♨️حضرت آیتالله سیستانی و انتخابات
نکتهها و ناگفتههایی از سیره سیاسی حضرت #آیتالله_سیستانی
🔻بعد از سقوط صدام حسین در سال ۲۰۰۳، همزمان با تاسیس دولت موقت عراق، دور جدید مجلس نمایندگان عراق برای تعیین نخستوزیر و پایهگذاری دولت انتقالی شکل گرفت. در نخستین انتخابات که در ۳۰ ژانویه ۲۰۰۵ انجام شد، برای ۲۷۵ صندلی مجلس رایگیری انجام شد که در این میان اتحادیه میهنی عراق به رهبری ابراهیم جعفری توانست ۴۸ درصد صندلیهای مجلس را تصاحب کند و ابراهیم جعفری برای یک دوره چندماهه نخستوزیر عراق شد. تاسیس این مجلس مقدمهای بود برای تصویب قوانینی در جهت ایجاد مجلس اصلی که در ۱۵ دسامبر ۲۰۰۵ نمایندگان آن از طریق رای مستقیم مردم انتخاب شدند.
انتخابات پارلمانی 30ژانویه2005 و حمایت علنی آیتالله سیستانی از ائتلاف عراق متحد
الشرق الأوسط در تاریخ 28دی1383 (17ژانویه2005) به نقل از سخنگوی رسمی آیتالله سیستانی شیخ ناجح العبودی از حمایت رسمی آیتالله سیستانی از فهرست عراق متحد خبر داد.شیح ناجح العبودی علت حمایت آیتالله سیستانی از این فهرست را «اسلامی بودن آن» و همچنین «وجود شخصیتهایی با توان پیشرفت دادن کشور» اعلام کرد.
در انتهای روند انتخابات، 48درصد آراء از آنِ فهرست عراق متحد شد و ابراهیم جعفری به مدت چند ماه به عنوان نخستوزیر برگزیده شد.
انتخابات پارلمانی 15دسامبر2005 و حمایت ضمنی آیتالله سیستانی از ائتلاف عراق متحد
در این انتخابات آیتالله سیستانی به صورت مصداقی از هیچ ائتلافی حمایت نکردند اما همگان را به پرهیز از پراکنده کردن آراء دعوت کردند.برخی جریانات سیاسی ادعا کردند که ائتلاف عراق متحد حمایت آیتاللهسیستانی را از دست داده است اما سیدعمار حکیم در یک برنامه تلویزیونی تصریح کرد که مرجع اعلا همچنان از این فهرست حمایت میکنند و اساسا این ائتلاف در انتخابات سابق با اشراف ایشان تشکیل شده بود.(خبرگزاری بحرینی «الوسط»، 20آذر1384)
دفتر آیتالله سیستانی در تاریخ 20آذر1384 استفتائی را از ایشان منتشر کرد. ایشان در پاسخ به استفتاء مردم را دعوت به مشارکتی گسترده کردند و همچنین آنها را از پراکنده کردن آراء پرهیز دادند که به توجه به حمایت سابق ایشان از ائتلاف عراق متحد بعید نیست که به محوریت این ائتلاف اشارهای تلویحی کرده باشند.(تارنمای رسمی آیتالله سیستانی - عربی- 8 ذی القعده1426)
انتخابات مجالس استانی 2009
عراق کشوری است مستقل با نظام حکومتی مبتنی بر دموکراسی پارلمانی با ساختار فدرال. با قطع نظر از جایگاه مجلس نمایندگان، در سطح استانها، مجالس استانی وجود دارد که در قلمرو استانی خود دارای اختیاراتی هستند.(دیپلماسی ایرانی 14تیر1390)
آیتالله سیستانی در تاریخ 29دی1387 (21محرم الحرام 1430)، بیانیهای در خصوص انتخابات مجالس استانی صادر کردند و در این بیانیه تصریح کردند که مرجعیت دینی همواره بر اهمیت انتخابات و نقش اساسی آن در تعیین سرنوشت کشور و حفظ حقوق اقشار مختلف جامعه تأکید داشته است. ایشان در این بیانیه همگان را به حضور در انتخابات تشویق کردند و در عین حال از تجربههای انتخاباتی گذشته ابراز نارضایتی کردند. در ضمن این بیانیه ویژگیهای نامزد مطلوب به صورت کلی بیان شد.
پیش از این در تاریخ 7خرداد1383 از ایشان برای معرفی نماینده خود در مجالس استانی دعوت شد که ایشان ضمن برشمردن ویژگیهای لازم برای نمایندگان این مجلس از معرفی مصداق استنکاف نمودند.(تارنمای رسمی آیتالله سیستانی-عربی-7ربیعالثانی1425)
تزاحم میان زیارت اربعین و انتخابات استانی
در انتخابات استانی سال1387 (2009) اتفاقی نادر رخ داد و آن، تزاحم میان زیارت اربعین و مشارکت در انتخابات بود. این تزاحم آنقدر مشکلساز بود که اهالی بصره از آیتالله سیستانی طی استفتائی تکلیف شرعی خود را از آن مرجع عظیمالشأن پرسیدند و ایشان در پاسخ فرمودند:«در انتخابات شرکت کنید سپس به زیارت امام حسین علیهالسلام بروید.از شما مسئلت دعا و زیارت داریم.1430.1.25(النصوص الصادرة عن سماحة السید السیستانی فی المسألة العراقیة ص527)
این فتوا تأثیر قابل توجهی در میان شیعیان عراق گذاشت. خبرگزاری رویترز گزارش داد:
بعضی از زوار گفتند که میخواهند در انتخابات شرکت کنند و به همین منظور یا قبل از تکمیل زیارت بازمیگردند یا با ماشین به مبدأ خود برمیگردند تا بتوانند رأی بدهند.
