📸 حضور #ابراهیم_حاتمیکیا، کارگران سینما در مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت
@gahaka
اطلاعیه آموزش و پرورش تهران درباره امتحانات پایه نهم
🔹 آموزش و پرورش شهر تهران، اصلاحیه برنامه امتحانات دانشآموزان پایه نهم را اعلام کرد.
@gahaka
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید:
📱ناامن بودن اطلاعات موجود در تلفن همراه❗️
@gahaka
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرناز قاضیزاده، مجری مطرح بیبیسی:
🔸مسألهای که این روزها به چشم میآید همانطور که در صحبتهای آقای خامنهای هم بود، هیچ چیزی در کشور آب از آب تکان نخورد و کشور به طور عادی اداره خواهد شد؛ در کلام، رفتار و در واکنشهای مقامات این مسأله خیلی مشهود است.
@gahaka
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقبال تاریخی مردم مشهد از پیکر خادم الرضا
@gahaka
💢شرکت #اسپیس_ایکس نسل جدید ماهوارههای #جاسوسی ایالات متحده را تحت عنوان ماموریت NROL-146 دیروز به سمت مدار زمین پرتاب کرد.
🔻به نقل از اسپیس، یک موشک «#فالکون_9» ماموریت NROL-146 را برای اداره ملی شناسایی آمریکا(NRO) پس از بلند شدن از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ کالیفرنیا در ساعت 4 صبح به وقت محلی(ساعت 11:30 به وقت ایران) به فضا برد.
🔻اطلاعات چندانی در مورد محمولههای ارسال شده به فضا منتشر نشده است که با توجه به اینکه این ماهوارهها برای #مقاصد_جاسوسی ساخته و پرتاب شدهاند، تعجب آور نیست.
🔻اداره ملی شناسایی آمریکا معمولاً اطلاعات کمی در مورد فعالیتها و قابلیتهای ماهوارههای خود منتشر میکند. به همین دلیل هیچ فیلمی از مراحل جدا شدن ماهوارهها از موشک «فالکون 9» منتشر نشده است.
🔻مرحله اصلی موشک «فالکون 9» حدود 6 دقیقه پس از پرتاب شروع به بازگشت به زمین کرد و حدود 9 دقیقه پس از پرتاب بر روی قایق بدون سرنشین اسپیسایکس در اقیانوس آرام فرود آمد.
🔻این شانزدهمین پرتاب و فرود موفق این موشک «فالکون 9» بود.
🔻مقامات آمریکایی میگویند این ماموریت جدید، استراتژی جدید اداره ملی شناسایی آمریکا را برای استقرار ماهوارههای متعدد و کوچکتر که برای قابلیت بهتر و انعطافپذیری بیشتر طراحی شدهاند، نشان میدهد.
🔻بنابراین احتمالاً میتوان فرض کرد که چندین ماهواره کوچک به عنوان بخشی از مأموریت NROL-146 به جای یک ماهواره حجیم پرتاب شدهاند.
🔻در شرح مأموریت اسپیسایکس اشارهای نشده است که این ماهوارهها به کجا میروند یا زمان مورد انتظار برای استقرار آنها را مشخص نکرده است. اینها جزئیاتی هستند که اسپیسایکس معمولاً برای ماموریتهای #غیر_طبقهبندی_شده درج میکند.
🔻در نهایت، پرتاب صبح چهارشنبه پنجاه و دومین پرواز مداری اسپیسایکس در سال 2024 بود که از این 52 پرتاب امسال تا به امروز، 36 مورد به استقرار و تکمیل صورت فلکی پهنباند ماهوارههای اینترنتی #استارلینک (Starlink) اختصاص داده شده است.
#جاسوسی
@gahaka
1️⃣
از رئیس جمهور مملکت و همراهانش «هیچ» خبری نیست! کشور در «بهت» و «ابهام» فرو رفته است. در سخنرانی برای «سلامت» آن ها «دعا» میکند، سپس با «آرامش» به مردم «اطمینان» میدهد که «هیچ» اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد. میگوید به مسئولان «توصیهها» شده و کارها «مرتب» و «منظم» به پیش میرود.
سدی محکم در برابر سیلاب احتمالی!
