هدایت شده از جمعیازطلاب حوزههای علمیه 🇮🇷
#اطلاعيه
🌺 پذيرش حوزههای علمیه برادران 🌺
مركز مديريت حوزههای علميه از #برادران علاقهمند و واجد شرايط سراسر كشور جهت تحصيل در دورههای بلندمدت و سفيران هدايت برای سال تحصيلی 1400-1399 پذيرش مینمايد. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سامانه پذيرش مرکز مدیریت حوزههای علمیه، جهت ثبت نام اقدام نمايند.
🌐 سامانه : paziresh.ismc.ir
🔰 كانال پذيرش : @pazireshhowzeh
⛔️ مهلت پذیرش 20 خرداد 99
➖داوطلبين گرامی جهت اطلاع از شرايط سنی، ضوابط پذيرش، ليست مدارس علميه، منابع آزمون و ... به #سامانه مديريت و سنجش و يا #كانال رسمی پذيرش حوزه های علميه مراجعه نمايند.
—---—
🇮🇷 كانال حوزههای علميه
📡 @Howzehaa
http://eitaa.com/joinchat/2146435072Ccfc2d26e89
محسن آخوندی:
نشانگرهای مهم در نمودار موازنه قدرت
اگر برای مقایسه روند تغییرات «موازنه قدرت میان ایران و آمریکا» یک نمودار ترسیم کنیم، چه تصویری به دست میآید؟ آخرین شاخصها در این نمودار، شاخص «ضریب نفوذ قدرت» و «نحوه مواجهه با بحران کرونا» میباشد. جدیدترین مقایسهها را میتوان در چهار ماه گذشته انجام داد.
1- ماهواره نظامی نور، چهارشنبه گذشته در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت. مقامات آمریکایی در مقابل این قدرتنمایی برای چند ساعت «کُپ» کردند. سپس مایک پمپئو گفت «عمیقا نگرانکننده است که سپاه پاسداران ایران، ماهواره نظامی به فضا پرتاب کرده است».
برایان هوک مسئول گروه اقدام علیه ایران هم نوشت «برنامه فضایی و پرتاب ماهواره، پوششی برای تولید موشک قارهپیما و نشانه پیشرفت ایران در برنامه موشکی است. جالب است که سپاه پاسداران -سازمانی که ما آن را تروریستی اعلام کردیم- اکنون با افتخار، به عنوان نیروی فضایی شناسایی میشود. فناوری موشک پرتابشده، در موشکهای دوربرد بالستیک استفاده میشود».
2- کریس مورفی سناتور آمریکایی 14 دی ماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده؟»
همین سناتور درباره پرتاب موشک ماهوارهبر میگوید «پرتاب ماهواره نظامی، سندی بر این واقعیت است که سیاست دولت ترامپ، فقط به تقویت ایران انجامیده و باعث شده تا تهاجمیتر عمل کند. در مقایسه با ۴ سال گذشته، ایران در خاورمیانه تقریبا از هر جهت قدرتمندتر، و آمریکا ضعیفتر شده است».
3- اکنون تمام تحرکات آمریکا و اسرائیل در منطقه و فراتر از آن تحت رصد ایران است. اینجا لازم است اشارهای به ناموازنه 40 سال قبل داشته باشیم. ژنرال وفیق السامرایی رئیس استخبارات نظامی ارتش صدام بود و در کشتار شیعیان و کردها در انتفاضه 1990 دست داشت، اما مغضوب واقع شد و سال 1994 به شمال عراق گریخت.
او در سال 1995 به کمک سیا و امآیسیکس کودتایی ترتیب داد که نافرجام ماند. سامرایی به عنوان یک عنصر ضدایرانی، در کتاب «ویرانی دروازه شرقی» که خاطرات جنگ تحمیلی است، برخی کمکهای پنهان آمریکا را بازگو میکند:
«وقتی ۱۹۲ هواپیمای جنگنده به طرف اهداف در خاک ایران به پرواز درآمدند، عدنان خیرالله وزیر دفاع به صدام گفت «سرور من! جوانها ۲۰ دقیقه قبل پرواز کردند» و او پاسخ داد «نیم ساعت بعد کمر ایران را خواهند شکست»...
