eitaa logo
آگاهی نامه|مقدمات ظهور🌍
372 دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
28.9هزار ویدیو
594 فایل
آگاهی نامه مقالات کوتاهی است از استاد رسولی در ضرورتهای جامعه (علمی ،سیاسی، اجتماعی ، دینی ) بدانیم...! ملکوت اسمان...ظهور بسیار نزدیک است... غالب مقالات صرفا جهت اطلاع میباشد نه تایید! و نقش اگاهی دادن و تلنگر خواهد داشت انشاالله! gahinameh
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 سید حسن نصرالله: آمریکا دارد داعش را در سوریه و عراق و لبنان احیاء می‌کند که این امر، بزودی انجام خواهد شد و بسیار خطرناک است.
🔺 نقشه سالمندی ایران؛ پیرترین و جوان‌ترین استان‌ها کدام‌اند؟ حواستون هست؟!!! چند بار با دقت استانهای جوان را مرور کنید🧐🧐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابراز احساسات و شیون زن موکب دار عراقی وقتی که عکس سردار سلیمانی و ابو مهندس المهدی را به او هدیه کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 قره باغ متعلق به شیعیان علی (ع) است و آذربایجان ولایی است و حسین(ع) ،، نباید به اشغال ترکیه اردوغانی(سلفی) و تروریستهای سلفی- وهابی سوری و صهیونیسم در آید ... شیعه حیدر (ع) با چشمانی باز و خشمگین مراقب حرکات وهابی-سلفی های سوریه ای که وارداتی اردوغان در آذربایجان می باشند، هستند.. قره باغ شیعی ولایی ✌️🇮🇷
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل دنیا جای وحشتناکی شده است، هر لحظه اش خوف و خطر است ▪️اینها بچه‌های ما هستند که لابه‌لای چالشهای اینستاگرامی و لایکی بزرگ می شوند و قد می کشند، پدر و مادر یا کار رها کرده و بی خیالند و یا در میان حرفهای صدمن یه غاز روشنفکری که باید اینترنت آزاد باشد و وبچه ها حق انتخاب دارند، اینگونه کودکان‌ را در جنگل خوفناک مجازی رها کرده اند. ▫️به راستی چه بر سر جامعه ما می آید، چه می ماند از آن فرهنگی که قرنها به دنیا تفاخر کرده ایم، کودکان ما چگونه بزرگ می شوند، دست هر کودک سیمکارت دانش آموزی داده اند و رها کرده اند که دنیا، دنیای ارتباطات است، مرده شور دنیا و ارتباطتان را ببرند. ▪️دنیا از این به بعد همه اش وحشت و دل ناگرانی و بی هویتی و افسردگی است... اگر فکری به حال این فضای وحشی مجازی نشود دنیا از این به بعد همه اش عوووووق است./اکبر شهبازی 😞پ ن پ ؛ اینترنت و روحانی رو با هم استیضاح کنید...مجلسیا دوتاشو با هم خفه کنید نمایندگان مجلس!!
بیست گفتار_9.Mp3
11.77M
کتاب صوتی بیست گفتار اثرمتفکر شهید استاد مرتضی مطهری بخش نهم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ╭─💕─═✨💜✨═─💕─‌ نورالشهدا(شهید سلیمانی🌹🌹) ╰─💕─═✨💜✨═─💕─╯
✅✅ خروج مارهای زخمی و عصبانی از لانه های امن ✅انقلابی که آیت الله سید ابراهیم رئیسی در قوه قضائیه براه انداخته، کار بسیار پرخطری است برای زخم خورده ها! ☝🏼حالا آهسته آهسته خطرهای آن برملا می‌شود! ▪ریشه عصبانیت این روزهای دولتمردان را باید در جای دیگری غیر از آنچه نشان می‌دهند، جستجو کرد ! ▪دردشان برجام و fatf و رفراندام و ... نیست! ▪خودشان هم می‌دانند که اگر همین حالا در هر موضوعی رفراندم برگزار شود، با اختلاف بسیار زیاد بازی را باخته‌اند! ▪دردشان آنجاست که آیت الله سید ابراهیم رئیسی قواعد بازی اینها را برهم زده است! ▪دولت و مجلس دستشان بود و قوه قضائیه هم مصلحت‌اندیش و خنثی! ▪حالا اوضاع به کلی عوض شده! 👈🏽رئیسی به اردوگاه دزدان گردن کلفت و یقه سفیدهای متظاهر شبیخون زده و دست بردار هم نیست! 👈زندانی شدن حسین فریدون ضربه هولناکی بر حسن روحانی وارد کرده، هرچند سعی می‌کند به روی خودش نیاورد! 👈داماد شریعتمداری که روانه زندان شد، همه فهمیدند که رئیسی اهل مماشات با دزدان بیت‌المال نیست! 👈پرونده مهدی جهانگیری هم عنقریب رسیدگی خواهد شد و جیغهای این روزهای اسحاق بی‌دلیل نیست! 