گزارش خبرنگار اعزامی میزان از ژنو؛
▪️شارلی تکیه: همگان در ایران از تمامی امکانات و حقوق برابر برخوردارند
🔻نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در محلس شورای اسلامی: در ایران همگان از تمامی امکانات و حقوق برابر برخوردارند، بلکه در مواردی به اقتضای مسائل اقلیتهای دینی، تبعیضات مثبتی برای آنان فراهم شده است.
🔹یکی از وجوه تنوع فرهنگی و اجتماعی در ایران، وجود اقوام مختلف و اقلیتهای دینی است که نمودی از همبستگی و یکپارچگی و وفاق ملی میباشد.
🔹سرمایهگذاران اقلیتهای دینی در بسیاری از بخشهای اقتصادی، از جمله در تولید خوراک دام و طیور، پالایشگاههای قیر، کارخانجات تولید انواع مواد خوراکی و گوشتی، شرکتهای حمل و نقل بینالمللی، شرکتهای کارآفرینی دانشبنیان، شرکتهای تولیدی پوشاک، شرکتهای سرمایهگذاری بیمهای، شرکتهای بزرگ واردات و صادرات در حوزههای موبایل، پارچه، محصولات چوبی و لوازم خانگی و شرکتهای پیمانکاری در زمینههای عمرانی، حضور دارند و همواره مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و میگیرند.
https://eitaa.com/gahaka/32568
✅سواد رسانهای به زبان ساده
✍ سید علیرضا آلداود
🔴سواد رسانهای یعنی توانایی درک و تحلیل پیامهایی که از رسانهها دریافت میکنیم. این مهارت به ما کمک میکند تا بدانیم چه کسی پیام را تولید کرده، هدفش چیست و چگونه میتواند بر ما تأثیر بگذارد.
🔴 سواد رسانهای فقط فهمیدن محتوا نیست، بلکه شامل نقد و بررسی آن هم میشود. مثلاً وقتی یک تبلیغ تلویزیونی میبینیم، باید بفهمیم که چه چیزی را میخواهند به ما بفروشند و چرا. یا وقتی خبری در شبکههای اجتماعی میخوانیم، باید بتوانیم تشخیص دهیم که آیا این خبر واقعی است یا جعلی. سواد رسانهای به ما یاد میدهد که چگونه از رسانهها به شکل مسئولانه استفاده کنیم و از خطرات آن دور بمانیم. مثلاً حریم خصوصی خود را در فضای مجازی حفظ کنیم یا از اخبار جعلی فاصله بگیریم.
🔴این مهارت در دنیای امروز که رسانهها همهجا هستند، بسیار مهم است. با سواد رسانهای میتوانیم انتخابهای بهتری داشته باشیم و تحت تأثیر پیامهای نادرست قرار نگیریم.
🔴سواد رسانهای به ما کمک میکند تا هم مصرفکننده هوشمند رسانه باشیم و هم تولیدکننده مسئول محتوا. این مهارت به مرور زمان تقویت میشود و نیاز به تمرین و آگاهی دارد. هرچه بیشتر درباره رسانهها بدانیم، بهتر میتوانیم از آنها استفاده کنیم و در برابر تأثیرات منفیشان مقاومت کنیم.
🔴 سواد رسانهای مثل یک ابزار قدرتمند است که به ما کمک میکند در دنیای پر از اطلاعات، گم نشویم و مسیر درست را پیدا کنیم.
https://eitaa.com/gahaka/32569
اطلاعیه مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه درباره اظهارت یک فردِ فاقد هرگونه سمتِ مرتبط با درگاه ملی مجوزها
🔻 مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه: پیرو مصاحبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۰۴ آقای امیر سیاح (فاقد هرگونه سمت مرتبط با درگاه ملی مجوزهای کشور) در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه یک صدا و سیما، چند نکته به استحضار ملت شریف ایران میرسد.