من هفتهای سه بار و گاه تمام روزهای هفته به سفارت آمریکا میرفتم و پاکتهای سیاهرنگی میگرفتم که حاوی اطلاعات ماهوارهای از آخرین تحولات جنگ بود. این عکسها و اطلاعات به گونهای بود که به راحتی میتوانستیم تصاویر سربازانی را که در پادگانها در حال آموزشند ببینیم؛ حتی کسانی که در رژه، دست و پایشان را اشتباه حرکت میدادند.
ما کارخانههای سیمان را میدیدیم و حتی مقدار کیسههایی که روی کامیونها قرار داشت، قابل شمارش بود. ماهوارهها کلیه تحرکات ایران را برای ما زیر نظر گرفته بودند. همچنین نتایج حملات هوایی و موشکی ما را گزارش میدادند. آمریکا حتی یک مجتمع اطلاعاتی پیشرفته در بغداد احداث کرد تا اطلاعات ماهوارهای را مستقیما از فضا دریافت کنیم».
4- السامرایی همچنین شهریور 93 در گفتوگو با الجزیره فاش کرد «آمریکا قوانین داخلیاش را دور زد تا به ما درباره ایران اطلاعات بدهد. روابط ما با سیا از سال 1981 آغاز شد. طبق قانون آمریکا، دولت حق ندارد عکسهای ماهوارهای را در اختیار کشور دیگر بگذارد. آنها برای اینکه قانون را دور بزنند عکسها را میآوردند، کپی هم از آن میآوردند و من خودم کپی را با اصل مقایسه میکردم و عکسها را پس میدادم».
فردی با این سوابق، اخیرا در فیسبوک نوشت «ایران در یک پیشرفت علمی تازه موفق شد ماهواره نظامی را در مدار قرار دهد. آمریکا باید قواعد بازی خود را در خلیج فارس تغییر داده و رفتارش را فورا اصلاح کند. زمان تهدید و ترور و تحریم به پایان رسیده، زیرا ایران با وجود شدت تحریمها توانست ماهواره به فضا بفرستد و پیشرفت علمی خود را نشان دهد».
این تحلیل زمانی ادا شده که 26 ناو آمریکا گرفتار کروناست، فرمانده ناو روزولت به خاطر افشای ابتلای دویست نظامی زیردست خود به کرونا اخراج شده، و پنتاگون خواستار کنار گذاشتن شماری از ناوها به خاطر مشکلات امنیتی و اقتصادی است.
(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
🔴هشدار صریح ستاد کل نیروهای مسلح ایران به آمریکا
🔹عملیاتهای ایذایی و تحریک آمیز نظامی، تمرینات رزمی، تیراندازی، تجاوزات سرزمینی، بازرسیهای بی مورد از لنجها و شناورها، تحمیل ناامنی روانی برای صیادان و تجار، ایجاد زمینه و آزادی عمل برای قاچاقچیان، آلودگی محیط زیست دریایی و ایجاد خطر انقراض آبزیان دریایی به دلیل استفاده از رانش هستهای تنها بخشی از اقدامات مخاطره آمیز و خارج از مقررات و عرف بین المللی از سوی نیروی دریایی آمریکا در منطقه است که بعضاً تا آستانه برخوردهای حافظان امنیت مرزهای ایران در ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش رفته است.
🔹از این رو ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران حضور آمریکا و متحدان آن را نامشروع و مبدأ و منشاء شرارت و ناامنی در منطقه ارزیابی میکند
🔹ستاد کل نیروهای مسلح به آمریکا و متحدانش شدیداً هشدار میدهد که هنگام عبور از آبهای انحصاری اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان و خلیج فارس و فضای هوایی این مناطق شامل FIR (فضای تحت مدیریت هوایی کشور) و ADIZ (منطقه شناسایی پدافند هوایی) به قوانین و مقررات بین المللی احترام بگذارند و از ایجاد هر گونه تنش و درگیری خودداری کنند.
