eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
11.8هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔳شهادت یک مامور انتظامی در هرمزگان ▪️یک مأمور نیروی انتظامی در استان هرمزگان به درجه رفیع شهادت نائل آمد. ▪️به گزارش خبرگزاری بسیج از بندرعباس، ستواندوم علی اولاد حسین زاده‌ اهل استان فارس در حین مأموریت در استان هرمزگان به درجه رفیع شهادت نائل آمد. ▪️این مأمور انتظامی در سانحه‌ای حین تعقیب و درگیری با قاچاقچیان در منطقه سیریک در شرق هرمزگان به‌ شدت مجروح و ساعتی بعد آسمانی می‌شود. ▪️این چهارمین شهید فراجا در هرمزگان از ابتدای امسال است.
🌹شهادت مأمور انتظامی طی تعقیب و گریز در هرمزگان 📌معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از شهادت مأمور انتظامی در شهرستان سیریک خبر داد. 🔹به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "موسی عرب"در تشریح این خبر اظهار داشت: درساعت 9صبح مورخه (1402/06/21) مأموران انتظامی ایستگاه بازرسی شهید"سیاوشی مهربونجی "شهرستان سیریک در محور "سیریک _ جاسک"به یکدستگاه تریلی حامل کالای قاچاق مظنون و دستور ایست صادر نمودند. 🔹وی تصریح کرد: راننده خودرو با بی توجهی به ایست مأمورین از محوطه ایست و بازرسی خارج گردیده که در این حین دو نفر از مأمورین با موتورسیکلت اقدام به تعقیب خودرو نموده که متأسفانه راننده توجهی ننموده و با حرکات مارپیچ قصد زیر گرفتن مأمورین را داشته است 🔹این مسئول انتظامی اظهار داشت: در این حادثه، هر دو مأمور مجروح و یکی از آنان به هویت ستوانیکم "علی اولاد حسین" به علت شدت جراحات وارده در صحنه، به فیض شهادت نائل گردید. 🔹سرهنگ عرب با بیان اینکه، علت تامه حادثه در دست بررسی کارشناسان مربوطه می باشد از دستگیری راننده تریلی و توقیف خودرو خبر داد . 🔹معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان، ضمن تسلیت به خانواده این شهید والا مقام، همرزمان وی و عموم مردم ولایتمدار و شهید پرور استان هرمزگان و فارس عنوان کرد: مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید والامقام به اطلاع عموم مردم خواهد رسید. 📌گفتنی است "ستوانیکم علی اولاد حسین" اهل شهرستان فسا استان فارس می باشد.
💢 حمله هوایی صهیونیستی به طرطوس سوریه 🔹 ️ به گزارش منابع خبری سوری، رژیم صهیونیستی طی حمله‌ای هوایی حومه طرطوس را هدف قرار داد. 🔹 ️ بر این اساس، پدافند سوریه به مقابله با اهداف متخاصم صهیونیستی پرداخته است. 🔹 ️ هنوز جزئیات بیشتری از این حمله منتشر نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 گروهگ های تروریستی در اقلیم کردستان در حال انهدام مهمات و مقرهای خود هستند 👈 بعد از اولتیماتوم و ضرب العجل جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خلع سلاح گروهک های تروریستی در اقلیم کردستان، تروریست ها در حال انهدام مهمات و مقرهای خود پیش از عقب نشینی و تحویل آن به دولت عراق می باشند
💠 فرار مسئولین گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان به آمریکا 🔻 بعد از اعلام ضرب العجل جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خلع سلاح گروهک های تروریستی در اقلیم کردستان تا تاریخ 28 شهریور امسال، خالد عزیزی سخنگوی گروهک تروریستی دموکرات کردستان از اقلیم کردستان به آمریکا فرار کرد
🔴عامل شهادت ۱۹ مامور پلیس به هلاکت رسید 🔹یک منبع آگاه امنیتی: در جریان درگیری پلیسِ سراوانِ سیستان و بلوچستان با قاچاقچیان موادمخدر یکی از اشرار معروف به‌نام صابهان شهنوازی به هلاکت رسید. 🔹صابهان شهنوازی قاچاقچی کلان موادمخدر بود و در سال‌های اخیر در به شهادت رساندن ۱۹ نفر از نیروهای انتظامی مشارکت موثر داشته است. 🔹از ماشین این شرور ۶۲۵ کیلو موادمخدر و سلاح‌های جنگی کشف شده است.
احتمالاً نمی‌دانید که با این عکس خودتحقیرها چقدر این دو روز گذشته آه و فغان و ناله سر داده‌اند که چرا میترا حجازی‌پور و آتوسا پورکاشیان از دو کشور دیگر در مسابقات شطرنج با هم بازی کرده‌اند ... حالا سید حسینی لیست بازیکنان مسابقات استاد بزرگ شطرنج امسال را بررسی کرده و نتایج جالبی از افرادی که به هر دلیلی فدراسیون خودشان را تغییر دادند و برای کشور دیگری بازی می‌کنند، به دست آورده: جمهوری اسلامی ایران: 7 نفر ایالات متحده امریکا: 8 نفر فرانسه: 9 نفر اسپانیا: 10 نفر آلمان: 28 نفر اصلا ایران مشکل دارد، چرا در کشورهای نایس اروپا و آمریکا این اتفاق بیشتر از ایران رخ داده است؟ با یک عکس چقدر خودتحقیری که نکردند ...