«اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی شد
🔹با حکم رئیس جمهور «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی دولت دوازدهم، رئیس سازمان انرژی اتمی شد.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ورود وزیر امور خارجه ایران به دمشق
عبداللهیان در بدو ورود به دمشق:
🔹به دمشق آمده ام تا در رابطه با همه حوزه های مورد علاقه دو کشور اعم از اقتصادی، تجاری، فرهنگی و... مرور کنیم.
🔹ما معتقد هستیم که ایران و سوریه در کنار هم در مبارزه با تروریسم اقتصادی و در کمک به مردم دو کشور گام های بلندی را بر خواهند داشت.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ حساسیت به هالیوود در فرانسه از ایران بیشتر است....
🔺بهترین راه ترویج حجاب از منظر حجت الاسلام پناهیان
#حجاب
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
#امام_حسین علیهالسلام
اربـاب... :)
یعنـےمـےشـود
آنروزمیـانتنگنـایقبـرشـانـہامرا
بگیــرےوتڪـانـمدهـے؟!
اسمـعوافهــم(بشنـووبفهــم)
#انـاحسیــنابنعلـے°↓
رهــایشڪنیـد...
سـروڪـارشبـامناست،بقیـہبـروند
.
💔
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
#السݪامعلیڪیابقیةاللہ
یک روز
به هیأت سحر میآید
با سوز دل و
دیدهٔ تر میآید...
یکروز
به انتقام هفتاد و دو شمس
با سیصد و سیزده
قمر میآید...
الهی به حق حسین(ع)
#اللهمعجللوليڪالفرج
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
5f4c02aad234bcc4e20369e9_-5838564514633181122.mp3
28.44M
#زیارت_عاشورا
با صدای علی فانی
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خدای وعده!
🔹دوران مسئولیت آذری جهرمی در حالی به پایان رسید که وی همچون روحانی کارنامه ای ضعیف و پر از وعده های دروغ از خود به جای گذاشت!
🔹جدای از اینکه وی سعی کرد با انواع شوآف و عملیات روانی عملکرد خود را در وزارت ارتباطات قابل دفاع جلوه دهد اما اتمام دوران مسئولیت آذری جهرمی، پایان ماجرا نیست چراکه بلایی که آذری جهرمی بر سر فضای مجازی و حوزه ارتباطاتی کشور آورد تا سالها اثرات مخربش باقی خواهند ماند...
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نشان طلای پارالیمپیک بر سینه خسروانی
🔹امیر خسروانی لحظاتی پیش موفق شد در رشته پرش طول دسته T۱۲ رقابتهای پارالیمپیک توکیو با ثبت رکورد ۷ متر و ۲۱ سانتی متر، نشان طلا را برای کشورمان ضرب کند.
#با_افتخار_ایرانی✌️
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
✅علت شکست آمریکا در افغانستان (قسمت اول)
🔻تصرف افغانستان توسط طالبان نگرانی اضطراری را نسبت به خروج ده ها هزار آمریکایی، متحدین و افغان های سرگردان در سراسر این کشور برمی انگیزد. با این حال نگرانی اساسیتر این است که چگونه آمریکا با وجود هشدارهای فراوان و بدون مشورت با متحدان یا افرادی که مستقیماً در دو دهه گذشته فداکارانه در این عملیات دخیل بودهاند، تصمیم به عقبنشینی گرفت و چرا چالش اساسی در افغانستان به شکل یک انتخاب ناگزیر میان «کنترل کامل افغانستان» یا «عقبنشینی کامل از آن» تفهیم و به مردم ارائه شد.
🔻یک مسئله اساسی، طی چندیدن نسل، تلاش های آمریکا در عملیات ضدشورش (اقدام نظامی یا سیاسی با هدف شکست نیروهای طغیانگر نامنظم) را از ویتنام تا عراق درگیر خود کرده است. زمانی که ایالات متحده جان نظامیان و اعتبار خود را به خطر انداخته و سایر کشورها را هم درگیر می کند، این کار باید بر اساس ترکیبی از اهداف استراتژیک و سیاسی انجام شود؛ به معنای ارائه اهداف راهبردی در جهت روشن کردن آنچه ما برای آن مبارزه می کنیم و اهداف سیاسی برای تبیین چارچوب قانونی در راستای کسب نتیجه مورد نظر چه در داخل کشور مربوطه و چه در سطح بین المللی.