🔹هر گونه ماجراجویی، اقدام ایذایی و تحریک آمیز منجر به عکسالعمل قاطع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خواهد شد که عواقب آن متوجه نیروهای متخاصم از جمله آمریکا خواهد بود/ باشگاه خبرنگاران
محسن آخوندی:
قدرت آفرینی سپاه پاسداران؛
احترام فنی و حسرت سیاسی دشمن
5- اکنون نه فقط نیروهای آمریکا بلکه مراکز مهم رژیم صهیونیستی تحت رصد ایران است. «هرتسل هالوی» فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل، ارزیابی درستی داشت که آبانماه 94 به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
6- احتمالا برای چندمین بار و این بار بیاختیار، کلاه از سر یوزی رابین مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل افتاد، وقتی خبر رسید ماهواره نظامی ایران در مدار قرار گرفته و هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
او تیر ماه 1394 در جمع فعالان نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا گفت «ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانههای موشکی ساختهاند و به عنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کردهاند.
با افزایش دقت این موشک، آنها حالا میتوانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هستهای ندارد.
آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانیها نشان دادند موشکهای قیام و قدر را انبار کردهاند. موشک قیام با برد 800 کیلومتر، ارتقای موشک اسکاد سی است. آنها در اینجا هم یک مهندسی خوب را به نمایش گذاشتنند.
ایرانیها از موشک سومار رونمایی کردند که احتمالاً موتور جت آن متفاوت از نمونه روسی است. این، دستاوردی بزرگ است. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
7- «نور» و «قاصد» را همرزمان سردار سلیمانی در هوافضای سپاه ساختند؛ همانها که چهار ماه قبل پایگاه عین الاسد را شخم زدند و 150 تروریست ضربه مغزی شده را روی دست پنتاگون گذاشتند.
آنها منحصر به فرد و رشکبرانگیزند و به سرعت میبالند و تکثیر میشوند. برخی تحلیلگران آمریکایی گفتهاند کاش ما هم در میان مدیران خود، مثل سلیمانی را داشتیم. مایکل روبین مقام سابق وزارت دفاع آمریکا (کارشناس اندیشکده امریکن اینترپرایز) آبان 96 در واشنگتن اگزمینر نوشت:
«از هر تحلیلگر اطلاعاتی یا افسر نظامی آمریکا بپرسید، میگوید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، یک تروریست است، اما بسیاری از ایرانیها از او به عنوان یک قهرمان و رزمنده واقعی یاد میکنند، نه مانند جیمز متیس وزیر دفاع ما که اینطور نیست.
سلیمانی در عراق و جای دیگر، علاوه بر رزمندگی، چهره یک استاد معاملهگر و یک دیپلمات برجسته را هم دارد. ایران نه تنها استراتژی بلکه پرسنلی برای هماهنگی و اجرای آن دارد.
مک گورک فرستاده ویژه آمریکا، خود را به عنوان یک دیپلمات قابل ثابت کرد، اما از روال و استحکامی که سلیمانی به خرج میدهد، برخوردار نیست».
8- پیشرفتهای چهلساله ما با عقبگردهای آمریکا قرین شده است. دنیا امروز شاهد ثبات بیشتر ایران و آشفتگی مضاعف در آمریکاست. کرونا، اگر آمریکا را به هم ریخت و تا حد دعوت ترامپ به آشوب علیه قرنطینه و تحرکات جداییطلبانه در برخی ایالتها پیش رفت، در ایران موجب همدلی و بسیج ظرفیتهای مردمی و حتی ثبات و آرامش بیشتر شد.
اين روزها در حالی که ايران از لحاظ درصد بهبوديافتگان جزو موفقترین کشورهاست، آمریکا رکورددار تعداد مبتلایان و قربانیان کروناست. در این مقایسه جهانی، اگر ایران بالاتر از آلمان و انگلیس و اسپانيا و ايتاليا و فرانسه ایستاده، شمار قربانیان کرونا در آمریکا به 60 هزار نفر نزدیک شده و تعداد مبتلایان، به یک میلیون نفر رسیده است.