👈محاکمه و زندانی شدن شبنم نعمت‌زاده دردسرهای زیادی را برای باند قدرت و ثروت بوجود آورده! 👈سیف و عراقچی و تعداد دیگری از مدیران بانکی همین حالا درگیر پرونده سنگین ارزی هستند! 👈خودروسازها هرکدام به اتهامی در نوبت محاکمه هستند! 👈آیت الله رئیسی با شیب ملایم وارد گمرکات شده و همانجا دادگاه ویژه برپا کرده و برای این گلوگاه فساد، خط و نشان کشیده! 👈خصوصی‌سازی‌های ناعادلانه را به چالش کشیده! 👈او با شمشیر عدالت به جان علفهای هرز اقتصاد افتاده! 👈پرونده‌های دیگری هم در نویت رسیدگی است که یک سر آن به دستگاههای دولتی مرتبط است! 😊 و حالا روح‌الله زم با آمدنیوز و حکم اعدامش قوز بالا قوز شده! ▪به دولتی‌ها حق بدهید به رهبری دروغ ببندند! ▪به آنها حق بدهید ماجرای حیف و میل ۱۸ میلیارد دلار زبان بسته را فرافکنی کنند و به گردن دیگران بیندازند! ▪به آنها حق بدهید جلسه هیات دولت را با نشان دادن چنگ و دندان تبدیل به میدان جنگ کنند! ▪به آنها حق بدهید تعطیل شدن مملکت را به گردن دیگران بیندازند! ✋🏻این تازه اول ماجراست! ▪اوضاع از این هم سخت‌تر می‌شود! ▪روحانی راست گفت که اگر دست به برادرش بزنید، جنگ براه می‌اندازد! ▪حالا جنگ براه افتاده! ☝🏼اما نگران نباشید! 🙏🏻 برخدا توکل کنید که او طرف حق است! ▪ان‌شاءالله اینجا برای مفسدان گردن کلفت ایستگاه آخر است! ▪ دوران بزن درروهای عده‌ای مفسد رخنه کرده در دستگاههای دولتی بسر آمده! ▪قرار نیست این قصه پرغصه برای ملت ادامه داشته باشد! ☄آیت الله رئیسی با لشکری از قاضیان سلیم‌النفس آمده تا ریشه فساد دولتی را بخشکاند! ☄ او امروز به شدت نیاز به حمایت مردم دارد! ☄ و یقینا این حمایت بدون هزینه نخواهد بود.
mahdirasuli-@yaa_hossein.mp3
6.54M
📂🖤 🍃قسم به اون موکبای ساده 🎙مهدی #️⃣ ☑️ کانال مداحی های منتخب 🏴 ┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈ ↬ @maddahimontakhab13 ┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
🔴ترس فرانسه از گسترش اسلام؛ ارائه لايحه‌اي براي توسعه سكولاريسم و مقابله با اسلام‌گرايي رئيس جمهور فرانسه كه بارها چهره اسلام ستيز خود را نشان داده، روز گذشته در سخناني درباره لايحه اسلام‌ستيزانه دولت فرانسه، مدعي شد:‌ «اسلام ديني است كه امروزه در تمام جهان در بحران به سر مي‌برد. اين مسئله را فقط در كشور خودمان شاهد نيستيم.. اسلام گرايي يك ايدئولوژي مرگبار است هدف از اجراي اين لايحه پس از به تصويب رسيدن، مواجهه با مشكل افزايش افراط‌گرايي اسلامي در فرانسه و تقويت «توانايي ما در زندگي در كنار يكديگر» خواهد بود. سكولاريسم پايه و اساس فرانسه‌اي متحد است». لازم به توضیح است کشورهای غربی در دو جنگ جهانی اول و دوم با تکیه بر ایدئولوژی های مادی و ضد دین خود بیش از ۷۰ میلیون انسان را به کام مرگ فرستادند و در ۳۰۰ سال اخیر با تکیه بر همین نگاه مادی ضد دین کشورهای زیادی را در دنیا غارت کردند و صدها میلیون انسان را به کام مرگ کشاند. جنگ های اخیر در کشورهای اسلامی بخاطر دخالت همین مکاتب دین ستیز غربی در بین مسلمانان میباشد.
🔴ترامپ راه تنفس «امیر کویت» را بست! 🔹حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل غرب آسیا: در رابطه با مرگ امیر کویت که برای درمان به آمریکا رفته بود؛ اخباری وجود دارد که ترامپ شخصا دستور داده که تجهیزات تنفسی از وی جدا شود، چون امیر سابق کویت بار‌ها درخواست ترامپ برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد کرده بود. 🔹مرگ امیر کویت مشکوک بوده و به نظر می‌رسد ترامپ به دنبال آن است که در یک فاصله زمانی کوتاه همه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس را وادار کند که روابط خود با اسرائیل را عادی کنند و سفارت اسرائیل در این کشور‌ها افتتاح شود.
62-062.mp3
24.85M
علامه حسن زاده منازل السائلین