🔻ایالات متحده به دلیل ناتوانی در تعریف اهداف قابل دستیابی و پیوند دادن آنها به روندهای سیاسی پایدار آمریکا، تلاشهای ضدشورش خود را بی ثمر کرده است. از سویی اهداف نظامی آمریکا بیش از حد مطلق و غیر قابل دستیابی بوده و از سوی دیگر اهداف سیاسی بیش از حد انتزاعی و فرّار ترسیم شده اند و عدم پیوند میان آنها، آمریکا را درگیر جنگ های بیپایانی کرد و باعث شد که در داخل کشور، هدف واحد را در باتلاقی از اختلافات داخلی مضمحل کنیم.
🔻ایالات متحده در میان حمایت گسترده مردم و در پاسخ به حمله القاعده به آمریکا، وارد افغانستان تحت کنترل طالبان شد و حمله نظامی اولیه به شکل موثری با پیروزی همراه شد. اما طالب ها در پناهگاههای پاکستانی خود به حیاتشان ادامه دادند و از همانجا با کمک برخی مقامات پاکستانی، در افغانستان به شورش دست زدند.
🔻اما با فرار طالبان از کشور، ما تمرکز استراتژیک خود را از دست دادیم، خود را متقاعد کردیم که در نهایت با تبدیل افغانستان به یک دولت مدرن با نهادهای دموکراتیک و دولتی که مبتنی بر قانون اساسی است، می توان از بازپروری پایگاههای تروریستی جلوگیری کرد. اما چنین پروژه ای نمی تواند برنامه زمانی هماهنگ با فرایندهای سیاسی آمریکا داشته باشد. در سال 2010 در مقاله ای در پاسخ به افزایش تعداد نیروهای اعزامی به افعانستان، من نسبت به روند طولانی و طاقتفرسای ماجرا هشدار دادم که حتی می تواند افغانهای غیرجهادی را نیز در برابر این تلاش ها برانگیزد.
🔻افغانستان هرگز یک دولت مدرن نبوده است. دولتمندی مستلزم احساس تعهد مشترک و تمرکز قدرت است. خاک افغانستان، آکنده از عناصری است که ناقض این ایدههاست. ایجاد یک دولت دموکراتیک مدرن در افغانستان که در آن احکام دولت به طور یکنواخت در سراسر کشور اجرا می شود، مستلزم یک دوره زمانی چندین ساله و در واقع چندین دههای است. چرا که این روندها در تضاد با سرشت جغرافیایی و خوی قومی-مذهبی این کشور است. چندپارگی، دسترسیناپذیری و عدم وجود مرجعیت محوری در افغانستان، آن را به پایگاهی جذاب برای شبکههای تروریستی تبدیل کرده است.
🔻اگرچه قدمت یک نهاد منحصربفرد متمرکز افغان به قرن 18 میرسد، اما اقوام همیشه به شدت در برابر تمرکز دولت مقاومت کردهاند. ثبات سیاسی و نظامی در افغانستان در بسترهای قومی-قبیلهای شکل گرفته، در یک ساختار اساساً فئودالی که در آن عوامل تعیین کننده، سازماندهندگان نیروهای دفاعی قبیله هستند. به طور معمول آنها در رقابت قبیلهای هستند اما در زمان حمله نیروهای خارجی، این فرماندهان جنگ به طور گسترده وارد ائتلاف واحد میشوند. مانند حمله ارتش بریتانیا در سال 1839 و یورش نیروهای مسلح شوروی به خاک افغانستان که در سال 1979 آنجا را اشغال کردند- و به دنبال تحمیل تمرکز و انسجام بودند.
......ادامه دارد
✍️هنری کیسینجرAugust 29, 2021
هنری کیسینجر
وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا
ترجمه:علی آزادی
منبع:اکونومیست
#افغانستان
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
⭕️ 🚨 بازداشت سعید کاردار ( باجناق حسین فریدون) پس از برکناری توسط دکتر حجت عبدالمالکی( وزیر کار دولت رئیسی) توسط یکی از نهاد های امنیتی به خاطر تخلفات گسترده در شستا و صندوق بازنشستگی کشور
👤 محمدحسين ميرزايي
#گاندو
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
🔴 شهید رجایی: مردم ما از کمبودها گله ندارند آنچه مردم را می آزارد تبعیضات ناروا و سوء استفاده از بیت المال است
🔹۸ شهریور سالروز ترور شهیدان رجایی و باهنر بدست منافقین کوردل گرامی باد
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═