محمدابراهی در حالی که داخل یکی از خیمهها نشسته بود گفت: تا جایی که میتوانیم جلو میرویم و سپس بازمیگردیم. مرجعیت گفته است که باید رأی بدهیم و به همین دلیل رأی میدهیم.
( رویترز عربی 27 ژانویه 2009 )
*از فتنه و آزمايش در آخرالزمان نگران نباشيد*
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
📚📚📚📚📚📚📚
☀️پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله):
لا تَكرَهُوا الفِتنَه فِی آخِرالزَّمانِ فَاِنَّها تُبير المُنافِقين
از فتنه و آزمايش در آخرالزمان نگران نباشيد چرا كه موجب نابودی منافقان خواهد شد.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""
✍️منبع:
📚میزان الحکمه حدیث شماره: ۱۵۷۴۸
*نشانه های ظهور در آخرآلزمان*
____________________
____________________
✍️علامه مجلسی، روایتی را از امام صادق (علیه السلام) آورده که در آن بیش از یکصد نوع گناه و انحراف اخلاقی، اجتماعی، اعتقادی و فرهنگی که در دوران غیبت، دامنگیر جوامع اسلامی میشود از جمله:
➖رشوه خواری
➖قمار بازی
➖شراب خواری
➖قطع صله رحم
➖سنگدل شدن مردمان
➖اهتمام مردم تنها به شهوت و شکم
➖از میان رفتن شرم
➖نپرداختن زکات و خمس
➖کم فروشی
➖بی اعتنایی به اوقات نماز
➖آراستن مساجد به زیورآلات
➖گزاردن حج به انگیزه های مادی و برای غیر خدا
➖رعایت نکردن احترام بزرگترها
➖پیروی از ثروتمندان
➖صرف کردن سرمایه های عظیم در فساد
➖ابتذال و بی دینی
➖چاپلوسی و تملق گویی
➖ناامنی راه ها
➖به اسارت رفتن مسلمانان
➖افزایش مرگ های ناگهانی
➖نداشتن دادرس و پناه
➖ناامیدی جهانیان از نجات
➖و... و...
◀️زیاد شدن این فسادها و آلودگی ها در میان مردم، در واقع نوعی از فراگیر شدن ظلم و جور روی زمین است.
⭕️فراگیر شدن یعنی به گونه ای که بدیها بر خوبیها و ضدارزشها بر ارزشها غلبه می یابد و شعله آتش فتنه، دامن همه را می گیرد و جامعه انسانی در باتلاق فساد فرو می رود.
◀️البته گسترش حاکمیت استکبار در روی زمین و در استضعاف و محرومیت قرار گرفتن پیروان حق، که بر اساس پیشگویی امامان (علیه السلام) در استانه ظهور پیش خواهد آمد، نمود دیگری از بی عدالتی و زیاد شدن ظلم و جور است.
✍️آیت الله شهید مطهری، روایتی از شیخ صدوق (ره) می آورد مبنی بر اینکه منظور از فراگیر شدن ظلم، آن است که هر یک از شقی و سعید، گروه حق و باطل، به نهایت کار خود میرسند.
ستمکاران و بدکاران، به نهایت درجه بدی و نابکاری میرسند و لهیب آتش آنان همه را فرا میگیرد.
در این هنگام که صالحان در مظلومیت و استضعاف به سر می برند و همه راههای چاره بر آنان بسته میشود، مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، ظهور میکند و دنیا را پر از عدل و داد مینماید.[۱]
____________________
____________________
✍️منبع:
📚📚[۱]- منبع: قیام و انقلاب مهدی (علیه السلام)، ص۶۶
سقوط آزاد همتی در نظرسنجیها پس از مناظره سوم/ اصلاحطلبان عقبنشینی کردند
🔹بر اساس آخرین نظرسنجی دانشگاه تهران نرخ مشارکت تا تاریخ ۲۴ خرداد به ۴۹ درصد رسیده است.
🔹از میان افرادی که گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند ۶۶ درصد به رئیسی رای خواهند داد.
🔹سایر کاندیداها به ترتیب محسن رضایی ۷ درصد، همتی ۵ درصد، زاکانی ۴ درصد، قاضیزاده ۳ درصد، سعید جلیلی ۲ درصد و مهرعلیزاده یک درصد آرا را به خود اختصاص دادهاند.
🔹۱۲ درصد هم اعلام کردهاند هنوز تصمیم نگرفتهاند یا رایشان معلوم نیست.
🔹کاهش آرای کاندیدای اصلاحطلب پس از مناظره سوم باعث شد تا در جلسه ساعاتی پیش اصلاحطلبان طرح حمایت علنی از همتی که قرار بود روز سهشنبه اعلام شود رای نیاورد.
🔴 ادعای یک گروه عراقی درباره کشته شدن ۴ نظامی اشغالگر امریکا در پیانفجار کاروان آمریکایی
🔹 گروه موسوم به «فصيل المقاومة الدولية» در بیانیهای ضمن برعهده گرفتن مسئولیت عملیات حمله به کاروان نظامیان آمریکایی، توضیح داد «این کاروان پشتیبانی و لجستیکی اشغالگران که متشکل از ۴ خودرو شامل دو لندکروز سفید و دو خودروی نظامی بود در جاده پایگاه ویکتوری و پایگاه هوایی شهید [محمد] علاء، هدف قرار گرفته شد».
🔹 این گروه مدعی شد: «این عملیات منجر به خسارت کاروان و مرگ ۴ نظامی داخل لندکروز شده است».
👌پ ن پ ؛
خبر خوش به وقت یک و بیست بامداد
جمعه !!