2️⃣
بعد از گذشت 16 ساعت، رسما اعلام میشود که رئیس جمهور شهید شده است. پیامی مینویسد. از رئیس جمهور تمجید میکند ولی بر خلاف پیامهای مشابه، فضا را «احساسی» نمیکند و بر انتخاب رئیس جمهور جدید تاکید میورزد.
3️⃣
در این گیر و دار، مجلس خبرگان قرار است شروع به کار کند. رئیس جمهور و امام جمعه تبریز غایبان بزرگ این مجلس هستند. در این شرایط در پیامی «محکم» و «ادیبانه»، نظام اسلامی را «تعریف» میکند و از دیگران «دعوت» میکند تا به «تجربه شکست خورده غرب» بنگرند و در «طرح جامع و استوار و گرهگشای حکمرانی اسلامی» تأمّل کنند. بعضی جملات را باید چند بار خواند تا دقیق متوجه شد!
همین قدر با قدرت و تهاجمی!
4️⃣
قرار است بر پیکر رئیس جمهورِ شهید و همراهان نماز بخواند. به تجربه حاج قاسم، همه منتظر و نگران جمله «انا لا نعلم منه الا خیرا» هستند. سه بار این جمله را تکرار میکند. همه گریه میکنند جز او!
فیلم های قبل و بعد نماز هم بیرون میآید: همچنان «آرام»، «محکم» و «مطمئن».
5️⃣
از ظهر همان روز، سران کشورهای مختلف به نوبت می آیند برای عرض تسلیت. ولی او برای «تسلیت و عزا» ننشته است. جلسات، «کاری» میشود! نقطه اشتراک و تاکید صحبتهایش، ادامه ارتباطات و تقویت آن است. با اطلاعات همیشگیاش در مورد کشورها و اخبارشان صحبت میکند. حتی برای «اسماعیل هنیه» درس تفسیر میگذارد که از دو وعده الهی یکیاش مانده و آن هم «نابودی اسرائیل» است و شما آن را خواهید دید!
با سران 7 کشور جلسه ی پشت سرهم دارد، شب هم به خانواده رئیس جمهور سر میزند.
6️⃣
سه روز گذشت. در هر کشور دیگری این سه روز میتوانست به «هر اتفاقی» منجر شود. ولی در ایران، «هیچ» اتفاقی نیفتاده است. همه چیز مرتب و منظم پیش میرود. مردم برای از دست دادن رئیس جمهورِ شهیدشان عزاداری میکنند و اشک میریزند.
پ ن: فقط یک چیز مانده: حرفهای نگفتهای که شاید «بعدا» بگوید...
یک سوال از شما: چند کتاب و فیلم می توان از این «روش مدیریت» تولید کرد؟ و در چه رشته های تخصصی می شود آن را تدریس نمود؟
✍ حسین محمدی محب
@gahaka
❌🤐🗣حرف بزنید نگرانتان هستم.
🧠چرا روشنفکران و جامعه شناسان ما این "جمعیت" را تحلیل نمیکنند!؟
تحلیل پیشکش🙃
😶🌫 چرا اصلا نمی بینند!!!
⚠️این جمعیت میلیونی قابل اعتنا نیست!؟
❌ اگر جمعیت ۱٪ در اغتشاش یا مطالبه ای حق به حق علیه نظام سیاسی شرکت کنند از دل آن هزاران تحلیل در ایجاد شکاف و فروپاشی اجتماعی دَر می آورند.
😊حال چرا در سکوت فرورفته و سخن نمی گویند!؟
🚨شهید رئیسی مرجع تقلید یا رهبردینی نبود. دولت او هم نیمه کاره ماند و به بسیاری از توفیقات دست نیافت!
👌 اما علت این میزبانی مردم در شهرهای مختلف از یک سیاستمدار و مجری چیست؟
🤐 حرف بزنید.
تحلیل دست و پا کنید.
⏰چند سال پیش یک خواننده جوان به رحمت خدا رفت و تعدادی نوجوان و جوان درگذشت او را به اشکال مختلف برگزار نمودند(مرحوم مرتضی پاشایی) خاطرتان هست آن "جمعیت محدود" را چگونه بزرگنمایی کرده و چه تحلیل هایی ساختند!
💡 پرسش نیست که چرا بعد از چهار دهه باز چنین جمعیتی به تشییع پیکر یک رئیس جمهور می آیند. حرف بزنید نگرانتان هستم.
#علیرضا_زادبر
@gahaka