🔹امیر سیاح در اظهاراتی یکطرفه و بدون فرصت پاسخ در رسانه ملی، دکتر عبدلیان، رییس مرکز وکلا را به دروغ بهعنوان معاون رئیس قوه قضاییه خطاب و مطالب سراسر کذب، خلاف واقع و هتاکانهای را به وی منتسب و دستگاه قضایی را متهم کرده است.
🔹رئیس مرکز وکلا قصد پاسخ و طرح شکایت نداشته، اما با توجه به این که موضوعات مطروحه موجب خدشه و لطمه به تلاش شبانهروزی همکاران محترم عدلیه که در حال انجام وظایف ذاتی خود و خدمت به مردم هستند، میشود لذا این اظهارات را اجحاف در حق ایشان دانسته به همین جهت حق طرح شکایت کیفری علیه این فرد خاطی را برای مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه محفوظ میدانیم.
🔹مرکز از سال گذشته با ایجاد کارگروه فنی میان معاونین خود و مسئولان درگاه ملی مجوزها، تکلیف اتصال به درگاه را انجام داده، حتی تعدادی درخواست بهصورت آزمایشی بارگذاری شده و چنانچه کاستیهایی نیز در انجام این فرایند وجود دارد متوجه دستگاه اجرایی بهدلیل فقدان زیرساختهای فنی لازم است.
🔹ضرورت دارد مسئولان محترم سازمان صدا و سیما در دعوت از مهمانان خود دقت نظر لازم را به کار بسته تا آنتن زنده رسانه ملی به محلی برای عقدهگشایی و تحقق امیال شخصی افراد فاقد ادب و صداقت بدل شود.
🔹رسانه ملی براساس ماده ۳۰ اساسنامه خود، به فوریت نسبت به اختصاص فرصتی برابر در همان برنامه برای ارائه پاسخ توسط رئیس مرکز وکلا ، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه نسبت به هجویات منتشره در برنامه مذکور اقدام نماید.
https://eitaa.com/gahaka/32570
💢واکنش امام جمعۀ اردبیل به تهدید ترور از سوی جمهوری آذربایجان
🗯آیتالله عاملی در واکنش به تهدید ترور از سوی مقام ارشد کشور جمهوری آذربایجان در فارس تعاملی نوشت: هزار دشمنم اَر میکنند قصد هلاک. گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک.
🗯بهتازگی فیلمی از رسانههای جمهوری آذربایجان منتشر شده که در آن رئیس شورای عالی جمهوری باکو و مشاور ارشد علیف از ترور امام جمعۀ اردبیل به ضرب گلوله سخن گفته.
https://eitaa.com/gahaka/32571
حواست باشد
زندگی به همين آسانی ميگذرد . . .
مثل بهاری که رفت...🌷
مثل تابستان و پاییزی كه رفت....
از روزهای زمستونیت لذت ببر ❤️🍃
سلام
صبحتون بخیر
https://eitaa.com/gahaka/32572
✅ بستن بابالمندب؛ گزینهی روی میز صنعا در برابر واشنگتن
🔹 ترامپ کمی پس از ورود به کاخ سفید مجددا جنبش انصارالله یمن را در لیست گروههای تروریستی آمریکا قرار داد.
1⃣ این تصمیم ممکن است نیروهای مسلح یمن را به تحمیل معادلات دریایی پیشرفتهای وادار کند که فراتر از انتظارات دولت جدید آمریکا است، معادلاتی که جنبه اقتصادی را در راس فهرست اولویت ها قرار دهد.
2⃣ رهبران انصارالله پیش از این تهدید کرده بودند که در صورت آسیب دیدن یمنیها از تحریمهای آمریکا یا هرگونه اقدام انتقامجویانه علیه یمن به دلیل موضع حمایتی این کشور در قبال غزه، تنگه باب المندب را خواهند بست.
