلی در فضایل خلفا غاصب نیز مورد بررسی قرار گرفته
در این جلد آمار عجیبی از راویان دروغگو و روایات دروغ در مورد خلفا غاصب ذکر شده
در این جلد به دویست راوی دروغ پرداز اشاره شده که حدود چهارصد هزار حدیث برای خلفا جعل کرده اند
مباحث جلد ششم
در این جلد نیز چند شعر فاخر از شعرای بزرگ که در موضوع غدیر سروده اند مورد بررسی قرار گرفته.
و در کنار آن به احادیث جعلی که در مورد خلیفه دوم ساخته شده پرداخته شده است و صد حدیث جعلی در مورد خلیفه عمر در این جلد بررسی شده است
مباحث جلد هفتم و هشتم
در این جلد نیز علامه جدای از ذکر اشعار غدیریه ، به فسادها و کارهای ناپسند و خلقیات منکر و زشت خلیفه اول که تحت عنوان ملکات نفسانی!!! مطرح شده به طور مفصل توضیح داده است. چرا که اهل تسنن برای او داشتن ملکات نفسانی را مطرح کردهاند و علامه معنای ملکات نفسانی را بیان کرده است.
به شهادت تاریخ، تمامی مناقب و فضائلی که به ابوبکر نسبت دادهاند دروغ محض است. در جلد هفتم الغدیر به 28 نمونه از این مناقب جعلی اشاره شده،
و در جلد هشتم نیز 42 نمونه دیگر از فضائل دروغین ابوبکر و 11 نمونه از مناقب مجعول عمر مورد بررسی قرار گرفته است. در این جلد پیرامون حکومت، قضاوتها، فساد مالی، بدعتهای عثمان و نحوه برخورد وی با مخالفین به تفصیل سخن رفته است.
مباحث جلد نهم الغدیر
در این جلد موضوع بحث، عثمان میباشد؛ که کارهای خلاف و نامشروع او بالاخره داد مردم را در آورد و مورد حمله قرار گرفت. در جلد نهم تبعید ابوذر، عبدالله بن مسعود، مالک اشتر و اصحابش که جملگی توسط عثمان انجام شده، مورد بررسی قرار گرفته است.
مباحث جلد دهم الغدیر
در این کتاب موضوع بحث در مورد عبدالله بن عمر و معاویه است. معاویه نیز جزء کسانی است که حدیث سازان برای او نیز مناقب و فضائل بسیاری جعل کردهاند که در این جلد به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است.
مباحث جلد یازدهم الغدیر
در این جلد موضوع بحث در مورد معاویه و امام حسن مجتبی(ع) است. در اینجا به طور مبسوط از کشتارها و جنایات معاویه سخن رفته، و جریان قتل بزرگانی چون حجربن عدی، عمربن حمق، مالک اشتر، محمدبن ابی بکر و. .. مفصلا ذکر شده است.
موضوع دیگری که در این جلد مورد بررسی دقیق قرار گرفته عبارت است از طرح یکصد نمونه از غلوها و قصههای خرافی که در طول تاریخ اسلام برای برخی از صحابه، تابعین، ائمه مذاهب، علما و عرفا جعل شده است.
هدایت شده از ایلیا
PTT-20200814-WA0024.opus
936.6K
💠دوستان عزیز بزرگوار
زحمت بکشید و این تک صوت 6 دقیقه و 31 ثانیه ای رو نشر حداکثری داشته باشید در تمام گروه ها و کانال هاتون و برسونید بدست طلاب بزرگوار، فرماندهان پایگاه، فعالین فرهنگی، مسئولیت جلسات صالحین و قرآنی و تمام قشر انقلابی و مذهبی
🎙صوت و پیام مهم استاد امیدیان فرمانده قرارگاه خاتم الاوصیاء استان البرز و فرمانده گردان سایبری حیدریون
با این تیتر مهم 👇
🏮نظر امام خامنه ای مدظله العالی راجع به ورود و استفاده هوشمندانه و موثر انقلابیون و مذهبی ها در پیامرسان های خارجی از جمله اینستاگرام و توییتر و تلگرام بجهت راندن و تارانیدن دشمن و بصیرت افزایی برای مردم و خنثی کردن توطئه ها و فتنه های دشمنان و منافقین
🔵✺﷽ ✺🔵
🔴 طرح اتحاد پویشهای حیدریون
با اجرای کنفرانسهای هماهنگ
🔴با مدیریت:
#جبهه_سایبری_حیدریون
🎁 موضوع : #شبهات_عاشورایی
🔵 توسط : #استاد_حسینی
🗓 تاریخ : 99/5/31
🕰 زمان: ساعت 23
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔵 جهت همڪاری به آیدی زیر عدد1414را بفرسید.⬇️
@Atreseeb1414
🎓 کانالجوانآینده ؛محل ارائه و نشرگاه کنفرانسهای روزانه با موضوعات سیاسی؛مذهبی؛و...
بپیوندید...
🔻🔻🔻
@ftr_youth #کانالجوانآینده
شبهه اول
چرایی عزاداری آنهم بعد از هزار و چهار صد سال ؛ چگونه عزاداری و گریه را توصیه میکنید در حالی که احادیث پیامبر و امامان به صبر در مصیب تاکید دارند و از نوحه و گریه نهی کرده اند
پاسخ شبهه اول
پیامبر نحوه ی نوحه و گریه و عزاداری جاهلی را قبول نداشتند و آن را توأم با بی صبری ، کفر گویی و برخی رفتار نادرست میدانستند و از آن نهی می کردند اما خودشان فرهنگ جدیدی در عزاداری و نوحه در مواجهه با سوگ بستگان را تبیین فرموده اند
اما افرادی از سر بی توجهی و عده ای از سر شیطنت تلقی نصفه نیمه از موضع دین نسبت به سوگواری دارند.[ خیال کرده اند اسلام با هر گونه گریه و عزا مخالف است]
جالب اینکه در همان عصر پیامبر نیز چنین تلقی اشتباهی به وجود آمده بود
وقتی پیامبر را در سوگ فرزندش ابراهیم، گریان دیدند با تعجب پرسیدند شما ما را به صبر در مصیب دستور میدهی اما خود در سوگ فرزند ت گریه میکنی؟!
