🔴با حکم شهردار تهران، رضا صیادی «مدیر عامل و عضو هیئت مدیره سازمان زیباسازی شهر تهران» شد.
🔹رضا صیادی یکی دیگر از مدیران دهه شصتی شهرداری تهران است که بیش از ١٧ سال سابقه فعالیتهای رسانهای، هنری و فرهنگی دارد.
🔹او سالها در رسانه های مختلف از جمله نشریات همشهری محله، مسافر و فرهنگ شهر سردبیر بوده و همچنین سابقه سردبیری نشریات پرتیراژی چون همشهری جوان و ساخت چندین برنامه تلویزیونی را در کارنامه کاری خود دارد.
🔹صیادی همچنین مشاور رییس اسبق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و شهرداران برخی از مناطق تهران در حوزه رسانه و تبلیغات بوده و بیش از ۶ سال در آژانس های تبلیغاتی به عنوان مدیر رسانههای محیطی و طراح کمپین های تبلیغاتی فعالیت داشته و پیش از این مشاور عالی رسانه و مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی و مدیر مسئول موسسه اطلاع رسانی عقیق بوده است.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشست کشورهای همسایه افغانستان در تهران
🔹سخنگوی وزارت خارجه: این اجلاس فردا با حضور چهار تن از وزرای امورخارجه کشورهای ازبکستان، پاکستان، ترکمنستان و تاجیکستان برگزار میشود.
🔹همچنین وزرایخارجه روسیه و چین به صورت مجازی در این اجلاس شرکت میکنند.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پنیر رایگان در تلهموش است!
🔹رئیس مرکز پیشگیری پلیس فتا: اگر تخفیف فوقالعاده در اینستاگرام دیدید حتما شک بکنید. وقتی کالایی را پسند کردید درخواست بدهید کالا را بیاورند پس از رویت مبلغ را پرداخت کنید.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
📌روحانی و لاریجانی در مسیر اتحاد گفتمانی؟
🔻انتخابات ریاست جمهوری ورای این که چه نتیجهای را پیش روی مردم گذاشت، آبستن اتفاقات جدید سیاسی و جناحی در کشور شد.
🔸جریان اصلاح طلب محزون از تضعیف پایگاه اجتماعی خود، فعلا کنش موثر و چشمگیر سیاسی از خود نشان نمیدهد.
🔸در این میان به نوشته خبرگزاری فارس اما جریان اعتدال، تحرکاتی دارد. اعتدال البته نه به معنای یک حزب بلکه به عنوان جریانی است که در هشت سال گذشته به نحوی همکار دولت بوده و هست. علی لاریجانی و حسن روحانی را شاید بتوان سردمداران این جریان نامید.
🔻 تلاش لاریجانی برای غیریتسازی
🔹لاریجانی در هشت سال گذشته یکی از حامیان اصلی حسن روحانی بود . یکی دو هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، لاریجانی به طور رسمی خودش به میدان آمد. تیم خوب رسانهای برای خود به خدمت گرفته و معلوم بود که برنامه حسابی برای انتخابات دارد. روز ثبت نام هم با هیبتی خاص در وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد ولی نتوانست احراز صلاحیت بگیرد.
🔹ورای این که حضور لاریجانی در میدان انتخابات چه فضایی را میتوانست ایجاد کند، او براساس قانون، دیگر نامزد انتخابات نبود ولی از فرصت ایجاد شده برای فضاسازی تبلیغاتی استفاده کرد.
🔹همان موقع بود که مدام به شورای نگهبان نامه مینوشت که دلیل عدم احراز صلاحیتم را اعلام کنید و با پاسخ شورای نگهبان مواجه میشد. انتخابات برگزار و آیت ا... رئیسی پیروز شد ولی چندین بار لاریجانی بر اعلام دلیل تایید نشدن صلاحیت خود تاکید کرد و هر بار با پاسخ شورای نگهبان مواجه شد که «ما براساس قانون ،حق افشای دلیل عدم احراز صلاحیتها را نداریم».
🔹این که لاریجانی چرا تایید نشد، محل این بحث نیست ولی آن چه بدیهی است تا توانست در عرصه رسانه بر این بوق دمید که «من به ناحق رد شدهام». در آخرین مورد هم در پاسخ به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره اعلام عمومی نشدنِ دلیل عدم احراز صلاحیت اش گفت که «به کسی ظلم نکنید؛ حتی به ایهام».