#محمد_ایمانی
@تحلیل سیاسی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
990206_بیانات_رهبر_انقلاب_در_محفل_انس_با_قرآن_کریم.mp3
8.08M
بشنوید |سخنان تلویزیونی رهبر انقلاب در پایان محفل انس با قرآن کریم. ۹۹/۲/۶
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از بیداری ملت
4_5830463506419287058.mp3
1.62M
🎵 #مداحی_شهدایی
✨میگم عاشقم ...💔
✨اما خودم بهتر میدونم نالایقم ...😔
#بسیار_زیبا👌👌
#تلنگر🔔
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نگاهی به زندگی پربرکت مرحوم آیت الله ابراهیم امینی
❌ افشای واقعیت کمک ۲۰۰۰ دلاری کرونایی دولت کانادا
❌در روزی که طرح توزیع محترمانه میلیون ها بسته مواد غذایی درب منازل ایرانیان کلید خورد؛ و برای تحت تاثیر قراردادن این کار؛ فردی بی نام و هویت کلیپی را منتشر ساخت و مدعی شد مواد غذایی زیادی من جمله آجیل (چون کانادایی ها عین ما ایرانی ها آجیل خور هستند😂) دولت درب منازل #مردم_کانادا ارسال کرده و نیز ادعا کرد دولت کانادا به هر نفر ۲ هزار دلار ماهیانه می دهد.
🔷️ اول: از تمامی دوستان کانادایی در ایالت های مختلف سوال کردیم همگی چنین تقسیم کالایی درب منازل را تکذیب کردند و اگر چنین اقدامی را دولت انجام داده بود حتما در اخبار منعکس می شد. (کلیپ تکذیب برخی جوانان کانادایی را در کانال های خارج بدون فیلتر در تلگرام و ایتا و سروش منتشر خواهیم کرد) و تنها چیزی که وجود دارد مثل #آمریکا مردم گرسنه به خیریه های خصوصی مراجعه می کنند.
🔷️دوم: دولت #کانادا هیچ طرحی برای کمک ۲ هزار دلاری به همه مردم این کشور ندارد. واقعیت آن چیزی که به نام کمک CERB شهرت گرفته 👇👇
🔴۱. فقط ۴.۵ میلیون نفر از جمعیت ۳۷ میلیونی کانادا مشمول این کمک می شوند. و ۲۰ درصد مبلغ تا آخر سال به عنوان مالیات پس گرفته می شود، پس فقط تا ۴ ماه ۱۶۰۰ دلار (اجاره متوسط) پرداخت می شود.
🔴۲. شما باید به خاطر کرونا بیکار شده باشید و #بیمه_بیکاری و بیماری نباید دریافت کنید. در سال گذشته هم نباید کلا بیکار می بودید. و نباید درآمد قابل توجهی داشته باشید.
🔴۳. با آغاز #کرونا به سرعت افراد بیکار در کانادا رو به افزایش گذاشت تا ۲۴ مارس که بولومبرگ رسما اعلام کرد که ۱ میلیون کانادایی تقاضای بیمه بیکاری کردند. دقیقا یک روز بعد یعنی ۲۵ مارس طرح کمک ۲ هزار دلار در شیپور رفت و شرط آن این است که بیمه بیکاری نگیرید. پس دولت کانادا که مطمئن بوده به سرعت مثل آمریکا این ۴.۵ میلیون نفر بیکار می شوند و تقاضای بیمه بیکاری می کنند برای جلوگیری از این امر با فرمان ترودو #دغل_باز (صحنه سازی هایش را قبلا افشا کردیم) و برای ظاهرسازی این طرح را بمب خبری کردند.
🔴۴. دولت کانادا علاوه بر سوء استفاده تبلیغاتی توانست با این حرکت ۴ میلیارد دلار سود کند. چرا؟ به علت هزینه بالای مسکن و تحصیل و غیره در این کشور طبق آمار، بیکارها طبق سنوات کاری، متوسط ۱۸۲۸ دلار در ماه دریافت می کنند.