3⃣ تصمیم برای طبقهبندی این جنبش به عنوان یک سازمان تروریستی البته تعجب آور نبود و پس از شکست گزینههای نظامی آمریکا، انتظار اتخاذ این تصمیم از سوی واشنگتن میرفت.
4⃣ درخواست سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله از مردم و نیروهای مسلح یمن برای آماده شدن برای دور آتی درگیری، بیانگر دیدگاه جنبش از روند درگیری با اسرائیل و آمریکاست.
5⃣ در مقابل، دولت وفادار به ائتلاف سعودی-اماراتی در حالی که از تصمیم آمریکا ذوقزده شده در بیانیهای حمایت خود را از آن اعلام و بر همکاری کامل خود با وزارت خارجه آمریکا برای اجرای آن تاکید کرد.
✍روزنامه لبنانی الاخبار
https://eitaa.com/gahaka/32573
🔴انگاره سازی در رسانه
✍ سید علیرضا آلداود
انگارهسازی یا «چارچوبسازی» در رسانه به فرایندی اشاره دارد که در آن رسانهها با انتخاب، تأکید، و ارائهٔ خاصِ اطلاعات، نحوهٔ درک مخاطب از یک رویداد یا موضوع را شکل میدهند. این کار از طریق تاکید بر جنبههای خاصی از واقعیت و نادیده گرفتن یا کمرنگ کردن جنبههای دیگر انجام میشود. هدف انگارهسازی معمولاً جهتدهی به افکار عمومی، تقویت نگرشهای خاص، یا ایجاد همسویی با ایدئولوژی رسانه یا حامیان آن است.
🔻روشهای انگارهسازی در رسانه
۱. انتخاب اطلاعات مشخص: انتخاب برخی اخبار و نادیده گرفتن بقیه.
۲. زبان و واژگان: استفاده از کلمات باردار یا احساسی (مثلاً «تروریست» یا «مبارز آزادی»).
۳. تصاویر و نمادها: نمایش تصاویر خاص برای برانگیختن احساسات (مثلاً عکس کودکان گرسنه در جنگ).
۴. تکرار: تأکید مداوم بر یک موضوع برای جاانداختن آن در ذهن مخاطب.
۵. ارتباطسازی: پیوند زدن یک موضوع به مفاهیم مثبت یا منفی (مثلاً مرتبط کردن اعتراضات به «بیثباتی»).
🔻نمونههای انگارهسازی در رسانه
۱. پوشش اعتراضات اجتماعی:
- رسانهٔ الف: اعتراضات را با واژگانی مانند «مردم خواهان عدالت» و تصاویری از جمعیت عدالتخواه یا مطالبه گر توصیف میکند.
- رسانهٔ ب: همان اعتراضات را با عنوان «اغتشاشات خیابانی» و تصاویری از تخریب اموال عمومی نشان میدهد.
🔸 جهاد تبیین و ساخت روایت اول یا روایت دوم در زمان طلایی در این شرایط بسیار مهم است
۲. گزارشهای اقتصادی:
- یک رسانه با تمرکز بر «رشد ۵ درصدی تولید ناخالص داخلی»، اقتصاد را موفق جلوه میدهد.
- رسانهٔ دیگر با تأکید بر «افزایش ۳۰ درصدی تورم»، همان اقتصاد را بحرانی توصیف میکند.
۳. پوشش انتخابات:
- یک کاندیدا ممکن است در رسانههای حامی، «صلحطلب و مردمی» و در رسانههای مخالف، «ضعیف و بیبرنامه» معرفی شود.