🔹 لاریجانی اما در ایجاد این فاصله بین نظام و خود، تنها جایگاه سیاسی خود یعنی مسئولیت قرارداد 25ساله ایران و چین را هم کنار گذاشت. جایگاهی که نه وجهه جناحی دارد و نه مختص دولت فعلی بوده بلکه قراردادی است که کلیت نظام با آن درگیر است و لاریجانی نیز به عنوان شخصی که سابقه مذاکرات بینالمللی دارد، گزینه مناسبی برای پیشبرد اهداف این قرارداد بود ولی به یک باره خبر آمد که از این موقعیت هم کنارهگیری کرده است.
🔻 خروج روحانی از پستو
🔸بعد از تحویل پاستور به آیت ا... رئیسی، تقریبا دیگر خبری از روحانی نبود تا این که دو روز پیش اولین تصویر عمومی او دردیدار شرکت کنندگان کنفرانس وحدت منتشر شد.
🔸خیلی ها این حضور را بازگشت دوباره وی به عرصه کنشگری سیاسی قلمداد کرده اند.
🔸یک شباهت بزرگ در کنار همه مواضع نزدیک سیاسی بین لاریجانی و روحانی هست و آن این که هر دوی این ها اکنون مسئولیت قابل توجهی در نظام جمهوری اسلامی ندارند و این بیش از پیش میتواند انگیزه را برای ائتلاف گفتمانی این دو شخصیت سیاسی فراهم کند.
🔸 در همین زمینه علی مطهری که در طیف سیاسی اعتدالیون تعریف می شود، به تازگی گفته است که «اگر روحانی صراحت و شجاعت بیشتری داشته باشد، میتواند در عالم سیاست همان نقشی را ایفا کند که اکبر هاشمیرفسنجانی بازی میکرد».
🔸 فعلا اتحاد سیاسی این دو شخصیت (روحانی و لاریجانی) نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود به طوررسمی دور یک میز جمع می شوند و اکنون در پی آن هستند که با تقویت یک دوقطبی ، برای خود ماهیتی جدید تعریف کنند، از این رو مترصد آن هستند که دولت سیزدهم ماههای ابتدایی خود را سپری کند تا بتوانند با غیریتسازی با وضع موجود، خود را یک آلترناتیو معرفی و پایگاه اجتماعی خود و حتی اصلاح طلبان را به سمت خود جلب کنند. اتفاقاتی که در آینده بیشتر میتوان درباره آن صحبت کرد.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
🔴 شبکه ملی اطلاعات ضامن جلوگیری از حمله سایبری است.
دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
✍محمد ایمانی
پ.ن: هنوز هیچ مرجع رسمی خبر حمله سایبری رو تأیید نکرده است.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
گام دومیها💖
🔴 شبکه ملی اطلاعات ضامن جلوگیری از حمله سایبری است. دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری 🔹درباره حمله
🔴زیرنویس شبکه خبر
حمله سایبری تأیید شد.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ قاطع رئیس پدافند غیرعامل به تهدید ژورنالیست اسرائیلی
اگر رژیم صهیونسیتی قدرت حمله داشت، تا الان حمله کرده بود؛ اگر اتفاقی بیفتد، روز بعدشان را نمیبینند.
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
#سلام_امام_زمانم🧡
#اللهمعجللولیڪالفرج 💛
غایبی از نظر اما شدہایی ساکن دل
بنما رخ به من ای غایب مشهود بیا
نیست خوشتر زشمیمت نفس باغ بهشت
گل خوشبوی من ای جنت موعود بیا
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
زیارت+عاشورا+با+صدای+علی+فانی.mp3
28.44M
#زیارت_عاشورا
با صدای علی فانی
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور سرزده رئیسجمهور در جایگاه سوخت میدان فردوسی تهران
#رئیسی
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 وزیر نفت: از مردم عذرخواهی میکنم
🔹سهمیه موجود در کارتهای سوخت محفوظ است. شایعات پیرامون افزایش قیمت حاملهای انرژی خصوصا بنزین بیاساس است. ذخایر خوبی در حوزهی نفت، بنزین و گاز داریم.
#بنزین
@gamdovomiha
═✼🍃🌹🍃✼═