در صورتی که حالا هر فرد بیکار شده فقط ۱۶۰۰ دلار دریافت می کند. پس دولت ۲۲۸ دلار در هر نفر سود می کند که برای ۴.۵ میلیون نفر در مدت ۴ ماه می شود ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون سود خالص برای دولت.
💥 تبریک می گوییم...😔
نمودار ۱۵ کشور اول جهان در هزینههای نظامی که توسط انستیتو بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم تهیه شده:
۱- #آمریکا در رتبه اول.
۲- #سعودی در رتبه پنجم.
۳- #رژیم_صهیونیستی در رتبه پانزدهم.
ایران هم در لیست نیست (و در رتبه هیجدهم قرار دارد).
✍ فؤاد ایزدی
#تحلیل_راهبردی
✍️ خطر میلیتاریزه شدن جهان در پساکرونا
🔹 بیان مساله
امروز پساکرونا به مسألهای مهم تر از خود کرونا در جهان تبدیل شده است. اندیشمندان و صاحبنظران مسائل مختلف، هر یک از نقطهنظری خاص درحال ترسیم چشماندازی از جهان پساکرونا هستند؛ جهانی که از نظر ساختاری و نظم بینالمللی حاکم بر آن، تا حدود زیادی متفاوت از جهان فعلی خواهد بود.
🔹 نکات تحلیلی
۱- اقتصاد بینالملل یکی از حوزههای مهمی است که تحت تأثیر پیامدهای منفی شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است. هماینک تمام کشورهای جهان بهویژه اروپا و آمریکا با تنزل دادهها و آمارهای اقتصادی مواجه شدهاند. آمریکا از جمله کشورهای مهمی است که بیشترین ضرر را از همهگیری ویروس دیده است، بهطوری که حتی تزریق تریلیونها دلار توسط فدرال رزرو نیز نتوانسته است بازار آمریکا را از رکود نجات داده دهد. در این میان سقوط شدید قیمت نفت به زیر صفر نیز مزید بر علت شده و بر حجم رکود اقتصادی آمریکا بهصورت افزوده است.
۲- بدون تردید در پساکرونا آمریکا و اروپا با یک بحران بیسابقه اقتصادی مواجه خواهند شد. با توجه به اینکه صنعت نفت نیز دچار بحران شده است، لذا پیشبینی میشود که در پساکرونا، آمریکا و اروپا برای جبران بخشی از ضررهای اقتصادی ناشی از ویروس کرونا و در سایه ورشکستگیهای گسترده در عرصههای مختلف اقتصادی، به فروش جنگافزار که بازاری پرسود است، روی آورند.
۳- باتوجه به اینکه نزدیک به ۵۸ درصد از سهم فروش تسیلحات در جهان در دست صنایع اسلحهسازی ایالات متحده آمریکا است و آمریکا نیز بر اثر شیوع کرونا دچار بحران اقتصادی شده است، در ماهها و سالهای آتی سیاست فروشهای تسلیحاتی را در مناطق مختلف جهان بهخصوص غربآسیا، افزایش خواهد داد. البته این خطر نیز وجود دارد که آمریکا و حتی اروپا با دامن زدن به درگیریهای محدود در جهت «میلیتاریزه کردن» مناطق خاصی از جهان که منجر به رونق بازارهای تسلیحاتی میشود، گام بردارند.
🔹 نکته راهبردی
آمریکا و اروپا بیشترین ضرر اقتصادی را از کرونا دیدهاند. کرونا باعث شده است که سطح تولید ناخالص داخلی در این کشورها با افت قابل توجهی مواجهه شود. از آنجا که تجهیزات نظامی همواره مشتریان خود را در سراسر جهان دارد، صادرات اسلحه یکی از راههای تجارت و کسب درآمد برای کشورهای قدرتمند است. از اینرو پیشبینی میشود افزایش فروش تسلیحات نظامی بهعنوان یکی از راههای نجات اقتصاد آمریکا و اروپا و افزایش تولید ناخالص داخلی، در دستور کار سیاستخارجی این کشورها قرار گیرد. بنابراین در دوران پساکرونا، با پدیدهای به نام میلیتاریزه شدن جهان مواجه خواهیم بود.
"حمید خوشآیند"