🔸چرا انگارهسازی مهم است؟
رسانهها نه تنها واقعیت را گزارش نمیکنند، بلکه تفسیر خود از واقعیت را به مخاطب عرضه میکنند. این فرایند میتواند بر تصمیمگیریهای فردی و جمعی (مثلاً رأی دادن یا موضعگیری سیاسی) تأثیر بگذارد. شناخت انگارهسازی به مخاطب کمک میکند تا با نگاهی انتقادی، رسانهها را تحلیل کند و از تحریفهای آگاهانه یا ناخودآگاه دور بماند.
https://eitaa.com/gahaka/32574
📣ناآرامی در حمص سوریه در پی اعدام ۱۳ علوی
🔺اهالی روستای علوینشین «فاحل» در استان حمص سوریه در تجمع گستردهای به یورش عناصر شورشی و اعدام میدانی ۱۳ نفر از اهالی و ربایش ۵۳ نفر دیگر واکنش نشان دادند.
🔺دیدهبان حقوق بشر سوریه در خصوص این جنایت گزارش داد: «افراد مسلح ناشناس با لباس نظامی به روستای فاحل در حومه غربی حمص یورش بردند و ۱۳ نفر را در ملاء عام اعدام کردند و ۵۳ نفر دیگر را نیز دستگیر کردند. در حالی که ترس از اعدام آنها وجود دارد، وحشت در بین ساکنان روستا حاکم شده و تدابیر امنیتی تشدید شده و از نزدیک شدن ساکنان به اجساد جلوگیری میشود».
https://eitaa.com/gahaka/32575
📣ادعای مقامات آمریکایی درباره خنثی کردن بمبگذاری در حرم حضرت زینب(س)
🔺چند مقام آمریکایی در گفتوگو با واشنگتنپست مدعی شدند که حمله به حرم حضرت زینب(س) پس از هشدارهای اطلاعاتی آمریکا خنثی شده است.
🔺مقامهای آمریکایی افزودند :«تبادل اطلاعات بین واشنگتن و دمشق به معنای تأیید کامل هیئت تحریرالشام نیست.».
🔺در تاریخ ۲۲ دی سرویس اطلاعات دولت جدید سوریه اعلام کرد که موفق شده است تلاش داعش برای بمبگذاری در مقام سیده زینب(س) را خنثی کند.
https://eitaa.com/gahaka/32576
نصب پنل خورشیدی روی ساختمان الزامی می شود
🔹بهدنبال ناترازی انرژی در کشور، وزارت راه و شهرسازی در حال بازنگری مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان است تا نصب سامانههای خورشیدی در ساختمانها را الزامی کند.
🔹در نیمه تابستان امسال، تفاهمنامهای بین توانیر و سازمان نظام مهندسی به امضا رسید که ساختمانهای چهار طبقه به بالا یا ساختمانهایی با مساحت بیش از ۱۰۰۰ متر مربع ملزم به نصب پنلهای خورشیدی شدند.
https://eitaa.com/gahaka/32577
احضار کاردار ایران به وزارت خارجه آذربایجان
🔹«سید جعفر آقایی مریان» کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در آذربایجان به وزارت امور خارجه آذربایجان احضار شد.
🔹در این دیدار باکو اعتراض خود را به آنچه کمپین علنی اخیر علیه آذربایجان و رئیس جمهور این کشور در مطبوعات و رسانه های ایرانی خوانده، اعلام کرده است.
🔹تاکید شد که چنین اقداماتی با هدف آسیب رساندن به روابط دو کشور انجام می شود و باید از آن جلوگیری کرد.
https://eitaa.com/gahaka/32578
📸 اظهارات رامین پرهام نویسنده ساکن فرانسه و مشاور سابق ربع پهلوی در مورد بی حرمتی به شهدای وطن:
"این بنای یادبود آنهایی است که ازجمله همسنوسال شما بودند، آنگاه که بجای رقصیدن و لذتبردن، جانشان را برای میهنشان دادند. همسنوسالهای شما بودند، جنگیدند و جان دادند و رفتند، تا شما بمانید. حرمت نام، ازجانگذشتگی و بنای یادبوشان را لااقل پاس بدارید.
مبارزه هم اصولی دارد."
https://eitaa.com/gahaka/32579