پیامبرفرمود:
العين تدمع،و القلب يحزن،و لا نقول الا ما يرضى ربنا،و انا لفراقك يا ابراهيم لمحزونون
قلب میسوزد و اشک جاری میشود اما سخنی که بر خلاف رضایت خداوند باشد بر زبان جاری نمیکنم.
ادامه پاسخ
شبهه عزاداری در عصر امامان
جالب اینکه همین شبهه در عصر امامان هم مطرح شده بود.
امام سجاد علیه السلام سالیان متمادی ( طبق نقلی چهل سال) عزادار مصایب کربلا بود وقتی مورد اعتراض و سوال قرار گرفتند یک پاسخ قرآنی بیان فرمودند
از امام سجاد (ع) دلیل گریه بسیارش را پرسیدند، فرمود: ملامتم نکنید. یعقوب یکی از فرزندانش را گم کرد و آنقدر گریست که نابینا شد، با آنکه یقین به مرگ او نداشت، ولی من در یک جنگ، شهادت چهارده نفر از خاندانم را دیدم. میپندارید که غم آنان از دلم میرود؟
کامل الزیارات،ص۲۱۳
شبهه دوم
مگر نه این این است که امام حسین علیه السلام با شهادت پیروز شده است و به بهشت راه یافته است پس چرا برای این پیروزی خوشحالی نکنیم؟
پاسخ جالبی از علامه جعفری به این شبهه
یکی از اشخاص که این شبهه را مطرح کرده مولوی است و علامه جعفری در انتقاد به شعر مولوی نکات ارزشمندی بیان کرده اند
ایشان می فرمایند بله درست است که امام حسین با شهادت به شهادت ه ولی جلال الدین این حقیقت را هم میبایست در نظر بگیرد، که اگر این منطق صحیح باشد، که مردان الهی با کشته شدن رو به دیدار خدا میروند، پس جای شادی و سرور و وجد است، نه جای تأثر و گریه، این نتیجه را هم میتوان گرفت که: کشندگان مردان الهی، خدمت بزرگی به آنان انجام میدهند، که قفس آنان را میشکنند و مرغ روحشان را به عالم ملکوت به پرواز در میآورند.
سپس علامه جعفری تعدد نگاه را مطرح میکنند که حال و هوای امام حسین نسبت به عاشورا با حال و هوای دیگران را متفاوت میدانند
🔺آری امام حسین در ابتهاج وصول به سعادت است.
🔺فرشتگان و ارواح پاک بهشتی مات و مبهوت این جنایت عجیب بشر
🔺پیامبر که آنهمه حرمت اهل بیت و مقام امام حسین را بیان فرموده بود آیا از این اتفاق بهجت و سرور دارد یا نه از این ستم امت دل شکسته و محزون است؟
میتوان گفت مواجهه پیامبر و مومنان نگاه تک بعدی نیست بگه آنها نگاه جامعی دارند از طرفی وقتی به حماسه و مقام حسینی توجه میکنند یک نظر تحسین و سرور دارند اما وقتی به حرمت شکنی ها و بریده شدن سرها و دست ها توجه کنند اشک و حزن دارند
شبهه سوم
چرا ده روز قبل از عاشورا عزاداری میشه؟ چرا حرکاتی مثل سینه زدن انجام میشه؟ چرا در حالیکه از برگزاری مجلس ختم در ایام کرونا نهی میشه اما برای مجالس عزای امام حسین تاکید میشه؟
پاسخ به شبهه سوم
پاسخ به سوالات فوق و دهها سوال مشابه را در این توضیح ببیند؛
نداشتن فهم درست از مراسم محرم و عاشورا و مقایسه آن با مراسم فوت اشخاص زمینه ساز سؤالات فراوانی است .
باید توجه داشته باشیم که مراسم محرم و عاشورا اینگونه نیست که صرفا یک عزاداری باشد
🔺مراسم محرم و عاشورا از نظری یک مراسم عبادی مثل نماز جماعت است چرا که شعائر دینی است .
🔺 مراسم محرم و عاشورا فریاد دفاع از حق و حقیقت است
🔺 مراسم محرم اعلام آمادگی برای همراهی با منقم اصلی امام حسین علیه السلام (حضرت مهدی عج) است
🔺 سخن آخر اینکه مراسم محرم چنانچه در شبهه قبلی اشاره شد با یک واقعیت چند جانبه مرتبط میباشد (بهجت و سرور برای پیروزی، تعظیم شعایر و مقدسات،اشک برای مظلوم،اشک برای شوق،اشک برای غم ، آمادگی برای انتقام و....)
پس لطفا مراسم عاشورا را صرفا یک عزا و ماتم برای فوت یا کشته شدن تلقی نکنید تا برای همه این سؤالات پاسخ پیدا کنید
شبهه چهارم
آیا بهتر نیست به جای خرج کردن بر مراسم عزاداری به اهداف امام حسین خرج کنیم؛ رفع فقر ، رشد فرهنگی و...